Så skönt att komma ut på morgonen och promenera i naturen. Jag har faktiskt aldrig testat att träna på morgonen före frukost tidigare, men det kändes riktigt bra faktiskt! Känns som att man får så mycket extra tid eftersom att man har resten av dagen kvar.

Jag promenerade som vanligt men jag sprang i uppförsbackarna för att få lite mer utmaning. Totalt gick jag 5,4 km. Tog ca: en timme.

Jag tänkte att jag skulle börja varje helg med en morgonpromenad. Just på grund av att jag är ledig då och inte vill stressa på vardagar innan jag åker till jobbet. Mitt mål är att gå ner 8 kilo, förhoppningsvis klarar jag det eftersom att cheerleadingsäsongen börjar snart, tagga!💪

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min favoritsmoothie😍

Ingredienser:

Hallon
Banan
Mango
Mild vanilj yoghurt

Ibland lägger jag till blåbär,
vilket ni kan se på bilden längst ner, att den blir mer lila.

Likes

Comments

På onsdagskvällen var vi och käkade på Trädgår'n. Vi satt uppe på takterrassen. Jag beställde en vegetarisk pasta och sparris till det. Älskar sparris! Tyckte inte alls om det förut förens jag testade det i Åre för några år sen. De andra i vårt gäng testade oxfilén som man får in på en varm lavasten och steker själv precis hur man vill ha den. Mysigaste restaurangen på Gotland skulle jag vilja säga!

Likes

Comments

Dagen efter Kallis var vi på Tofta igen, vi fick en bra plats vid stranden den här gången och det blåste inte lika mycket så det var skönt! Det var 23 grader i luften och 24 grader i vattnet så det var en perfekt dag på stranden kan man säga! 

Likes

Comments

I tisdags var vi på Kallis. Vi hade bokat en säng där man fick beställa in dricka för tiotusen. Vi hade en egen servitris som serverade dricka hela dagen vilket var jätteskönt då vi slapp stå i kö till baren. Där träffade jag även tre tjejer via cheerleadingen som jag nyligen lärt känna vilket var kul!☺️ Efter en vinglig hemgång med en halvfull moëtflaska som jag lyckades få med mig ut så var det tänkt att vi skulle gå ut och äta på restaurang men det gick inte så bra så jag och Oscar gick till Max och köpte mat till oss och de andra😂

Likes

Comments