Hej allihopa, hoppas att ni mår jätte bra! Jag tänkte berätta lite saker om mig själv nu <3

Jag heter Jennifer Hedkvist och bor i Gävle och är 13 snart 14 år, fyller år den 2 november. Jag har tre syskon, Emma och Filip som är född 2006 och är tvillingar sen min storebror som är född 2002 alltså ett år äldre än mig! På min fritid brukar jag dansa väldigt mycket, de har jag gjort sen jag var ungefär 3 år. Jag håller även på med musicaly där jag har cirka 3,5k följare just nu, mitt mål jag vill nå ut med där är att man inte är ensam med något, även om de kanske känns så så finns det alltid någon annan som känner lika. Jag vill att alla ska må bra och kunna vara sig själv utan att vara otrygg. Jag har aldrig gillat mobbning, de är sååå hemskt och jag önskade verkligen att jag kunde hjälpa alla. Men ingen kan hjälpa alla, men alla kan hjälpa någon!

Om jag vann 1 miljon skulle jag skänka bort minst 750 tusen till en organisation som hjälper barn som har de svårt. Resten skulle jag nog använda till att fixa ett "Walk in closet"! De har jag velat haft jätte länge och vi har även funderat på att fixa det hemma men vi har andra grejer vi måste fixa före.
Min allra största dröm är att få vara med i en musikal, dock kan jag verkligen inte sjunga men jag önska jag kunde. Annars vill jag vara med i en teater och bli en skådespelare.
Jag har 5 husdjur också, en kanin som är min, två marsvin som är Emma & Filips sen två katter och den ena är min storebrors katt.

De var allt jag kom på just nu om mig men hoppas iallafall att ni kommer tycka de är roligt att läsa min blogg så hörs vi snart igen. Puss & Kram, LYSM! ❣️❣️❣️

Likes

Comments

Den 17 maj 2017 var det den bästa dagen i mitt liv. Då var jag på Shawn Mendes konsert<3333

Likes

Comments

Hej hej allihopa. Den här är en blogg jag skapade för vi jobbar med bloggar i skolan och har just nu en uppgift om att göra en blogg och skriva ett inlägg <33

Likes

Comments