View tracker

Morgonen var amazing om du frågar stora damen. Att vakna till sång, frukost på sängen som hon själv önskat och alla paket. Här ovanför ser ni några paket hon fick utav oss, några fick inte vara med på bild då hon drog iväg med dem direkt. Är damen nöjd är jag mer än nöjd. Bästa dagen sa hon upprepande gånger och hela dagen har inte ens passerat, idag kommer det gäster, även imorgon och hela helgen! Vi är rätt många som firar Svea då vi var stora familjer så då vet ni vad som händer här hela helgen. Dessutom kommer pappa C hem idag efter två veckor borta på jobb. Det är den allra bästa presenten tyckte Svea som har längtat minst lika mycket som jag. Eftersom han egentligen skulle komma imorgon så blev vi glatt överraskade.

Hugo har hunnit ta ett bad här på morgonkvisten och sedan gjorde jag honom klar för dagen med fin kläder. Fluga och allt, snacka om någon som kommer charma gästerna. Såg även att båda framtänderna börjar komma ut så nu har han två uppe och två nere.

Svea har lekt med sina presenter och svävar som på rosa moln här i huset, henne ska jag göra klar nu. Hugo sover sin vila. Ska plocka undan lite smått och ta mig en snabbdusch. Sedan åker vi och hämtar ut paketet från My perfect day så vi kan pynta och göra fint innan gästerna kommer. Ha en bra dag alla, för det ska vi.

Detta är en viktig dag även för oss då vi fick uppleva den allra största kärleken för första gången. En så stark kärlek så att jag inte trodde den fanns. TVÅ datum jag aldrig kommer glömma, 121020, 160319 💕 bästa dagarna i mitt liv utan tvekan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det är ingen vanlig dag för det är Sveas födelsedag, hurra hurra hurra! 🎈🎈 FYRA år, jag minns det som igår men samtidigt känns det som hon alltid funnits. Tid inställt inlägg, morgonen är planerad i minsta detalj. Hon sussar så gott här bredvid mig & Hugo just nu! Vi ska smyga upp, frukost på sängen ska hon få och såklart massor av paket. Finafina du!! Love you.

Likes

Comments

View tracker


🍼 TWISTSHAKE GIVEAWAY 🍼
I sammarbete med @twistshakebaby tävlar jag ut en valfri twistshake med tillhörande super-mixer och pulverbehållare till en lycklig vinnare. Inne på min instagram @jenniferochsvea så in och tävla.

Till er som inte kan vänta på priset så får ni en rabattkod – använd koden: jenniferochsvea20 och få 20 % på hela @twistshakebaby 's sortiment, även de redan rabatterade paketen. !

Tävlingen avslutas fredag 20:00, LYCKA TILL ! 🙌🏻

Likes

Comments

Hehe råkade visst beställa lite julklappar till barnen 😅👆🏻

Likes

Comments

Här har ni Svea, min förstfödde tjej. En lugn och sansad tjej som är lillgammal till sättet och talet. Kanske det kan bero på att då hon kom till världen var jag och Calle endast 18 år gamla och var först av alla våra vänner med att skaffa barn. Så hon har liksom fått hänga med oss på våra äventyr. En riktig mammagris av desslike är denna tjej. Hon vill följa med mamma var jag än ska, till affären till läkarbesök.. you name it. ÖVERALLT! Jag har nog inte många timmar utan henne med mig sen hon kom till världen men vad gör det? Då hon och hennes lillebror är det allra bästa som hänt. Hon är en riktig mini me, följer samma intressen. Pedant är hon också, en matta får inte ligga minsta snett för då går Svea och fixar till det. Hjälpa mamma med matlagning och städning är en själv klarhet för fröken Sundström. Svea bjuder på många pussar och kramar och många kärleks förklaringar var dag och jag blir lika rörd varenda gång! Vår fina tjej, vad vi älskar dig.

Likes

Comments

Igår dumpade det ner en 330ml twistshake flaska ner i vår brevlåda och tack vare twistshake ska nu Hugo få testa en utav deras flaskor. Det sägs att flaskan är perfekt att kombinera med amning och hoppas nu att denna kan hjälpa oss i vår vardag. Hugo har den senaste tiden varit extremt mammig och har matvägrat allt utom bröstmjölken. Vilket betyder att jag blir rätt så låst. Jag vill fortsätta amma ettag till men tycker det hade varit skönt att kunna byta ut något mål om dagen med antingen mat portioner eller ersättning. Jag kommer återkomma hur det går med flaskan då vi idag ska testa för första gången.

Dessutom har jag ett super bra erbjudande till er alla som funderat på testa twistshake. Med rabattkoden: jenniferochsvea20 får ni nu 20% rabatt, gäller även de rabatterade paketen.

Flaskorna finns i tre olika storlekar, 180ml, 260 och 330ml.

Twistshake nappflaska är perfekt att använda i kombination med amning. I varje twistshake ingår en praktisk behållare och ett mixernät. Det unika systemet TwistFlow motverkar kolik och bidrar till ett jämt flöde. Flaskan har en bred hals som gör den lätt att rengöra. Greppvänlig design med tjock plast som håller värmen.

BPA-fri – säker för ditt barn och tryggt för dig
PP-plast – tillverkad i förstklassigt polypropen
Dinapp – av silikon med storlek L (4 + månader)
Mixernät – löser upp eventuella klumpar
Anti-kolik ventil – motverkar spädbarnskolik
Behållare – förbered måltiden hemma i den praktiska behållaren
Extra bred flaskhals – gör det lättare att fylla på och rengöra
Ergonomisk designad – greppvänlig för bebisar och föräldrar

Med varje twistshake flaska medföljer deras smarta behållare som är smalare än flaskans hals vilket gör att du slipper spill vid påfyllning. Behållaren finns i 6 olika färger. Blanda mellan dina favoriter och gör den personlig

Tips!
Fäst din tomma behållare längst ner för att ha nästa portion redo.
Använd även till förvaring av frukt, russin, kex, gröt etc.
Diskas i varmt vatten med diskmedel eller i diskmaskin.


Likes

Comments

Äntligen är jag på bättringsvägen, febern är väck. Dock får jag väl räkna med att det kan ta tid att bli av med hostan och snuvan då barnen varit sjuka i ungefär en månad.

Idag var det dags att överraska min lillasyster som väntar två tvillingtjejer! Vi alla träffades hemma hos mig där vi förberedde med middag. Julia dykte upp som gubben i lådan (ovetandes) då jag hade skyllt på att jag hade massa bebis grejer hon skulle få ärva från Hugo. Vilket hon faktiskt skulle men det hon inte visste var att vi alla var samlade här för att överraska henne. Bilarna var bortglömda och alla hoppade fram med ett SUPRISE! Super lyckat. Middag, fika och en massa surr. Mestadels bebissurr men det är ju alltid trevligt. Presentöppning och gissa leken.

Likes

Comments

Vi åkte dit riktigt rejält, tror vi är inne på tredje veckan som sjuka. Bättre vissa dagar och sedan fort tillbaka. Idag fick även Hugo ögoninflammation, känns som att jag går under snart. Jag som hållt mig frisk har också åkt dit. Sjukligt less detta nu.


Vi vill bli friska så vi kan hitta på saker igen, just nu känns nästan hemmet som ett fängelse 😅

Likes

Comments