Header

Hej fina! Sorry för tystnaden här, var hela veckoslutet på landet med Lucas, så tog varken kamera eller dator med. Hade det absolut så skönt där och vädret var verkligen på vår sida, sol varje dag! Brände t.o.m. mig vilket inte alls är bra... Lucas åkte på jobb idag så fick stiga upp ensam, har städat och gjort en massa små saker som är så skönt att få gjorda. Dagens planer är att hänga med Karin och antagligen göra smarrig mat och kanske kolla någon film. Annors är denna vecka ganska lugn, har jobb och lite andra små saker som piffar upp vardagen. Men nu skall jag fortsätta dammsuga, vi hörs!

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Vaknade med värsta halsont och kände mig så sjuk, somtur kändes det aningen bättre efter en stor mugg te och morgonmål. Sedan kilade jag iväg till bilskolan för skulle ha gruppkörning, vi körde till Helsingfors och det gick bra. Sovde hela vägen tillbaka till Borgå haha, så tiden gick fort. Umgicks med Karin före mitt jobb började, vi tog det bara lungt. Det har regnat hela dagen så det gjorde ingenting fast man suttit inne idag. Kvällen spenderade jag med karin och god mat. Alltid härligt att göra mat tillsammans och umgås. Snart blir det lite frisbeegolf och sedan läggdags.

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Kom tillbaka hem redan förra torsdagen men har inte fått något inlägg upp. Har inte bara tagit itu med fotona och har sysslat med annat. Har haft jobb, umgåts med vänner och blivit sjuk. Kände redan av flunssan påväg hem från Rom men hoppades på att det inte skulle bli värre. Önskar förkylningen går fort undan så jag kan börja träna normalt och känna mig pigg.

Vad annat då? Var till fyssaren idag och det behövdes verkligen, har haft konstant huvudvärk i flera veckor och känner mig som en ny människa nu haha. På kvällen hade jag en lugn dressyr timme som också gick toppen, så min dag har varit riktigt bra trots att jag är sjuk. Skall strax laga mig iordning för att börja sova då jag har tidig väckning imorgon.

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Hur mår ni? Med oss är det riktigt bra, vi har hunnit kolla på sevärdheter och shoppa lite grann. Igår var vi bl.a och kollade på Fontana di Trevi och gud så nätt det var, dock var det ganska mycket människor så det blev lite jobbigt ibland att ta sig igenom folkmassorna. Idag har vi inte gjort så himla mycket. Vi gick och äta lite pizza (ett måste i Italien haha) och gå lite omkring. Gick en sväng in till h&m och hittade så snygga örhängen på rea!

Testade ta lite outfit bilder igår och är mer än nöjd med resultatet, kameran är så himla lätt att använda och är hel kär i den. Även om den är ganska stor med objektivet så tycker jag den är super smidig att ha med sig. Så har fotat så mycket som möjligt.

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Yass äntligen är vi i Rom, som man väntat på denna lilla gateaway! Skönt att komma i ordentlig värme när Finlands väder tycks aldrig bli bra. Vi har inte hunnit med så mycket, igår gick vi omkring i stan och såg colloseum utifrån och idag åkte vi in till ett shopping center. Hittade lite smått och gott så är riktigt nöjd med mina inköp. Skall strax hoppa i duschen och sedan göra mig iordning inför kvällens utgång. Vi hörs!

Kram // Jennifer

Likes

Comments