Header

Hej fina! Drog iväg igår med Karin till vår holme för att njuta. Vi hade med oss en massa mat som vi skulle tillreda tillsammans. Karins goda kyckling, pumpa, plättar till efterrätt och korv i bastun därpå. Gick inte hem hungrig iallafall haha. Har inte haft sådär kul på länge som med henne igår, bara skratt helatiden och bra känsla genom dagen. Till kvällen satt vi ennu bastun på och tog grillkorven med oss. Båda doppade vi oss i vattnet och det är inte alls kallt mer! Åkte hem sedan sent på kvällen men drog endå en snabb sväng till gymmet. Fick dock gymma helt ensam där men det störde inte mig då jag kunde ha fullt på min egn musik haha.

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Hade jobbdag idag från 11-19 på kvällen, så jobbigt att stå inne då solen gassar på ute... Men nåja får väl nöja mig med det här. Drog ett snabbt gympass på morgonen så ja kunde kila iväg efter jobbet till syrran. Hon hade lagat underbar middag till oss som vi njöt av ute på balkongen. Såna stunder är guldvärda och önskar man njöt av sådant oftare.

Imorgon står det jobb på schemat men kvällens planer är dock öppna. Får se vad jag hittar på, kunde ha en skön hemmakväll.

Kram // jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Ville ta en snabb titt här inne medan jag låter morgonmålet sjunka ner. Har helt glömt bort att berätta att Karin och jag bokat in en resa inför sommaren. Vi skall i mitten av sommaren till Rom!! Är så taggad och glad över att kunna åka tillsammans med min bästa vän. Har varit några gånger till Italien men inte till huvudstaden så det blir nytt för mig. Hoppas på att ha skaffat en kamera tills det så jag kan fota massor där, Rom är ju trots allt en sjukt fin stad på bilder. Man kan drömma sig bort bara genom att kolla på inspirationsbilder från pinterest.

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Vaknade tidigt igår så jag kunde åka till gymmet och sedan ha hela dagen tid på mig att göra något. Åkte sedan på en snabb sushi dejt med Amanda och gud vad gott det var. Har längtat att få slänga i mig sushi och kändes bra att äntligen få unna sig något gott. Hon åkte sedan till jobbet och jag på en kaffe. På kvällen åkte vi sedan med ett gäng för att frisbeegolfa. Sov över hos Lucas och idag skall jag och han åka till vårt lande. Kommer säkert bli kul att få koppla av vid havet!

Kram // Jennifer

Likes

Comments

Hej fina! Min fredakväll spenderades på bästa sätt. Karin hade lagat mat till mig, vilket jag aldrig tackar nej till! Satt och umgicks en god stund tills vi tog en matpaus i sängen haha. Sedan fick vi den dummaste idén någonsin, vi skulle och simma. Ja precis... och simma på kvällen i iskallt vatten. Så vi drog via butiken för att köpa grillkorv och körde sedan till stranden. Men i vattnet var vi iallafall och fan det var kallt, men kändes bra efteråt när vi kom till oss för att bada bastu. Grillade korven i bastuugnen och njöt av en helt perfekt fredag.

Kram // Jennifer

Likes

Comments