Hej fina! Kolla så fina örhängen och ringar jag hittat på rea. Brukar inte så ofta köpa smycken så det känns super härligt med lite nya. Gillar särkilt mycket de runda örhängena med småa "diamenter" inuti. Tyvärr så märkte jag först hemma att vissa av dem var lösa då man satt dem i öronen, så de trillar lätt ur... Och det går inte att fixa det lätt heller för låset är ju inne i bollen. Får se ifall jag skall försöka byta ut dem i äffaren eller pröva fixa det själv.

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Ja här är resultatet av förra veckans frissabesök!! Gillar ni det lika mycket som jag? Har såå sjukt länge funderat på att klippa kort hår men för ett år sedan kände jag mig inte redo. Har alltid viljat ha långt hår men när jag såg på gamla bilder på mig insåg jag att mitt hår sett precis likadant ut i flera år. Var rädd att jag skulle ångra mig ifall vi klippte det men nu efter att ha haft kort hår så gillar jag det verkligen. Det känns nästan som om jag har fler frisyrmöjligheter nu än förr. Älskar hur fluffigt håret blir när jag fönar det med huvudet neråt och det äntligen har mer volym i sig. Men nog om mitt hår. Har försökt uppdatera bloggen men Nouw hade något fel så fick inga inlägg ut, så trist! Men nu funkar allting och jag tänker ta tag i bloggandet, har dessutom några inlägg redan planerade ;) Vi hörs snart igen, hoppar i sängs nu!

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Hur är det med er? Med mig är det fint och vet ni vad? Var idag hos frissan och gjorde en ganska stor förändring!! Tänker inte visa er nu vad vi gjorde men jag lovar att ta bilder ;) Början av dagen har varit ganska tråkig, vaknade med aningen huvudvärk och hade lektioner som inte var så himla intressanta. Men nåja mot kvällen blev det ju bra ivarjefall. Efter frissan var jag en sväng till buiken med mamma och pappa och hittade faktsikt ettpar byxor på rea. Så glad över dem, för de satt helt perfekt och jag har annors svårt att hitta tillräckligt långa byxor. Tänker nu ta itu med lite läxor så jag inte skjuter upp dem. Vi hörs!

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Har ni också staplat över denna manick på sociala medier? Jag såg den första gången på youtube för någon månad sedan och fastnade för den dirket. Ni som inte hört om Foreo så gör de t.ex. dessa ansiktsrengörings apparater. De kommer i olika storlekar och färger. Själv fick jag till julklapp denna Luna mini 2 och den hör till mina absoluta favoriter nu. Har alltid känt att jag inte får ansiktet riktigt rent om jag bara använder mina händer men med min Luna blir mitt ansikte så lent. Den tar bort smink och exfolierar huden med samma så all död hud kommer bort, dessutom tycker jag att mina finnar har minskat och min hy är mycket mindre oljig också. Kan inte mer tänka mig att sminka utan att rengjort ansiktet med Lunan före haha. Den ger samtidigt ansiktsmassage när man rengör för den darrar då man använder den och det är himla skönt och avkopplande. HÄR kan ni läsa mer om Foreo om ni blev intresserade och kanske sugna på att köpa en.

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Outfits

Hej fina! Kolla rocken, den är så fluffig!! Amanda hittade den på loppis då vi var där en sväng och fastnade för den direkt. Den var alldeles för stor när jag köpte den men tillsammans med mommo fixade vi den. Hur tur hade jag när vi sydde den just före kölden? Det är -18 ute och denna rock räddade mig, var hela dagen igår till H:fors och frös inte en sekund! Stort plus är att den har också en krage så jag behövder ingen halsduk om jag slänger en tjock polotröja under. Im so happy älskar den!

Idag är det helt super fint väder ute och skall dra mig till stallet vid något skede och på kvällen har jag träningar. Skulle vara sugen att åka til backen för en liten stund och testa ifall jag fortfarande hålls upp och stå på snöbrädan. Men vi får se vad dagens planer blir.

Kram // Jennifer

Likes

Comments