Header

~ Vardag /, ~ Hälsa & Träning /

Klockan ringde 06.10 och det var bara att kila upp och ta på sig för att dra mot fredags-passet på gymmet. 45 minuter challange senare och dagen kan inte börja bättre!

- Skövde bjuder annars på en gråmulen morgon, har duschat, ätit frukost och nu ska ja bara njuta av en ledig helg.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

~ Inredning /, ~ Nytt /, ~ Radhus /

Det största som hände under sommaren var att vi gick och blev med HUS! eller radhus om vi ska vara mer exakta. Men det ska bli en så underbar känsla att kunna få öppna sin egen altandörr och kunna gå ut, att få mer yta att bo på, att få inreda ett helt nytt hus där ingen har bott innan och få välja detaljer som gör huset till VÅRAT. Tyvärr är det ett antal månader kvar, inflyttning i juni, lagom till sommaren. Jag längtar så mycket, ni anar inte. Kikar inspiration varje dag, kommer hela tiden på nya sätt att inreda och längtar efter att få bjuda hem folk på middag utan att vi behöver sitta på varandra... ja listan kan bli lång!

Ett radhus, 5 rum på 115 kvm. Perfekt storlek, inga onödiga ytor, stora fönster med mycket ljusinsläpp, öppen planlösning och mysigt område - i stan men ändå utanför.


exempelbilder på inredning från tidigare byggen

Likes

Comments

~ Resor /

Under sommaren som gått känns det som vi haft mycket ledigt, men tänker man efter har vi nästan jobbat alla sommarveckor.
Antagligen har vi utnyttjat alla tillfällen till att få känna lite semesterkänslor.
I juni åkte vi direkt till Spanien och Almeria. Så skönt att komma iväg direkt till en vecka i solen. Inte behöva tänka på något, bara va. Njuta av värmen, god mat och bara koppla av.
Det var otroligt fint i Almeria. Ligger på syd-öst kusten på spanska fastlandet. Bland berg och två hav som möts blir det rätt blåsigt, men väldigt behövligt i den värmen som var. Ett helt underbart ställe tyckte vi. Hotellet vi bodde på låg precis vid stranden, enbart en cykel/gångbana i mellan. Perfekt ställe om man vill utnyttja den långa strandpromenaden med fantastiskt utsikt under löprundan eller promenaden. Hit åker många spanjorer själva för att semestra. Staden har precis kommit igång när det gäller turistandet, så ska man köpa ett hus ska man definitivt göra det nu. Så vackert så det finns inte.


Dessutom har vi varit på 25 års kalas nere i Småland hos våra vänner Josse & Oliver, vi har fått äran att gå på bröllop, firat min kära vän som tagit examen, vi har varit i München, ätit glass, grillat i mängder, varit på västkusten, solat, tränat och allt där till mellan jobb.Likes

Comments

~ Recept /


Höstens måste, äppelpaj.

3 äpplen
1msk kanel
1 msk socker

4 dl havregryn
1,5 dl socker
2 dl mjöl
150 g rumsvarmt smör
1 msk vaniljpulver
1 msk bakpulver
1 nypa havssalt

Dela äpplena och lägg i en smord form, strö över kanel och socker och blanda.
Gör en smuldeg med alla ingredienser och fördela över äpplena. Grädda ca 25 minuter på 175 grader.
Njut av det goda och servera med vaniljsås.


Likes

Comments

~ Vardag /

Nu kan man verkligen säga att det är höst. Men inget mig emot, så länge det inte regnar. Älskar dom soldisiga mornarna med lite kyla i luften, långa promenader i eftermiddagssolen, alla fina färger på träden, sopp-middagar med nybakt bröd och litervis med té. Och icke att förglömma, alla höstkläder och skor! man kan ju inget annat än att älska alla varmfärgade stickade tröjor och nya skor. Love it!


Likes

Comments

~ Vardag /

Hej och välkomna till min blogg. Detta är inte min första blogg, och antagligen inte den sista.. Bloggat till och från i många, många år. Har alltid en längtan av att skriva av mig. Spelar ingen roll vad det handlar om, jag vill bara skriva! Tidigare har jag känt att jag inte har haft så mycket intressant att dela med mig av. Vilket har resulterat i att jag raderat allt och inte bloggat på flera månader. Sen starta upp en ny, sen går det så, om och om igen... Men nu är det andra tider. Inte bara att det är höst och inspirationen flödar utan att jag dels har börjat studera och om mindre än ett år kommer vi flytta till HUS! Längtar så mycket och det är mycket förberedelser och mycket som ska bestämmas. Så jag ska dela med mig så mycket som möjligt av detta. Välkomna!


Likes

Comments