Smink

Hej! Idag tänkte jag visa mina favoritprodukter när det kommer till smink. Jag  skriver lite kort vad det är för något, vad jag tycker om den och vad den kostar. Jag lägger även in länkar till alla produkter så att ni kan kolla på dem. 


The Body Shop, Lip & Cheek Stain

En produkt som kan användas som antingen läppglans eller rouge. Den är väldigt enkel att använda och applikatorn gör att den blir lätt att aplicera! Det finns tre färger att välja mellan, jag har färgen "01 Rose Pink."

Pris: 155 kr.

https://www.thebodyshop.com/sv-se/makeup/laeppar/lip-cheek-stain/p/p000049


NYX, Lingerie Liquid Lipstick

Ett väldigt fint läppstift till ett väldigt bra pris! Det finns många färger att välja mellan, men nästan alla färger är någon form av nude färg. Vilket jag tycker är supersnyggt! Jag har den i färgen "03 Lace Detail"

Pris: 89-99 kr. (beroende på vilken färg du köper)

https://www.kicks.se/nyx-professional-makeup/lingerie-liquid-lipstick-p90584?ticket=Oy9zZWFyY2hfcGFnZS9wcm9kdWN0c2VhcmNoOyM7cHJvZHVjdF9rZXk7ODg5MzMxNzA7IztPQkpFQ1RJVkUkO05PTkU6Tk9ORTsyOTs&searchWord=nyx lingerie


Anastasia Beverly Hills, Glow Kit

En väldigt fin pallett med 6 stycken supersnygga highlighters! Den kostar en del, precis som många produkter från ABH gör, men jag tycker verkligen att denna produkten är värd varje krona!

Pris: 595 kr.

https://www.kicks.se/anastasia-b378/glow-kit-ultimate-glow-p80352


LA Girl, Pro Conceal (High Definition Concealer)

En stor favorit hos mig, just eftersom den har hög kvalité och hållbarhet, men samtidigt så får man den till ett bra pris. Det finns en färg för alla samt color correctors!

Pris: 69 kr.

https://www.brallis.se/sv/artiklar/la-girl-pro-concealer.html


The Body Shop, Skinny Thin Felt Eyeliner

En väldigt bra eyeliner som är lätt att använda, och jag tycker att den ärväldigt bra om man är nybörjare och inte är så bra på att lägga eyeliner, så är det inte så svårt att få till det med denna produkten.

Pris: 150 kr

https://www.thebodyshop.com/sv-se/makeup/eyeliner-oegonbryn/skinny-felt-liner/p/p000435


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej allihopa och välkommen till min blogg!

Jag kommer lägga ut allt möjligt här, men jag kommer fokusera på två ämnen ; smink & djurs rättigheter. Båda två är ämnen som jag brinner för, och som jag verkligen älskar att prata om. Men som sagt, jag lägger ut lite vad jag känner för, så det kommer inte bara bli djur- och sminkinlägg, men eftersom det är det jag gillar att skriva om så blir det nog mest sådana inlägg, men inte bara.

Eftersom denna bloggen är ny så känner ju ni inte mig så bra, så jag tänkte skriva 5 saker om mig själv, och efter ni har läst dessa faktan om mig så känner ni förhoppningsvis att ni känner mig liiite bättre. Så, nu till 5 fakta :

1. Jag är 15 år gammal, född i december

2. Jag har sminkat mig sedan tre år tillbaka, alltså sedan jag var 12 år gammal.

3. Mina två favoritdjur är panda och elefant

4. Jag sjunger hela tiden, konstant, även fast jag inte är bra på det

5. Det absolut värsta jag vet är oärliga människor som medvetet undanhåller sanningen.

Så där har ni 5 saker om mig, jag hoppas att ni gillade inlägget!

Likes

Comments