​Tusen tack till alla som kom och firade Sveas födelsedag tillsammans med oss! Vi har en överlycklig tjej här hemma som fått massor av fina presenter 🎈✨ 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag var liten kommer jag ihåg hur spännande det var just innan man skulle lägga sig i sängen då man fyllde år dagen därpå. Att bli väckt på morgonen av familjen av sång och paket, det var ju alltid lika mysigt! Så just det vill jag föra vidare till mina egna barn ❤️ denna morgon startade upp med sång, frukost på sängen och paket 🎈 Svea blev galet nöjd, sedan valde hon att vi skulle åka till stan för lunch, hon önskade sig plättar till lunch och så fick det bli. Klart man måste få bestämma lite då det är hennes dag!

Likes

Comments

Likes

Comments

I samarbete med @calligraphen.se fick vi hem ett väldigt färgglatt paket fullt med fina dekorationer. Detta kommer passa perfekt inför Sveas barnkalas 💓 för att komma direkt till deras hemsida --> http://www.calligraphen.se deras sortiment är 👌🏻 snabbleverans också! Tummen upp på det 👍🏻

Likes

Comments

Äntligen har pappa C kommit hem från Umeå där han varit och jobbat sen i onsdags. Det känns inte riktigt som helg då vi inte har honom på hemmaplan.

Idag startar dessutom första riktiga jobb veckan för mig. Förra veckan gjorde jag introduktion och idag börjar jag på mitt schema med ett kvällspass. Då jag blivit förflyttad inom kommun till ett nytt ärende då mitt tidigare ärende upphört efter min mammaledighet.

Barnen är lämnad på förskolan och jag sitter och väntar på att golvteamet ska komma hit för en offert för våran tvättstuga som ska renoveras. Efter att han varit här åker jag raka spåret och köper mig middag och sedan vidare mot jobbet.

Det är både för och nackdelar med att jobba skift, dels skönt för barnen med lite varierande schema och inte alltid ha så långa dagar. Det som jag tycker däremot är tråkigt är att som idag då jag jobbar kväll så ska barnen lämnas just innan lunch, så Hugo kan sova sin vila där efter lunchen. Hade jag lämnat just innan jag började som jag så hade det varit mitt i vilan. Suger ju också att barnen hunnit lägga sig innan jag kommer hem. Så sånna här dagar träffar jag dem inte alls lika mycket som jag hade velat.

Ska passa på att slå in Sveas paket som bara ligger här hemma i ett skåp, nu då hon ändå inte är hemma. I helgen som var åkte jag, Felicia och Elin till Luleå för lite shopping. Där jag fyndade lite kalas grejer på lagerhaus. Hur fina var inte dessa muggar? Perfekta till barnkalaset. Kanske vi slipper kladd och spill. Dessutom rätt tema, då Svea valt att ha Unicorn and rainbow tema på årets kalas.


Likes

Comments

Fredag och vi har helg hela familjen! Idag dumpade även en överraskning ner i brevlådan. När Svea fick syn på vad paketet innehöll så blev hon överlycklig och sprang raka spåret upp på rummet för att hämta ner hennes 'smyckeskrin' hon använder för hennes diadem och rosetter. Titta in vilka bedårande rosetter som kommer ifrån @hoppiloo 💫 direkt åkte alla på i håret! Tack snälla för överraskningen 💕

Likes

Comments

Snart är det dags igen, denna gång för våran stora tjej som fyller en hel hand. Exakt en månad kvar och jag och fröken bestämd har suttit och planerat lite och valt tema. Eller Svea har rättare sagt valt tema efter att jag visat henne lite roliga alternativ. Temat blev såklart Unicorn and rainbows vilket jag nästan hade förstått innan jag visat då enhörningar just nu är en stor favorit. Hästar i överlag är väl bland det roligaste våran tjej vet, så temat passar bra in på henne. Detta blir även första året som Svea kommer bjuda in kompisar till kalas, där har jag inte riktigt bestämt mig för hur vi ska lägga upp det. Hade varit rätt skönt och bekvämt att hyra ett rum på nimbys eller Leos lekland eller en sporthall för att slippa allt städ och sånt som hör till. Vi får klura på den ettag till. Kalaset för familj och vänner blir hemma som i vanlig ordning.

Kalaset i sig kommer gå i pastellfärger mestadels rosa/guld men även inslag utav andra färger. Här kommer lite inspirations bilder.

Likes

Comments

Igår dumpade det ner en överraskning i brevlådan, en klänning och jeans skjorta helt i Sveas smak. Klänningen åkte på direkt efter föris och den hade hon på sig ändå tills det var läggdags. Bra betyg alltså. Tack coolkids 💕

Likes

Comments

Första inskolningsdagen avklarad, Hugo trampade in innan jag ens hade hunnit få av honom ytterkläderna! Inte det minsta blyg och första dagen gick över förväntan. Tror faktiskt det blir mest jobbigt för mig i slutändan, höns mamma som man är till min lilla mamma gris. När han är ledsen, skär det verkligen i mamma hjärtat och jag kan tänka mig att det är precis det han kommer bli. Då han blir ledsen om jag bara ska gå ut med soporna här hemma 😂 men känns tryggt att han har fått plats på samma förskola som Svea och att han har storasyster nära till hands. Sen vet jag ju också att det går över fort, men det går ju inte låta bli att bli lite ledsen själv! 💕 det blir nog bra i slutändan hur som helst.

Matcha det gjorde dem också i deras nya västar, så snygga båda två! Älskar att just jag får vara eran mamma. Ni är hela min värld 🌍

Likes

Comments

Snälla hjälp mig att vinna, det kan ni görs genom att gå in på min instagram @jenniferochsvea och gilla denna bild i mitt flöde! 💫 skulle vars otroligt tacksam.

Likes

Comments