Fick nå ryck här på kvällskvisten och slängde ihop lite frukostfrallor, ett gäng med frön och ett gäng med ost på. Vi tog precis ett smakprov till Talang och dom fick helt klart godkänt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er. Hoppas allt är bra med er denna soliga tisdag, det är det med mig! Sitter på tåget hem från jobbet nu och längtar efter lunch - bigtime! Så himla hungrig. Iallafall ska jag mest ta det lugnt tills ikväll då vi spelar match, ska bli väldigt roligt efter ett par veckor utan! Nu ska jag fortsätta lyssna på mina favoriter i fredagspodden tills jag är hemma om tio min, så sköönt!

Likes

Comments

Likes

Comments

Äntligen är vi inne på veckan då eventet som jag längtat efter hur länge som helst nu. Idag är det nämligen bara fem dagar kvar till jag och världens bästa Joline ska sitta på första raden i en salong i Stockholm där Alex och Sigge håller sin föreställning. Om jag kommer svimma och fangirla sönder? Svar ja, förmodligen!!

Likes

Comments

.... Ja hörrni, här har det ekat tomt under ett bra tag. Sanningen är faktiskt den att mitt liv har blivit ganska drastiskt förändrat sedan i slutet på sommaren. Vad och varför, kan jag eventuellt ta upp i ett inlägg längre fram om det känns aktuellt. Annars har jag mest gjort det jag älskar mest: spelat innebandy, träffat familj & vänner och inte så jättemycket mer än så egentligen. Nu har vi ett nytt år och mitt enda nyårslöfte är att ta hand om mig själv. Ytan tänker ni, insidan tänker jag. För är det något jag tar med mig från det fantastiskt dåliga 2016, så är det att det är dags att verkligen ställa mig öga mot öga med mitt mående och ta itu med det en gång för alla. Så det tänker jag göra detta år. Och lite annat, roligare också såklart! Men nu är det dags för en nystart och tänker att ett steg är att komma tillbaka in i bloggandet. Vad tycks? Hej å hååå!Likes

Comments

Likes

Comments

Ett favoritsegment från min favoritpodcast, lite extra kul när det är bloggrelaterat haha!!

Likes

Comments