Nu rullar bilen strax mot IKEA, så skörtat man fick ledigt på eftermiddagen några timmar för att åka. Eftersom vi håller på att byta fönster i huset så blir de väl att vi tittar lite på gardiner och lite textil. Det kommer bli så fint här hemma när allt är klart.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu ska jag snart bege mig mot jobbet, hur kul? Det är typ en av de varmaste svenska dagarna på hela sommaren och så ska man jobba kväll... Får hoppas att kvällen går fort och är varm så man kan passa på att njuta lite mellan vårdtagarna. Älskar mitt jobb eftersom de äldre är så himla underbara. Man får så mycket ut av dem. Bara sitta och prata lite kan förgylla en dag.

Förhoppningsvis har jag snart tagit ett beslut om hurvida jag ska fortsätta plugga på affärssystemprogrammet eller om jag faktiskt ska ta och studera till medicinsk sekreterare. Det är ett jobbigt beslut, men själv tror jag att jag kommer att trivas bäst på sekreterarlinjen. Att jobba inom vården eller bli polis är ju ett av de sakerna jag drömt om sedan barnsben så varför inte satsa. Dessutom är de så kul att ha kommit in, lite över 300 sökanden och 30 platser. Då känns det ju också extra bra.

Nähä, nu får jag snart börja göra mig i ordning. Ni får ha en underbar dag och kväll. Kram!

Likes

Comments

Hej alla!

Har precis slutat jobba, så himla skönt. Valde faktiskt att jobba 85% i sommar, då jag känner att jag också behöver kunna få andas ut. Skolan är ju hela året utom sommaren och då ska jag ju jobba för att slippa ta studielån. Livet ör tufft.

Det är så himla underbart väder i Halmstad idag. Känns att sommaren kommer nu! Ikväll ska vi ha gäster då det är Sprintermästaren i Halmstad på travet. Vi åker ju oftast inte dit för att spela på hästar utan oftast för att umgås. Men förra året spelade vi en del. Nä, nu ska jag ta och åka hemma och stöda det sista! Kram på er på er

Likes

Comments

Imorgon ska vi ha folk här hemma inför Sprintermästaren som är nere på travet här i Halmstad. Dagen bestod därför av städning samt ett par timmars jobb. Förstår inte hur trött man kan vara? Min lilla älskling Sigge (vår mops) har börjat vara hos min mormor på dagarna när jag jobbar. Mormor hade hund innan men den gick bort, Sigge passar henne perfekt eftersom han är en lat soffpotatis. De håller ungefär samma tempo när de är ute och går och matchar varandra bra. Det känns skönt också att han är under övervakning när vi jobbar då han har idiopatisk epilepsi.

Nu ska vi åka och handla, hur tråkigt är de inte att handla när man gör de hela dagarna på jobbet? Dock ett måste.


Kram på er!

Likes

Comments

Hur skönt är de inte att vara på semester men sedan komma hem och vara tillbaka i allt som har med rutiner att göra?

Jag ÄLSKAR att ha semester, men att komma hem kan nog vara den skönaste känslan i världen.
Vi har varit i Spanien i 10 långa dagar vilket resulterade i sol, bad och shopping. Igår kom vi hem och idag började rutinerna igen. Som vanligt upp klockan 05:50 för att jobba. Kom hem för en timme sedan och har städat så D blir glad. SKÖNT

Förresten har ni hört låten "Jag trodde änglarna fanns", ja jag må vara efter men min 9 åriga kusin lyssnade sönder den hela semestern och nu kan jag inte sluta lyssna på den, om ni inte hört den så länkar jag den nedan.


Kram/J

Likes

Comments

Ja, jag är så himla trött på skolan. Fem tentor knäcker mig psykiskt. Men jag fortsätter kämpa och har nu på eftermiddagen hämtat andan på berget. Mina två kompisar fick följa med ❤️

Nu ska jag fortsätta kämpa ha de bra alla 👋🏼

Likes

Comments

Alltså, nu sitter jag här med plugg, plugg som verkligen dränker mig. Jag kvävs bokstavligen, är på bristningsgränsen mellan att vara här och att gå in i väggen. Det är så drygt att man nu för tiden inte kan få något enda jobb utan en vettig utbildning. Jag menar bara det i princip står Högskolan på cv:et så får du typ jobb. Men jag orkar verkligen inte mer. Detta tar kål på mig och jag får panik. Jahaja, nu får jag väll drunkna lite till. Var bara tvungen att skriva av mig lite. Ha de fint!


/Jennifer

Likes

Comments

Goddag på er!

Hela dagen har bestått av att försöka klara ut de här med löpande bokföring, de är så himla tråkigt när det bara blir fel. Både jag och Mollie har säkerligen fått panik 2999024934 gånger idag. Men nu verkar det faktiskt stämma överens på alla konton. Usch vilket helvete det är. 

Fortsättning följer på bokslutet haha, nu är det bara att ta nya tag för att klara alla fem tentor som kommer denna månaden. Jag har pluggat i ett år lite drygt, men är så fruktansvärt trött på detta. Vill inte mera, önskar bara jag kunde få ett jobb på det jag läst på gymnasiet, hade varit så himla skönt. 

Godnatt 💗

Likes

Comments

​Hej alla hjärtan <3

Idag har varit en tuff dag, som vanligt nu förtiden en förbannat jobbig huvudvärk som snart tar knäcken på mig. Förutom de så har jag jobbat. 

Gick en långpromenad med mitt lilla hjärta nu på kvällen, vi hade så himla fint kvällsväder här. Så underbart är de, synd bara att de inte är varmare. Men de kommer väl.
Imorgon är jag ledig, ska bli så himla skönt. Sen jobbar jag 24 timmars helg, puuh. Bara att stå ut. 


Ha en bra kväll alla fina, puss <3

Likes

Comments

​Åh hej på er!

Här hemma har de hänt en del sedan jag bloggade sist. Just nu håller vi på med fibret som ska kopplas in, vi har fått gräva upp vår nylagda gräsmatta. Å ni kan ju förstå hur de svider att titta på när den rivs upp. Men nu ska den nog vara på plats igen. 
Snart ska vi påbörja vårt nya badrum också. De ska bli så himla skönt. 

Men först av allt, vi ska ha lite sommar. Fira midsommar och bara vara med varandra. 

Ska försöka vara duktigare på att uppdatera här. Men ibland sviker motivationen. 

Likes

Comments