Header

-innehåller adlinks-

Jag ÄLSKAR reebok´s sortiment för men, det finns inget varumärke som kommer i närheten när det gäller att dressa våra älskade karlar inför ett träningspass.

Många av t-shirtarna är verkligen spot on och att matcha dem med ett par häftiga shorts är ju en klar tio-poängare, eller vad tycker ni?

Likes

Comments

jag är så fruktansvärt trött på alla ideal kring hur man "ska/borde" se ut, vad som är fint och fult, för smalt eller för kraftigt, manligt eller kvinnligt... När blev kroppsformen viktigare än själva livet?


Dagligen matas vi av bilder på "perfekta kroppar" (och det här med att normalviktiga tjejer går under plus size modell, vad fan är det?), bantningspiller, dieter, effektiva träningsformer som ska få dig att tappa 7 kg på en vecka och en hel massa annat.. Denna industrin är brutal.

Går man ut på gatan och frågar folk om man har problem med mat eller kroppsuppfattning så kommer majoriteten att svara ja. Vissa bantar bort sina liv medan andra tränar tills dem går sönder, allt för att se ut som den där modellen i tidningen. Vad hade hänt om vi tog all den tid och energi som vi lägger på detta och istället fokuserat på familj, intressen och karriär?

Jag tror att vi hade haft en mycket friskare och lyckligare befolkning, fler kreatörer och egenföretagare, vi hade orkat mer, velat mer och uppskattat mer... eller vad tror ni?

Likes

Comments

1 timme, 2 övningar & en jäkla massa svett - det är så vi avslutar denna träningsvecka.

Strax innan tolv var jag i boxen för att köra passet nedan och nej, burpees är inte roligt men det känns himla bra efteråt. resten av dagen blir lugn, hur avslutar ni veckan?

Likes

Comments

Inatt vaknade jag av ett högt skrik, det var jag som skrek.

Det senaste har mardrömmarna avlöst varandra men det är första gången jag vaknar på det här sättet, läskigt. Nu är jag inne på förmiddagens andra kopp kaffe och försöker ta mig ur den här lite gråaktiga dimmiga världen man befinner sig i när tröttheten förlamar en.

Hoppas ni får en fin dag!

Likes

Comments

Nu är vi några dagar in på det nya året och jag tänkte kolla med er hur det går med nyårslöfterna, är ni på banan eller har ni stött på hinder? Jag tänkte dela med mig av mina tips för att fortsätta känna sig motiverad och att inte tappa fokus.

Var självisk

nu menar jag inte på så vis att du ska roffa åt dig allt som kommer i din väg utan mer att du prioriterar det som hjälper dig framåt. Våga säga nej om någon ber dig om en tjänst när du egentligen avsatt den tiden för ditt projekt eller våga kräv av familjen att godis och sötsaker endast finns i hemmet under helgen och inte på veckodagarna.. allt beroende på vad ditt mål är.

visionboard/inspo

Se till att ha något som ständigt påminner dig om vad du vill åstadkomma så att målet alltid finns med i bakhuvudet. Det kan vara en visionboard, ett citat på kylskåpet, bakgrundsbilden på dator/tv/surfplatta eller något helt annat. Se bara till att du exponeras för det dagligen

du får vad du fokuserar på

okej lite tough love här nu då, vill du ha/bli/göra någonting så är det just där ditt fokus ska ligga, inte på allt runt omkring. Säg att du har som mål att kunna springa milen på under timmen, då får du gå ut och springa! Att du lägger timme efter timme på nätet för att hitta de bästa skorna, den optimala funktionströjan och velar kring vilken färg på dina nya löpstrumpor som skulle vara snyggast kommer aldrig hjälpa dig framåt

Låt inte misstaget förstöra allt

OBS OBS OBS! någon mer som känner igen sig i "fan nu åt jag en kaka fast jag inte skulle, nu är det kört, jag kan lika gärna äta upp hela paketet" svarar ni nej nu så ljuger ni.

Du har inte misslyckats för att du ätit en kaka eller stoppat en godisbit i munnen, livet går vidare.

Ge inte upp

Ge inte upp efter två veckor för att du inte ser eller känner resultat. Det kommer vara svinjobbigt att gå ut och springa de första veckorna om man inte är van, och du kommer troligtvis känna abstinens om du gett upp rökningen, väldigt väldigt få saker går att genomföras i en enkel handvändning. Tålamodet är A och O.

Likes

Comments

sitter och kollar igenom lite sommarbilder för att orka ta mig igenom den vinterkylan som hägrar utanför fönstren men vet inte om det var så smart, nu längtar jag bara än mer.. sol, värme, semester och rosé - i need it now!

Likes

Comments