Har skaffat en ny blogg http://jennifernuoriaho.blogg.se/ så ni vet morjens

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har typ sommarlov eller nästan iallafall. Har bara ett prov och en muntlig redovisning kvar att göra sen är jag klar med ettan fan vad skönt är riktigt less.

Är just nu i Danmark, tagit hela dan för oss att komma hit. Vi åkte tidigt på morgonen till Luleå där vårt plan var en timme försenat sen när vi väl kom till Stockholm efter att sprungit ett par mil i den där flygplatsen så missa vi vårt plan till Danmark med knappt en minut. Jaha vi fick istället vänta 3-4timmar till nästa flyg. Klagar inte så mycket hann ju iallafall gå på victorias secret:))))

Ska som vanligt lägga upp bilder på allt som hänt nånin hörss
Likes

Comments


Likes

Comments

Var i fjällen sist jag bloggade, men vi hade bara en super fin dag i backen vilket var ganska synd med tanke på att vi stannade där en hel vecka. 


Nå vad har jag gjort då? Åkte inlines, dragit roadtrip till ötå, sänkt epan så den är gode låg nu, sett älskade byf igen, åkt tåg, promenerat, köpt mys x1000, färga håret askigare, fått veta att jag har typ 20 restgrejer att lämna i + 8 prov, lacka grillen, dejtat med hjärtat, plugga, tagit årets första springtur, varit med mina pojkar, var på ungarnas dagisgrej och sånt däär.

Nu ska jag och min finaste sova, det är ju sista hela skolveckan, inte länge kvar nu.Likes

Comments

Jo hejsan jag lever. Varit i byn hela påsken, var bara hemma nån dag sen så for jag till fjällen #friluftsmänniska. Åkte hit i lördags och stannar till fredag då vi åker till Kiruna och sover där en natt.

Vi har åkt slalom, kört skoter, ätit massor, ramlat i liften, åkt offpist, dragit världens vurpor, spelat uno, bränt oss, tagit tåget till Narvik, åkt gondol och jag hade inte kunna ha det bättre. Varit så myys här, vädret har inte varit de bästa dom här dagarna men idag var det riktigt fint och soligt.

Har haft 2 veckors påsklov vilket känns så skönt, kommer bli tungt att börja sen på måndag men det är bara 41 dagar kvar till sommarlovet så det här klarar jag.

Drog en roadtrip till Kalix också med epan, 37min hem helt okej ändåå. Blev lite arg mot slutet när man ska börja klaga på vars jag ska köra hmm.

Oj vilket långt inlägg de blev, brukar inte orka skriva så mycket + att ni får massa bilder, sori om bilderna är blandade men det är ju lugnt, nå hörs sen


Likes

Comments

Haft en jätte mysig helg i byn. Vi har kört massa skoter, pimplat, grillat, bastat och sånt där mysigt. Drog nå stunt där så slog i mitt knä ganska så hårt haha, men det är bättre nu. Vi ska fara till påsk dit igen, det kändes som att helgen gick alldeles för fort och man inte hann göra allt. 

Ska bli så skönt att få påsklov är så less och har <-------------------> så där mycket skoluppgifter som måste göras klart och skickas in. Och massa prov på det hela #lovelife.


Likes

Comments

Hoppsan det var som ett tag sen... Det är ganska mycket dåligt som hänt som jag inte vill ta upp men är väl tillbaka lite halvt.

Varsågod där har ni några bilder från dom senaste veckorna haha, det duger mer får ni inte just nu, höres

Likes

Comments

Fan vad roligt helg haha. Bytte rem på epan ännu en gång men nu hittade vi felet så byter nog inte igen. Jag, Markus och Jakob har drog cruise till seskis och nikkala ett par gånger, lite ovärt menmen. Sen har vi grillat i flera timmar och varit ute och bara myyst.

Emmar har också hittat hit och stannar väl ett tag. Känns så skönt att hon kom, så mycket som har hänt.
Likes

Comments