Header

Dags att hänga upp tvätten och åka på föreläsning. Hade tänkt att hinna med mycket idag, men blev tyvärr inte så haha.
Skulle gått upp när B åkte till praktiken, men var för trött för det. Gick inte upp förens kl 11, usch är så himla morgontrött.

Har hunnit med att duscha, tvätta och plugga. Får försöka hinna resten ikväll.

Älskar min tröja från NewYorker, så mysig. Byxorna är från GinaTricot och t-skirten är från BikBok.

Nu måste jag skynda mig! Ha det bäst.
Byee. 🙋🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ytterligare en helg har gått, sjukt vad fort tiden går. Känns som att man inte hinner med något på helgerna.
Igår kväll kom Becca och Andy hit, vi bjöd dom på mat. Mycket lyckat måste jag säga, första gången jag gjorde plankstek dessutom.
Vi åt och drack, spelade spel och pratade. Mycket trevlig kväll!

Beställde även en iPhone 7 plus i fredags, så roligt med ny mobil. Men nu måste jag bara vänta i 7-8 veckor innan den kommer. Så sjukt att dom inte lärt sig nu att beställa hem en större mängd, när de går åt så himla fort.

Nu ska jag fortsätta plugga en stund, innan det är dags att sova. Imorgon står det jobb på schemat.
Hoppas ni haft en kanon helg!
Byee. 🙋🏻

Likes

Comments

Nya naglar och morgonkaffe på jobbet.

Sitter på jobbet och håller på att frysa ihjäl, är dessutom sjukt trött och har ont i nacken. Positiv jag känner mig, men snart är det ju helg! Så himla skönt måste jag säga.
Har dock inte så mycket planerat, så blir en lugn helg.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fortsätta jobba, så jag kommer hem någon gång idag.
Byee! 🙋🏻

Likes

Comments

Äntligen fredag, som jag längtat. Dock innebär fredagar att jag jobbar och dessutom börjar tidigare. MEN vad gör det när jag är ledig imorgon och slutar tidigare idag? Så himla skönt!

Hade föresten en inneboende över en natt, som kom till oss för att på dagen efter provspela med ett fotbollslag. Han är på London, så han pratade inte svenska. Kan inte påstå att jag pratade speciellt mycket med honom, då min engelska är rätt så ringrostig.

Föresten så köpte jag världens skönaste tröja i måndags. Insåg igår att det var ett stort hål vid armhålan, så det är väl bara att gå tillbaka med den. Hoppas jag kan få en ny, då jag själv inte har orsakat hålet.

Nu är det väl bäst att jag fortsätter jobba.
Ha en bra fredag hörni!
Byee. 💁🏻

Likes

Comments

Finaste platsen i Sverige, måste vara Varamon. Så oerhört tacksam att ha fått växa upp i Motala.
Idag spöregnar det dock, nu är väl sommaren slut. Oerhört tråkigt!
Välkomnar hösten med stor famn, även fast jag avskyr regn.

Hoppas ni har en bra onsdag, för det ska jag.
Byee. 💁🏻

Likes

Comments

Usch vilken seg dag. Började dagen med att tvätta, efter det åkte jag på föreläsning och nu sitter jag i soffan. Har även hunnit med att jobba lite och slänga in en till tvätt. Ska väl ta mig i kragen och laga mat snart oxå. Tänkte testa på knäckebrödspizza, alltid lika roligt med något nytt.

Älskar min nya tröja från NewYorker! Den syns inte så bra på bilden, men det kommer en bättre bild så småningom.

Hoppas ni haft en bra tisdag!
Byee. 🙋🏻

Likes

Comments

Dålig uppdatering de senaste dagarna. Har inte direkt haft tid att göra någon uppdatering. I fredags tog vi det bara lugnt, låg i soffan och kollade film.
Igår började jag dagen med att ta en sväng till stan, hitta lite smått och gott. Åkte till Becca och fixade hennes naglar, innan vi åkte och handlade till kvällen. Glömde ta kort på hur naglarna blev, men gjorde neutrala ombre.
Hade en super trevlig kväll igår med mat och spel.

Har blivit en standard att kolla fotboll. Så här sitter vi just nu och kollar på Besarts bror. Efter det blir det att åka hem till Besarts föräldrar och äta, innan jag åker vidare för att jobba.

Hoppas ni haft en kanon helg!
Byee. 🙋🏻

Likes

Comments

Detta är all nagelförlängning jag gjort hittills. Tycker faktiskt jag är rätt duktig, för att ha gjort det så få gånger.

-----------------

Tog en sväng till stan efter jobbet. Självklart så kom jag inte hem tomhänt. Blev ett par byxor och en tröja, lägger upp det imorgon.
Annars då, jo jag mår bra. Är sjukt trött, så ska nog sova en stund innan Besart kommer hem från fotbollen. Usch, känns som att man börjar bli gammal.

Hoppas ni får en fortsatt bra fredag!
Byee. 🙋🏻

Likes

Comments

Resan till Warszawa är nu bokad! Hösten är räddad med andra ord. Har inte varit i Polen innan så ska bli riktigt roligt. Nu har jag något att se fram emot nu när hösten börjar närma sig.

-----------------

Sitter i soffan och kollar på Idol. Vet ärligt talat inte vad jag tycker om Idol. Den som vinner blir i stort sätt aldrig något, endast Agnes som det faktiskt gått riktigt bra för. Fast det är ju rätt roligt att följa.

Hoppas Besart kommer hem snart så vi kan äta.
Ha en bra kväll!
Byee.🙋🏻

Likes

Comments