Hola! 
Nu var det ett tag sedan jag gjort ett inlägg, men har liksom inte haft någon motivation, vilket jag tycker är jätte synd!
Men nu är det sommarlov, har jobbat i 4 veckor nu, idag var min sista dag- så skönt! Så nu är jag ledig ett tag och har kanske tid för att ägna mig åt bloggen, hope so i alla fall. 

Klockan är strax efter halv elva och jag ska upp om några timmar och åka till arlanda för imorgon bitti drar jag och min familj till England i 10 dagar. Ska bli så mysigt att bara åka runt och även mysigt att få hälsa på släkt. 
Jag kommer att ha internet på hotellet och därmed hoppas jag att jag kan sätta mig ner en stund och skriva åtminstone ett inlägg om dagen, så ni får se vad vi gör i England. 

Men nu måste jag verkligen försöka sova, vilket kommer vara typ omöjligt då jag inte är trött och spänd inför morgondagen. Menmen det är bara att försöka, ska liksom upp strax innan fyra och jag som är en sådan morgonmänniska kommer vara så pigg och glad- NOT!! Kommer vara halvdöd på arlanda, men som tur är så kan jag sova en stund på planet. 

Puss o godnatt 


Likes

Comments

​Så skönt att det nyss var sportlov och att det nu snart är påsklov.. Skönt att påsken är tidig i år , och där med blir det bara några veckor mellan loven nu. 

Jag jobbade ju på sportlovet , och nu på påsklovet ska jag åka upp till min pappa, kanske på några fester, träffa mina kompisar och släkt, försöka träna och blogga så mycket jag kan. Men även bara ta det lugnt såklart. Men största grejen jag ska göra nu på lovet är väl att åka upp till pappa och alla andra där uppe i Norrland, det ska bli så kul och mysigt.. Har saknat dem så mycket! 

Och eftersom jag bara ska ta det lugnt och vara hemma ganska mycket så hoppas jag verkligen att jag skriver några inlägg då och då! 

Vi hörs !

Likes

Comments

Här kommer yttligare en ursäkt om varför jag inte bloggat på ca två månader. Jag vet inte varför det blivit så men har inte haft någon motivering för att blogga bara och sen har det varit mycket dem senaste veckorna. Jag jobbade hela sportlovet, det har varit mycket i skolan och mer kommer det bli, snart drar ju alla nationella prov igång också. Och jag har fått nog av alla nationella prov, räckte det inte med alla i nian liksom?? 

Aja jag vill inte lova er nånting men jag har mer motivering nu och jag vill verkligen få igång bloggen igen. Jag kan inte lova er att det kommer upp flera inlägg hela tiden men jag ska göra mitt bästa för att uppdatera så gott jag kan! 

XoxoLikes

Comments

​Hej och förlåt för jag varit så fruktansvärt dålig på att uppdaterat.. Ska inte komma med de vanliga ursäkterna alla brukar dra haha men började ju i skolan denna vecka och redan mycket skolarbete... SUCK! Men livet och allt runt om har helt enkelt kommit före nu ett tag. 

Men ska försöka vara så aktiva jag kan och skriva inlägg när jag får tid! 
Puss 


Likes

Comments

Fixat naglarna inför nyår på torsdag!
Gjorde faktiskt dem hemma själv, då nästan alla salonger är fullbokade innan nyår, vilket man förstår.
Men det funkade att göra hemma istället, blev helt okej nöjd! Så kommer nog börja göra hemma på mig själv hädanefter. Väldigt smidigt, billigt och även roligt!

/ Jennifer

Likes

Comments

Hej finisar!
Jag har gått och blivit jätte förskyld.. Inte kul såhär 2 dagar innan julafton, men men.. Jag proppar i mig alvedon, halstabletter, hostmedicin och försöker bli frisk! Dock är det väldigt skönt med lov då man bara kan vila och ta det lugnt.

Som sagt är det två dagar kvar till julafton, och jag längtar ihjäl mig! Jag älskar verkligen julen och vem älskar inte att få julklappar?
Jag ska fira julafton på mitt landställe med min familj och en del av släkten.
Men på mitt land ställe har jag ingen mottagning på mobilen och väldigt segt internet, så det blir kanske lite svårt att blogga där men ska verkligen försöka så gott jag kan att uppdatera. Men så ni vet, om det inte kommer några inlägg är det för jag inte har någon mottagning och dåligt internet!
Jag ska vara där till några dagar efter julafton, sen åker jag ner hem till Stockholm. Som jag längtar, saknar min kille så sjukt mycket, är inte van att vara ifrån honom såhär länge! Och sen såklart saknar jag alla vänner där hemma.

Om vi inte hörs innan julafton så önskar jag er en riktigt mysig och god jul!
Xoxo

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg!
Det här är första inlägget och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva haha.. Men jag tänkte väl mest berätta om mig själv, så ni får en liten bild om vem jag är osv.

Som sagt är mitt namn Jennifer Hellberg, jag bor i Stockholm och är 16 år gammal och går där med första året på gymnasiet. Och jag läser Samhällskunskap inriktning samhällskunskap.

Jag har haft många bloggar tidigare så det här är inte min första hihi, men nu har jag verkligen bestämt mig för att ta tag i bloggandet vilket ska bli så kul!
Så på denna blogg kommer ni få följa med mig i min vardag och mitt liv. Men självklart kommer det komma upp mycket annat.
Och jag hoppas ni kommer fortsätta att följa min blogg och följa med i min vardag!
Puss

Likes

Comments