Tjenare!

I Söndags ( 31/8 ) så var jag och min kompis Anna och handlade lite saker. Jag köpte 2 saker på Grand parfymeri och det är då en Kabuki borste som är sjukt len. Den kostade 90kr. Sen köpte jag också en Stipple Brush som kostade 45kr tror jag, och den var också jätte len. Dessa 2 borstar är också från märket Elf. Jag köpte också saker på Saigon food men det har jag inte bild på. Men ni kan checka in min youtube kanal för där har jag gjort en video på när jag smakar på det jag köpte på Saigon food. På den affären kan man köpa Asiat mat och snacks.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan.

I söndags så handlade jag lite skol saker och på bilderna ser ni vad jag köpt.

Det första är ett skrivhäfte som jag har till alla ämnen så jag har allt sammlat. Innuti så är det både randiga och rutiga papper men mest av randiga. På höger bilden så ser ni olika färger, där kan man skriva vilket ämne som det är på dom siderna. Jag tycker att denna  är jätte bra. 

Den kostade 79Kr och den köpte jag på Åhlens.

Nästa sak är en loggbok som jag kallar det. Denna är ganska tjock men det är för att varje dag har en hel sida. Min förra loggbok jag hade var det hela veckan på en sida och det var väldigt lite plats att skriva på, men nu behöver jag inte oroa mig.

Denn kostade 159Kr och den köpte jag på Åhlens.

Sen har vi en väska och lite andra saker. Väska har jag inte så mycket att säga om förutom att jag älskar den. Man får plats med en dator i den vilket är bra eftersom att vi har fått datorer. Den kostade 139Kr och den köpte jag på Åhlens.

Limstiftet och pennvässaren vet jag inte hur mycket dom kostad. Suddet kostade 10Kr Styck och jag köpte 2 fast ett är bara med på bilden.

Överstrykningspennorna fick jag av pappa så dom kan jag inte säga något om. Det är gul, grön, rosa, blå, orange och en röd fast den är inte häller med på bild.

Jag köpte också en svart plastmapp som jag har kvar i skolan och den vet jag inte hur mycket den kostade. Men detta var allt jag köpte.

Limstiftet, pennvössaren och sudden köpte jag på en bok affär.

PS: Om ni såg mitt förra inlägg så hade jag en rolig dag idag. Om ni vill veta vad vi gjorde så får ni kolla in min youtube kanal HÄR för jag kommer lägga upp en video om det imorgon efter skolan. :)

Likes

Comments

tjenare.
jag sitter här i skogen och äter korv med bröd. idag är det riskdagen för vår klass. Det innebär att man går runt i skogen och gör olika samarbets övningar.
än så länge är det roligt, vi får se vad jag tycker här näst.
ni kanske undrar varför jag inte skrivit på ett tag så är det för att i tisdags så blev jag jätte förkyld så jag har inte orkat.
idag så försvann typ min röst för jag hade jätte svårt att få fram något ljud. men det känns bättre nu.
men snart så ska vi traska vidare så vi hörs.

Likes

Comments

Hejsan!

Jag är tillbaka! Jag har inte skrivit på bloggen på ett tag jag har varit lite dålig på det. Denna veckan så har jag börjat Gymnasiet, jag började i måndag alltså har jag varit i skolan i 4 dagar. Imorgon är det Fredag och då har vi bara 1 lektion därför att vi inte har någon lärare på dom andra lektionerna så vi börjar 12:35 och slutar 13:25 så vi har bara en lektion. Jag tycker nästan att det är onödigt att ha den lektionen men men så är det. Efter att jag slutar imorgon ska ska jag och min kompis Anna hitta på någon men vi vet inte riktigt vad än. Här nere ser ni vad jag hade på mig i skolan idag. Blusen och byxorna är köpta på Lager 157 och den ligger i skåne. Här är byxorna, Här är blusen. 

Likes

Comments

Hejsan!
idag har jag varit på ullared och det var verkligen skit roligt.
Det roliga va att det film teamet eller vad det heter dom som filmar avsnitten till ett program som heter ullared var där och filmade. Jag ville ju inte häller vara med så mycket och helt plötsligt stog dom typ 5m bort och då gick vi fort därifrån hehe.
Nu sitter vi då i bilen på väg hem och när vi kommer hem så tänkte jag göra en Ullareds haul om jag hinner annars blir det imorgon, ni får gå in och kolla då och då på Youtube.

Likes

Comments

hej.
i måndags och tisdags blev det ingen video på yt eftersom att vi har blåst om min dator för att jag har köpt loss den. alltså datorn som vi fick ha för att jobba på i skolan. Idag blir det inte häller något video för vi ska fixa inställningar och så. Men jag funderar ändå på att göra en kort video på ipaden men jag vet inte än.
Ni får gå och kolla isåfall ibland.
PS: igår (tisdags) så var det fruktansvärt varmt för det var ca 40 grader i solen.

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit och handlat lite saker.

Jag har köpt ett par solglasögon eftersom att jag inte har några.

På fredag så har vi skolavslutning och på kvällen har alla 9:or en avslutnings fest och då köpte jag en skit snygg liten väska som ni ser längre ner.

Sen är det 3st klädesplagg som är perfekt att ha på sommaren.

Solglasögonen och väskan är köpta på Accent och kläderna på ginatricot.


Likes

Comments

Hej
igår va vi och handlade lite saker och vi köpte 2 saker till mitt rum. det första är ett nattygsbordet och det är höj och sänk bart. sen det andra är en stol i beige färg.


Likes

Comments

Hejsan
Nu på kvällen tänkte jag göra en upd video på mina parfymer men det blev tyvärr inte så.
Det har åskat och blixtrat jätte mycket och det har regnat som 17. Inte bara regnat utan
Haglat också, det ligger typ stora snöhögar från haglet.
Mamma och pappa var ute och jobbade när det började regna så när dom kom in va dom plaskeblöta, haha.
Ute på våran parkering va det ca 1dm djupt vatten för det kunde inte rinna ner i vår brunn, och nu blev det strömavbrott när jag höll på att skriva detta inlägg.
Vi höll också på att koka kött så nu får vi inte någon mat på länge så nu sitter jag och äter digestiv kex.
Sen det roliga är att det blir strömavbrott när det slutade regna och typ slutade åska.
Så jaha... Vad ska man göra nu när man inte har något internet?
När ni ser detta inlägg har det blivit bättre väder och att internet har kommit tillbaka därför att jag inte kan lägga ut inlägget utan internet.

Likes

Comments

Tjenare!
Idag har hela familjen varit och handlat. Här kommer bilder på det som jag köpte.
Den första bilden är en blå prickig bikini som är jätte fin.
Sen är det ett essie naglack.
Till sist är det 2 st Victoria secret body mist. Det ena är sheer love och luktar jätte gott.
Den andra är love spell och det luktar OTROLIGT gott jag älskar den verkligen.


Likes

Comments