Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är alltså dagen med stort D här, nämligen min 21 års dag. Har haft strålande väder hittills & hjärtat gav mig världens godaste tårta som han gör varje år, bästa älskling. M,R & L var här och fikade förut också så himla mysigt!

Likes

Comments

Jag har så jäkla ont i min kropp på grund av flera nätters dålig sömn, tror jag kommer gå av snart. I dag är det faktiskt midsommarafton & sen några timmar tillbaka är det bara jag vaken. Så ska väcka J & I snart men tänkte nog hoppa in i en dusch först! 

Idag ska vi ner till Trönö & spendera midsommarafton där, vi ska åka runt nio / halv tio tiden & ska svänga in en snabbis hos mamma och pappa först. Känns så himla konstigt att de två senaste midsomrarna har jag inte firat med mammsen & pappsen då jag jobbade förra året och detta år ska vi vara med j's familj - ja, ni som känner mig vet att jag är en rätt så konservativ & familje kär person och att "högtiderna" med familjen betyder mycket för mig. - 

Igår så grillade vi & mums så gott det var! Fick även en blom bukett av hjärtat när vi var på affären igår, fina han! Efter maten så skruvade hjärtat dit sitt nya klippaggregat till gräsklipparen & tog sig en första åktur & det resulterade i en fin gräsmatta! Jag bakade även blåbärs sockerkaka igår & idag ska jag ta och göra en tårta innan vi åker. 

Nä nu ska jag duscha och göra mig redo så jag hinner någonting idag. 

Likes

Comments

Igår städade jag nedervåningen & sedan hoppade jag in i en dusch, strax där efter var svärmor & i - J❤️'s lillasyster - här. Då jag inte hunnit slänga ihop kakor och så innan de hann komma så bakade jag medan de var här hjärtat hann även komma hem från jobbet. Sedan satte vi oss och fikade och firade mig i förskott. Fick en suuuper fin rosa vetekudde av svärmor, tack så super mycket! Sedan fick jag tre påsar hallon laktris skallar av i 😍.

Efter ett tag började vi med maten & sen åkte svärmor hem och vi åkte in till Ljusdal för att handla. I är kvar här fram tills på midsommarafton så det blir super mysigt.

Sorry för ett dåligt mobil inlägg men ni får leva med det just nu tyvärr. Nu ska jag försöka få någon sömn! 😘

Likes

Comments

​I natt har jag bara lyckats fått en ynka timmes sömn, puh! Kämpade mig upp klockan fem i morse och åkte med hjärtat när han åkte till jobbet, dock hopade jag av i Ljusdal & gick till tandläkaren. 

När jag var klar hos tandläkaren mötte jag upp en saknad vän & gick till finess och tog en fika och pratade om allt vi missat i varandras liv på sistone, efter någon timme var det dags att gå så sprang in på affären en snabbis innan jag åkte hem. När jag kom hem somnade jag faktiskt direkt i ca två timmar så har alltså fått ca tre timmars sömn under hela denna dag! 

Det är 21 Juni, v.25 år 2016 & om ynka f e m dagar blir jag 21 år det är helt sjukt


Likes

Comments

Usch, ni vet när man bara känner att nej nu får det vara nog, bara bryta upp det och kasta iväg det så långt att man glömde att man hade det. Så har jag känt ett par dagar för vårat internet nu! Det funkar makalöst dåligt och J❤ använder enbart internet från sin mobil så funderar faktiskt på att internet dela när man väl behöver datorn och ta bort internet helt då det ändå bara fungerar när det själv vill! .. 

Håller iallafall på att fixar några riktigt grymma samarbeten just nu, so stay turned! 


Likes

Comments

Då vi hörde glassbilen idag så var jag absolut tvungen att köpa glass! Men den kom två timmar försent enligt glassbilens karta. Dock var det värt det för glass må vara det bästa som finns! Hade frysen rätt full på glass och med dessa glassar har vi nu ännu mer precis som det ska vara då sommaren hör i hop med glass ätande i mängder! 😍

Likes

Comments

Håll huvudet högt. Se aldrig ner på dig själv och se heller aldrig ner på någon annan. Se upp till folk som är bra förebilder. Kopiera aldrig, men lär dig av dom and make it on your own way. Tänk efter innan du gör, men inte för mycket det kommer bara stoppa upp dit liv. Var smart. Håll tillbaka, men samtidigt kör bara på. Umgås med såna som ger dig bra energier, såna som får dig att må bra. Kasta dom som trycker ner dig direkt utan att tveka en sekund. Ta aldrig åt dig av taskiga kommentarer eller snea blickar, bli bara glad att du sticker ut och att någon är avundsjuk och lägger ner tid på dig. Du kan förlåta, men glöm aldrig. Love 2 u guys ♥

Likes

Comments

Kram Jennifer

1 34566 Next