Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen har jag och John hittat vinterjackan för denna vintern. Det blev varsina Hollies från Kajs! Jätte nöjda! Vad ska ni ha för vinterjacka denna vintern? ❄️

Likes

Comments

Imorse tog jag ut min pstav, har haft den i två år nu och känner att jag är klar med den även fast den inte går ut förän om ett år. Nu sitter jag i receptionen i skolan och har telefontiden!
Efter skolan ska jag åka till Apoteket och hämta it mina p piller!

Likes

Comments

Hej fin fina läsare!
Sitter för typ första gången och bloggar på en stationär dator, och tangentbordet är sådär skönt att skriva på men det låter ganska mycket haha ..
Idag är jag hemma hos John, har precis ätit lite mat och nu har jag satt mig framför datorn, har börjat läsa lite bloggar och tycker det är jätte kul så om du vill att jag ska läsa just din blogg så släng mig en like eller kommentar så hittar jag dig lättare :D
Bilderna är ifrån dagens kundpass i skolan :D Folieslingor, vartannat paket färg och vartannat med blekning! Jag är skit nöjd, vad tycker ni?? :)
I slutet på lektioen fick Sanna fixa mitt hår så det blev lite onsdags fint! 

Likes

Comments

Ett grymt bra jobb på min och Sannas färg kund idag i skolan. Detta var en botten färg, underhårsfärg och en färg på längderna! Super nöjda! Vad tycker ni? 💆

Likes

Comments

Välkommen Tisdag!
Dagen startade 10.00 i skolan och det var bara massa jobb på mitt Emelies och Sannas UF företag, allt är inte klart ännu men när det är det ska jag avslöja vad vi sysslar med, spännande!

Nu börjar min frisör lektion om cirka 30, har varit och ätt lunch på Café Skåne i Mölndal.
På dagens lektion ska vi ha färgmodell och Sannas mamma ska komma idag så då ska vi göra en silver blond på henne med våra nyinkomna färger från ID. Kul! Ses sen!

Likes

Comments

Vaknar upp och promenera i spö regnet till bussen är väll helt klart en typiskt rolig måndag 💪☀️

Likes

Comments

Precis som alla söndagar så avslutar jag dagen med film mys och något gott! Idag blev det glass, försöker vara nyttig men ville endå ha nått gott? Så trött på frukt för det är det enda jag äter mot mitt sötsug så idag fick det bli någon protein glass? Vet inte om den var så jätte nyttig men det kändes lite bättre än en "vanlig" glass 😂
Vet ni något nyttigt men gott? Som tar bort choklad och godis suget? 😀

å förresten så duschade jag precis så mitt hår är blött. Det värsta som finns för håret är att sova med det blött, för det sliter MYCKET lättare när det är vått. Men lat som jag är så orkar jag inte torka det och då är ett tips att sova med fläta!
Min fläta syns inte så mycket men den är där iallafall 😉 det är alltid bättre att sova med fläta även om håret är torrt!

Likes

Comments

Hallå alla fina!
Blev en tur till Biltema, köpte lite saker till min och Johns bil! Blev även en lunch där, prisvärt! 😂

Likes

Comments

Hej älskade läsare!
IGÅR började jag dagen med att vakna klockan två-tre? någon gång mitt på dagen.. Så blir det efter en skol-vecka + en utekväll för mig (haha :')
Efter jag vakant blev det en tripp till IKEA och åt den efterlängtade snitseln som dom hade tagit bort ett tag, både jag och John är löjligt glada att den är tillbaka då den är gaaalet god!
Men iallafall när vi sitter där och äter så kollar John blocket och 'wopps' så hittade han en ny bil och så åkte vi och köpte den.. låter snabbt och kortfattat men det var precis så det va, John är jätte spontan så det var inget konstigt med det.. Det var en jätte fin bil iallafall så han kommer nog inte att få ha den ifred, en Volvo, automat och det är jag jätte kär i <3
Vi hörs senare så ska ni få veta vad jag har för mig idag med ;)
xoxo

Likes

Comments