Så härlig den senaste veckan har varit som har bjudit på mycket sol! Dock så snöade det här om dagen vilket vi inte låtsas om! Här är två bilder från veckan som gått och där kan man även se min nya skatt! Balenciaga city med guldnitar och mockaskinn. När jag såg den inne på Natalie Schuterman så var det som att den skrek mitt namn😍 Kunde inte låta bli att köpa den!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söndagsbrunch med mina fina kollegor! Mocco heter restaurangen. God mat och trevlig personal! Enda nackdelen var att man fick gå till kassan och beställa och betala, men det kanske är vanligare att göra så på frukost/lunch restauranger? Aja, mysigt var det i alla fall! Efter brunchen åkte jag direkt till träningen som var tre timmar lång, så nu är jag ganska slut, men på ett bra sätt!😉

Likes

Comments

Tänkte jag skulle visa vad som fanns i shoppingpåsarna jag bloggade om här om dagen.

Det blev ett orange clic armband från Hermès, en parfymbehållare som är enkel att ta med överallt och en t-shirt från Isabel Marant.

Likes

Comments

Lunch på Tasty's igår med min kollega Sandra. I deras sallader får man även god frukt, jordgubbar, kiwi, melon osv. Mums😍

Likes

Comments

Senaste helgerna har bestått av mycket mat, fest och snapchatfilter.

Vi åt på Teatergrillen med Riche's meny. Riktigt god mat! Tips!
Har gjort mycket hemlagad mat och har varit på middag hos mamma. Sånt man verkligen uppskattar när man inte längre bor ihop.

Sen har vi varit på Public i Täby vilket är en nattklubb. Det var sjukt roliga människor där och bra musik. Dagen efter var vi på Vinyl i Märsta. Inte lika bra musik men vi träffade en del människor vi kände så det var kul!

I fredags hade jag vinkväll med Linnea, vilket var väldigt efterlängtat. Vi skrattade mycket och pratade mycket om pressen på unga idag, relationer, krossade hjärtan och framtidsplaner. Sånna här kvällar är ju nästan dom bästa!

Likes

Comments

Instagram@jenniferkre