Den 2/1 hade jag & min familj vart på bio i Hudiksvall & ätit middag på hot chili. Jag hade 6 dagar kvar till beräknad födelse . Vi kom hem vid sju tiden & vid 22.00 började jag må väldigt dåligt . Ungefär som om jag hade åkt på världens influensa med feber ( fast jag inte hade någon feber) . Jag hade blivit tillsagd av min barnmorska att ringa in till förlossningen OM jag började må dåligt pga min havandeskaps förgiftning jag bar på sedan cirka v 36 . Så sagt & gjort, vi ringde in & 30 min senare var vi på väg in till förlossningen . Väl inne så hade jag högt blodtryck (vilket jag haft dom sista veckorna) men min äggvita hade ökar till +3 så vi blev kvar.

Redan en timme senare fick vi veta att morgonen efter (tisdag 3/1) skulle vi bli igångsatt.

Tisdag den 3/1 vid 09 fick jag första dosen av prostaglandin som gör att livmodertappen ska mogna. Man får max 8 doser om inget händer innan såklart . Vilket det naturligtvis inte gjorde för oss. Jag fick alla dessa 8 doserna och det började närma sig torsdag 5/1 .

Torsdagen den 5 januari 2017 vid 12.15 kunde dom äntligen ta hål på vattnet ( bebisen huvud låg för långt upp innan för att kunna utföra detta) . Jag hade fått EDA runt 10.00 samma dag . Jag hade oregelbundna värkar och knappt några värkar så jag fick värkstimulerande dropp vid 14.00 & jag var då öppen 5 cm. Vid 16.00 hade det inte hänt nästan någonting så jag fick då sätta mig på en pilates boll, satt kanske max i 15 minuter sedan fick jag så otroligt kraftiga värkar! Vid 17.00 var jag öppen 8 cm & kl 17.20 var jag öppen 10 cm . Krystarbetet tog 18 minuter & kl 17.38 föddes jordens finaste Nowa . 3725 gram & 52 cm lång var hon 💕 våran familj blev komplett, vårat liv blev komplett 💕

Likes

Comments

För er som aldrig har besökt glass restaurangen i Söderköping & har möjlighet till det BORDE åka dit! Helt fantastiskt litet ställe alldeles vid göta kanal ligger den. Såå mysigt ​🍦🍦🍦

Likes

Comments

Hej & välkomna till min nya blogg ! Tidigare bloggade jag på Jennifher.blogg.se , meen det var FEM år sedan sist. Jag slutade kanske när Wilma var runt 6 månader gammal. Tiden räckte inte för att hålla bloggen igång helt enkelt . Denna gång tänkte jag testa blogga här på nouw , jag har ännu inte helt förstått hur man gör här så jag hoppas att ni kan ha överseende för det ;) .

Jag tänkte börja med en presentation .

Mitt namn är då alltså Jennifer och jag har 3 barn . Mollie heter hon som är äldst & hon fyller 6 år nu i år. Wilma heter mellanbarnet och fyller 5 år i december . Mellan mollie och Wilma är det 11 månader & 1 veckas åldersskillnad . Min minsta prinsessa heter Nowa & hon är 6 månader gammal 💞 . Vi bor i en by som heter bergsjö & det ligger i Hälsingland . Jag är förlovad med C sedan 4 år tillbaka & i huset där vi bor har vi bott sedan dess . Hoppas ni tycker det ska bli kul att följa oss & har ni frågor så får ni gärna ställa dom .

Mvh

Jennifer 🌸

Likes

Comments