Outfits

Jeans-Dr. Denim / Skjorta-Tailorconcept / Väst-Bershka / Mössa-H&M

Hej fina! Ville visa den andra skjortan från Tailorconcept. Ni kanske minns att jag hade ett samarbete med dem och valde två måttsydda skjortor. Tycker denna sitter bättre än den första för den här är inte lika spänd runt kroppen. GIllar också hur kragen är vit och hur ärmarna har sina detaljer. Har faktiskt inte använd skjortan på länge för tyckte den också var lite för spänd men måste ha inbillat mig, för efter photoshooten så började jag faktiskt gilla den riktigt mycket. Bilderna blev annors också lyckade tycker jag och härligt väder var det.

Idag har jag spenderat dagen med min finaste syster. Åkte till Ikea och köpte hem lite juliga ljus och sedan for vi en sväng via Plantagen. Några kaktusar fick jag hem därifrån :P Imorgon börjar en ny period i skolan så får se hur det blir. Vi hörs!

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Första advent och jag väntar så på julen. Hela december och julafton är så mysiga och vill verkligen njuta extra mycket iår. Igår hade jag en match som for super bra, det var riktigt härligt att spela igår. Tycker själv att jag har kommit bra med i handisen. Efter matchen blev det middag hos famo, det var länge sen jag senast varit där. Riktigt kul lördag hade vi, öppnade också ett lillajulspaket var. Jag fick säkert den bästa lillajulsklappen någonsin. En te kalender!! Jag som älskar te så blev helt kär i den och det kommer vara så najjs att varje morgon i december få njuta av en ny smak. Vad annat då? Idag skall jag hänga med Karin, för imorgon åker hon och Elin till Spanien. Är glad för deras skull men samtidigt ledsen för det är ju min bästa kompis som jag inte kan umgås med på en tid. Vi får se vad vi hittar på idag. Ha det bra!

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Nu är det redan onsdag och kan inte förstå hur dagarna går såhär snabbt. Känns lite skrämmande faktiskt ibland att tänka hur tiden flyger förbi. Men idag skrev jag modda prov, vi skulle skriva två stycken textkompetens svar. Modda är verkligen inte mitt starka ämne och satt så länge och bara funderade vad fan skall jag skriva om och hur. Blev endå helt nöjd med mina svar så får bara vänta och se. Hade också inbokat ansiktsbehandling idag. Skönt att få koppla av efter skrivandet och få hyn i skick igen. Mitt ansikte mår mycket bättre när jag börjat gå regelbundet där. Minns inte riktigt vilket år jag började gå men ångrar inte det! Vill inte ens veta hur mitt ansikte skulle se ut utan deras produkter och behandlingar. Tog en ny mascara med mig som jag inte testat på. Denna ger mer volym än den som jag har nu. Är sugen på att pröva den nu när mina fransar mår bättre av Nanolash. Imorgon har jag inget prov så har ingen stress. Vi hörs!

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Vaknade till ösregn mot taket. Älskar att höra på regnet som slår mot taket om man får ligga kvar under täcket... Men för min del var det bara att stiga upp för det är måndag. Hade en relativt lätt dag men blir så himla hängig av detta väder. Duggregn hela dagen + grått och mörkt. Hallå var är du snön?! Vill verkligen att det blir en vit vinter så snabbt som möjligt. Fotade lite efter skolan med Lina till min bk kurs och har fortfarande några foton som borde tas. Portfoliot skall vara klart tills imorgon... Annors har det inte hänt så mycket denhär måndagen, var till stallet och tänkte snart ta en lång dush. Sedan måste jag fixa fotona. Vi hörs!


Kram // Jennifer

Likes

Comments

Outfits

Jeans - Vila // pullover - H&M // shirt - H&M // Bag - Primark

Hej fina! Äntligen fick vi några outfitbilder tagna idag med Karin. Såå länge sedan sist vi for ut och fota och har saknat det skit mycket. Hade inget solsken idag heller så vi testade att fota med blixt och jag hoppas ni gillar resultatet. Själv är jag riktigt nöjd. Efter den korta photoshooten gick vi på kaffe. For till Rongo och drack en kopp te med en brownie. Mysigt att bara sitta inne med sin vän och se hur det blir mörkt ute. Dock blir jag himla slapp och omotiverad då det är redan kolsvart ute efter fem. Får hoppas på att snön kommer tillbaka som snarast. Vad annat då? Var till stallet och rida och nu tänkte jag göra det vanliga som alltid, alltså dricka te och kolla på ett avsnitt av White Collar.

Kram // Jennifer

Likes

Comments