Header

Dagen började som vanligt, vaknade vid 9. David körde mig sedan till jobbet och idag var första dagen då jag började ringa själv och sälja. Det var nervöst till en början men jag sålde faktiskt!! Superkul!

Vid tre slutade jag och då körde vi hem, just nu så har vi precis ätit. Det blev vegansk hamburgare tillsammans med potatis i ugn.

Imorgon börjar mitt riktiga schema (8.30-15) så nu ska jag inte göra mer än att duscha och ladda om till imorgon!

:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hemkommen efter jobb nu, idag var det sista utbildningsdagen! Så imorgon ska jag ringa mina första samtal, är ganska nervös men det ska nog gå bra.

Nu spelar vi kort sen ikväll ska jag laga tacos!! YEAY!

:)

Likes

Comments

Tre bilder från idag!

Min första dag på jobbet är avklarad, 11-15, blev inte jättemånga timmar där idag och imorgon blir det samma tid. Det är kul att äntligen vara igång med något och försöka få en vardag här.

David plockade upp mig när jag hade slutat och sen åkte vi en runda för att handla. När vi var påväg hem kände vi båda att ingen orkade laga mat så vi tog det enkla valet att hämta takeaway, smarigt! Nu ska vi ha en ledig kväll och spela kort tillsammans!

:)

Likes

Comments

Lite bilder ifrån gårdagens tur i mysiga staden Ronda!

Nu ska jag sova! Trött efter att ha varit på banan en hel dag.. Meeen imorgon börjar jag jobba, första jobbpasset här! Känns spännande och superkul!!

:)

Likes

Comments

När David och Hugo vara klara med jobb idag så körde vi till Ronda, en jättefin stad så kamerorna jobbade på väldigt flitigt där (bilder kommer imorgon). När vi kände oss klara där begav vi oss hemåt för att äta och när det är jag som väljer blir det bästa Picasso!!! Pizzorna där är jättegoda och det är en väldigt mysig miljö så absolut bästa valet!

Imorgon ska jag hänga med till en bana bara 1h härifrån, vi får se om solen vill komma fram så att jag kan sola lite där.. Hoppas!!

:)

Likes

Comments

Igår drog vi och fotade lite i solnedgången, många fina ställen här!! Efter det stannade vi i Puerto Banús och käkade på Hard rock cafe, jag tog en vegansk hamburgare! Supergott!! Har inte direkt några planer idag så vi får se vad jag hittar på!

:)

Likes

Comments

Precis hemkommen efter en runda i solen! Ja ni ser själva, vad mer behöver man??

Davids kompis har också kommit nu så de jobbar för fullt, jag fundera på om jag ska plugga spanska, sola, eller dra till affären och köpa något gott... Blir nog alla tre! hehe.

:)

Likes

Comments

Första middagen i vårt nya hem!! SMARIGT!

Den 9:e januari flyttade jag och min David ner till Marbella pga hans jobb. Vi körde ner bilen redan i december men flög hem och firade jul hemma i Karlskrona. Detta är verkligen sååå spännande och på måndag börjar jag mitt nya jobb som försäljare!

Jag kommer använda min blogg som en dagbok, vilket kan vara kul för er där hemma (mamma & pappa) att läsa! Hihi, aja imorgon får vi redan vårt första besök av Davids kompis som hjälper honom med videos.

:)

Likes

Comments

Bilder ifrån min student den 8e juni

Likes

Comments

I fredags var det bal vilket kan ha varit den grymmaste kvällen och dagen på väldigt länge!! Många skratt med mina fina vänner!

Likes

Comments