Införskaffat

Igår bestämde jag mig för att köpa en ny dator. Datorn som jag nu har en knappt användbar mer, alla program har slutat fungera då inte programvaran går att uppdatera mera. Så gammal är min Macbook. Jag nämnde ju här i ett inlägg för några dagar sen att jag är sugen på att börja vlogga och göra egna sminkvideon och till det behöver jag ju en fungerande dator. Så jag beställde hem denna skönhet:

Den har ju lite mindre skärm än standard laptops men det gör inte mig något. Jag hade för länge sedan bestämt mig för att jag vill ha denna, så denna fick det bli. Nu fattas bara en kamera så kan filmandet börja!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Införskaffat, Make up

Ni har hört detta så många gånger, men jag har ju säkert ett köpberoende. Helt klart, but I ain’t mad!
Kollade imorse genom youtube som jag alltid gör då jag vaknar och har tid. Queen NikkieTutorials hade laddat upp en video där hon testar Iconic Londons nya brow cushion. Och dedär brynen, WOW!! Jag var ju helt såld direkt, gick in på Iconic Londons hemsida och klickade produkten rätt i kundvagnen! Dessutom passade jag på att ta en av deras liquid glows som är en riktig instagram hit.

Produkterna hittar ni på www.iconiclondoninc.com

Likes

Comments

Make up

Hade ju lite nytt smink och nya sminkborstar att testa, så satt mig ner igår kväll och lekte lite med dem. Orkade inte kasta på mascara och fransar bara för att, men blev ändå ganska nöjd (igen) med ögon looken. Och min nya Jeffree Star highlighter - OMG!
På tal om Jeffree Star, han avslöjade hela hans holiday collection igår på youtube. Shit, varifrån ska jag få pengar till allting, haha!

Likes

Comments

Införskaffat, Make up

... för det är jag också! Alltså kunde inte låta bli att beställa hem även denna Morphe-palett då jag såg alla videor och swatches, den är så fin och kunde inte sluta tänka på den. Jag vet att jag är tokig, men jag är utav den åsikten att man ska köpa det man vill ha (alltså så länge man inte hamnar i Lyxfällan så att säga) för man vet inte när sista dagen är kommen. Låter så cheesy, och lite som att jag har någon sorts köpmani, men alltså jag menar det verkligen. Jag gillar att sätta mina extra pengar på smink, för jag brinner verkligen för att skapa och jag gillar det man kan göra med smink. Så det så, för mig är det inget problem.

Likes

Comments

Införskaffat

Har så länge varit sugen på att testa brun utan sol, tycker det är så snyggt och fräscht med en liten ”bränna”. Har inte riktigt vågat bara, det verkar så himla svårt att få det snyggt och jämnt på kroppen. Nu har jag tittat på massor med ”tanning rutine”-videos på youtube och jag kände att fan, nu ska jag prova! Beställde hem från Cocopanda Cocoa Brown tanning mousse som Alexandra ”Kissie” Nilsson använde i sin kvällsrutin-video. Beställde även en vante att använda och ett body scrub att skrubba kroppen med innan. Det fanns massor med erbjudanden på sajten, allt som allt blev det 30€.

Likes

Comments

Funderingar

Sitter som bäst på jobbet, har nattskift. Då när det finns tid att döda brukar jag sitta och kolla runt på olika nätshoppingsajter, no surprise there liksom. Under senare tid har jag allvarligt börjat fundera på att införskaffa en ny, ordentlig dator och en systemkamera så att jag kunde börja filma videos. Sen igen vet jag inte riktigt att har jag självförtroendet att posta en video av mig själv på youtube, men det är verkligen något jag skulle vilja börja göra. Jobba med smink är min dröm. Trots att jag gillar mitt jobb som sjukskötare har smink en speciell plats i mitt hjärta. Vad tror ni? Ska man våga ta det steget och börja?

Likes

Comments

Införskaffat, Make up

Älskar att få paket man glömt bort! Hehe, beställde första gången från BeautyBay för någon vecka sedan och fick paketet på posten idag. Hade beställt ett brush set från Morphe och Jeffree Stars highlighter från holiday kollektionen. Så vackra att titta på!

Likes

Comments

På önskelistan, Make up

Morphes holiday collection har släppts idag, och alltså kolla dessa otroliga paletter! Funderar på att klicka hem dem, men är ju fortfarande inte rik så kanske inte riktigt nu. Men ska banne mej ha dessa!

Morphe 39A Dare to create

Morphe 15N Night master

Likes

Comments