Är ute i solen och glassar med Joe! Gillar att det byggs fler och fler Joe and The juice butiken omkring i Stockholm för det är perfekt att sticka in huvet där och ta ngt lätt att dricka eller käka.

Gillar ni glasögonen? Köpte den i veckan på River Island och har använt dem iprincip varje dag!

Likes

Comments

Större örhängen med lite bling har jag verkligen börjat älska och hittar dessa lite överallt. Kanske har det blivit lite av en trend på senaste eller så har jag bara inte lagt märke till det innan. Tom kom hem med dessa söta örhängen igår kväll och berättade att vi ska på en dejt på lördag, så mysigt!!

Likes

Comments

Drog hem till syrran idag när hon slutat jobbet för att käka lite middag och hjälpa henne med sin flytt. Hon har verkligen känslan och kunskapen för att snabbt unna slänga ihop en supergod middag. Jag byggde ihop en av hennes byråar på kanske 10-15 min och när jag satte dit sista delen sa hon "nu är maten klar". Mina förväntningar var väl att hon skulle kunnat koka pasta eller ngt på den tiden men icke. Värsta uppläggningen och dukat och klart. Här har ni eran wifey!

När jag kommer hem idag ska jag beställa den första lilla beiga väskan från riverisland som ni hjälpte mig välja. Blir även några klädesplagg, ett av plaggen tycker jag är så ballt men väldigt vågat så det kan verkligen bli ett favoritplagg eller en riktig fail! Ni får vara med och bedöma när det är dags!

Likes

Comments

​20 grader + i Sverige, detta ska firas. ta med dig en drink ut i solen och njut. med eller utan alkohol - det bestämmer du!

Hallon och limoncello prosecco

Du behöver:

Drinkglas utan is

Liomoncello 4cl

Prosecco

Frysta hallon

Mynta

Gör så här:

Häll 4cl limoncello i ditt kylda drinkgla och fyll sedan upp glaset med prosecco. Garnera därefter drinken med frysta hallon och mynta.

Lemon Drop

Du behöver:

Drinkglas med krossad is

Vodka

1/2 kanna Mangojuice

1/2 kanna Lemonad

1/2 kanna Rosa Snapple

Jordgubbar

Gör så här:

Häll 2cl vodka i varje kanna, dvs 2cl i mangojuicen, 2cl i lemonaden och 2cl i snapplekannan. Ställ sedan in kannorna i kylen i ca 20minuter.

Ta ut kannorna och fyll 1/3 av glaset med mangojuice, häll sen försiktigt snappleblandningen ovanpå mangojuicen för att skapa ett lager. Sist gör du samma sak med lemonaden.

Fin och god sommardrink!

Paloma

Du behöver:

Drinkglas med is

Tequila

Grapefruktjuice

Agave syduo

Club soda

Skivad lime

Gör så här:

Skaka 6cl tequila, 4cl gapefruktjuice och 4cl agave syrum. Fyll drinkglaset med kubed is och sila över blandningen. Fyll upp glaset med club soda och toppa med limeskivor.

Likes

Comments

Säkert så var det 1 månad sen jag var inne i gallerian och tittade i butiker, men idag gick jag dit för att gå in på river Island. Hittar alltid något favoritplagg där, speciellt sommarplagg. Idag hittade jag en orange skinnkjol, kommer bli mitt nästa köp! Blev chockerad över hur många snygga små väskor de hade inne. Hittade minst 6 stycken jag ville ha, så kul när man hittar saker man gillar. Den första är min absoluta favorit och den finns även i vit. Hjälp mig, vilka ska jag välja?

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Likes

Comments

Hej på er!

Vilket väder vi har fått!! Jag brukar alltid göra sovrummet så mörkt som möjligt, men nu gillar jag verkligen att inte dra för garderna på kvällen när jag ska sova, för då får man vakna upp med solsken på sig. Blir ju tillslut så varmt i sängen att man blir tvungen att gå upp och ta sig någonting att dricka. Byter ut min skrikande väckarklocka mot solen!

Igår var jag tillsammans med min vän Emma på ett mysigt ställe som hette Winercaféet. Det ligger på Östermalm och vi visste att de serverar brunch på förmiddagen så vi var faktisk där redan klockan 10. Nu börjar klockan närma sig 10 men idag har jag inte ens tagit mig upp ur sängen. Ligger kvar under täcket och redigerar lite, stannar nog här någon timma till innan jag tar mig ut till köket och gör en frukostsmoothie.

Likes

Comments