View tracker

Frukosten måste vara den bästa måltiden på hela dagen! Imorse åt jag en avokadomacka med knäckebröd från Paulin's med bland annat sesamfrön och linfrön, sen hade jag flingsalt, svartpeppar och chilikrydda på. Till det drack jag Oboy som är ett måste för mig varje morgon, ja, jag är beroende!😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

I höstas åkte jag och några kompisar och hälsade på Natalie i Örebro. Hon pluggar där. Vi gick ut till studenternas Kårhus som var en nattklubb på kvällarna och ett café på dagarna. Vi var bara där på kvällen, det var ganska stort där inne, fanns tre eller fyra dansgolv, två våningar och ett tält där de spelade gamla klassiker, där hängde vi mest kan jag säga! Sen gick vi runt på stan i butikerna som finns där, inte så stort utbud men vi hittade en hel del ändå för alla fick med sig något hem. Vi fikade på ett mysigt café på gågatan, sen åt vi på Taco Bar på kvällen och dagen efter åt vi brunch och sen fikade vi på espresso house innan vi åkte hem mot Stockholm.

Likes

Comments

View tracker

Har köpt nya träningskläder från Nike, älskar tightsen med guldiga bokstäver! Tröjan har också guldiga bokstäver och har fleece på insidan som håller värmen när man är ute och springer. Shortsen är perfekta att träna i men även perfekta att använda under klänningar och kjolar! Tips! Linnet är så fint med en färgglad bh under!

Likes

Comments

Bilder på mitt cheerleadinglag Dynamite Devotion senior level 3

Nu är vi på väg till Borås för att titta på en stor cheerleadingtävling som heter November Cup. Ska bli så kul att få se alla lag tävla och att få se våra motståndare!😃 Självklart är vi där och hejar och stöttar lagen i vår förening som ska tävla! Go Dynamite💥

Uppdaterar med massor av bilder när jag kommer hem!😉

Likes

Comments

Idag är jag ute och äter lunch på Wayne´s coffee med min kära kollega Tina! Hon är jätterolig och har jättefin klädstil och lägger upp massor av goda recept på bloggen. Hennes blogg hittar ni här.

Likes

Comments

Instagram@jenniferkre