​Som alla människor har visa sällan och andra mer ofta. Dåliga dagar när man känner att allt bara är helt pain, men andra dagar helt fantastiska trots att dagen kunde se likadan ut som den dåliga dagen. 

Idag har vi en ledig dag som alla andra i Sverige, hoppas vi skulle få en fantastisk dag tillsammans jag och Danny. Men ack va fel de kunde bli. Morgonen startade hyfsat trots dålig sömn när väl dagen började så va jag bara så ner sjunken. Alltså allt kändes så dåligt, tålamodet bara helt nere på botten. Danny är inte alls problemet han har lekt fint med sina traktorer och vattenlek. Men jag har bara varit så deppig. 

Trots denna dagen så har jag iallafall städat, handlat och lagat tacos, vi kom ut en sväng till lekplatsen också trots att jag va helt slut i kroppen.

Men vi får hoppas på en bättre dag i morgon!


Hoppas ni haft en fantastisk dag i solen 🌞☺


/Jennifer&Danny 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag va jag på arbetsintervju de gick bra hoppas jag, får se om hon hör av sig då hon hade fler intervjuer.

Tog mig en tupplur när jag kom hem innan jag satte mig o sökte mer jobb, hade riktigt ont i huvudet. Nu har jag precis gjort färdigt middagen, blir korvstroganoff o ris. Ska käka nu sen hämta Danny. Varför jag äter middag såhär tidigt är för jag tränar alltid på kvällen och märkt att jag tränar bättre om jag ätit 3-4 timmar innan och något litet bara strax innan.

Nu ska jag käka sen hämta bästa pojken ❤


/Jennifer&Danny

Likes

Comments

Denna helgen har varit den bästa på länge. I fredags myste jag och Danny under hela kvällen. Bra start!

I lördags va de lerums dagarna, så de kommer artister, finna hoppborgr mm till barnen. Så vi åkte dit där fick danny titta på traktorer och hoppade samt åt massa glass. Även smurfen va där ☺

Senare på eftermiddagen kom killen jag träffar hit så blev myspys på högsta nivå ☺


Sen vid lunch idag kom min mamma och hämta oss då vi skulle till min morfar och lämna lite vätskeeesättning och liknande. Sen packa inför deras resa på söndag, min mammas 50års present från han.

Vi passade på att ta en runda på klädkällaren också där fick jag med mig hem en skinnjacka utförsäljning 99kr bara kosta den, sen en blomma haha. Se hur länge jag lyckas ha den vid liv, världs sämst på sköta blommor.

Vi ha också en sväng på allum där min mamma köpte ett par sandaler till Danny samtjag fick hem ett par svarta tygskor till mig för 100kr. Vilka klipp vi fick ☺

Va har ni hittat på i helgen, när solen varit framme? ☺

/Jennifer&Danny

Likes

Comments

Idag fick jag en så underbar nyhet, en nyhet jag väntat på så länge.

Sen den 4 september-2017 så blev jag ensam med min son från att ha en god relation till pappan till att sonen bara va hos mig. vände som en 5öring, va mycket möten samtidigt som jag skulle studera på 100% och jobba. Jag fick liksom inte ihop detta. Tidigare hade jag sonen 8 dagar på 14 dagar sen va han hos sin pappa. Då hade jag tid med studier, exttra pengar och faktiskt egen tid där jag kunde ladda krafter att vara en så bra mamma som möjligt till Danny.

Efter detta så hamnade jag i en kris och stressyndrom, grät för inget, tålamodet strött hela tiden och jag kände mig världens sämsta mamma, trots innerst inne är jag faktiskt den ända som va där för min son, bortsett från mina nära och kära. Viktigast va jag då, efter alla möten på socialtjänsten så bestämde jag mig för att införskaffa mig en advokat, då jag inte kunde kontakta "pappan" , jag smuts kastar aldrig något trots att man vill många gånger. Jag är inte arg på han, inte sur inte ledsen men jag är tom och de är nog de värsta man kan få, just den känslan att jag är tom.

Hur som haver skaffade jag en super duper advokat som jag blev rekommenderad av mig barndomsvän, han hade egentligen inte tid för mitt fall men han tog de, redan bara några dagar efter samtalet så träffa jag han. Detta va någon vecka innan jul. Efter mycket om och men med kontakt via advokaten till pappan så tog de cirka 3-4 månader så fick jag ensam vårdnad. Jag satt dag in och dag ut och väntade på detta brev i från Alingsås tingsrätt att Jag har ensam vårdnad för Danny.

Om jag minns rätt så va de i slutet av mars kanske jag fick brevet hem, öppnade utanför dörren snabbt som attan och skrek rakt ut JAAAAA!, hemskt nog egentligen men ack va glad jag va. Tänkte nu ska jag och Danny starta om vårat liv, från ruta 1 efter månader med studier och arbetslöshet och motgångar. Trots tiden sen den 4 september inte är så lång, men de har varit en evighets känsla. Livet har varit upp och ner många gånger och ibland undrar man va man gav sig in på. Men min son är mitt allt, trots många gånger man känner sig världens sämsta mamma.

Men efter den dagen så ringde jag Familjerätten jag hade bestämt mig att jag måste ansöka om kontaktfamilj/avlastningfamilj till Danny och mig. Tog 1.5 månad innan de hörde av sig, men när de väl kom de samtalet att jag fick träffa någon där ifrån så kändes allt så skönt, men spänningen va helt sjuk efter de mötet, detta va för 2 veckor sen ungefär, och idag fick jag de efterlängtade meddelandet att Danny har blivit beviljad att få en familj. MEN inte fått en familj tilldelad, men nu ska de börja letas till en så bra familj till Danny. Jag vet att de kan ta tid innan man hittar en men nu ser man möjligheter mer än omöjligheterna.


Kontaktfamilj/stödfamilj/avlastningsfamilj är något inte många ansöker, många kan känna sig dåliga som föräldrar som lämnar bort sitt barn då o då, många vill klara allt själva. Men de är även lika starkt att faktiskt ta hjälpen som man kan få. Jag valde att ansöka för att jag inte får ihop vardagen känns de som, svårt att hitta dagtid måndag-fredag arbete, jag känner mig fast instängd och elak många gånger. Men min son behöver även ha andra vuxna som förebild än bara jag och de få jag har runt min närvaro. Jag valde att göra detta för bådas skull så vi kan få en ljus framtid, men en glad som en glad mamma, och energi om inte annat.

Nog med de så ska jag på arbetsintervju på måndag en 50% tjänst på ett café hoppas hoppas verkligen att jag får de, hade varit helt underbart arbete på ett café! Mysigt.

Hoppas jag inte tröttat ut er på min historia. Men är så underbart lycklig idag nu händer de saker i vårat liv som är positiva istället för bara negativitet.

Likes

Comments

Sminka min fina Danny till en kanin då han ville vara Lisebergs kaninen till deras kanival de hade på förskolan idag då det va förskolans dag. De promenerade till torget där de skön och dansa samt åt frukt.

Danny hade väldigt mycket att berätta om när jag väl hämta han idag. Sen måste jag säga att de hade verkligen tur med vädret helt galet vilket väder vi haft idag, underbart!


Direkt efter förskolan så gick vi bort till pizzerian där vi delade på en pizza med min mamma och Danny, som promenerade vi hem och Danny fick passa på cykla lite nu när vädret säger att man ska va ute!

När väl Danny la sig för natten så nopprade jag mammas ögonbryn då hon nyser för jävla mycket när hon gör det själv, så jag får alltid hjälpa henne!


Nu ska jag bara ta de lugnt i soffan och varva ner varma dagen!


/Jennifer&Danny

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag bjuder er på en sportig outfit då de är typiskt mig kläder att ha på sig. Vill verkligen rekommendera skorna för er som tycker till exempel adidas superstar skorna här för hårda, har själv ett par från Polo precis dessa och helt underbara att gå i, mjuka och enkla! Passar till allt, jeans, mjukis, klänningar m.m.


Likes

Comments

Idag va de verkligen en sådan morgon/dag som jag verkligen hatar. Har ju sömnproblem sen någon månad tillbaka men nu senaste veckorna har jag ändå fått sova mer än vanligt utan hjälp av insomningstabletter eller liknande, har ju de utskrivet men är sådan att jag väntat verkligen in i de sista att ta det.

Men idag vaknade jag lika trött som jag va när jag gick och sov i går kväll, helt sinnesjukt egentligen trots att jag ändå sovit liksom. Ångesten på de att jag är trött och dåligt humör kommer ju också. Hade tanken att ha Danny hemma idag för mamma son tid men bestämde ändå mig att lämna honom och försöka göra något åt eländet. Nu är de bättre och Danny är hemma han sitter i ett bad och maten är i ugnen. Självklart sitter jag här på badrumsgolvet medan huliganen badar.


Tog en mellanlandning på en lekplats som vi går förbi varje dag de va uppskattat dock tråkigt och mörkt väder!

Likes

Comments

God förmiddag får de nog bli.

Jag lämnade Danny i förskolan strax innan klockan stod 8.00 i morse, han fick gå långt idag då han ville promenera och inte sitta o vagnen. Vi har ca 2.2km enkel sträcka till förskolan så vagn är bra för oss fortfarande.

Efter de gick jag hem till killen jag träffa satte mig och kolla lite jobb och ringt lite samtal och inväntar ett samtal som jag hoppades på att få redan slutet av förra veckan, men som de flesta vet är de såkallade myndigheter osv dom mest segaste av de alla. Men vi får väl hoppas att jag får en positivt samtal från dom idag.

Dagens planer är nog detta sen när jag hämtar Danny boy så blir de laga mat bada han samt sen som vanlig rutin kolla på bolibompa vid 18, när han lägger sig tränar jag. Underbart med egen tränings tid, svetta ut alla känslor känns de som ibland, framförallt när man kör stryka.


Hoppas ni har en fantastisk tisdag!

/Jennifer&Danny

utklädnad för påskfirandet på förskolan, blev lite mer som en pirat men fin blev han❤

Likes

Comments