Har spenderat min dag med min pojkvän vid lilleby. Svinkallt i vattnet kan man ju säga men det blev skönt efter ett tag. Är nu påväg hem och ska träna och efter det så blir det bara att slappa hemma. Hoppas ni haft en bra dag!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 90 Readers

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett tag, har faktiskt inte haft nånting att blogga om men ska försöka bättra mig. Idag så har jag tränat och försökt fixa lite tränings scheman, och just nu så sitter jag och väntar på att fotbollen ska börja,eftersom det är fotbolls VM. vi hörs allihopa,hoppas ni har en grym kväll.

  • 80 Readers

Likes

Comments

Idag hade vi klasskamp i skolan, man klädde ut sig och mötte andra klasser på skolan, min klass vann och det va riktigt kul, vi var utklädda till nördar btw! just nu tittar jag på orange is the new black,älskar den serien. Imorgon är det äntligen skolavslutning och sommarlov! vi hörs alla!
Likes

Comments

Idag hade jag en lektion 8-9 för att få reda på betyg. Efter det så drog jag och en kompis till gymmet och körde lite och sen drog jag och köpte bikini överdelar eftersom jag verkligen behöver det,annars så har jag inte gjort så mycket faktiskt bara varit hemma och tagit der lugnt. Käkade precis grillat vilket är så gott!


Likes

Comments  • 127 Readers

Likes

Comments

Igår drog min familj till våran husvagn i Falkenberg och då blev det pizza vilket var väldigt länge sen jag åt. Det var riktigt skit väder igår så det blev lite mys framför tvn med godis och en god kaka som en kompis på campingen hade bakat,jätte god va den. Har varit vid havet och solat lite och varit iväg och kököpt skor och ikväll så blir det grill och bada kanske. Ni får ha det så bra!

  • 140 Readers

Likes

Comments

Fick tillbaka matte nationella och jag fick godkänt, vilken lättnad! Ingen i klassen fick F och det är grymt. Måste dock göra ett arbete för att inte sjunka ner till F. Sitter ni på bussen på centralen för att bege mig mot stenungsund där jobb väntar,ska hjälpa en kompis att sälja jordgubbar. Hoppas eran dag är bra och fortsätter så!


  • 177 Readers

Likes

Comments


  • 164 Readers

Likes

Comments

Idag var en väldigt kort och onödig dag i skolan,vi har ingenting kvar typ så det blir bara att man sitter och väntar tills man slutat. Drog till gymmet efter skolan och nu väntar jag på min syster så ska vi dra hemåt. Det blir kanske att jag lägger mig i solen en stund, efter att jag gjort nåt att käka. Hoppas ni njuter av dagen och att den fortsätter bra för alla!

Likes

Comments