Header

Q / A

Jag bryr mig inte ett dugg om hur vidare ni tycker att man kan ha killkompisar eller inte, bryr mig inte ett skit om det!

Men däremot blir jag förbannad när folk går och ljuger att jag har varit otrogen med D mot Johannes? Att jag och J har det jobbigt hemma så därför går jag och ligger med D?! Vad äre för fel på er? På riktigt?

Nu kan jag absolut inte svara för varken J eller D men jag kan svara för mig själv & det är väl från min blogg ni hittat på dessa sjuka rykten också?!

D är en huuuuur fin person som helst och jag ser han som en av mina närmsta vänner då jag iallafall tycker vi kommit varandra så nära, vissa personer klickar rätt snabbt och så känner jag med D. Känns inte som jag bara känt honom i ca 4 månader faktiskt! & jag vet att skulle jag vara ledsen mitt i natten och Johannes inte går att få tag på eller så så skulle D finnas där. Men är jag kär i han? Verkligen inte!
Skulle jag kunna göra någonting med han? Verkligen inte!
Är han snygg? Helt klart, men J har kompisar han tycker är snygg han med och inte fan betyder väl det att man ligger med en person bara för att personen är snygg och av motsatt kön?!
J är min livskamrat, iallafall är det det jag hoppas att få dela mitt liv med honom. Han älskar jag, han har jag barn med, han är min bästa vän och min partner. Skulle jag någonsin kunna vara otrogen? Aldrig! Har jag och J det dåligt? Nä inte de heller, vissa dagar kan vi tjafsa och allt kan kännas hopplöst men det betyder väl inte att man har det dåligt? Det är väl bara rätt mänskligt att man har dåliga dagar och vem går dom dåliga dagarna ut över? Jo tyvärr sin partner då man oftast litar på den personen mest av allt.

Så puss på er haters!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Q / A

Jag har funderat på att skriva detta inlägg riktigt länge nu, men tvekat och ändrat mig flera gånger men egentligen så förstår jag inte varför jag tvekat för detta är hur jag ser på saken. Det är ju min blogg där mina åsikter, min vardag och mitt liv postas, jag är ju jag så varför inte skriva detta inlägg? Dock vet jag att jag kommer ha svårt att formulera mig men vi försöker.

Idag ser de allra flesta familje.förhållanden ut så att man har en bonus mamma & en bonus pappa kanske "halv" syskon som du har samma mamma med några och samma pappa med några men dom själv kanske inte har samma av båda ändå. Jag har "halv" syskon låter så sjuk fult att säga halvsyskon, men bara för att ni ska förstå vad jag pratar om. Jag tror att varför detta med att skilja sig blir allt vanligare beror på att man förväntar sig att allt ska va som på någon film, men på sätt och vis är det så.

Jag menar vi får hela tiden höra om hur man efter 16 år fortfarande känner pirr i magen varje dag, hur du efter 5 år fortfarande har sex varje dag och matas med massor av hur ett förhållande oftast är i början. För att ett förhållande ska fungera så måste man jobba på det, i början finns kärleken och spänningen mellan varandra där ändå. Jag var nykär i ca 1,5 - 2 år men nu fyra år senare så har vi varit nära på att göra slut en hel del gånger men inte för att vi inte älskar varandra. Vi VET att vi älskar varandra, men känner båda pirr varje dag? Nä det gör faktiskt ingen av oss. Vissa dagar skulle vi kunna skjuta varandra och aldrig mer vilja se varandra, andra dagar kan vi inte få nog av varandra istället och då kan de brännas riktigt mycket i kroppen efter j. Ibland kan jag se någon kille som är sjukt snygg, så snygg så man kanske till och med skulle vilja ligga med den personen speciellt om man är ute med lite alkohol i sig ibland kan jag känna mig lite små kär i någon annan, men egentligen är jag inte kär i någon annan utan vi är inte mer än människor och att då få komplimanger, bli hörd, bli sedd och ha någon som bry sig om en kan förväxlas med kärlek. Men det fina är att Johannes känner exakt lika ibland han också, men betyder det att vi inte älskar varandra? NEJ verkligen inte.

I början när pirret inte fanns där varje dag så trodde jag att jag inte var kär, fast att hela jag visste att jag inte vill leva utan Johannes. Sedan började jag faktiskt prata med mina vänner då J kände lika som mig och även dom sa att dom inte alls känner pirret varje dag. Som sagt, vissa dagar är jag så sjukligt kär och ibland kan det gå många dagar kanske till och med någon vecka innan jag får pirret igen, men J gör mig glad varje dag och värmen av honom känner jag så fort han omfamnar mig. Han är min bästa vän och jag känner att jag aldrig skulle vilja leva utan honom även om jag som sagt bland skulle typ kunna slita av hans huvud.

Vi är unga, vi är ändå bara 20 & 21 år så det finns väl inga garantier för att vi kommer hålla livet ut, men det finns det heller inte när du är 45 vill jag mena. Vi skaffade ju inte barn med varandra bara för att, utan vi tror och hoppas att vi kommer hålla livet ut. Jag vill aldrig behöva "dela" på Julia på det viset att bara få träffa henne varannan vecka, men skulle kärleken försvinna och den inte fungerar att jobba tillbaka så skulle jag absolut inte leva kvar med J bara för lilla j, tror hon skulle bli mer skadad av det även om vi skulle vara vänner.

& hur har egentligen det där med barn förändrat förhållandet då? Jo extremt mycket vi har inte tid för varandra varje dag trots att vi har världens snällaste barn. Jag har läst många barnmorskor och andra läkarinriktade personer talar ut i debatter osv om att när barnet är ca två år börjar förhållandet flyta på med rutiner och så.

Jag och j pratar om allt hela hela tiden och jag tror att vi kommer komma riktigt långt på det. Kärleken har kännts som bortblåst mellan oss, men då har vi jobbat tillbaka den, pratat lyssnat och jobbat på det! Jag tror det är där många ger upp för lätt, att får man en motgång eller inte känner pirr, inte har sex lika ofta och ja mina vänner, sex är en stor och viktig del av ett förhållande säkert är det olika från personer till personer men om man typ slutar ha sex kommer förmodligen era känslor bli rätt stilla. Så ger man upp, man är inte beredd att kämpa vidare, men tänk lite såhär då.

Man har bara det nykära ett tag, är du ute efter det får du nog byta partner väldigt ofta och kommer aldrig få något långvarigt. däremot kan man jobba på förhållandet och få perioder då man känner sig som nykär nästan.

Du kanske känner attraktion för någon annan men stanna upp och känn om du verkligen känner någonting eller om du bara är glad över att få uppmärksamhet av någon annan. Jag tror att det beror på att någon annan egentligen "vill ha en" och sånt är alltid spännande & då kan man bli "extra pirrig" man tror inte kanske inte att man är attraktiv för andra när man lever i en relation.

Skulle du själv vilja att din partner kastade bort allt ni har för att huvudet inte vet vad det vill när hjärtat självklart vet? & prata , prata , prata! Att prata med varandra kommer man otroligt långt på.

Jag och j ha sagt att om vi någon gång skulle göra slut, vilket vi hoppas , tror och är relativt säker på att det aldrig kommer hända så kommer vi ändå vara bästa vänner, han är den personen som känner mig bättre än jag känner mig själv & tvärtom!

Vart jag vill komma vet jag inte riktigt men syftet med detta inlägg är att ni ska förstå att vårt förhållande är långt ifrån perfekt, kärleken är långt ifrån perfekt det enda den liknar filmer i är att man är super kär, någonting tungt kommer, man är super kär, någonting tungt kommer om och om igen. Men vi vet att vi älskar varandra och att veta att man älskar sin partner är mer kärlek än pirr i magen varje dag. Ge inte upp för skit saker och är det värt att tjafsa om vems tur det är att ta disken?

puss på er.


Likes

Comments

The best of 17, Kärlek

Tanken av dig gör mig svag.
Hjärtat dunkar dubbla slag.
Jag vill visa vad Jag kan, kan
Ristar in våra namn, namn
Ett SMS från dig dyker upp på min display.
Det pirrar till i magen så fort jag tänker på dig.
Jag går fram till dig och tar dag i dina händer.
Nu ska du få höra vad jag känner.
Jag är galen galen galen,
Jag är galen i dig. Jag vill ha dig. för mig själv i kväll. ikväll.
Jag är galen galen galen, Jag är galen i dig.
Jag är galen galen galen, Jag är galen i dig.
Jag vill ha dig. för mig själv i kväll. ikväll.
Jag är galen galen galen, Jag är galen i dig.
Jag vill få dig att förstå. Mitt hjärta bankar för oss två.
Jag vill att du ska bli Min, Min
Jag behöver låsas in, in, in, in.

Likes

Comments

Jeg vikk'e ha deg tilbake,

så jeg går å synger på den sangen du hater
Og jeg gjør hva jeg vil
Og kommer ikke tilbake

I sofaen hadde vi hvert vårt hjørne
Og hver vår sjeselong
På netflix så titta vi på hver vår sesong
Jeg prøvde, men hun hadde uka si da
Vi snakka sist samme for en uke sia

Å jeg vil jo ikke ha det sånn,

Jeg vikk'e ha deg tilbake
Så jeg går og synger på den sangen du hater
Og jeg gjør hva jeg vil
Og kommer ikke tilbake

Jeg håper du har det fint!

Likes

Comments

Våran vardag.

Hon har blivit gravid med mig, så ja hon bär ju mitt barn och nej det var inte meningen att det skulle bli så, men vi kan ju ändå fortsätta vårt förhållande för jag tänker inte bli tillsammans med henne för att hon bär mitt barn.

Vid tre somnade jag och vid fyra vaknade jag ja ni vet när man känner att man har svårt att andas för att man har gråtit i sömnen precis så vaknade jag då jag drömde att J hade varit otrogen och att den tjejen hade blivit gravid med honom, nu vet jag att det aldrig skulle hända men det är ju hemskt att drömma ändå och speciellt när man ligger helt själv i en stor säng och inte kan krypa in i en famn!

Sen halv tio har det varit full fart på lill grodan, så hon sover faktiskt nu och bara hon vaknat ska vi på affären och lämna paket samt handla lite inför middagen, sen får vi se vad dagen har att erbjuda helt enkelt. lill jullan har i alla fall krypit runt hela nedervåningen idag, det är ju så att mamma hjärtat spricker av stolthet! Hon har även börjat på våga resa sig mot mer saker dock kan hon få panik när hon tycker att hon inte kan röra sig och börjar tok skrika. Idag blir hon sju månader också, eller ja egentligen inte men då det bara var 28 dagar i februari så får det vara hennes månads-dag idag!

Likes

Comments

Våran vardag.

Vårt internet är lite ur funktion och har varit det ett par dagar, så vi väntar på att en tekniker ska komma ut till oss där av så dålig uppdatering!

Ni som följt med ett tag eller kanske i alla olika bloggar, eller ni som känner mig privat ni vet att typ en gång per år brukar jag bli super ledsen för egentligen ingenting fast samtidigt allting, typ allt det jag bara borstar av mig från annars under året och vanligtvis kommer den här perioden som varar allt från några timmar till högst två veckor vid vintern men då den aldrig kom då så trodde jag den skulle vara borta, att jag kanske skulle slippa att ha en liten nere period men den har börjat på att göra sig påmind. Vilket är skit jobbigt för så fort jag sitter still, ingen är hemma & lillan sover då blir det liksom en sån där period då egentligen ingenting är bra och deppig musik är det bästa som finns. Men när lillan vaknar, j❤️ kommer hem eller D är här så känns det inte vilket gör att jag måste aktivera mig hela tiden då jag är ensam och hjärnan går på högvarv och jag vet inte alls vem jag är eller vad jag vill. Det är skit hemskt men jag vet att det är tillfälligt och jag har haft det såhär sen jag gick i sexan / sjuan någon gång. Men jag är nästintill aldrig ledsen eller arg om inte någon behandlar mig eller någon jag tycker om illa eller att någonting hänt någon jag bryr mig om för då är jag riktigt arg eller riktigt ledsen. Jag vet att jag måste låta den komma för det är helt okej att vara ledsen och om jag inte låter den komma så kommer jag ju vara så här rörig hela tiden jag menar ni har säkert märkt hur osammanhängande jag skriver nu för tiden? Jag är väl bara rädd att jag ska bli riktigt nere och inte ens orka kliva upp för det har hänt att jag bara gråter mig igenom någon dag men det är väl också en del av livet om man ändå är glad minst 300 dagar på ett år.

Vet inte ens vad jag ville med detta inlägg, men det är väl det som är lite fint att man behöver inte alltid mena något, man behöver inte alltid vilja få fram någonting ibland behöver man bara få ut lite av det där kaoset i hjärnan för att kunna fokusera eller släppa helt
. Puss på er.

Likes

Comments

Bilder

Oavsett hur jag känner kommer jag alltid älska sånna bilder för någon gång i livet har dom stämt in så jäkla bra.

Likes

Comments

Julia 6-7 månader.

Idag skulle jag & lillan på baby träff med bebisarna som är född 2016 här i Hassela, dock försov vi oss då vi inte somnade förrens i morse så vi kom lite sent men han träffa alla en stund. Julia blir helt lyrisk när hon ser andra barn, hon bara sitter och kollar och säger absolut ingenting, sen blir hon hel vild när vi går därifrån precis som hon är blyg för andra barn.
När j slutat så åkte han & d iväg och fixade lite saker och köpte med sig mat så vi lagade tacos, älskar tacos! Sen kollade vi lite film innan D skulle hem igen.

Likes

Comments

Julia 6-7 månader.

Idag är första natten lill hjärtat ska sova i sin säng då den är sänkt, jag har väntat lite in i det sista med detta då det gör ont på något vis helt störd jag vet. Men u morse då jag vaknade och hon ställde sig mot kanten på sängen så kan den inte längre vara så så nu är den i botten. Hennes säng är alltså längst ner!! Vissa av er kommer säkert bara tänka, vänta lite här ? Öh jaha och? Men nej det här är ett stort steg för mig! Vart tog min lilla bebis vägen? 😭 Jag älskar verkligen se Julia utvecklas men det gör även lite ont för varje gång hon gör ett framsteg behöver hon mig lite mindre och för varje dag som går så blir hon äldre. Känns som hon nyss föddes, men ändå minns jag inte ett liv utan denna lilla tjej. Du gör mamma sååå stolt Julia och jag kommer alltid göra allt för dig! ❤️

Likes

Comments

Kram Jennifer