Header

Jag är rik, rik på kärlek från min familj❤️.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja ne men sova vad är det?
Att jag ens kunde tro att jag skulle få sova i natt.. Igår måste bars varit en lyckoträff! Min kropp är så slut av veckors sömnproblem, fy! Gör ont i varenda liten kroppsdel & ögonen är så röda så det ser ut som om jag går på någonting. Inte ens två timmar lyckades kag skrapa ihop i natt & trotts att jag är vääääldigt trött så kan jag inte somna, så ja jag måste inse att ringa läkaren och få hjälp är nog det enda alternativet just nu! 😲😴

Likes

Comments

Bloggen har legat i någon form av vilo läge nu några dagar som ni märkt. Detta är för att jag inte alls fått sova under några dagar. Men i dag idag fick jag sova närmare 11 timmar - har vaknat väldigt mycket där mellan men ändå sovit! - & ja, ni kan ju tänka er själv hur kroppen & humöret blir av att inte sova mer än 1-4 timmar på ett dygn i någon vecka & de sista 5 dagarna har det bara blivit en timmes sömn om ens det.. Så sur & extremt ledsen och nere har jag varit men det är väl inte så konstigt när man inte får sin sömn! Så sömnen i natt jag hoppas du håller i dig! 🙏🏻

Likes

Comments

Att vara blond med solkust hy det är så jag trivs bäst.
Ja på sommaren trivs jag bäst i min naturliga hårfärg det vill säga blond och till det en sol kysst hy! Jag tycker det är så himla fint att vara solbränd & känner mig mycket finare när jag själv är lite brun. Så snart ska jag färga lägga i lite ljusa slingor snart snart snart! Så ska jag klippa mig då håret snart kommer falla av självmant annars. Då jag iprincip inte gjort någonting idag så tänkte jag körs en tre saker tag.


Tre saker jag skulle vilja uppleva igen
Träffa min farfar, att mormor är frisk, första gången jag träffade min pojkvän hela den kvällen❤️

Tre saker jag uppskattar
Min pojkvän, min familj & att jag har ett hus att bo i.

Tre saker som jag vill ha
Körkort, några miljoner , ett hus.

Tre saker jag älskar att göra
Baka, rita & sjunga.

Tre ord som beskriver mig

Jag,vet,inte

Tre saker jag vill bli bättre på
Teoretiska saker, ta hand om mina nära & kära , leva ännu mera i nuet

Tre saker jag inte kan vara utan

Johannes, Gizmo & mat!

Tre drömmar jag hoppas blir verkliga

Åka utomlands
Ta mitt körkort
Att vi bygger vårt egna hus!

Likes

Comments

Detta är ju helt sjukt, hjärtat ringde mig & sa att vi skulle få besök vid fyra och då kom en kille som presenterade ett värdeskåp - vilket är super bra vid brand & inbrott då det är brand & stöld säkert - så bara pang sådär så är vi visst 51.000kr fattigare helt stört, men när J vill någonting så kör han bara på, haha.

Annars då hur har dagen varit? Riktigt blåsig och sval så skönt i morgon hoppas jag på super sol med klarblå himmel men lite fläkt som idag. Bakade blåbärs sockerkaka, ätit hemmagjord kycklingsallad med egen odlad sallad, myst med min prins❤️ och bara varit.

Har suttit & mejlat på hus och lägenheter hela dagen. De finns tråkigt nog många som inte svarar, det finns även många som inte tillåter att man har djur så då går ju sånna boenden bort för aldrig någonsin skulle min bebis vovve få flytta till tex mamma & pappa pga något så töntigt att man inte få ha djur! Han är ju familj Lill bebisen❤️

Att sätta sig i en lägenhet känns inte alls något vidare bra om jag ska vara ärlig! Men även lägenheter är ju super svårt att få tag i.. Jag menar att flytta från hus till lägenhet? Nja känns inte alls bra, självklart är det bättre att ha en lägenhet så länge så vi kan känna oss för om vi trivs men vi har kommit fram till att vi måste ju ha minst en trea & att betala 8000+ för en lägenhet känns ju helt idiotiskt när du kan få hus till samma pris & även billigare. Aja det där märks väl vad som händer på boende fronten! Håller alla mina tummar & tår för att ett hus runt lucksta / Matfors / vattjom dyker upp till uthyres snarast! ✊🏼🍀

Likes

Comments

1. Vem är din bästa vän?
Johannes utan tvekan❤.

2. Vad har du för skostorlek?
Beror på vad det är för skor men 38-39 i vissa 40 men de vanligaste är 38!

3. Brukar du skratta för dig själv?
Hahah ja.

4. Vilket är ditt favoritnummer?
Nummer 9 & 19.

5. Vad var det senaste du åt?
Vatten melon❤️

6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då?
En riktigt fin rose guld.

7. Hur är vädret just nu?
Mulet men varmt klockan är trotts allt 22:43

8. Vem var den senaste du pratade med i telefon?
Min fina J❤️


9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet?
Förr så, håret , klädstilen, tänderna & utseende 😂


10. TV eller dator?
Dator!


11. Favorit tv-program?
Jadu? De program jag följer lägga ju bara ut på internet. Eller ja arga snickaren & Sofias änglar går ju på tv!

12. Har du några syskon?
Ja, 2 systrar & tre bröder :)

13. Längd?
169,5 🙌🏻

14. Hårfärg ?
Just nu är det väl någon blandning av brunt & blont men har blont hår om det skulle vara ofärgat.

15. Ögonfärg?
Blå/Orange/Grå/Grön, de är olika färger jämt, precis som mormors!

Likes

Comments

Äntligen kan jag släppa en/två till av våra hemligheter, detta är hemlighet #4 & #5 som jag avslöjar i bloggen. Vad kan det vara som är så himla hemligt hela tiden? Jo en massa saker och det är skönt att inte alla vet allt direkt utan får vänta tills vi ordnat lite.

Hur som så förra veckan ringde J's telefon där han fick en jobb intervju över telefonen. Senare typ två sekunder efter han lagt på ringde ett liknande nummer mig så vi sa att det bör ju vara ett tecken då vi funderat på detta ett tag. Två dagar efter när jag precis lagt på med hjärtat då han satt på jobbet så ringer han upp efter ca 2 minuter & sa JAG FICK JOBBET, JAG FICK DET! Så alltså på två dagar som vi inte ens tänkt på att han hade intervjun så fick han svar att han fick jobbet.

Jobbet ligger inte i denna kommun & där gjorde han sin första dag idag. Hade sin sista dag på jobbet här i torsdags en dags semester och nu idag började han där. Han kör fortfarande skogsmaskin men nu i mina hemtrakter. Alltså så ska vi flytta hem till Sundsvall.

Efter nio år i lilla Ljusdal ska vi säga hejdå till denna ful vackra by. Hur känns det då? Jo visst har jag tjatat i nio år på mamma & pappa, tjatat om att jag ska flytta direkt när jag skulle börja i gymnasiet, sedan efter gymnasiet & sedan efter det men nu, nu är det verkligt och jag trodde aldrig det skulle kännas så läskigt att lämna lilla Ljusdal & det vi byggt upp här för det känns läskigt.. MEN det känns så bra i kroppen. Sundsvall har glädjen och energin känner både jag & J❤ . Dock återstår det att se om vi känner lika efter att ha bott där i någon månad men det tror jag absolut att vi kommer göra.

Vi tänker inte bosätta oss mitt i stan, never ever! Utan vi har tänkt oss ett hus i vattjom / matfors området. Landet men ändå nära citty.

Så kära fina Sundsvalls vänner & släkt vet ni av något hus eller lägenhet till uthyres med minst tre rum så hör av er för då J❤ började idag och nu sitter & åker extremt långt till jobbet så är det AKUT med ett nytt boende & då vi vill känna oss för om vi trivs eller inte vill vi inte köpa hus än.

Tror inte jag riktigt trott att jag kommer bli Sundsvalls bo igen bara fantiserat & drömt om det, men det ska jag & denna gång med mitt livs kärlek och det känns så himla underbart.

Likes

Comments

Utan någon sömn, eller rättare sagt ca 1-4 timmars sömn per natt de senaste veckorna med TVÅ dagar på ja ca 4 veckor har jag fått sovit hela natten. Syns att jag börjar bli sliten! Har som rynkor under ögonen, det är illa & ja för er som inte visste detta så är jag sjukskriven tack & lov då jag inte får någon sömn!

Av att sova såhär dåligt blir jag super deprimerad, att inte jobba blir jag också ledsen av, som tur är har jag världens bästa pojkvän som kramar om mig lite extra när han märker att jag är nere.

I natt när jag lyckades somna strax innan T R E så vart jag väckt nästan lika snabbt då hjärtat puttade till mig för att jag snarkade, det fula är att alldeles innan jag vaknade så hörde jag hur högt jag snarkade & trodde han väckte mig för att vi höll på få inbrott! 😂 Men av att vara täppt i näsan & inte ha sovit riktigt på någon vecka antar jag att det lätt blir så att man snarkar?! För till vanligheten hör verkligen inte att jag snarkar som tur är!

Legat vaken sen hjärtat åkte till jobbet idag men utan att somnat, så jag tänker faktiskt ligga kvar i sängen ett tag till & hoppas att jag somnar till eller att kroppen går i något slags viloläge!

Likes

Comments

Kram Jennifer