Hej fina! Igår testade Otto och jag något helt nytt. Skummade igenom en mattidning och fastande för batatburgare. Tyckte det lät så gott så vi bestämde oss för att cykla till btuiken och köpa ingredienserna. De var roliga att göra och så lätta. Receptet vi använde hittar ni HÄR ifall ni också vill testa. Vi var båda riktigt nöjda med slutresultatet så vi kommer nog defitivt göra dessa om! Det var annors också roligt att pröva på något helt nytt och nu när vi har höstlov så kan man ju utnyttja den tiden att söka nya läckra recept. Gillar ni att pröva nya maträtter?

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Jag fick möjligheten att samarbeta med Tailorconcept och få två av deras fina skjortor. Gillar deras koncept att det är lätt att mäta sina mått och välja olika design på skjortan och sedan få hem ett klädesplagg som passar just dig. Skjortan jag har på bilderna heter ALICE och gillar hur den är tajtare än mina andra skjortor. Den sitter ganska bra, men i min smak så är en lite för tajt och onödigt lång. Man kan inte riktigt ha den utanför byxorna för kanten slutar så långt ner men den passar ju fint att ha innanför. Ett annat plus som skiljer denna skjorta från t.ex. H&M:s är att den är gjord av ett mer "hårdare" material så den faktiskt sitter och kragen hålls fin och fladdrar inte åt alla håll. Har inte så mycket negativt att säga annat än frakten tog en god stund men vi hade lite strul så det var därför och vissa mått har blivit lite fel men sånt kan fixas ifall man beställer pånytt. 

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Sorry för att tystnaden här men som jag berättade i förra inlägget var jag sjuk och sedan åkte jag till Tyskland. Kom hem idag och det känns verkligen skönt att sitta i sitt eget rum och ta det lungt. Var sjuk på resan också och tappade nästan helt rösten så det var inte så kul. Men överlag gick det nog bra där fast jag var ganska slut. Vi hade en massa guidade turer där och det var intressant att lyssna men ibland kunde det ha gått fortare. Vi hade inte så mycket fritid där heller men det störde inte så mycket. Fotate typ ingenting men får visa bilderna Lina fotat så kan ni se lite av resan. Vi hörs!

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Så tråkigt att vakna sjuk idag, hela veckan startat dåligt då. Stannade kvar i sängen för att vila för vill bli frisk snabbt före Tysklandsresan. Det  skulle vara så hemskt att inte kunna åka om jag var sjuk. Vet inte riktigt vad jag skall göra nu för är inte alls trött och jag kan inte stirra på netflix heller för har huvudvärk. Ofta då jag är sjuk kan jag inte titta allt för länge på en skärm för får så ont i huvudet vilket är så tråkigt för vad annat kan man göra då? Men tja kanske jag kan lacka mina naglar så går tiden lite snabbare, annors har jag nog bara tänkt mysa med min katt. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej fina! Jaa som titeln säger så jag älskar hösten! Finns inget bättre än man får äntligen dra fram mysiga kläder och se hur naturen förändras till något så fint. Dessutom har det varit jätte bra väder nu på senaste tiden, soligt och lite kyligt just som hösten ska vara. Tog fram mina västar och kom inte ens ihåg hur mycket jag gillade dem. Särkillt denna på bilden tycker jag så extra mycket om för man kan knyta en rosett där bak. Man kan säga att denna outfit är en riktigt typisk höstoutfit för mig. Vi tog bilderna med Karin och gillar faktiskt hur solen kommer bakifrån fast det är mer sällan man fotar så. Något länge stog vi dock inte och fota för det var aningen kallt utan rock.

Min vardag har sakta men säkert kommit mer igång nu när en ny period börjat och jag får lite mer rutiner med. Hade en kort dag idag i skolan, vi gick med Otto en sväng efter vi slutat till marknaden för ville köpa lite godis. Annors har dagen gått åt till att vila lite då jag var trött och nu på kvällen träffade jag min syster. Satt och pratade en god stund i Coffe House och det piggade verkligen upp mig! Älskar att umgås med henne så mycket, något man borde definitivt göra oftare. Nu tänkte jag laga gröt och sätta mig framför tv:n. Vi hörs!

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Instagram @jenniferignatius