Hej fina ni. Först och främst vill jag bara att ni ska ha i åtanke när ni läser att det har varit otroligt tufft för mig att skriva det här inlägget. Jag har samlat så mycket mod och kraft till det och efter många om och men så känner jag ändå att jag vill dela med mig. Egentligen vågar jag inte, för jag vill inte att det ska vara sant, men jag känner att det behövs.

Jag får frågan från olika håll nästan varje dag, och svaret är ja, Rasmus har gjort slut med mig. Följdfrågan som de flesta även ställer är givetvis "hur mår du?", och jag svarar 9 av 10 gånger att det inte är någon fara och att jag mår bra. Men egentligen är det bara en fasad jag håller upp för att slippa prata om det. Kanske av rädslan för att visa mig svag, eller helt enkelt bara för att jag inte riktigt har vågat inse. Sanningen är dock att jag inte alls mår bra. Jag skrattar och är glad när jag är bland folk, men så fort jag är ensam gråter jag. Jag vaknar flera gånger på nätterna och tror att allting bara varit en mardröm men slås gång på gång av det faktum att det här är på riktigt och att det inte finns någonting jag kan göra åt det hur mycket jag än vill.

Han var min absolut största trygghet. Det var hans famn jag fick komma hem till varje kväll efter en tuff skoldag eller en lång jobbkväll. Ingenting spelade någon roll för jag visste att i slutet av dagen skulle det alltid vara han och jag. Jag behövde ingenting annat, för hos honom hade jag allt. Inte nog med det så hade jag en extrafamilj som jag kom så otroligt nära, som också blev en stor trygghet i mitt liv. Han lyfte alltid upp mig och gjorde mig till världens lyckligaste tjej. Han och jag var något alldeles extra. Jag hade varit kär innan men det var inte alls på samma sätt som med R. Han var hem för mig.

Helt plötsligt har allt det bara tagits ifrån mig och det känns som att hela min värld har rasat samman. Trots att allting är en enda stor röra just nu så har jag inget val än att vara min egen trygghet hur mycket jag än vill att det ska vara han. Det finns ju bara jag här nu och jag gör mitt allra bästa varje dag för att ta hand om mig själv, och när inte det räcker så vet jag att jag alltid har min familj att komma hem till och min allra bästa väns famn att krypa ihop i. Även om ingenting någonsin kommer att vara samma sak som att vara hos honom.

Hur tungt det än är och hur gärna jag än vill skita i precis allt och bara gråta så vet jag ju att måste jag vara stark nu. Jag ska inte ljuga och säga att jag inte är rädd för det är jag. Jag är livrädd. Jag vet inte hur man lär sig att leva utan människan man älskar mest av allt i hela världen. Eller hur man vänjer sig vid tanken av att det som var ens hem och stora trygghet plötsligt inte finns där längre. Jag vet inte hur man är stark när man känner sig som den minsta och svagaste personen i världen.

Men jag har kommit en bra bit på vägen bara genom att ens våga skriva ut det här, att våga erkänna det för mig själv. Och jag hoppas att alla förstår att jag inte skriver det här för att skuldsätta R överhuvudtaget, han är ju fortfarande den finaste personen jag vet och det är varken hans eller mitt fel att det blev såhär. Jag ville bara berätta att jag gör så gott jag kan även om det kanske inte alltid märks. För hur ont det än gör i mig att jag inte får dela min vardag med honom längre, att jag inte bara kan ringa honom när jag vill under dagen för att berätta om något roligt som hänt eller bara säga att jag älskar honom, så tänker jag fortsätta att bita ihop. Jag ska fortsätta skratta och vara glad, även fast jag innerst inne går sönder utan honom. Jag måste ju plåstra ihop mig själv nu.

"Men att ge bort sitt hjärta till någon är den finaste presenten man kan ge. Och om personen som får det inte är varsam med det, då är det hans förlust och inte din. Hur rädd man än är i den sekunden man bestämmer sig att här får du, så är det häftigt på samma gång. Häftigt att man faktiskt vågar ge bort det mest värdefulla man har. Ännu häftigare när han faktiskt tar bättre hand om det än vad du själv gjort. Och om han tar det och sticker en kniv i det, tja, då har man iallafall alltid kvar känslan av att man faktiskt vågade. Och vågar man ge bort sitt hjärta till någon man hoppas på älskar en, då vågar man också laga det om det nu blir så att man får tillbaka det trasigt." - Michaela Forni

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

1 / 2 / 3 / 4 / 5

Det absolut första som verkligen är ett måste till hösten (enligt mig) är stickade tröjor. Min räddare i nöden under majoriteten av kalla höstdagar är lätt stickade tröjor då det både är skitsnyggt och värmer på samma gång. Hade absolut inte tackat nej till någon utav tröjorna ovan. Måste införskaffa mig några nya snarast!!

1 / 2 / 3 / 4

PONCHOS! Jag måste införskaffa mig en (eller flera) ponchos till hösten/vintern. Tycker det är så. himla. fint. Tänk er någon av dessa ovanför med exempelvis en skinnjacka, mörkblåa jeans och ett par over knees, så snyggt!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

Vi får inte glömma skorna. Ännu ett måste till hösten är ett par snygga boots, höga som låga. Och känner man inte för det så kan man ju piffa upp sin outfit med ett par sneakers, hur snyggt som helst.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Sist men inte minst, läppstift/pennor och nagellack i snygga färger som passar lite extra bra i höstmörkret. Älskar att använda mörka färger på läpparna, framförallt under hösten. Speciellt rött läppstift, hur snyggt är inte det? Använder det nästan aldrig men ska helt klart köpa ett och börja använda det flitigt nu under hösten/vintern. Har dock haft svårt att hitta ett läppstift i en röd färg som jag verkligen gillar men ska titta närmre på det som ni kan se ovanför från NYX, ser riktigt snyggt ut så man kan ju hoppas på att det ser likadant ut i verkligheten!

Likes

Comments

Startade tisdagen med att försova mig till 10, fick skippa frukosten trots att jag var utsvulten och stressfixa mig istället för att sedan hoppa in i bilen och köra som en galning till skolan. Dock vände mitt humör snabbt från arg till glad så fort jag kom till skolan och fick träffa bästis. Resten av min dag kommer att bestå av skola till 16 sen raka vägen till jobbet. Längtar redan tills jag får lägga mig i sängen igen men tills dess ska jag bara fortsätta kriga trots att jag känner mig som en levande död idag. 

Likes

Comments

Kan sitta och titta på dessa fina rosor från Venus Et Fleur i timmar. Hade lätt köpt dem i present till mig själv om det inte vore för det icke-plånboksvänliga priset, hehe. Men VISST är det tillfredsställande att titta på? Jag är kär.

Likes

Comments

10 ställen jag ​ska ​besöka någon gång. Har hur många fler platser som helst som jag vill besöka innan jag dör men dessa är helt klart topp tio. Älskar att resa och längtar just nu ihjäl mig till höstlovet då jag och min pojkvän åker bort i två veckor, ska bli så mysigt!

Likes

Comments

Spenderade lördagsskvällen i stan med Rasmus, mina föräldrar och två familjevänner. Åt middag på O'learys och strosade runt i stan både till fots och i raggarbil. Kom hem vid 10 och var då helt utmattade så vi la oss och tittade på en film och somnade ganska snabbt båda två. Lyckad kväll helt enkelt.

Likes

Comments

Fick hem dessa snygga skal från Ideal of Sweden för ett tag sen och jag är så nöjd! Marmor har blivit en stor favorit på senaste och jag har verkligen letat för att hitta snygga marmorskal så stort tack till er som för att ni skickade hem dessa till mig! 

Gå in på deras hemsida www.idealofsweden.com så hittar ni ännu flera snygga skal från deras nya stilrena kollektion!

Likes

Comments

Några bilder från dagen som spenderades i solen med två av mina fina vänner.

Likes

Comments

Min enkla men nyttiga & goda frukost imorse.
Startade dagen med att vakna upp hemma hos Maja för att sedan dra vidare till skolan för prov (som för övrigt inte alls gick enligt planerna). Tog sedan bussen hem för ett besök på banken som jag nu precis har kommit hem ifrån. Här näst ska jag bara göra någon form av sen lunch innan jag åker tillbaka till stan och hämtar upp Josefine som ska sova här ikväll vilket ska bli jättemysigt! Vi ska äta pastasallad till middag också så det blir en bra tisdagkväll. Ska göra i ordning lunch nu, ville bara slänga in lite uppdatering! kram

Likes

Comments

Två tyvärr ganska kassa mobilbilder på dagens outfit, men det får duga för den här gången! Idag står i princip ingenting på schemat mer än att bara ta det lugnt och mysa. Men just nu så sitter jag och väntar på att det ska bli middag, vi ska äta grillade pepparbiffar och klyftpotatis, ska bli så gott!

Likes

Comments

Instagram @jennifernilsons