Jeg har faktisk haft en halv travl dag i dag, på trods af at den var skolefri. Jeg har nemlig været en smut på arbejde, cyklet 12,5 km (og jeg er stolt, og det var hårdt!), fået fikset min negle hos min søde veninde Helena, jeg har spist kage og hygget med min mor. Sidst, men ikke mindst, har jeg fået skudt nogle outfit billeder til bloggen YAY! Jeg fortalte jer, i et indlæg tidligere på ugen, at jeg kom til at farve mit hår i weekenden. Det var som sagt, ingen succes. Heldigvis, så har jeg allerede været til frisøren, og tænkte derfor lige jeg ville vise jer THE RESULT. Jeg er ovenud lykkelig for, at de kunne rette op på min dumme fejl, så jeg ikke var nødsaget til at rende rundt med tis-gult-hår. Der er en anelse lilla skær i, men det har vel også sin charme ;-) Det er lige før jeg når hele farveskalaen rundt haha. I aften skal jeg om og hygge med min familie og jeg er så klar til x-faktår og endnu en omgang pladen fuld. Har i weekend planer?

// I have actually had quit a busy day today, even though I didn't had any lessons. I have been to work, biked 12,5km (I am pretty proud, it was tough!), I have got my nails fixed by my sweet friend Helena, I have eaten cake with my mom and last but not least I have taken outfit pictures for the blog YAY! I told you in an earlier post, that I colored my hair last weekend - no succes. Luckily I have already been to the hairdresser and I wanted to show you the result. I am so happy that they could fix my mistake, so I didn't have to go around with yellow hair. Theres a bit purple in it now though. Tonight I am going to have dinner with my family and watch x-factor. Do you have any weekend plans?

Likes

Comments

Contains affilie: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Hi girls.
Jeg er netop trådt ind af døren efter en lang, men spændende skoledag. Faktisk den sidste i min nuværende klasse. Vi splittes nu, for at have vores valgfag og så er det tid til den afsluttende opgave. Det er ret sørgeligt egentlig, jeg kommer til at savne at se disse piger hverdag. Vi havde besøg af Dentsu Aegis Network, som holdte foredrag. Det var helt vildt spændende og det var bare endnu en bekræftelse på, at jeg virkelig elsker hvad jeg laver her på bloggen (og det håber jeg selvfølgelig også i gør ;-)). Ovenover har jeg sammensat et outfit, som jeg ville elske at iføre mig. Jeg er vildt tosset med de røde bukser og så tror jeg vist, jeg må spare sammen til et par Celine solbriller denne sommer. Hvad synes I?

// Hi Girls. I just got home after a long dat of school, actually the last day with my classmates.We are splitting up now for our electives and then its time to write our big assignment. Pretty sad actually, gonna miss to see these girls so often. Dentsu Aegis Network visited us today and told us about everything they do. It was super exciting and it just confirmed me once again, that I really love what I do here on my blog (hope you guys do too ;-)). Above I have found a cool outfit I would love to wear. I especially like the red trousers, super cool. I guess I need to start saving some money, so that I can by some Celine sunnies this summer. What do you think?

Likes

Comments

I går tikkede den første Goodiebox ind af brevsprækken, ej det passer selvfølgelig ikke, jeg hentede den i pakkeboksen. Den kunne dog ikke komme igennem brevsprækken. Back to the point, så glæder jeg mig hver måned til at modtage min Goodiebox og du kan gøre det samme (lige HER) ;-). Endnu engang var den spækket med lækre produkter, som jeg ikke anede eksisterede og jeg havde brug for. I denne måneds box, kan du finde:

GOSH Overnight Primer oil Essence: Vejl. udsalgspris 159,95,-
THE BODY SHOP All-in-one Instablur Eyes: Vejl. udsalgspris 155,-
NATURA SIBERICA Oblepikka Hand Cream: Vejl. udsalgspris 29,-
INVISIBOBBLE The Traceless Hair Ring: Vejl. udsalgspris 39,-
ÉTRE BELLE Sheet Mask: Vejl. udsalgspris 245,- for 5 stk.
NIVEA Essentials Facial Cleansing Wipes: Vejl. udsalgspris 49,-
LOOK LIPS Lipgloss: Vejl. udsalgspris 99,-

Goodiebox er modtaget som gave

Likes

Comments

I 2016 skrev jeg for første gang en række nytårsfortsæt ned og delte dem med jer, her på domænet. I dag fandt jeg dem frem og jeg er faktisk overrasket over hvor meget jeg egentlig kan sætte flueben ved. I kan se/gense mine nytårsfortsæt fra 2016 HER. Jeg tror år 2016 må have været dét år, hvor jeg har oplevet allermest. Året bød på en række spændende muligheder og fantastiske oplevelser, som jeg ikke ville have været foruden. Jeg er så spændt på, hvad 2017 mon har at byde på.

1. Det der med træningen havde jeg allerede afvist på forhånd. Jeg tror vi alle kan blive enige om, at hvis man ønsker at begynde at træne, skal man ikke afvise det allerede fra start. Måske det ændrer sig år, jeg føler jeg har en bedre tilgang til det i år. 2. Jeg fik hele to studierelevante jobs i år 2016, stoppede på det ene igen og blev tilbudt et nyt lige her på Nouw. Jeg har allerede været ansat i 4 måneder og tror aldrig jeg på noget tidspunkt, har oplevet og lært så meget på så kort tid. Jeg ELSKER mit job! 3. Outfit billeder var der masser af og det ønsker jeg fortsætter i det nye år 4. Thomas og jeg har vænnet os til at bo sammen i vores lille lejlighed og vi er vilde med det! 5. Spise sundere, hm - det kan jeg stadig blive bedre til! 6. Jeg har faktisk lavet en masse mad, det sidste stykke tid og det meste er blevet godt (hvis i spørger mig) 7. Vi kom endelig ud og rejse. Den bedste rejse so far: Bali, Gili, Singapore og Paris - jeg klager ikke 8. Jeg havde et helt fantastisk år, som bød på mange oplevelser og muligheder, ny bekendtskaber mm. - Bring ti 2017!

In 2016 I for the first time wrote a number of New Year's resolutions down and shared them with you here on my blog. Today I looked at them and I'm actually surprised that I can tick so many of them off. You can see my New Year's resolutions from 2016 HERE. I believe 2016 must have been the year where I have experienced most, so far. The year brought a number of exciting opportunities and great experiences that I would not have been without. I'm so excited about what 2017 has to offer.

1. About fitness - I already rejected that before the year had begun. I believe we all can agree that if you want to start exercising, you should not dismiss it right from the start. Maybe it will change this year, I feel I have a better approach to it this year. 2. I actually was offered two study-related jobs in 2016, stopped at one of them and was offered a new right here at Nouw. I have already been employed for four months and do not think at any point I have experienced and learned so much in so little time. I LOVE my job! 3. Outfit pictures there were plenty of and I want continue that in the new year 4. Thomas and I have gotten used to live in our small lovely apartment and we love it! 5. Eating healthier, hm - I can still get better! 6. I've actually made a lot of food, the past while and most of it has been good (if you ask me) 7. We finally traveled to a destination outside Europe. The best trip so far: Bali, Gili, Singapore and Paris - I'm not complaining 8. I had a fantastic year, which featured many experiences and opportunities, new acquaintances etc. - Bring it 2017!

Likes

Comments

Jeg har simpelthen gjort det dummeste denne weekend, og JA jeg blev advaret, og JA jeg vidste jo godt, hvordan det ville ende! For de af Jer, der følger med på min Instagram (HER ), har måske set, at jeg kastede mig ud i en hjemmeblegning. Jeg ved godt, at man ikke skal rode med den slags, jeg har lavet fejlen én gang for mange år siden, og svor, at jeg ALDRIG ville gøre det igen! Hvad mit stakkels hår dog ikke har været udsat for! Til trods for alle advarslerne, så kastede jeg mig alligevel ud i det.. Og selvfølgelig blev det GULT! Nok er gul en køn farve, men IKKE som hårfarve! Jeg fik da så fint sagt inden, "det er jo bare hår". Den mening fik jeg hurtigt ændret, efter jeg så resultatet. Det betød også, at jeg idag, straks efter min eksamen, greb telefonen og ringede rundt til diverse frisører for at få en tid hurtigst muligt! Og nårh ja, så havde jeg en hat på til min eksamen - thank god at jeg læser på en fashion skole, hvor det ikke ses som uhøfligt! Nu har jeg altså været til frisør og kan igen gå udenfor en dør. Forhåbentlig har jeg lært af lektien. Jeg er ikke overbevist, men forhåbenligt! Jeg må simpelthen stoppe med at være så godtroende. Nok synes jeg, det ville være helt fantastisk, tidsbesparende og MEGET billigere, hvis bare jeg selv kunne ordne lokkerne, men sådan hænger det altså ikke sammen. Så lige en lille opfordring herfra: undgå at farve jeres smukke blonde lokker derhjemme. Frisørerne vil med glæde gøre det, og så er det jo også lidt balsam for sjælen sådan at blive nusset om. Er jeg den eneste der har lavet denne fejl?

Husk forresten at deltage i NEOVITA konkurrencen HER.
// I have done the stupidest thing this weekend and YES I was warned, and YES I knew how it would end! Those of you who follow me on Instagram (HERE) might have seen that I dyed my hair. I know that you should not mess with that kind of stuff, I already made that mistake once many years ago and swore I would NEVER do it again! Despite all the warnings I did it anyway.. And of course it turned out YELLOW! Yellow might be a pretty color, but NOT as hair color! "it's just hair" I said, shortly before. That thought quickly changed after I saw the result. After my exam today I immediately grabbed the phone and called around to various hairdressers to make an appointment as soon as possible! Oh and then I wore a hat to my exam - thank good I study in a fashion school where it is not seen as rude! Now I have been to the hairdresser and can again go outside the door. Hopefully I have learned from this lesson. I'm not convinced, but hopefully! Gotta stop being so naive. Though, I would think it would be absolutely fantastic, time saving and MUCH cheaper, if only I could fix the my hair at home, but that is not the case. Just a small advise from me to you: avoid to color your beautiful blonde hair at home, the hairdressers will gladly do it and it is also quite relaxing right? Am I the only one who has made this mistake?

Likes

Comments

God formiddag tøser. Så blev det søndag og tid til en lille konkurrence her på domænet. Jeg har været så heldig, at få tilsendt lidt lækre produkter fra mærket Neovita. Jeg har skrevet om produkterne herinde en enkelt gang før. Jeg har været rigtig glad for at bruge deres produkter selv og defor glæder det mig, at jeg har mulighed for at lade én af jer dejlige læsere vinde et lille sæt. Neovita er alternativet for en sund hud ved at kombinere styrken af planter med innovative, førsteklasses ingredienser for særligt effektive behandlings-resultater. Alle produkter er unikke, sterilt pakket og Singer metode, garanteret fri for konserverende kemikalier. Den høje kvalitet fra de naturlige råvarer kommer fra økologisk landbrug eller indsamling i naturen, og derefter forsigtig forarbejdet in-house. Alle produkter er lavet i en mousse konsistens, som garanterer den høre effektivisering af Neovtia. Jeg kan kun anbefale jer at prøve det!

Én af jer heldige læser har nu muligheden for at vinde:

Phararo's Anti-stress mask: Righoldig mousse pleje maske, der indeholder abrikoskerneolie, sheasmør, jojobaolie og arganolise. Denne multi-aktive basis, af den effektive ingrediens, system Pharaos Secret, med de værdifulde ekskter fra Pharaos hvede og granatæble, giver et ideelt grundlag for den intesive pleje.

Winter Face Protection: Giver huden en intensiv beskyttelse mod kulde og barskt vintervejr. Winter Face Protection indeholder rige lipider og beskytter huden mod fugttab. Den nærende pleje styrker den beskyttende funktion i huden og øger beskyttelsen i den kolde vinter sæson. Nærer og udglatter og efterladen huden silkeblød og mættet.

For at deltage skal i:

1. Like bloggens Facebook side ​HER
2. Følge bloggen på Instagram HER
3. Skrive et "<3" i kommentarfeltet, så jeg kan se i har deltaget.

Vinderen vil blive trukket søndag d. 22 Januar 2017. Held og lykke!

Produkterne er sponsoreret af Neovita

Likes

Comments

Da Thomas smuttede på arbejde tidligt i morges, stod jeg op og nød min morgenmad og en kop te. Jeg har fået lavet lidt arbejde og fået sendt lidt mails afsted. Om inden længe kommer Thomas hjem igen og jeg må vist snart til at komme i tøjet. I eftermiddag skal vi ud og se en U8 håndbold kamp og så må vi ellers se hvad dagen den byder på. Ovenover har jeg delt "it's all in the details" billeder, har i en favorit?

// When Thomas went to work this morning, I got up from the bed and enjoyed my breakfast and a cop of tea. I have done some work this morning. Before long Thomas will be home and I probably should get dressed. This afternoon we are going to watch a U8 handball match and then we will see what the day will brung. Above I have shared som "it's all in the detail" photos, do you have a favorit?

Likes

Comments

God eftermiddag kære læsere. Så er det endelig blevet weekend, eller faktisk så har jeg lige placeret mig solidt i stolen og skal til at forberede noget eksamen til på mandag. Jeg kunne i virkeligheden godt finde på noget, der var lidt mere interessant, men det ville nok bide mig i røven i sidste ende. Jeg har ikke de vilde planer for weekenden, udover forberedelse til mandag. Det er faktisk løgn, for jeg har glædet mig, i de sidste fjorten dage, til i aften! Det er sikkert old news og i kender med stor sandsynlighed alle programmet "pladen fuld". Det gjorde jeg ikke selv før for fjorten dage siden og det ærger mig! Det var søndag d. 1 januar, Thomas og jeg var kommet hjem fra Århus og faldt over programmet på tv2. Hvad er bedre sådan en søndag med tømmermænd, end et spil bingo fra sofaen? Måske I tænker jeg er skør eller også er i lige så hooked på det som jeg, lad mig høre? Det er da en vildt hyggelig måde at være sammen på, hvis i spørger mig! I virkeligheden er det måske dumt af mig, at fortælle om programmet.. Jo flere der deltager, dets mindre chance er der jo for at jeg selv vinder! Haha ;-)

Likes

Comments

Hey girls. Så fik jeg endelig uploaded min tutorial. Det gik ikke helt som planlagt, da jeg selvfølgelig havde glemt at tjekke hvor meget strøm, der var på kameraet.. Det resulterede i, at det gik ud to gange! Anyway, så fik jeg sat den sammen og den blev en anelse lang, men så må i spole i den. Jeg håber i kan få lidt inspiration, jeg er ihvertfald selv blevet ret glad for, at lave den her form for krøller, når jeg skal noget. Jeg ville blive rigtig glad, hvis I ville dele jeres mening i kommentarfeltet, og I må selvfølgelig MEGET gerne trykke abonner til bloggens Youtube kanal HER. Nedenunder finder i produkterne, som jeg har brugt. Må i have en rigtig god dag.

// Hey girls. I finally uploaded my tutorial. I didn't go quite as planned, since I of course forgot to check the battery status on my camera before filming.. I ran out of battery twice! Anyway I got it put together and it turned out pretty long. I hope you will get a little inspiration out of it, I've become pretty fond of making these kind of curls whenever I am doing something nice. I would be so happy if you would share your thoughts in the comment box and I would also LOVE if you would press subscribe to my Youtube channel HERE . Underneath you find the products that I have used. Wish you a lovely day.

Jan Thomas Shampoo: HERE
Jan Thomas Conditioner: HERE
M.Cosmetics brush: HERE
Jan Thomas curl iron: HERE

Produkterne er modtaget som gave

Likes

Comments

Contains affiliate: 1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here

God formiddag. Så er det blevet tid ugens Asos tips, endnu engang. Jeg er pretty much in love with everything on this picture! Specielt skoene og leopard kjolen. Har i en favorit? Jeg må vist hellere snart begynde at forberede mig lidt, til de kommende eksaminer og så vil jeg også sammensætte en toturial til jer. Jeg forsøgte i sidste uge at filme en hair toturial til Jer, men det var vist ikke lige helt min dag, så det må i lige bære over med i videoen! Må i have en dejlig dag!

// Good morning. It is time for this weeks Asos tips once again. I am pretty much in love with everything on this picture! Especially the shoes and the dress. Do you have a favorit? I probably should start preparing for my exams and then I will put together a tutorial for you guys. I tried to film a hair tutorial last week, but I guess it wasn't really my day! I wish you all a lovely day.

Likes

Comments