Kanske uppdaterar idag annars hörs vi imorgon! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vet inte vad man säger igentligen haha men tänkte skriva några punkter, så många jag kommer på som ni inte visste eller vissa av er vet säkert men aa orkar inte förklara.

*Jag är bara 159 ''lång''.

*Min moster och hennes 7 barn, min mamma, jag och min bror har alla namn på 3 bokstäver. Men min mamma heter igentligen ann-charlotte. 

*Har haft 4 egna hästar innan Silla. 

*Förra året hade jag bara 50 poäng och nu har jag över 100 (vet inte exakt hur mycket.)

*Jag har gått på 5 olika skolor (Hemmesta inräknat) 

Likes

Comments

ska ta och äta min underbart goda sallad nu i väntan om att mamma ska komma och hämta Emmie. Ska ta och plugga lite mer nu men om ett tag kommer inlägget upp! : D

Likes

Comments

Mitt internet strular men fick igång det nu! Jag har tagit en bild på min outfit men bilden är ju hur dålig som helst men ni får överleva.. Ska sätta mig och göra klart min sista skol uppgift och sen är jag fri! 

Tänkte förbereda ett inlägg om ''saker ni inte visste'' om mig så håll koll! : D

Likes

Comments

Beställt hem min skolavslutnings klänning nu! Happy face! Så skönt! Kommer inte visa den än haha. 

Ska sova nu helt slut. Imorgon blir det att passa Emmie älskling så kommer ta bilder på nya hår färgen och visa er också! : D

Likes

Comments

Tjena kom nyss hem efter att varit hos frisören! Hår färgen blev jag as nöjd med men sen klippte hon mitt hår jätte kort och det blev inte fult men tror inte det kommer funka till löshår.. Och jag hatar tjockt hår och tycker inte jag passar i det men alla frisörer älskar det och ingen vill tunna ur det.. Sur..

Aja ska på promenad med Tilda snart och sen beställa hem min klänning! 

En hår inpackning som tydligen skulle vara skit bra så varför inte pröva? : D

Likes

Comments

Min dator laggar sönder och det tar år att skriva ett inlägg! Får damp och har inge tålamod alls!! 

En sak som är bra är ialla fall att jag bokat nagel tid den 6 så det blir bra! 

Likes

Comments

åh hatar sånt här, är så uppspelt över något jag inte själv vet vad. Så kan inte somna och håller på att snapchatar med massa människor nu.. Men ska försöka koppla av och stänga av mobilen så jag orkar upp imorgon! 

Likes

Comments

Våra killar vann med 4-0 eller om det var 3-0 ingen koll haha men huvudsaken är att vi vann! Woho! Kom precis hem och ska kolla klart på the nootbook och äta middag sen hoppa i badet! Uppdaterar er later! : D


 

Likes

Comments

Inte haft något internet och det är därför jag inte kunnat uppdatera. Jennifer sov hos mig igår och vi kollade på the nootbook men han aldrig se klart sen så måste göra det idag. 

Vaknade runt halv 11 och gjorde frukost och har fixat mig nu så vi ska dra och köpa glass och sen blir det att kolla på fotbolls match! Tagga!! Planerat massor inför i sommar också! : D

Försökte ta massa bilder men det är så dåligt ljus så dom blev sämst.. Men ni får en nu och några sen! : D

Likes

Comments