Ja, jag är så himla trött på skolan. Fem tentor knäcker mig psykiskt. Men jag fortsätter kämpa och har nu på eftermiddagen hämtat andan på berget. Mina två kompisar fick följa med ❤️

Nu ska jag fortsätta kämpa ha de bra alla 👋🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Alltså, nu sitter jag här med plugg, plugg som verkligen dränker mig. Jag kvävs bokstavligen, är på bristningsgränsen mellan att vara här och att gå in i väggen. Det är så drygt att man nu för tiden inte kan få något enda jobb utan en vettig utbildning. Jag menar bara det i princip står Högskolan på cv:et så får du typ jobb. Men jag orkar verkligen inte mer. Detta tar kål på mig och jag får panik. Jahaja, nu får jag väll drunkna lite till. Var bara tvungen att skriva av mig lite. Ha de fint!


/Jennifer

Likes

Comments

Goddag på er!

Hela dagen har bestått av att försöka klara ut de här med löpande bokföring, de är så himla tråkigt när det bara blir fel. Både jag och Mollie har säkerligen fått panik 2999024934 gånger idag. Men nu verkar det faktiskt stämma överens på alla konton. Usch vilket helvete det är. 

Fortsättning följer på bokslutet haha, nu är det bara att ta nya tag för att klara alla fem tentor som kommer denna månaden. Jag har pluggat i ett år lite drygt, men är så fruktansvärt trött på detta. Vill inte mera, önskar bara jag kunde få ett jobb på det jag läst på gymnasiet, hade varit så himla skönt. 

Godnatt 💗

Likes

Comments

​Hej alla hjärtan <3

Idag har varit en tuff dag, som vanligt nu förtiden en förbannat jobbig huvudvärk som snart tar knäcken på mig. Förutom de så har jag jobbat. 

Gick en långpromenad med mitt lilla hjärta nu på kvällen, vi hade så himla fint kvällsväder här. Så underbart är de, synd bara att de inte är varmare. Men de kommer väl.
Imorgon är jag ledig, ska bli så himla skönt. Sen jobbar jag 24 timmars helg, puuh. Bara att stå ut. 


Ha en bra kväll alla fina, puss <3

Likes

Comments

​Åh hej på er!

Här hemma har de hänt en del sedan jag bloggade sist. Just nu håller vi på med fibret som ska kopplas in, vi har fått gräva upp vår nylagda gräsmatta. Å ni kan ju förstå hur de svider att titta på när den rivs upp. Men nu ska den nog vara på plats igen. 
Snart ska vi påbörja vårt nya badrum också. De ska bli så himla skönt. 

Men först av allt, vi ska ha lite sommar. Fira midsommar och bara vara med varandra. 

Ska försöka vara duktigare på att uppdatera här. Men ibland sviker motivationen. 

Likes

Comments

Två goda nyttiga shakes, gjorda på A-fil och frusna bär, den ena mango den andra blåbär.

Eftersom jag kör en fruktdetox så får jag leva på detta nu. Lär gå bra!

Likes

Comments

Älskar denna killen. Han är fan allt!

Likes

Comments

I helgen har det fixats en massa, köpt nya möbler till uteplatsen, samt gjort ett bord. Här ska det mysas en massa i sommar.

Ikväll är det grillmys med min lillebror och storasyster samt min kusin och hennes familj!

Likes

Comments

Ta mig tillbaka till brun utan filter!
Idag har vi väl ändå väldigt varmt här nere i Halmstad, men ändå var de lite bättre i 45 gradig värme och inga bekymmer. Visst 20 grader i början av Maj är väl hur underbart som helst, men de kunde faktiskt varit lite mer tropiskvärme. Sommar, jag ser framemot dig.

Likes

Comments

​Just nu är de mycket som händer, jobb, födelsedagar, träning också livet typ.

Snart är det dags för mig och mitt hjärta att få koppla av. 
Thailand, de ska bli skönt!

Men först tillbaka till livet och försöka få ihop vardagen med allt vad de är. Hundar, träning, jobb och så vidare.

Likes

Comments