Header

1. Nude, nude och återigen nude. Färgen kommer inte bara vara ett måste i höst, utan har varit det ända sedan i våras. Det kan inte bli fel helt enkelt.

2. Precis som med bootcut jeansen, hade jag lite svårt för vida byxor i början. Men nu, är det också något jag verkligen MÅSTE införskaffa mig. Gärna i både vitt och svart.

3. För att bryta av de typiska höstfärgerna som grått och svart har färgen "burnt orange" eller "rust" blivit allt mer populär. Jag är en person som gärna håller mig till basnyanser, men snart kommer nog även denna färgen synas i min garderob.

4. Denna hösten handlar också om, förutom turtlenecks och boots, att blanda olika sorters material. Ett material som blivit min favorit är mockaimitationer.

5. Hatten är en accessoar som återinförts och syns på allt fler människor. Jag skaffade faktiskt min första hatt förra helgen, men det är definitivt inte min sista. Någon mer som gillar denna trend?

Det var höstens sista måsten enligt mig. Är det någon ni tycker saknas? I sådana fall vilken?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag fyller jag 17. Bara 365 dagar kvar tills 18...

Likes

Comments

Något jag länge suktat efter är en riktig snygg päls och jag skulle gärna köpa en av de här ovanför. De färgerna jag tycker är snyggast är "Watercolour Ash Grey", "Ash Grey" och "Charcoal Grey".

Ni hittar jackorna på Pellobellos hemsida HÄR.

Likes

Comments

En snabb återblick över sommaren 2015 som definitivt var den bästa sommaren hittills. Sena nätter till solen gick upp, spontana tripper, nya bekantskaper och en massa tjejkvällar. Vad mer hade man kunnat önska sig?

Likes

Comments

1. Nummer ett är såklart over-knee boots. Kanske den mest förutsägbara hösttrenden enligt mig, men vem kan tröttna på dessa? Jag skulle gärna införskaffa mig ett par lårhöga beigea och svarta stövlar. Någon som har ett par över kanske? ;)

2. Nästa måste i höst enligt mig är allting ifrån märket By Malene Birger. Väskorna är både tidlösa och rymmer mycket. Även sjalen skulle jag gärna ge en plats i garderoben.

3. Ännu ett märke som skulle kunna bli en del av min vardagsoutfit är inget mindre än Acne. Jag är sugen på att köpa en halsduk i grått från dem.

4. Lika självklart som bootsen, så ska såklart även trenchcoaten få nämnas. Det är verkligen ett nyckelplagg som ger vilken outfit som helst den där lyxiga känslan. Jag skulle gärna ha en liknande någon av de grå/beigea ovanför. Någon som vet vart man kan hitta en liknande?

5. En trend som jag inte tyckte om till början är de klassiska bootcut jeansen. Nu är de (tyvärr) något jag verkligen MÅSTE införskaffa mig. Dock så är jag väldigt kort och har inte hittat några som passar mig... Men, men, jag har inte gett upp än.

Där har ni fem plagg och accessoarer som skulle göra sig bra till vilken höstoutfit som helst. Nästa fem hösttrender som borde få en plats i allas garderob kommer upp under nästa vecka. Vilka trender ser nig gärna mer av?

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka efter ett långt uppehåll och börjar om med bloggen på nytt.

Likes

Comments

I år tänker jag byta ut jeans shorts mot dessa ovanför. Perfekta till sommaren och lite mer utstickande. Älskar dem!

Likes

Comments

Nu är det bara fyra dagar och ett fysikprov kvar innan sommarlov. Längtar!

Likes

Comments

​Jag har aldrig gillat orange speciellt mycket, men på senare tid har min åsikt ändras. För hu snyggt är det inte med en orange klänning, nude klackar och solbränd hy en sommarkväll? Jag skulle inte tacka nej till dessa saker ovan.

Likes

Comments

En av mina favoritdrycker som jag ofta köper ute är iskaffe och häromdagen fick jag lusten att göra en egen. Det var hur lätt som helst (förstås) och hur gott som helst. Det bästa är ju att man själv kan reglera hur mycket kaffe, mjölk eller is man vill ha. Definitivt något alla kan göra, men som man ofta inte tänker på.

Likes

Comments