Haloj!
Tror jag lyckades ta världens bästa bild på dagens klädval idag! Aja gårdagskvällen spenderades i ett badhus då jag och min twini drog en tripp till Heby för lite simning. Ganska gos då dom släckt ned och tänt små mysiga ljus! Skoldagen idag var väldigt skön då jag fick sluta två istället för halv fem, nu ska det tas tag i lite plugg och sen blir det raka vägen till sängen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallååå!
Drog på mig världens största tröja imorse men också världens mysigaste kan jag lova, perfekt nu när det blåser isbjörnar utanför fönster! Nu väntas en lång skoldag 9:00-16:30 men har endas tre lektioner så de är ju ett plus. Hare braaaaa

Likes

Comments

Hej på er!
Var ju som sagt på lite galej i lördags med laget, blev en ganska lyckad kväll faktiskt! Sitter nu i soffan och kollar på reprisen av Wahlgrens värld, snart ska jag fixa ordning lite lunch och sedan dra mig mot skolan. Börjar ju inte förens tio i tre på måndagar vilket är superskönt, då man får en låååååång sovmorgon och de behövdes verkligen idag kan jag lova.

Likes

Comments

Hallå hallå!
Sitter nu i soffan och kikar på en man som heter Ove, rättså kass film skulle jag nog vilja påstå. Fick med mig ett par lackjeans från stan idag föresten, samt har jag även kuttat av sju centimeter på mitt otroligt slitna hår, vilket enligt mig var en rejäl uppfräschning. Bilder på håret och jeansen kommer sen!

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter på bussen nu som tar mig till stan, ska gå och kika lite på kläder. Hoppas ypperligt på att det är något som faller mig i smaken då min höstgarderob behöver sig en rejäl uppdatering. Sen blir det nog hem och ta det launa då det bjuds på some partaj på lördagskvällen. Hare braaaa!

Likes

Comments

Tog en paus från gymnasiearbetet för att dra mig ut mot stallet för att rida min pärla, blev en lång vända i skogen. Nu sitter jag under en filt och värmer mina frusna tår, snart ska jag pallra mig in i duschen och sen ska jag endast inte göra något mer än att mysa i soffan.

Likes

Comments