Header

Hej fina! Det börjar bli höst med snabb fart nu. Älskar hur bladen ändrar färg och allt blir så fint. Bilderna tog vi tillsammans med Mimmi och gillar stämningen i dem. Valde att bära min röda kappa och hade helt glömt hur mycket jag gillar den, på något vis blir outfiten lite mer extra.

Veckoslutet har börjat bra, igår firade vi lite grann med Lucas vår halvårsdag. Vi lagade mat, åkte och bowla och kolla en film. En mycket lyckad dag tycker jag! Idag när vi vaknade så kände jag mig sjuk dock... Lyckligtvis gick huvudvärken och illamåendet om när vi gick ut och gå. Frisk luft hjälper typ alltid! Resten av lördagen är ennu öppen, skall kanske träffa upp Amanda så får vi se vad vi hittar på.

Leather pants - Vila Kappan - H&M Shirt - Zara (loppisfynd)

Kram - Jennifer

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina! Min nya frisyr, gillar den fortfarande så mycket. Inget stort som ändrat men endå något smått som piffar upp det hela. Ja som ni ser så klippte vi lite kortare på sidorna vid ansiktet så nu har jag "nästan" pannlugg.

Men vidare till annat, min onsdag har varit jävligt bra. Vaknade på morgonen tillsammans med Lucas, fixade iordning mig och träffade upp Mimmi. Så otroligt synd att vi inte träffas oftare men nu skall vi ta varandra i kragen och ses mer, vi är ju trots allt typ grannar. Vi brunchade på Rongo, var och fota lite outfitbilder och catchade upp helt enkelt. Nu på kvällen gällde det spanska kurs och lite redigering av bilder. Tänkte snart åka iväg till Lucas övernatten, en helt vanlig men perfekt onsdag.

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Hur har ert veckoslut varit? Mitt har gått fort förbi, men kanske bara bra för har haft ett ganska dåligt sådant. Lördag morgon blev så stressig för att hinna till jobbet och jag avskyr att inte ha kontroll över tiden. Som tur var jag ändå i tid, jobbdagen gick så snabbt och där kunde jag faktiskt koppla av och vara glad. Blev även utgång efter jobbet men baren var lika skit som förra gången. Så Karin och jag åkte hem ganska tidigt.

Idag har jag inte sysslat med så mycket. Vaknade upp och kände att jag vaknat på fel sida vilket gjorde dagen sämre. Har varit till stallet och försökt pigga upp mig lite och nu kollar jag bara på serier. Så inget vidare veckoslut för mig, men nya tag imorgon!

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Dagen startade tidigt då jag bokat frissatid till klockan nio på morgonen. Vi lade en svagfärgning och klippte en lite ny frisyr. Tänkte ta några foton så kan visa er sedan, själv är jag nöjd med klippningen. Önskar bara det kunde växa lite snabbare för just nu skulle jag vilja ha långt haha. Efter frissan tog jag en smoothie bowl från Rongo och satte mig ner och njöt.

Något annat kul som hände idag var att min spanska kurs började. Tycker språk är så kul och spanska är ett så internationellt språk att jag gärna vill lära mig det. Ser framemot vad kursen har att erbjuda mig, vem vet kanske jag kan prata bra spanska sen. En riktigt chill dag och fint väder har det varit, kan inte annat än le.

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Vaknade upp bredvid Amanda idag då jag sov över hos henne. Vi gjorde så god mat igår tillsammans och kollade på en film. Det har regnat hela förmiddagen vilket har varit så trist, funderar starkt på att köpa gummistövlar så jag inte förstör de andra skorna. Men ja dagens planer, skall strax fixa mig iordning för vi tänkte med karin åka in till Helsingfors och kolla lite i butiker. Har inget speciellt jag skall köpa så får se om jag får med mig hem något. Är lite sugen på att köpa något nytt nagellack inför hösten, men vi får se.

Kram // Jennifer

Likes

Comments