Header

Hej fina! Något jag funderat på nu senaste tiden är saker som gör mig glad. Har en längre stund levt med halva hjärtat och inte riktigt kännt igen mig själv. Har varit mycket nere och kännt att dagarna rullar på utan någon mening, tills jag bestämde mig för att det får vara nog. Så svårt som det är måste man bara släppa taget på dem som drar en ner och fokusera på sig själv bland allt.

Är så himla tacksam över det jag har just nu i livet, en härlig familj, ljuvliga vänner och mer motivation. Försöker pressa in mer i mina dagar utav det som gör mig pigg och levande, det kan vara allt från att lyssna på Sias nya julalbum ( den är grym), ta en varm kopp te eller bara gå ut och gå i det härliga vinterlandskapet. Rekommenderar alla att försöka öka på det som gör en glad mellan all stress, det hjälper en så himla mycket!

Kram - Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Veckoslutet drar mot sitt slut och kan lätt säga att det har varit ett bra sådant. Igår åkte jag in till Esbo för att simma med Helmi min småkusin och hennes pappa, varefter vi drog till sello för att äta kinesiskt. Deras buffé var alldeles magisk och drog iväg därifrån rullande, en glass klämde vi i oss dock efter det haha. Körde sedan hemåt i regnet med en kaffe i handen och julmusiken spelande på högsta volym, tycker man blir på så gott humör av det. På kvällen blev det utgång och hade det riktigt kul. Idag har dagens spenderats framför serier och bara vilande, så skönt om ni frågar mig. Måste ännu åka iväg till stallet vilket tar mera tid då Floyd är flyttad till Tusby.

Kram - Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Har jobbat varje dag enda sedan tordagen och fan vad jag gillar stället. Var helt onödigt nervös inför det för vi har det så jäkla kul och tider bara flyger förbi, jobbade idag i 10h och det kändes ingenstans. Föräldrarna och min bror var även och äta där idag för att fira lite farsdag så fick se dem en stund också. Överlag så har dagarna rullat på och har försökt pigga upp dessa dystra höstdagar med något kul. Har varit hundvakt från fredagen tills idag, var ut och äta igår med Amanda och en sväng och chilla i Paahtimo, ja ni hör något smått extra. Är ledig imorgon och skall åka in till Helsingfors, men över det så är jag helt ledig så får se vad jag hittar på.


Kram - Jennifer

Likes

Comments

Godmorgon fina! En lite tidigare morgon för mig idag, skall småningom åka på jobb. Fick ta över Karins plats då hon åkt till Sydamerika och det skall bli så spännande att få pröva på något nytt, en bogyelev som kock haha. Men hoppas på det bästa och att jag lär mig något nytt.

Men halå ser ni bilderna?? Vi lagade sushi hemma på måndagen med Amanda, hur najjs som helst. De blev sådär, vi hade inte rätt soya, så det fattades definitivt. Något vi måste testa att göra pånytt och slipa på vissa grejer. På tisdagen hade Amanada födelsedag och jag började med att väcka henne med morgonmål i sängen ( hon sov hos oss). Sedan umgick vi nästan hela dagen och som vanligt var dagen full med skratt. Men nu hörni måste jag äta upp mitt morgonmål och laga mig iordning.

Kram - jennifer

Likes

Comments

Godmorgon fina! eller tja borde jag säga goddag istället haha. Steg upp för någon timme sedan och har njutit av en lite senare morgon med gott morgonmål och game of thrones framför näsan. Har snart kollat slut hela serien och dessa sista avsnitt är verkligen intressanta. Tänkte idag njuta av en helt ledig dag från alla planer. Har funderat att städa lite grann här hemma och strax gå ut och kratta. Någon annan som gillar det? Personligen älskar jag att vara ute i trädgården och fixa till, medan man andas in den friska höstluften. Kvällens planer är ennu öppna men är aningen sugen på utgång men får se vad det blir.

Kram - Jennifer

Likes

Comments