känner mig i ett helt annat mode än vad jag var i innan jag reste. jag känner verkligen vilken energi jag fått på -bara några dagar. den här känslan, den gillar jag. hoppas på att behålla den ett bra tag så vardagen blir lite lättare. tyngre att gå till jobbet helt utmattad och sliten. med denna mini-tripp fick jag världens energi och jag njuter till fullo.

ringde Emma efter jobbet (hon som jag delar bloggen med) och frågade om hon var ledig för en spontan middag. tyvärr hade hon redan ätit lite tidigare men hade tid över för att haka på som sällskap och ta något litet. så vi möttes upp och gick och åt på Italiano. Italiano är ett utav dom bästa ställena som finns att äta på här i orten. världens godaste pasta och kött har dom också men jag kände för något "skräpigt" att äta så jag valde chicken bits. mmmumma! mätt och belåten blev jag. och Emma med på sin pommes ;)

/Jennifer

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

sorry sisters and brothers that i've been gone.
hade inte fokus på bloggen för dom senaste dagarna har jag tillägnad min tid i A M S T E R D A M. -så kul!

jag ska berätta om resan och dela upp i delar så det inte blir ett så super långt inlägg.
​jag har i alla fall haft en jätte bra resa och har nu med mig ett minne för livet. mer om resan senare..


nu är det back to work som gäller och på söndag har jag bokat tid för att göra naglarna för andra gången. lika spännande denna gång som första och så
längtar jag till att få känna sig fräsch igen med nya snygga naglar.

här nedan är en bild jag precis tog på hur mina naglar ser ut idag. det var snart 4 veckor sen jag gjorde dom och ändå har färgen hållit så bra. älskart! (ser ni hur mycket naglarna växt? :D)

/Jennifer

Likes

Comments

​äntligen nya naglar! de såg hemska ut efter fyra veckors utväxt. velade som vanligt mellan vad jag skulle ha för färg, men det blev nude tillslut. fräscht och cleant 👌 det tråkiga är att de alltid behöver filas ner för de är så sköra. hinner aldrig njuta av långa naglar, aja några i-landsproblem ska man väl ha haha. dessa är gjorda med gellack, gillar det bättre än gelé, står inte ut med allt filande för att få bort gelén. 

Likes

Comments

Hur lång är du? - 166 cm

Senaste filmen du såg? - Blackfish

Vilken ögonfärg har du? - Bruna

Vem fick dig att skratta senast? - Pappa

Vilken/vilka favoritfärger har du? - Svart, beige, grå

När är du född? - 1991

Har du piercing? - Nej, hade ovanför läppen förut

Oordning eller ordning? - Ordning

Vem ringde dig senast? - Pappa

Vem ringde du senast? - Pappa

Favoritartist? - Michael Jackson

Vad är det värsta du vet? - Djurplågeri

Vad är det bästa du vet? - Att alla har det bra, både djur och människor. Sen är jag svag för godis och allt som har med socker att göra.

Vilken hårfärg har du? - Mörkbrun

Vad åt du senast? - Potatis- och quorngratäng

Vad ska du göra när du svarat klart på frågorna? - Fortsätta kolla på Ullared. Skulle vilja åka dit haha


/Emma


Likes

Comments

​vilket underbart väder det var idag! var ute med en kvinna som jag lärt känna via våra hundar, vi gick med hundarna överallt här där vi bor, förbi ankdammen gick vi också. två timmar var vi ute, man ville aldrig gå in. solen värmde verkligen och det kändes som att man fick vårkänslor, nu kan all snö försvinna, tack. nu är våren mer än välkommen! 

/Emma 

Likes

Comments

började kolla på blackfish här om dagen. en dokumentär som handlar om Tilikum, en späckhuggare i Sea World i Florida som dödade sin tränare. men även om varför det är fel att hålla djur i fångenskap. som dessa späckhuggare, dem mår inte bra av att vara instängda i små bassänger när dem i det fria simmar flera mil per dag. inte konstigt att de blir aggressiva när de mår psykiskt dåligt, det är som att vi skulle ha ytan av ett badkar att röra oss i, klart man blir galen tillslut. dessutom är det ju vilda djur som man ska ha respekt för, det är inte konstigt ifall de attackerar människor. 

det är viktigt att komma ihåg att djuren inte existerar för våran skull,  och det är aldrig okej att ta dem ifrån deras naturliga habitat och utnyttja dem, endast för våran vinning. de är inte till för att underhålla oss. 

såna här ämnen berör mig oerhört mycket, jag brinner för allt som har med djur att göra. alla borde se denna dokumentär!

/Emma

Likes

Comments

sitter och drömmer mig bort till Grekland. var där i september förra året, vi var i Rethymnon på Kreta, tog bara 3,5 timme dit vilket jag tycker är lagom tid att flyga, gillar inte det så mycket.  att bara strosa runt och utforska stället man är på, sola och bada, utan några måsten eller tider att passa. underbart! finns nog inget bättre än att åka utomlands. att ladda ens energi och d-vitamin-förråd och komma tillbaka utvilad är oslagbart. får se om det blir en resa detta år, lutar åt det då jag fyller 25 i år och min syster fyller 35 år. 

/Emma

Likes

Comments

gosar med lilla hjärtat.

har ni hund, katt? eller något husdjur?
jag älskar husdjur och är jätte sugen på att skaffa hund och katt men det får vänta ett litet tag till. (hunden på bilden är min farmors)
ett djur jag inte är så förtjust i är hästar. sorry alla häst-älskare men hästar.. såå stora djur. jag är fan livrädd. haha.

en utav mina tjejkompisar har häst och hon tog mig ut till hennes stall och visade mig hästlivet. inget för mig kan jag säga med en gång, jag höll på att skita ner mig. hästar är riktigt, riktigt stora djur och jag känner mig liten som en myra. myror är ändå tuffa, dom kan bära dubbelt så mycket som sig själva. men i detta fall var jag inte tuff någonstans. försökte vara det i början men de gick sket sig ju så fort hon öppnade upp ladan.

hon bad mig hämta ett äpple eller om de var en morot (jag minns inte var, var så rädd haha) och så ville hon att jag skulle mata hästen...


-aldrig i mitt liv, tänkte jag. jag var så jäkla skraj och det var barn där så jag ville liksom visa för dom att de inte fanns något att vara rädd för (fast jag höll på att skita ner mig) så jag gjorde det. STOLT!

senare ville hon att jag skulle rida. -nä nu får de vara nog, sa jag. rid du så tar jag kort!

hahaha, så jäkla feeeg för hästar. eller egentligen alla djur som är större än mig -respekt till dom. och till er som har stake att hålla på med dom.

har ni något djur ni gillar extra mycket? har ni något djur som ni är rädd för och varför?
tror ni jag måste rida hästen för att kanske få bort denna rädsla?

/Jennifer

Likes

Comments

tycker ni om denna låt? lyssna på texten.. jag är totalt kär i den. har aldrig lyssnat på den så mycket förrän nu, den är så himla fin. en grym artist som lämnade oss för tidigt. svårt när den psykiska ohälsan står i vägen, förstår att han inte orkade mer med alla röster som han hörde, men det är så tragiskt. kär i kärleken som jag är, så blir den ännu mer speciell för mig. ville bara tipsa om en fin låt. 

Det är för oss solen går opp.
Lyser som guld, för kärlekens skull
Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.

/Emma


Likes

Comments