Jag älskar paket (vem gör inte det?) även fast jag vet vad jag själv har beställt. Som ett barn på julafton!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltså herregud vad dagarna går fort, verkligen springer iväg!
Har inte hunnit med så mycket idag mer än att jobbat, komma hem och gjort middag och åkt till stallet för att höststäda. Nu ligger jag i sängen och imorgon ska jag ut och käka med jobbet. Godnatt!

Likes

Comments

Nu är det mycket information instoppad i min lilla hjärna. Utbildningen är snart klar så det blir skarpt läge på jobbet nästa vecka! Woop woop sååå taggad! Jag som älskar nya utmaningar. Har också köpt en ny bil, vuxenpoäng till mig.

Likes

Comments

Hõla!
Sitter i bilen & luktar på mitt nya läppbalsam som luktar helt maaagiskt. Typiskt sånt där som man vill slicka på läpparna konstant bara för att man tror ska få känna smaken av jordgubb. Vilket man verkligen inte gör för övrigt. Men ett bra puss-läppbalsam.
Helt otroligt ändå att jag sitter i M's bil för att han är & säljer min haha. Men om det är någon han kan så är det att sälja bilar, så jag överlät det till honom. Imorgon, ska jag äntligen åka & kolla på en ny. Mötet sköts upp förra veckan, så ser fram emot morgondagen!

Likes

Comments

Jag har precis börjat på ett nytt företag efter 3v semester. Utbildningen började nu i måndags och ska fortsätta i 4v, otroligt roligt med något nytt och utmanande!
Jag har precis lagt mig i sängen efter en vaaarm dusch. Har lyckats blivit förkyld, så ska kurra ned mig och fortsätta lyssna på ljudboken Häxan av Camilla Läckberg. Det är så skönt och enkelt att lyssna på Ljudbok, då kan man måla naglarna i sängen samtidigt!

Såhär såg jag ut idag, bilder knäppta i bara farten! Jag är ingen morgonmänniska och är därför ute i sista sekunden med allt. Har som mål att sitta i bilen 07:45, men lyckas alltid glömma något på vägen, idag min Te-termos som ni ser lite i bilden.

Har idag också bestämt mig för att sälja min gamla bil. Så imorgon ska jag åka på Berners och kika på nån ny! Spännande!

Likes

Comments

Ibland kan lite shopping vara balsam för själen. MEN inte idag. Min lillebror har fått tag på en lägenhet så han ska nu klippa navelsträngen, lämna det trygga boet.
Så jag tänkte vara en snäll storasyster och hjälpa till och ge honom tips och råd till vad han borde köpa nu som är behövligt i början. Det vill säga allt!
Kuddar, blommor, fina kaffemuggar och ljuslyktor. Men jag fick inte riktigt den uppskattningen jag trodde jag skulle få. Vi åkte hem med en säng, köksbord och lite köksredskap. Otroligt tråkiga saker att köpa.. vem går ens in på Ikea utan att lukta på doftljusen liksom?!

Jag lyckades i alla fall få med mig ett par (kvistar?) hem, tänk vad mycket en liten kruka kan göra i fönstret.
Och inte nog med det så införskaffade jag mig äntligen underställsbyxorna från Kari Traa som jag har velat köpa så länge! Ska bli så skönt att ha dem under ridbyxorna till vintern. De får 10av10 i betyg av mig för hur sköna de är.

Likes

Comments