​Köpte den för 179kr på Lindex. finns också här

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I måndags så åkte jag tillsammans med mitt lag till Öckerö på träningsläger. Nu när våran säsong börjar så starar vi upp med ett läger. Man kan väl säga att jag inte var jätte tagg på att börja igen men det var så kul.

Vi hade mycket hårdträning men också, roliga 5-kamper och så fick vi testa på yoga. Asså yoga är nog något av det roligaste jag gjort, eller roligt och roligt, det var väldigt skönt och bra för kroppen. Man kände sig så lugn efteråt.

Som avslut på lägret så hade vi ett fystest... Det var så jobbigt, plus att det va sol och 23 grader. Jag gillar sol men inte när man ska göra fys!!

Puss Johanna <3

Detta är vad vi fick göra på fystestet:

•3,8km på 18min
•100 situps
•20 punch ups
•25 fällkniven
•2min plankan
•2min 90grader
Likes

Comments

Halloj allesammans, exra glad och taggad idag. Kan börja med att berätta om idag. Imorse åkte vi hem till farmor och farfar med alla kusinerna, så jag och min kusin Alice passade typ alla hela dagen. Vi ställde upp deras pool och sånt, halv 6 åkte vi hem och jag fixade det sista med packningen. Nu sitter jag i soffan och är lite nervös för vi ska upp halv 4 inatt och dra till flygplatsen. TILL GREKLAND. Andra gången vi är där, men ett annat ställe då. Så bilder kommer komma upp nu alla dagar i veckan. Men ha det bra så hörs vi inatt haha -Jennifer

Likes

Comments

Asså det är helt sjuk! Tänker på det här
Hela tiden och tror inte jag är ensam om de heller, men oj va mycket pengar jag lägger på mat...
De känns som att när jag åker till stan så är det ända jag gör är att fika. Har vart in ett flertal gånger nu men har jag köpt nått? Nej. Har jag ätit och fikat? Ja!!!
Måste lära mig snart, annars har man ju inte några pengar kvar till kläder osv hahah

Puss puss Johanna

Alla har säkert sett denna bilden förut men tyckte den passade in här

Likes

Comments

Sitter nu i bilen påväg tillbaka till campingen. Imorse så åkte vi ner till Malmö, Emporia, för att shoppa såklart.

Jennie har varit där förut men för mig var det första gången och jag kan säga att Emporia är sjukt bra. Mycket bättre än många andra gallerior.

Dock så såg det ut som att vi inte skulle hitta något alls i början, men det var för att jag inte var på nått shopping-humör direkt.

Puss Johanna


Btw sweet Love sugar är en "godisbutik" typ. Dom säljer iaf massor av udda godis, så kul!!!

Likes

Comments

Var precis ute på en liten nattpromenad på campingen, skit mysigt men helt öde, alla går ju in och lägger sig vid 22:00 typ!

Men iaf idag så var vi in till Helsingborg centrum, jätte fin stad. Inte så stor men det fanns de mesta ändå. Köpte inget för vill spara (snål hahah) nä men ska åka till emporia imorgon så då kan man ju shoppa där liksom ~puss och godnatt Johanna

Likes

Comments

Hejsan, för 2 veckor sedan så var jag i Skåne så nu kommer lite bilder därifrån.

Finaste vädret var det inte iallafall, blåst och regn hela veckan..
-Jennifer :)

Likes

Comments

Jag blev bjuden med ner till Helsingborg en vecka så nu ska jag och min kompis Jennie tälta där hela veckan!! Sjuk asså en hel vecka.

Men iaf när man ska sitta i en bil i 4h kan man lika gärna roa sig med att ta selfies och göra inspo bilder!

Likes

Comments