Hej fina! På torsdagen var det en viktig dag för mig. Det var penkkisdagen då vi abin klarat av gymnasiet. Alla var utklädda vilket var super kul, jag var ironman och amanda Rafael. Vi hade penkkis programm för ettorna och tvåorna och tycker programmet var riktigt bra. Efter det var det äntligen dags att hoppa upp på lastbilsflaket och åka runt i stan och kasta godis. Roligaste var det då vi åkte förbi kvaba var alla lågstadieeleverna sprang över skolgården bara för godiset haha.

Efter allt stökande var det dags att åka till abikryssningen. Tycker helheten var helt rolig men där var alldeles för mycket folk!! Det var inte alls kul att inte kunna vara på dansgolvet utan att få en armbåge i huvudet eller bli påtrampad... Dessutom hade jag min förbannade hosta som också störde. Nå men det var kul att ha varit där men skönt att vara hemma.

Var igår också och kollade på gamlasdans med Amanda. Fick smått längtan tillbaka till vår gamlas men är glad för dem som dansade igår. Många fina klänningar och frisyrer och förståss stiliga pojkar. Efter det kom vi till mig för att kolla lite på serie. Annors är veckoslutsplanerna öppna men får se om jag kan spela på söndagen för känner mig förkyld. Ha det bra <3


Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Idag tänkte jag dela med mig mitt hårs "resa" genom åren. Tror det kan vara kul att se hur jag såg ut för ett par år sedan och hur mitt hår sett ut.

7 april 2013/3 juli 2013

På första bilden, om jag minns rätt, hade jag fortfarande bara ränder i håret. Topparna var ganska så slitna av att jag varje dag plattade håret. På konfirmationsbilden ser man tydligt hur topparna blivit mycket tunnare än resten av håret. Annors så var mitt hår samma längd som det varit så länge jag kann minnas. Det växte inte heller riktigt längre för det var ju så slitet.

2 september 2013/ 11 januari 2014

Minns hur jag älskade denna bild (den vänstra) då jag tagit den. Var himla nöjd med mitt hår hur det såg ut. Vi hade färgat det till en mörkare brun och gillade det strakt. På bilden till vänster ser mitt hår ut att må bättre för det är lockigt. Hade nog fortfarande slitna toppar för ville aldrig klippa det mer än typ 2 cm haha. Den mörka färgen höll helt okej, men ganska snabbt kom det igenom kopparfärg. Något jag hatar ännu mer än gult hår. Fortfarande plattade jag håret ofta och det blev inte längre.

15 februari 2014/ 31 juli 2014

Här är mitt hår mest slitet! Kan ni se det?? insåg jag inte själv att topparna var helt slutslitna eller var jag typ blind haha. Kan tänka mig att jag var nöjd över att mitt hår äntligen var "långt". Bilden till höger är då jag bestämde mig för att klippa bort det dåliga. Det blev genast mycket bättre men borde ha klipt mycket mer för att verkligen få bort de döda ändorna. Här var mitt hår ennu mörkt och vi färgade det även lite mörkare som jag sedan hade en längre tid. Någonstans i 2014 bestämde jag mig även att sluta platta håret eller använda värme på det. Kan säga att det gjorde en STOR skillnad.

10 maj 2016/ 17 oktober 2016

Fick nog av mitt bruna hår och hade längtat efter att pröva på blont. Processen var ganska lång för hade ju ganska mörk färg. Men mitt hår lyckades hållas i bra skick men annors så hade jag ingen form i det. Som t.ex. på bilden till höger så är mitt hår as tråkigt. Samma längd som alltid och samma platta som alltid haha. Annors så gillade jag nog mitt blonda hår men det blev helt sjukt snabbt varmtonat. På bilden till höger ser ni hur gult det var i ett skede.

5 augusti 2016/ 10 januari 2017

Här är mitt hår ganska ny färgat och den gråa färgen höll i i typ tre tvättar... Gillade mycket färgen men somsagt så var det inget för mig för det hölls inte på mitt hår. Jag började också inse att jag nog passar bättre i brunt så vi klippte lite grann mitt hår och färgade det en lite ljusare brun. Bildens färg är lite missvisande men ni kan se hur mitt hår såg ut precis före vi klippte det kort. Fotade bilden så jag kan jämföra med längden senare.

Såhär ser mitt hår ut i nuläget. Det mår super bra och har redan växt en hel del. Har bestämt mig för att låta min egna hårfärg växa ut och sedan bara sätta uppiggande slingor. Vet att det kommer vara svårt att vänta att egna färgen växer ut men på sätt slipper jag fula toner som sticker fram efter att färgen slits. Är annors också super nöjd med mitt korta hår!! Jag kan lätt styla det och det ser mycket fräschare ut.

Hoppas ni gillade inlägget <3

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Fina Mette och jag

Hej fina! Igår på kvällen hade vi lärarmiddag. För er som inte vet vad jag pratar om så är det när vi abir äter middag tillsammans med lärarna. Efter middagen gick ganska många av oss till baren, även några lärare. Kvällen var helt okej men baren var helt död och det spelades skit musik som vanligt. Var iallafall super nöjd med min outfit. Offshouldern beställde jag från Asos och älskar den redan. Perfekt för mig som ogärna går i klänning och hellre väljer byxor och någon snygg övredel.

Idag har det bara blivit lite städning här hemma och så var jag till stallet. Åker om en stund till Karin så kollar vi säkert någon film.

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Amanda och jag ordnade ett loppisborde på onsdagen till oss. Passade på att ta det tillsammans för annors är det ganska så dyrt att hyra ett bord. Säljer mest kläder jag inte använder och sånt jag vill få bort så det inte tar onödigt utrymme. Kika gärna in på löytöpiste (bord 39) ifall i hittar något ni skulle vilja ha. Säljer några snygga polotröjor jag själv inte använder, som säkert går fort ;)

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Kom just hem från Helsingfors, var där med religionsgruppen för att bekanta oss me kyrkor. Vissa kyrkor var mer intressanta än andra, t.ex. tycker jag att uspenskijkatedralen hade mest att se på. Iskallt var det ute så som tur hade jag en tjock polotröja under, men vinden sved mot ansiktet ändå. Välkommen till Finland var vädret aldrig kan bestämma sig. Men helt rolig dag var det men så skönt att komma hem och slå på tekokaren och kasta myskläderna på sig. Försöker minska på sockerintaget så gjorde en liten fruktsallad till mig. Har igen senaste tiden ätit lite onödigt mycket sötsaker så vill komma låss från det. Annors så vill jag tipsa om Sagan om ringen som bok. Har kommit en god bit in i berättelsen och gillar den mycket. Har inte sett filmen så kan inte jämföra dem, men har hört bra saker om filmen. Tänker nu bara sitta en stund och läsa tills det blir dags för kvällens träningar.

Kram // Jennifer

Likes

Comments