Borta bra men hemma bäst, nu är vi hemma efter en fantastisk resa i Stockholm. Vi har hunnit med det ena och det andra. Shopping i mängder, besökt Skansen, sett Marcus och martinius i Globen, museum, besökt choklad fabriken och fått må gott på hotell och ätit god mat. Svea har varit helt slut på kvällarna av alla nya intryck, vi har åkt tunnelbana, buss, båt, spårvagn och gjort massor av nya saker som vi i vanliga fall inte gör här hemma. Väldigt spännande om du frågar Svea. Mer om resan senare nu ska jag ta igen all förlorad tid med Hugo, idag är det alla hjärtans dag och senare idag ska jag och sambon ut på dejt!💓 kärlek till er alla.

Likes

Comments

Idag blev det en städdag, välbehövligt då vi förra veckan rensade och det kändes som det stod saker lite här varstans i ett organiserat kaos. Nu har vi även burit upp Sveas hushylla så hon kan leka i lugn och ro med alla små grejer i rummet uppe utan att vi ska behöva vara oroliga att lillebror hinner stoppa in något i munnen! Svea blev hel nöjd.

Idag är det dessutom endast en vecka kvar tills vi åker till Stockholm, tror både jag och Svea längtar lika mycket samtidigt jag gruvar mig för att lämna Hugo på hemmaplan, trots att jag vet att han har det bra och kommer vara med sin pappa. Kommer sakna ihjäl mig efter grabbarna där hemma men vi ska försöka roa oss och ha en mysig tjejhelg tillsammans.

Det första Svea frågar varenda dag hon vaknar är 'hur många dagar är det kvar tills vi åker mamma' 💕

Likes

Comments

Det är många som har undrat om jag skulle kunna lägga ut några bilder på vårat hem och absolut det kan jag. Först ut är köket, här har vi egentligen inte renoverat så hemskt mycket. Köket satt här då vi flyttade in. Dock lämnade vi in köket på piteåkök där det sprutmålat alla luckor då köket tidigare var svart högblankt. Nytt golv har vi lagt på hela nedervåningen också då golvet var rätt mörkt det också. Vi ville få det ljusare och valde därför nästan vitt golv med lite grått inslag och vitt kök och satte även in en hel inglasad balkong dörr och två avlånga fönster för att få in mer ljus! Det blev 👌🏻 skulle egentligen vela byta bänkskiva också till en marmor och sätta vit fog mellan kacklet men det får bli ett projekt senare😊 eller så låter vi det vara då vi är överens om att detta hus är tillfälligt boende tills vi hittat drömhuset eller väljer att bygga nytt.

Mitt drömkök är ljust och fint, marmor och gulddetaljer. Så exakt så kommer köket i vårat dröm hus se ut!

Likes

Comments

Det står högst upp på min önskelista ✨ finns så mycket fint, detta är inte ens hälften av allt jag vill ha! Börjar vara dags för soffbyte snart och då blir det helt klart den ovanför tillsammans med en fåtölj, tror det kommer bli hur bra som helst. Lampan är do die for. I want, däremot säger Calle emot då den är rätt så dyr men en dag så ska den bli min, så är det bara!

Likes

Comments

En sväng till Rosvik har vi hunnit med idag, hälsat på hos calles farmor, där bjöds det på fika som alltid och massa surr. Vi alla fick hem oss varsitt par tjocksockar som hon stickat och det är ju alltid behövligt.

Idag är det barngympa för Svea, så idag blir det något enkelt till middag som går fort.

Likes

Comments

Härligt med fredag, obligatoriska fredagsstäder började redan igår och har en del kvar att göra. Det går inte fort med våran lilla terrorist som hinner överallt men först åker vi och köper fredagsblommor och gotta.

Pappa C åker iväg direkt då han kommer hem och blir borta hela helgen, han och en vän till honom ska och jaga långt borta härifrån.

Tur jag har min farbror från Stockholm här på besök, så han håller oss sällskap och övernattar hära så vi slipper känna oss ensamma. Dessutom är jag så himla mörkrädd så skulle aldrig sova en helg ensam hemma 🙊

Likes

Comments

Hur firar ni? Jag har redan börjat spåna på nånting fint att ge till barnen, påsen och guldhjärtat som jag tänkte fylla med gelehjärtan till Svea har jag köpt på Coop!

Jag och sambon ska ut och äta middag med några vänner till oss och efter det blir det Fifty shades darker på bio, som jag längtat efter att tvåan ska släppas och nu är det nära! Jag får passa på att mysa med barnen på dagen då vi i år ska ut på tu man hand. Ska bli så mysigt att göra nånting bara vuxna då det inte händer särskilt ofta längre.

Behöver tips på nånting fint jag kan ge min sambo också, hit me😘

Likes

Comments

Hugo, idag är det tio månader sedan du kom och tog oss med storm och gjorde våran familj komplett! En av de absolut bästa dagarna i mitt liv, jag är så stolt över att få vara mamma till dig och din storasyster! Om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig.

Igår var det dags för BVC kontroll för våran lilla Hugo och att jag får se dig utvecklas och växa gör mig så löjligt stolt. Du är minsann ingen liten kille längre utan han väger nu 11550gram och var 76,5cm lång.

Du kan ta dig fram gående några steg, kryper i fullfart och kan klappa dina händer. Favoriten just nu är att lyssna på babblarna och dansa till den. Ditt första ord var mamma men det börjar komma mer och mer ord. En riktig mammagris är du. Bröstmjölk är det absolut bästa han vet, han skiner upp som solen då han ser bröstet och om han fick skulle han nog amma titt som tätt. Du verkar förstå rätt så mycket, som nej fastän du inte alltid vill lyssna och tittar på oss med din busiga min och gör helt tvärtom. Om vi frågar var lampan är så pekar du och tittar på den. Du utvecklas varje dag och jag är säker på att du kommer bli en fantastisk busig liten kille!

Likes

Comments

Här hemma startar vi oftast morgonen med mys i soffan framför någon barnkanal en stund innan vi intar frukost. Även idag. Vi har klätt på oss, ätit frukost och jag tror den ena är mer rastlös än den andra men kan inte hitta på nånting att göra. Eller nog har jag alltid att göra, så som tvätt/städ men jag vill ut utanför huset. Hitta på nånting, umgås med någon. Det är en nackdel, en stor sådan då man väljer att skaffa barn i ung ålder. Det är inte förens nu många i vår bekantskap börjat skaffa barn. Vilket är kul såklart. Att gå på stan varje dag går ju inte heller, då spenderas det alldeles för mycket pengar! 😂😏 speciellt jag som har svårt för att hålla mig om jag hittar något fint till barnen🙊 så vad ska vi göra, just idag är det en sånn dag då alla mina närmaste jobbar, allihopa. Ringt runt som en tok för att försöka få till mig en dejt 😅 misstro mig inte, vi har inte alltid såhär tråkiga dagar men idag var den riktigt tråkig! Tur jag har möjligheten att få vara hemma med er, mina fina barn! Skulle inte vela förlora en sekund. 💕

Likes

Comments