Header

Julia 6-7 månader.

Idag är första natten lill hjärtat ska sova i sin säng då den är sänkt, jag har väntat lite in i det sista med detta då det gör ont på något vis helt störd jag vet. Men u morse då jag vaknade och hon ställde sig mot kanten på sängen så kan den inte längre vara så så nu är den i botten. Hennes säng är alltså längst ner!! Vissa av er kommer säkert bara tänka, vänta lite här ? Öh jaha och? Men nej det här är ett stort steg för mig! Vart tog min lilla bebis vägen? 😭 Jag älskar verkligen se Julia utvecklas men det gör även lite ont för varje gång hon gör ett framsteg behöver hon mig lite mindre och för varje dag som går så blir hon äldre. Känns som hon nyss föddes, men ändå minns jag inte ett liv utan denna lilla tjej. Du gör mamma sååå stolt Julia och jag kommer alltid göra allt för dig! ❤️

Likes

Comments

Julia 6-7 månader., Bilder

Att lämna sitt barn och sticka iväg, eller att lämna sitt barn och åka iväg det var det hemskaste jag gjort. Julia tog det hela super bra och tyckte mer att jag var jobbig och skulle putta boet mig och J istället för att gosa tillbaka så visst vart det jobbigt, men jag vet ju att hon har det bra hos hennes moster med familj och det känns så bra att hon är hos någon jag litar på till 100 då jag aldrig sovit utan henne & har jag gråtit som ett litet barn sedan vi lämnade henne? Ja, men som sagt så vet jag att hon har det bra.

Vi var iallafall framme på hotellet runt nio tiden, gick till vårt rum gjorde oss i ordning för att gå ner och ta någon drink i baren, så mysigt! Imorgon ska vi på kurs & den börjar vid nio så egentligen bör jag sova då vi planerar att ta en gym runda innan också! Så puss på er!

Likes

Comments

Q / A, The best of 17, Våran vardag.

Har du sillisar?
Ja alltså, när ska vi en gång för alla släppa denna fråga? Jag kan nog säga att sedan jag var 12-13 år har jag fått frågan om jag har silikonbröst och har alltid svarat samma sak - nej jag har inte silikonbröst och kommer heller aldrig skaffa det. Jag tycker det syns så väl att jag inte har det för mina bröst är inte super runda, fast utvecklingen går framåt så att ha silikonbröst ser mer och mer naturligt ut och man kan få de både runt och lite mer naturligt fast vad vet jag, kanske det finns de som har super runda super "hårda" bröst naturligt också?

Detta är relativt sjukt faktiskt, men när vi ändå är inne på ämnet - mina bröst.- sedan jag gick i typ sexan, sjuan har jag fått sjukt med komplimanger för mina bröst och till en början vart jag super äcklad, sen gillade jag att få uppmärksamheten för dom, men vad hände då? Jo det fick ju andra tjejer att hata mig och sprida massa falska rykten om mig, så som att jag låg runt med alla, så när jag gick i första året på gymnasiet och fortfarande var oskuld trodde inte alls många på det då det där ryktet gått runt hahha alltså nu lät det som om jag låg runt på gymnasiet men nej det gjorde jag inte, bara det att vi pratade öppet om hur vidare man hade haft sex eller inte. Men precis som alltid försöker jag att inte bry mig och gå min egna väg. Hur som, när jag gick i sexan så började några killar i nian skriva med mig och det tålde inte tjejerna i nian därför blev jag hatad och till och med min fadder var skit dum mot mig?! När jag gick i sjuan, var det lika några killar i nian började skriva med mig för mina bröst och så har det varit tills jag själv gick i nian då började de som gick på gymnasiet skriva till mig. Men där och då, när jag gick i sjuan var det i alla fall några killar som gick i nian som börja skriva att dom ville göra massa saker med mig och jag förstod ingenting och tyckte dom var svin snygg och visste inte ens vad en avsugning var? Så självklart svarade jag tillbaka och dagen efter i skolan så visste alla att jag inte ens visste vad en avsugning var, killarna kom in i vårt klassrum & frågade efter mig och jag blev skiträdd. Min fina vän @Sofiakraft och en kille som hette Simon som då även dom gick i nian var dom enda som vågade stå upp för mig och sen den dagen har jag och Sofia hållt i hop även om vi inte pratar varje dag, världens bästa hon!❤️ och ja hon stod upp för mig trots att vi inte kände varandra då.

Efter ett tag växte jag ifrån att ha typ bh-n över linnet / tröjkanten, och la ut vanliga Selfies men då fick jag så mycket skit över hur jag framhävde mina tuttar, tröck upp dom i bilder osv, vilket fick mig att alltid ha tjocktröjor istället ett tag, men sen fick jag en ny fjortis period där någon gång i nian och jag minns på gymnasiet när jag la upp en bild då jag och en kompis sprang i underkläder i snön för visst många likes & skulle lägga ut bildbevis och den bilden fick så många likes, den blev anmäld för porr osv, där och då skämdes jag inte alls, men idag har jag en ny Facebook och skulle skämmas ihjäl om någon hade kvar den bilden sån liten attensionwhore jag var, uch! När jag var 16 år kom jag in på krogen utan att visa legg då vakterna enbart kollade på mina bröst och där och då började jag förstå att jag kunde använda mig av dom, men har varit för feg. Jag testade att komma in på krogen just för att några killar som var 20 sa att jag lätt skulle komma in men mina bröst trots att jag inte var 18 och så var det även. Däremot då jag fått så extremt mycket komplimanger för dom så har jag byggt upp ett självförtroende i dom, kanske är det fel? Kanske inte. Förr om jag hade dåligt självförtroende så tog jag bar på mig en topp eller tröja som framhävde dom och då vågade jag vara mig själv så nej, jag har verkligen inte alltid varit säker på mig själv, och har än i dag dagar då jag bara skulle vilja gräva ner min kropp under jorden typ men jag tror det är någonting som hör till livet att man inte är nöjd med sig själv, men man måste lära sig att acceptera sig själv precis som man är. Eftersom att självförtroendet satt i tuttarna så var jag helt hemsk och tänkte inte alls på konsekvenserna, men jag hade tur som hade världens bästa bröder som var så extremt överbeskyddande även min lillebror skyddade mig för jag såg inte att killarna pratade med mig för mina bröst, men ändå någonstans visste jag nog det ändå, helt ärligt vet jag inte hur många bilder på mina bröst med ett linne eller bh och en killes namn på jag har skickat och hur jäkla hemskt är inte det egentligen?

Alltså ska jag fortsätta skriva om detta kommer det bli världens längsta inlägg då detta inte ens är en bråkdel av allt egentligen. Men hur står jag i allt detta idag? Vad tycker jag om mina bröst ?

Med tanke på att jag har blivit sedd för mina bröst och bara gillad på grund av dom, inte för att jag är jag så har jag ett tag mått så sjukt dåligt och blivit så äcklad och ledsen när någon gett mig komplimanger för dom. Även idag kan jag bli skit ledsen om typ j❤ pratar om dom förmycket, men ändå så är dom det största samtals ämnet mellan oss och mellan våra vänner också. Men ibland kan jag bara känna att j är tillsammans med mig enbart för mina bröst, då han ibland vill att jag har en tröja där jag visar mina bröst, men så är det inte och det vet jag innerst inne men ibland kan det från förr komma och slå en i ansiktet liksom. Jag är verkligen ingen ängel, har inte varit lugn för fem öre när jag var yngre och mina bröst var som om någon var stolt över sina ögon och ville framhäva dom för att må bättre, och idag är det inte så längre. Jag tycker mina bröst är helt normala i storlek och brukar bli ledsen för jag tycker dom ser så små ut ibland, men vissa dagar älskar jag dom! Jag ser dom inte alls som stora, men idag kan jag skämta om dom och ta skämt om dom. Jag lägger upp selfies och skiter i om mina bröst syns eller inte, däremot skulle jag aldrig kunna lägga ut en bild för att framhäva mina bröst idag och det är någonting jag kan bli så jäkla arg över då folk tror att jag trycker upp dom men nej, mina tuttar ser ut så hade jag tryckt upp dom hade dom väl varit högre upp eller?

Ja, jag antar ni förstår. Jag bryr mig inte alls hur vidare mina bröst syns eller inte. Vissa vill ha stora bröst jag har skämts över mina då jag både fått ris och ros för dom, men så är det med allt här i livet. Jag är den jag är och tycker jag jag är fin på en bild lägger jag ut den och det kan snarare vara så att jag inte lägger ut en bild för jag anser dom syns för mycket, men då brukar j alltid säg att jag ska skita i vad andra tycker och precis så är det ju. Men skulle inte lägga ut en tuttbild som sagt, fast vissa kanske anser någon av mina selfies som det?

& som jag nämnde tidigare vissa vill ju ha stora bröst och visst jag gillar mina men det är sjukt svårt att hitta bh-ar jag växer ut mina hela tiden jag kan ha en bh i någon månad sen får jag dubbel tuttar och jag hoppas innerligt att det slutar då jag har 80 j nu och jag vet inte vart jag ska hitta sköna bh-ar om jag växer ur den storleken.. Men idag är det helt okej i alla fall, jag bryr mig inte om folk kommenterar dom negativt eller positivt faktiskt så puss på er hatare!

& nej jag ska inte behöva skämmas för att mina bröst syns mer pga att dom är större, jag kan gå i ett linne lika väl som en tjej som har aa,a,d,f,k eller vad som i kupan !

förlåt för långt inlägg, men ibland är det skönt att skriva av sig och puss på dig som orkat läsa hela!

Likes

Comments

Våran vardag.

1. Jag har någon form av magsjukdom, vet inte vad än.
2. Julia är set absolut bästa som hänt mig.
3. Att tvätta ansiktet utan ha gjort en stor pöl i badrummet och blött ner mig själv är en omöjlighet.
4. Min hy är under all kritik under vinter tid.
5. Jag har alltid haft mer kill-kompisar än tjejkompisar vill inte ha dramat mellan tjej kompisar.
6. Jag vill gifta mig med j❤️.

Likes

Comments

Våran vardag.

Denna dag började sååå bra, vaknade hur pigga och glada som helst vid halv nio, min andra pojkvän ni vet alltså varför tänkte man inte på att ha två killar förut? Man behöver ju aldrig ledsna! Och nej jag har inte två killar jag bara skojar då man tydligen inte kan ha killkompisar. Hur som D kom på lunch innan jobb, J❤️ kom hem från jobbet & vi skulle till Hudiksvall och mysa på lite, var på J❤️ går till sin firma bil och ska hämta hem nyckeln och påväg tillbaka ser jag hur han ramlar rakt bak ja typ som att fälla ett träd så slog han i huvet så jag släppte allt och sprang, min första tanke var kuvat han dog, jag menar han är ju nästan två meter och faller rakt bak & slår i huvudet först av allt från den höjden, nej fy! Men innan jag kom dit hann han att vända på sig och börja ta sig för huvudet känner man j❤️ vet man att han har så extremt hög smärttröskel att han typ skulle kunna bli överkörd på foten utan att säga aj. Men han grät och jag fick absolut inte se hans huvud så efter ett tag fick jag se det var på det hade blivit skrapmärken i huvudet & ett märke i isen och då tänkte jag bara att det skulle börja forsa blod så ringde L & bad han komma över vilket han gjorde fort som tusan, sen fick vi på hjärtat nya kläder då hans blev blöt av isen och han blev bättre så vi åkte till Hudiksvall, dom gjorde nå grabb grejor, vi käkade & sen åkte vi till akuten där det inte alls var någon fara med J❤️ men alltså tycker det räcker med otur runt ikring nu, känns som jag är en oturs spridare just nu då det händer så himla mycket just runt mig! 😳.. extremt tacksam över att det gick bra med honom, min älskade fina prins!

Likes

Comments

The best of 17, Julia 6-7 månader.

Idag var det ju som sagt alla hjärtans dag & ni som känner mig vet att sånna här dagar och ja alla dagar som går firas ska firas. Jag hade ställt iordning en liten påse på borde som J❤️ fick till frukosten och själv tog jag och lillan en riktigt lång sov morgon men massor av mys i sängen tror vi drog oss till närmare halv tolv faktiskt! När vi hade ätit så tränade jag, medans hon busa i gå stolen! Allt rullade på & jag fixade mig med j's favvis parfym på mig det är en vanilj parfym som jag hade när vi blev tillsammans för snart fyra år sedan. När jag var färdig skyndade jag & lillan oss till affären och handlade det sista till middagen, J❤️ fick jobba över like always känns det som, tycker så synd om honom! Men när han kom hem så vart dagen perfekt! Vi åt middag fläskytterfilé med potatisgratäng , Julias gudfar kom förbi med ett chokladhjärta, hur gulligt?! Sedan myste vi bara hela kvällen lång och tog vara på varandra precis som sånna här dagar ska vara! J❤️ har även bokat en weekend i Gävle på hotell för oss två, samt fick jag en bikini & bh-ar, han kan det där han😍❤️

Likes

Comments

Kram Jennifer