Ni vet att jag grubblat över lite småsaker ett tag, uppdateringen har lagt av. Men, ett beslut behövde tas och jag valde att ta mig mycket tid för det. Det har varit tufft, det har det, men jag hoppas att jag funderat klart och därmed kommit fram till det rätta för mig, just nu. Hur som helst har jag efter mycket om och men valt lägga upp ridhjälmen på hyllan och hänga tillbaka grepen på sin plats, för åtminstonde ett tag.

Ezio befinner sig just nu cirka en timme bort ifrån mig, jag har varit utan honom i 3 veckor. Det känns bra hittills, jag får daglig uppdatering om hur han mår & hur han beter sig. Han står i ett litet stall varav ägaren är en jätteduktig tjej som fått mitt förtroende & främst äran att rida till min prins. Han ska byggas upp på nytt efter skadan & med tanke på min tidsbrist är det tryggast att någon med den tiden sköter det. Jag vill att allt ska bli rätt.

Jag tror det kommer bli grymt. Jag är inte ledsen längre, jag har så mycket att se fram emot, lite som plåster på såren. Det är större än ni kan ana!! Såå taggad. Mer om det kommer i när det närmar sig, stay tuned !!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

måndag består för det mesta av lektioner i några olika salar med olika människor som försöker lära mig saker och ting. Varje sekund kommer förmodligen kännas som en timme eftersom lill prinsen väntar på mig i stallet, som jag saknar honom. Han ska ridas ut och jag ska äntligen få galoppera för första gången detta år.

tisdag är en pluggdag med stora bokstäver. Jag har ett kemiprov på fredag och jag förstår ingenting, återigen med stora bokstäver. Kemi är inte min grej.
Hästfri för övrigt, men kommer att skrittas ut.

onsdag skola, stall och plugg.
Har träning för andra gången sen skadan och tanken är att prova på lite galopp igen. Får se vad tränaren säger om honom nu, spännande och nervöst.

torsdag stallfri men inte pluggfri.

fredag ska försöka klämma in lite fredagsmys mitt i allt med skolan och stallet. Ezio får skrittas och travas ut lugnt för att få varje kroppsdel lösgjord, kan även jag behöva.

helgen är inte planerad ännu för min del, men Ezio ska få galoppera lite till men sen får även han helg.


Likes

Comments

Även detta lov börjar rulla mot sitt slut, faktiskt bokstavligt talat till och med. Jag sitter i bilen, vi rullar ganska långsamt framåt på grund av köer som aldrig förr, har alltså några extra timmar på mig att skriva klart lite skoluppgifter men för det mesta komma igång med rejäla inlägg till er igen.
Jag har haft en grym vecka, en vecka utan stress och press. Jag valde att ta veckan på allvar och försöka vara utan allt som hör till vardagens stress hemma. Just för att kunna lagra ny energi. Vill kunna prestera bra, slutspurten kommer närmare i både skolväg & hästväg. Jag vill stärka betygen så jag kommer in på det gymnasium jag vill. Jag vill likaså stärka min häst så han håller sig pigg och fräsch för våra tänkta planer.
Det händer inte så mycket mer idag så jag avslutar här.
Har ni inte precis som jag precis haft ett underbart lov så får ni ha det nu!!


Likes

Comments

Likes

Comments

Ni vet sånna dagar då man vill låtsas vara sjuk för att kunna gå hem och gömma sig under täcket och bara försvinna för ett tag. En dag där man inte vill ha något som helst krav på sig.
En dag där man kan börja gråta för allt och likaså inget.
Precis en sån dag har jag idag.
Därav är stallet ej fixat ännu, och spanskaböckerna ej öppnade. Jag som varit så duktig dom senaste veckorna om man får säga så själv. Har alltid betat av stallet direkt efter skolan för att ha tid för eventuellt plugg.
Men idag orkade jag inte. Fan.
Hur som helst måste jag idag trots allt plugga och även fixa stallet där jag tänker mig en lugnare tur på fältet.
Behöver andas ut lite och det gör jag som bäst på hästryggen, självklart.

Likes

Comments

Det bara blir fler och fler för varje år som går som mer eller mindre avskyr dagar som har en speciell titel, som i detta fall, alla hjärtans dag, som dessutom råkade äga rum igår.
Jag personligen känner att det överdrivs lite granna kring det där.
Alla hjärtans dag går inte ut på att du ska pussa på din partner och få rosor och choklad av din käraste. Alla hjärtans dag är en dag där du ska visa kärlek till både partner som familj likaså vänner och släkt, lätt att glömma!
Har du ingen pojkvän eller flickvän att visa uppskattning till denna dag så är jag ganska säker på att du har en familj och dessutom vänner som du tycker om mest av allt.
Vi alla har våra egna sätt att visa känslor på. Vissa väljer att ge bort en present och andra genom att bjuda på en middag och du har förmodligen ditt alldeles egna sätt som du visar kärlek på. Alla är vi olika.
Jag vill egentligen bara komma fram till att det är en dag till för att sprida lite extra kärlek till personer du tycker om. Jag tycker att det är onödigt att skriva ut negativa texter om hur ensam man är när du kan gå ut och krama om din familj eller gå ut och äta med dina vänner under kvällen. Varför inte köpa dig själv lite choklad för att inte glömma klappa dig själv på axeln.

Hur som helst hade jag en väldigt bra alla hjärtans dag, jag blev under kvällen överraskad med fina presenter från min allra största kärlek, nämligen min fina pojkvän.

Likes

Comments

jag startade denna vecka med total stress eftersom jag vaknade en timme försent.. en halkig cykeltur senare var jag i skolan eller ganska exakt på skoltoan. Där satt jag i 35 minuter och bokstavligt talat trodde jag skulle avlida. Sån galen mensvärk. Var flera gånger hukad över toan för jag var så nära att kräkas av den smärtan jag hade.
Efter lite om och men gick jag till lektionen, tog möjligtvis en överdos av Panodil men isåfall var det värt det.
Pallade mig igenom dagen ändå och sitter nu hemma efter att ha städat lite på rummet, bäddade rent i sängen!!! Så jag vet någon som kommer sova gott inatt.
Ska försöka plugga lite matte, men först ska jag unna mig en varm dusch.
Snart lov och det ska spenderad med familj & pojkvän i sälen! kan nog inte bli mycket bättre.

Likes

Comments

MÅNDAG om underlaget låter mig så ska Ezio skrittas ut på lite längre tyglar för att få lite uppmjukning i hela kroppen. Jag ska utöver det plugga lite matte.

TISDAG ska försöka boka upp en tid i ridhuset där jag ska testa att trava för första gången på snart 3 jäkla månader!!! Håller alla mina tummar och tår för att det går bra & att man förhoppningsvis känner någon skillnad på honom. Utöver det blir det mer matteplugg, yes.

ONSDAG jag har äntligen träning igen med min kära tränare. Vi valde faktiskt att ta in henne redan nu när vi får börja trava, just för att få en bra start där han ska få lära sig trampa rätt redan från början och såklart för att jag ska lära mig att rida honom på det sättet också.

TORSDAG beroende på hur han känner sig efter gårdagen så får han ta ett pass efter hur läget är då. Kan tänka mig att vi skrittar ut igen där han får traska på i sin egna takt.

FREDAG längtar till denna dag när jag sitter och skriver detta kan jag säga, men planen för Ezio är att försöka trava igen. Ska träna massor med övergångar för att få honom att sätta sig mer på bakbenen, viktigt viktigt. Annars blir det väll en mysfredag. Förmodligen lite fredagsmys med familj & pojkvän <3 

​LÖRDAG&SÖNDAG ​totalt slappdagar förutom en hel del packning.. 


Likes

Comments

Var iväg med mammi en snabbis till ekholmen där jag inte kunde låta bli att springa in på Lindex.

Likes

Comments