Header
View tracker
View tracker

Följer ni mig på instagram så kunde ni se att jag satt hundvakt åt denna lilla hårboll under gårdagskvällen.

Under de senaste månaderna har jag känt ett allt större sug efter att skaffa hund. Jag har ju bara mig själv att se efter och bry mig om och hade gärna haft en fyrbent vän som kröp upp i mitt knä när jag sitter och tittar på något halvkasst tv-program en fredagskväll.


Dock Förstår jag ju att det inte funkar när min vardag allt som oftast innebär att stackarn hade fått vara ensam hela dagarna (07-20) jag tror inte ens det är lagligt att lämna ett djur ensam så länge, är det någon av er som har koll?

Men who knows, när jag börjar få ordning på livet så kanske situationen ser helt annorlunda ut.

Likes

Comments

View tracker

Fy satan vilken jobbig natt jag har haft. Jag lyckades slumra till någon gång mellan 02:30-03:00 men det dröjde inte mer än någon timme innan jag vaknade av lågt blodsocker och fick kliva upp och äta. Under resterande timmar innan klockan ringde avlöste mardrömmarna varandra och jag vaknade gång på gång av att jag trodde att någon försökte ta sig in i min lägenhet eller satt i min säng och skulle kväva mig.

När jag väl klev upp kändes det som om jag haft en flera timmar lång panikångest attack och illamåendet var ett faktum.

Nu till frågan om varför jag nästan helt har slutat blogga. Det var inte meningen att det skulle bli så, men under den senaste tiden har jag mått väldigt dåligt och det har varit tillräckligt jobbigt att ta sig upp på morgonen. Jag har inte funnit glädje, lust eller kreativitet i något och jag har bara försökt ta mig igenom dagen. Vad det rör sig om vill jag inte gå in på i dagsläget men nu kanske ni fick en liten förståelse kring hela situationen


Dock är jag väldigt mån om att vända denna nedåtgående spiral, att känna sig likgiltig till livet och allt runt omkring är det värsta som kan hända en som människa, det är verkligen som att dö inombords. Jag är en kreativ person och måste uttrycka mig i tal, skrift, bild och rörelse för att må bra - jag är påväg tillbaka, men nu kanske det kommer se lite mer annorlunda ut än innan

OBS, detta är verkligen inget "tyck synd om mig"-inlägg på något vis utan jag kände bara att jag ville ge ett så ärligt svar som möjligt på frågan 

Likes

Comments

Något som givit mig ångest de senaste veckorna är det här med julklappar. Jag älskar julen och jag tycker om att ge men processen fram tills dess att klapparna ligger under granen är inte lätt.

I vår familj är den yngsta 18 i år och ärligt talat, hur lätt är det att köpa julklappar till personer som redan har allt eller har möjlighet att själva kunna köpa det man vill ha?

Jag brukar känna mig som spindeln i nätet när det kommer till julklappar, när vi sitter där runt granen vet jag redan vad alla ska få eftersom jag fått delta i de flestas julinköp med konkreta förslag eller min åsikt.


Idag har jag sprungit in och ut ur affärerna i timmar och faktiskt fått tag i julklappar och födelsedagspresenter till alla på listan, phu! Jag kände mig tio kilo lättare när jag med påsar i båda händerna äntligen begav mig hemåt.

Likes

Comments

Jag finner inte ord för att beskriva gårdagens klubbmästerskap på Crossfit Backaplan, vi hade det verkligen så kul. Det pågående svettkalaset varvades med skratt och påhejningar. 35 deltagare, 2 klasser och 3 event plus final sammanfattas bäst med bilderna nedan.

I dagens första event dömde jag Kalle som slet på riktigt bra!

Sami visar oss alla hur man lyfter tungt

Killarna kämpar på med sina hand release burpee som ingick i första eventet. // Jenny var svinstark i sina rope climbs

Event tre var flåsigt och jag kämpade på med dessa starka damer som sällskap

William köttar påFoto: Crossfit backaplan / Carl Björklund.

Likes

Comments

Julfirandet har smygstartat med både musik, pepparkakor och lussekatter i det här hemmet sedan ett par veckor tillbaka och idag åkte pyntet fram, tycker ni att det är för tidigt?


Jag vet inte vad det är som gör att jag älskar julen så mycket men mysfaktorn och alla vackra ljusdekorationer i den mörka kvällen och natten är definitivt bidragande faktorer. Tyvärr hade min ljusstake som jag brukar ha i fönstret gått sönder nere i förrådet så har ni tips på någon snygg, stilren variant får ni gärna kommentera det här under.

ikväll blir det lugnt och stillsamt då jag ska upp tidigt imorgon, jag tror faktiskt att jag ska ta en långpromenad och lyssna klart på Alex Schulmans bok Glöm mig. Är det någon av er som har läst eller lyssnat på den?

Likes

Comments

Snap blev aldrig min grej men jag uppdaterar en hel del på insta stories så följ mig där för mer live uppdateringar

Nu kickar vi igång den här veckan!

Likes

Comments

​Igår efter att jag kört workouten "300" kände jag mig relativt fräsch i kroppen. Jag var givetvis trött under tiden jag tränade men efteråt kändes det helt okej.... tills jag vaknade upp i morse. VILKET SKÄMT! Latsen, axlarna, triceps och bröstryggen gav mig sådan träningsvärk att jag hade svårt att resa mig ur sängen.


Efter frukost var det dags igen. Väl på plats teamade jag med Lotta och körde passet nedan och när klockan (efter vad som kändes som en evighet) väl passerade 30 minuter var jag helt tom, jag orkade inte ens prata.


I skrivande stund ligger jag i sängen och det känns som om jag blivit överkörd av en traktor både en och två gånger. Den här träningsvärken tar alla pris.

Likes

Comments

Jag hade fel imorse. Det var inte murph som väntade när jag kom till boxen utan workouten "300". Dock gjorde det ingenting för den är rolig den med!

"300" ser ut såhär:

25 pullups

50 marklyft (herr 60 kg / dam 42,5 kg)

50 push ups

50 box jumps (herr 61 cm/ dam 51 cm)

50 floor whipers (herr 60 kg / dam 42,5 kg)

50 Kb one arm clean & press (herr 16 kg / dam 12 kg)

25 pullups

Efteråt körde jag Clean & jerk vilket gick lite si sådär då jag hade fläkt upp händerna under woden, livet är hårt ibland.Senare under eftermiddagen var det dags för pass nummer 2 för dagen: teknik i ront squat & snatch. Till en början var Annie med vän på plats och vi passade på att fuldansa till lite 70-tals hits mellan lyften men sedan fick jag open gym för mig själv.

Fick hjälp av Kaj i veckan för att öva upp mina squat snatch (kör bara power annars men nu när vikterna börjar ta sig funkar det inte längre) men det är så svårt!

Laddar för lite tyngre frontböj

I snatchen handlar det bara om att nöta teknik

Likes

Comments