​Det slår mig alltid när jag skaffar en blogg (vilket händer kanske en gång om året) att jag är extremt okontinuerlig. Senaste inlägget kom upp i juli trots att jag lovat mig själv att hålla igång det här.

Ni förstår, jag skriver den här bloggen, eller försöker i alla fall, för min egen skull och kanske någon annans där ute som känner sig vilse i världen av mode och träning och sånt som man hemskt gärna skulle vilja vara intresserad av men likt förbaskat slutar det med en t-shirt och ett par jeans samt ett gymkort som skriker efter uppmärksamhet i plånboken. Nu är det en liten lögn för jag tränar minst en gång i veckan i alla fall, men ni vet vad jag menar. 

När jag var yngre så levde jag för att skriva. Jag skrev överallt, hela tiden. Om det är någon där ute som har läst böckerna "En prinsessas dagbok" kan ni förstå vad jag menar när jag säger att jag är som hon. För er som inte har läst dem kan jag försöka sammanfatta: Jag skrev på lektioner, i sängen, under sängen, på lekplatsen, på träningen (sant), på bord, på bänkar, på väggar (fy mig) och överallt där det gick att klottra ner den senaste poesin som dök upp i mitt huvud eller tankarna som slog mig. Det var, och är än idag, mitt sätt att ventilera. När jag bara kände för att kasta brödrosten genom fönstret av ilska eller skrika ut för hela världen hur lycklig jag var. 

Men det har egentligen aldrig tagit mig någonstans förutom till det översta skiktet av elever som fick bra språkbetyg i skolan. Jag ville bli författare men jag insåg att jag är extremt dålig på att skriva skönlitterärt. Jag har nämligen ingen fantasi. Bara en massa ord som vill ut. 

Så jag gör väl ett försök till. Jag får väl sätta ett alarm på mobilen eller någonting...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den här sommaren får jag för första gången uppleva campinglivet inifrån kulisserna. Vara back-office och baka till frallor varje morgon. Stå i receptionen och vara trevlig 6 timmar om dagen. Jag gillar det! Det är himla skönt ställe att ta det lugnt på när det inte händer så mycket men otroligt kul när det dyker upp mycket folk och tiden rusar iväg. Just nu är det ganska lugnt...

Campingen då. Den ligger på östra sidan av södra Öland. Ni vet där det bara finns en väg och alla små byar följer den. Alla större byar och städer ligger på västra sidan lite mer norrut så att man skulle hamna här av en slump känns ganska osannolikt. Det betyder att de som kommer hit med största sannolikhet har velat komma hit och därför har ganska bra koll på vad som väntar och vad de kan förvänta sig.

Faktumet ovan gör det ganska enkelt för mig som receptionist. Jag trivs som fisken i vattnet. Det är så lugnt och trevligt här och sällan några campare som är missnöjda.

Campingen heter Stenåsabadets camping och jag rekommenderar alla som vill ha en trivsam helg eller vecka eller sommar vid vattnet att komma hit. För himmelens vad fint här är! Nu har vi dessutom 25 grader och sol vilket inte försämrar läget!



Likes

Comments

Ni vet den där känslan när man springer som en galning i pausen på ett riktigt bra program för att man verkligen VERKLIGEN måste gå på toa?

Jag tittar på U21-EM i fotboll och känner att pausen gärna får vara i 15 minuter. Eller tills matchen är över. Fotboll är helt enkelt inte min grej. Förlåt Sverige! Klart jag vill att vi ska vinna och så men när det inte blir ett enda mål på 85 minuter och 6 sekunder känner jag att jag lika gärna kunde gå och lägga mig.

Men det vill jag inte heller eftersom min älskade pojkvän tittar med stort intresse. För en sån finns också förstår ni. Pojkvän, alltså. Han är go', han heter Linus och är den mest fascinerande person jag någonsin träffat. Nog om honom, detta är ingen kärlek- och känsloblogg. Om det inte mot förmodan vore så att det vore det enda jag kunde tänka på.

För det är just det jag vill skriva om. Mina tankar kring livet. Om allt som händer just nu och absolut inget annat. Jag tror att många som letar efter nya bloggar att läsa skiter blanka fan i (ursäkta franskan...) vad jag har på mig idag (grå collegetröja och jeansshorts för den som antecknar) eller vilken smoothie jag drack till frukost. Jag tror inte ens att ni vill veta hur många steg jag tagit idag eller hur många sit-ups jag har klarat av. Jag är här enbart för att dela med mig om hur mitt liv ser ut. Vilken utbildning jag kommer komma in på om en vecka och ångesten kring att jag läser tre sommarkurser samtidigt som jag jobbar heltid och försöker njuta av sommaren som idag gjorde sitt första riktiga framträdande. En och annan åsikt om feminism och Zara Larsson lär väl också dyka upp eftersom det är så jäkla hett just nu.

Ingen bullshit alltså, bara tankar hos en 20-årig tjej som hellre löser andras problem än sina egna!

Likes

Comments