Ja nu var det otroligt länge sen som jag skrev någonting här men bättre sent än aldrig eller hur?;)

Jag tänkte skriva av mig lite av några saker som jag tänkt på att jag vill skriva om här på bloggen.

Jag är övertygad att de finns tusen andra tjejer och även killar där ute som har vart i min sits förut , att man nöjer sig att vara ett andrahandsval för att man helt enkelt tror att man inte kan få något bättre just den stunden och att man är rädd för att förlora något som kanske kan bli någonting i framtiden, ja, ni vet nog vad jag snackar om även fast jag är sämst på att förklara saker och ting.

Hur märker man då att man är ett såkallat andrahandsval? Jo man är den personen som alltid får höra av sig först, när du snackar med personen så är de alltid du som är glad och skulle kunna snacka i dagar utan att lägga på medan den andra personen är helt frånvarande. Du får alltid korta svar när ni skriver, du tvingas alltid vänta på den andra personen, hör bara av sig på kvällar och särkilt på helg kvällar och ni vet säkert vad de är den vill då. och en massa mer saker såklart. 

En sak som jag brukar tänka när jag är i den sitsen är att jag brukar tänka att ingen människa på jorden är värd någon som inte älskar en lika mycket tillbaka. Jag är sjukt less på killar som ska säga gulliga saker till en som man inte ens menar bara för att man ska falla. Jag har lärt mig hur spelet fungerar och därför när en kille säger såna saker till mig så brukar jag säga att jag inte tar åt mig för det känns så oäkta att säga att säga såna saker när man precis börjat träffats, för när jag säger gulliga saker till någon så menar jag det ALLTID och därför blir jag så ledsen och kan inte ens förstå hur man kan ha hjärta till att manipulera en människa men såna ord bara för att man vill spela ett spel.

Nöj er aldrig med något som inte känns helt rätt, för att kärlek ska vara någonting som är helt fantastiskt och inte något som ständigt tynger ner er och får er att känna att ni är dåliga och inte räcker till.

JAG ÄR LESS PÅ DOM HÄR JÄVLA SPELEN JAG VILL BARA HA EN MOGEN RELATION MED RESPEKT OCH LOJALITET INGET JÄVLA BARN SOM SKA SPELA MASSA JÄVLA SPEL.

Men ändå står man där och har blivit lurad igen varje jävla gång.

Jag har träffat  många killar under mina dagar som har fått mig att känns mig som att jag inte är värd ett piss. Jag vet inte hur mycket jag gjort för att ge allt till killar då framförallt men i slutändan så är det något som inte duger ändå.

Även fast man tänker "ja har väl träffat dåliga fuck boys" och tänker att man måste börja byta spår och träffar en bra och snäll kille så blir de även samma visa.

Just nu har jag bara ett ända krav på min framtida partner, att den ska älska mig lika mycket som jag älskar hen, och de är ganska sorgligt att jag tänker och känner så, men efter att blivit besviken gång på gång hela tiden så känner man så sorgligt nog.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte visa mina tatueringar och vad dom står för och lite så, kommer säkert en påfyllning senare när jag gjort flera.

Man blir ju helt beroende när man väl börjat haha.


Detta var min första tatuering som jag gjorde maj 2015, den gjorde otroligt ont och tog ca 2,5 timmar vilket jag inte hade räknat med innan men det var bara att bita ihop. Tjatade mig till att få göra den och jag älskar den lika mycket.

Budskapet är nog inte så svårt att förstå och den påminner mig ofta om att jag ska tänka på att familjen alltid är det viktigaste och att man alltid ska finnas där för dom.Sen valde jag att göra den här rosen och den gjorde jag i november 2015.

Det var en present från min mamma till mig, och den rosen tog en timma ungefär och smärtan gick inte ens att jämföra med den första då det knappt kändes nånting vilket va en stor lättnad då jag är riktigt nålrädd men det har börjat att försvinna nu mer och mer. Rosen gjorde jag för att jag tycker de är så jävla snyggt helt enkelt har inget riktig betydelse mer än att den är så fin, har tänkt att göra en sleeve på den här armen så den ska inte sitta ensam där.


Detta är min favorit av alla mina tatueringar då den har en betydelse för mig och för att jag tycker den är den snyggaste.

Den här gjorde jag augusti 2016

Kronan har en egen betydelse och den står för att man alltid ska vara stark och att alltid stå upp för sig själv , typ girlpower. Texten står för att man inte ska vara å naiv hela tiden och att man ska ha det i tanken, och även mina mål jag har i livet att man ska våga chansa men att man ska tänka på riskerna.

Denna tog 2 timmar och det gjorde ju ont men inte lika som revbenen.


Denna gjorde jag december 2016

Gjorde den tillsammans med min bästa vän och hon gjorde samma och det står "many people will walk in and out of your life but only the true friends leave footprints in your heart"

Den tog typ bara 20 minuter att göra och gjorde inte heller värst ont.

Den står för att vissa människor lämnar och det känns inte något speciellt, men vissa människor har men ett speciellt band med och det kommer alltid vara så.

Likes

Comments

Många som säkert tycker att detta är ett intressant ämne och många har fördomar och undrar saker som inte folk vågar fråga om, därför väljer jag att skriva ett inlägg om detta.

När förstog jag då att jag då att jag inte var hetero? alltså det har jag nog egentligen vetat om länge men att jag bara inte har förstått de riktigt för en jag började gymnasiet ungefär. jag har alltid tyckt tjejer och tänkt mycket på tjejer ända en jag var liten ,Jag har alltid sen jag vart liten älskat kvinnokroppen och särskilt bröst haha. (synd man inte har några själv lol)

jag vet inte riktigt om jag är pansexuell eller bisexuell, men jag känner egentligen inte något behov av att kalla min läggning nånting utan jag vet själv vem jag är och vad jag gillar och det känner jag mig bekväm med.

Jag kan bli kär i tjejer lika gärna som jag kan bli kär i killar, spelar ingen roll vilket kön en människa har för mig utan jag faller för en "hela" personen. Jag tycker också att tjejer generellt är mycket snyggare än killar, kommer nog bli mer och mer att jag gillar tjejer i framtiden om jag gissar rätt, då det blir att man träffar killar för att det är så mycket lättare att hitta en kille en vad de är att hitta en tjej som också gillar tjejer, som samtidigt måste passa mig.

En sak som jag märkt och stör mig så sjukt mycket på är hur vissa tjejer blir obekväma i min omgivning å det tror att jag blir typ kåt i dom bara för att jag gillar tjejer haha, jag kan säga att bara för att jag gillar tjejer blir jag långt ifrån attraherad av alla tjejer..

Hur kom jag "ut ur garderoben"?

Alltså detta är så töntigt tycker jag, jag tycker inte att man ska behöva komma ut ur nån garderob utan det är ingen konstig sak. Jag gjorde inte det till en stor sak och då blir det inte heller det om man har människor runt om kring sig som accepterar dig som den du är.

OTROLIGT viktigt också att man inte tar för givet att alla är hetero.


Likes

Comments

idag kommer ett långt inlägg igen, lite om vad som hänt sen vi sågs sist och lite tankar som jag har.

Förlåt om det kommer många "deppiga" inlägg men det här e faktiskt min blogg och jag skriver exakt vad jag vill här, ville bara säga de innan jag börjar så ni som inte vill läsa sånt kan sluta läsa :)

Sist vi hördes av var ju precis innan jag åkte hem från Norge vilket är nästan exakt en månad sen nu. Det var så himla skönt att koma hem igen, men en sak som är lite farligt var att jag hade i mina tankar att ångest och allt skulle försvinna bara för att jag kom hem liksom. Men jag visste ju samtidigt att det inte skulle det eftersom jag känner min kropp och huvud ganska bra vid det här laget och vet att jag inte mår bra alls.

. I alla fall så mådde jag bra ett tag kanske en vecka. Men de blir nog för mycket när jag hade vart på ett hotellrum i 6 veckor och sen komma hem till torvalla och umgås med människor dygnet runt.

En sak som jag har tänkt på mycket är hur jävla less jag är på hur killar beter sig mot tjejer. Hur kan killar tycka att det känns okej att trycka in sin kuk i någon som säger klart och tydligt nej, jag förstår inte det och det kommer jag nog inte heller någonsin förstå... Vilket gör mig ännu mer irriterad då jag har ett starkt behov av att alltid analysera hur och varför folk tänker och gör på det sättet som de gör, för att jag ska kunna lära mig hur andra fungerar och helt enkelt kunna förstå och för att jag hatar människor som dömer andra de är självisk som inte kan tänka sig in i en annans situation, kanske kom bort lite från ämnet nu men skitsamma.

Jag är ju bisexuell och ibland önskar jag verkligen att jag var lesbisk.

Jag har i alla fall en OTROLIGT jobbig period mitt liv just nu, det handlar inte om det jag skrev innan. Som många vet så umgås jag väldigt mycket med en som heter ´Fanny och hon har hjälpt mig mycket under denna period. Men man kan inte alltid vara med någon 24 timmar varje dygn, vilket är synd för de är då ångesten dödar mig inifrån känns det som. Idag var en sån dag.

Tänkt väldigt mycket idag, och det jag kommit fram till vill jag inte ta här men mitt liv kommer få en stor förändring, en bra sådan (om det går som jag vill vilket jag hoppas)

Vet inte vad jag ville ha ut med det här inlägget men de är väldigt skönt att bara skriva av sig ibland.

jag kommer börja blogga mer nu så dags att kika in här lite oftare ;)
Likes

Comments

Mina 5 must haves.

- Mac's transparanta puder! det är magi för min hud det håller sig matt såå länge har haft problem länge med att hitta ett bra puder för min hud som håller länge.185kr på kicks.

- Time Balm från the balm, det absolut bästa primern jag testat också, den hjälper nog inte för dig som vill ha en primer så sminken hållet längre utan för dig som vill ha en slät yta utan att porerna syns. 269kr på cocopanda.

- mary lou manizer från the balm , finner inga ord för denna den är bara bäst behöver inte säga mer en så. 209kr på cocopanda.

- urban decay all nigher setting spray, den gör sitt jobb och är absolut värt hypen! använder den till allt möjligt, blöta Beauty blender m.m 245kr på kicks

- liquid eyeliner schwing från the balm, den torkar matt vilket jag älskar och jag är helt beroende av eyeliners, den håller jättelänge vilket är ett plus.

- Sephora volume mascara, hittar inte hur mycket den kostar nånstans men den e skit bra i alla fall!

Likes

Comments

Så mitt konstanta letande efter ett bättre liv bara fortsatte..

Jag letade efter helt fel saker hela tiden, för att försöka hitta en liten lycka i livet hittade jag istället de sämre.

jag hade i mitt bakhuvud hela tiden ( och har de fortfarande) den där känslan av bli sviken och att jag inte vill bli det igen, så mitt sätt att vara förändrades sagta från att vara den där tjejen som är glad och en skvätt dampig (alltså otroligt mycket energi) till en tjej som hade börjat fått en attityd och stängde in sig på rummet så fort jag kom hem och stannade där så länge jag kunde.

ett halvår var sedan full med saker som hände hela tiden, saker började helt plötsligt inte bli en lek utan det blev allvar. Jag började inse att jag inte kunde hålla på såhär längre , ännu en gång slog de mig! folk fortsatt att svika mig och jag kände inte att jag ville umgås med en enda människa längre.

Så jag slutade umgås med de människorna igen och det var nån gång i somras.

Jag började att hata människor för att jag kände att alla människor bara sviker mig, det finns inte några äkta personer kvar längre. och det var verkligen så jag kände/känner.

Så nu är vi nära där jag är idag, jag började ta tag i skolan igen, börjat umgås med alla mina äkta personer i mitt liv tillexempel familj, och andra. som jag undvikit och umgåtts med de dåliga människorna istället.

och när mitt liv inte längre var en lek och jag började leva livet påriktigt igen så började ångesten komma över mig istället igen.. det var som jag hade försökt att släcka mina känslor med allt annat under denna period och sen när leken var över så kom allt som en käftsmäll.

Jag började att känna den riktiga ångesten inte bara bakisångesten som man hade känt av innan liksom. ångesten försvann aldrig, Jag började tänka mer och mer och kunde inte sova på kvällarna. För några veckor sen fick jag min första panik-ångestattack och det var de värsta jag vart med om.

och det är där jag är idag, vet inte riktigt hur jag ska göra nu för att komma ur denna dagliga ångesten som är med mig vad jag än gör, den släpper mig aldrig liksom.

Under hela denna period så har jag samtidigt alltid känt att ingen människa på jorden förstår mig och verkligen SER mig och ser att ja mår dåligt och behöver hjälp. Utan jag är den där starka tjejen som klarar allt utan någon hjälp tror de flesta men så är de inte.

Syftet med detta inlägg vet jag inte egentligen inte mer än att jag skulle vilja skriva av mig lite och att jag vill att folk ska sluta döma mig så himla mycket.. Stöter på folk väldigt ofta som redan har dömt mig och tror att jag är en viss person men sen efter de lärt känna mig blir de ofta förvånad eftersom jag har haft den där kalla utsidan och inte vill visa så mycket, det blir alltså positivt överraskade och säger ofta att de trodde jag var en riktig bitch. vilket jag verkligen inte är.

Detta är ett väldigt känsligt inlägg för mig så vill inte höra några negativa kommentarer.

Tack för att ni läste<3

Likes

Comments

hur mår jag egentligen?

Ja den frågan ställer jag nog mig själv varje dag tror jag..

Jag hade tänkt att skriva lite varför jag mår som jag gör idag, tänkte dela upp detta inlägg i 2 delar och tänkte försöka att inte skriva för mycket.

Jag har mått dåligt en lång period nu, kanske 1 år eller mer med en depression.

det hela började med att jag började umgås med helt fel människor och det var för ca2-3 år sedan, folk som utnyttjade mig på olika vis och som bara högg mig i ryggen gång på gång, olika människor men dom flesta var taskig mot mig på ett eller annat sett. Jag är en person som alltid är rak och ärlig säger alltid vad jag tycker och så,, visst det kanske sticker i folks ögon men tro mig ni kommer uppskatta såna människor i era liv efter ni umgåtts med människor som är motsatsen till det.

Men i alla fall efter jag började vara med fel människor så började det bli att man gjorde fel val i livet som jag inte är lika stolt över idag och mer än så tänker jag inte skriva här vad de gäller den saken. Men det ledde till en otroligt dålig cirkel som tog lång tid innan jag kom ur. När jag tillslut insåg att det var inte bara mitt fel att mitt liv hade blivit såhär utan det var också människorna jag umgicks med som hade en stor del i det hela så sa jag upp kontakten med måååånga av mina vänner, inte direkt utan det blev så med tiden då jag drog mig undan. Under denna period så var det otroligt mycket familjeproblem och annat också som spökade, och det fortsatt också en lång tid, flera år.

Folk som huggit mig i ryggen har liksom alltid funnits i mitt liv, dom personerna man minst skulle tro skulle kunna göra något sånt liksom, vilket är en utav de värsta sakerna jag har vart med om. Så många olika känslor, besviken, sårad, arg, ja listan kan göras lång. Detta har lett till att jag nästan inte har några vänner i dagens läge, och det tycker ja känns skönt och tryggt för då vet jag att ingen kan hugga mig i ryggen om ni förstår vad jag menar.

Efter jag slutat vara med de vännerna så började något annat hända i mitt liv.. jag sökte bekräftelse hos killar då istället för att jag skulle slippa känna att jag var misslyckad, dålig, ensam, sviken och alla de dåliga sakerna efter jag blivit lämnad och sviken så många gånger. Vilket inte blev bättre men jag fattade inte vad de var som hände i den stunden som de var som värst.

jag ser ofta tjejer som gör samma misstag som jag gjorde, och det sårar mig. Dom flesta som ser på såna tjejer tänker ofta att det är horor, eller "vet du hur många hon har legat med usch vilken äcklig brud" medan jag tänker att det är synd om dom tjejerna för det är så osäker och inte mår bra helt enkelt då jag själv har vart där och tycker att andra människor också ska tänka på det.

Och efter jag har insett ännu en sak i mitt liv, hur jag höll på och att det inte var okej, mot mig själv. så började jag må ännu sämre, liksom denna depression kom inte direkt utan det har bara blivit värre och värre med tiden. och vad hände efter detta? jo jag sökte mig efter andra saker istället,.. Dåliga människor igeeen som bara högg mig i ryggen gång på gång..

Vid denna tid så var det en jag umgicks med mycket som valde att ta sitt liv...

Vid denna period så började jag må riktigt dåligt och började med att självmedicinera mig,

Del två kommer imorgon.

En bild från denna tid


Likes

Comments

När jag ändå håller på med att dela med mig av lite saker som är viktiga för mig så kan jag dela med mig av mina absolut bästa låtar.

Hope you like it ;)


Likes

Comments

Tänkte bara dela med mig av min absolut bästa highlighter genom alla tider som även var den första som jag köpte! Använder den bara under ögonbrynen dock då den är krämig i konsistensen.
Finns att köpa på makeupstore!
Look at that glow😍

Likes

Comments

Idag testade jag på Mac's läppstift för första gången vilket är helt sjukt eftersom jag är en riktig smink torsk!!

Jag har köpt mac's fast play, resultatet är inte matt och det glider på väldigt lätt på läpparna, skönt ibland att använda ett läppstift som känns återfuktande efter denna hype om matta läppstift.

Jag älskar Brun ish färger på läpparna och jag vill ha rätt mörka annars tycker ja inte det känns nån mening att ha läppstift av någon anledning! är väldigt nöjd med resultatet och kommer definitivt testa flera läppstift från mac, kostar 200kr vilket är ganska dyrt men det är så stor skillnad på kvalité när man jämför med vissa billigare alternativ . Älskar bland annat mac's transparanta puder och deras concealer som jag har använt dagligen i typ 2 år.


Likes

Comments