Hej! förlåt för jätte dåligt med uppdatering, jag har hunnit tagit studenten sen sist och börjat jobba men nu har jag semester i 4 veckor så tänkte väl försöka blogga då men dagarna går så otroligt fort. helgen har varit händelse rik med två middagar efter varandra och så har jag hunnit med att måla och motions cyklat. tänkte sätta punkt hör nu för jag kollar på film och ska sova sen.

Likes

Comments

Hej! igår så va jag till Rättvik på marknaden de va jätte mycket folk och soligt hela dagen så idag så ser man ut som en kräfta. jag handlade inte så speciellt mycket en väska och lite remmar lär man  ju ha. imorgon så ska jag till valbo med mamma och kolla på klänning till studenten och så shoppa lite mera nödvändiga saker som är bra att ha.

Likes

Comments

hej! nu är jag på väg till Rättviks marknad och ska bli där hela dagen så jag eventuellt kanske inte kommer att blogga så mycket idag men imorgon så får ni ett riktigt inlägg nu blir de lite huller om buller känner jag.

Likes

Comments

hej!  igår så va jag till fågeltronet här i tärnsjö och så fikade vi vid vattnet. jag har en fråga tycker ni att bilden  ska vara först och texten sen eller text fört och bild sen? förlåt för blir uppdatering men har så mycket att göra om dagarna och så har jag inga idéer som skulle vara kul att läsa om.

Likes

Comments

hej! idag så ´har jag varit i skolan och hade lektioner men har bara två riktiga och sista lektionen så kollade vi på film och pratade om vad våran klass ska hitta på för något innan vi studenter slutar. så de är alltså vi 4:or som bestämmer så de kan ju bli hur som helst om vi ska få bestämma. just nu sitter jag på en stoll och skriver detta inlägg och lyssnar på tvilling podden och väntar på mat sen så ska jag iväg och sen så är det valborg imorgon. ps. de blir en bild löst in lägg tror inte att jag nämligen har några bilder på data men ska kolla de.

Likes

Comments

hej! förlåt för att jag inte bloggade i går men hade så ont i huvudet så jag somnade en stund sen så orkade jag inte blogga igår men tar igen de nu. idag så har jag varit hemma från praktiken de kliar och rinner i ögonen och snorig så va till apoteket och köpte nå alergi tabletter jag tror de är pollen, men vet inte riktigt vad det kan vara tanken är att jag ska åka till skolan imorgon men vi får se jag tror jag ska göra de, sen på lördag är de ju valborg men jag har inget planerat så tar de som de kommer.

Likes

Comments

Hej! är allt bra med er? själv är jag trött men de är lungt. jag har varit på praktiken sen hem möte och affäre  och har även ätit och nu har jag duschat och sitter i sängen och lyssnar på tvillingspodden. jag tror jag ska se nå  serie eller nå film och äta ben and Jerry glass sen så ska jag sova ska till praktiken i morgon bitti halv 8 till tre sen ska jag fika med en kpompis på faster Veras, jag vill ha serie eller film tips eller både och. vet ni vad jag kom på jag har inga bilder på min surfplatta så de blir en bild löst idag.☺

Likes

Comments

hej! alltså jag är typ sämst jag tar studenten om 38 dagar jag har ingen klänning och inga skor jag behöver hjälpa att hitta en klänning 👗 jag har mössan så får väl ta nå gamla mjukisar och tjock tröja att ha på mig nej men skönt och sidor så får jag väl hitta på något att ha på mej.☺

Likes

Comments

hej välkommen till min blogg i den hör tänkte jag skriva av mej om att mellan himmel och jord. jag är kär i att lyssna på podd har bara gjort de i dag mellan bussresan mellan skolan och hem och tvärt om just nu lyssnar jag på tvillingpodden och jag bokstavligt skrattar högt lite pinsamt men dom är ju så bra. ☺

Likes

Comments