For nogle uger siden, var jeg en smuttur i Göteborg med min søde kollega @annelinneaholm. Vi skulle som sagt besøge Nouws hovedkontor og hilse på de andre søde ansatte (@elinskoglund, @joannafingal, @sarasheart og @fridasfriday). Det var så hyggeligt endelig at møde dem alle sammen og vi fik gennemgået en masse spændende ting. Btw, så er Nouw HQ perfekt placeret i smukke Göteborg.

// a few weeks ago, Anne and I went on a small trip to Gothenburg. We were visiting Nouws HQ and meeting our other colleagues. It was so nice to finally meet them all and we went through a lot of exciting things. Btw, Nouw HQ has the perfect location - so beautiful.

Til frokost spiste vi på Hotel Pigalle, som ligger i gå afstand til kontoret. Det var simpelthen en fantastisk oplevelse, se selv de fine omgivelser - der var intet overladt til tilfældigheden. Jeg fik serveret en lækker risotto m. svampe. og inden vi tog hjem fik vi serveret fin kaffe og små fingerkager. What's not to like?

// For Lunch we went to Hotel Pigalle, which is placed pretty close to the office. It was such a nice experience, look at the fine surroundings! I had a delicious risotto w. mushrooms. Before we left we had coffee and cute small finger cakes. What's not to like?

Desværre var vi nødsaget til at flyve hjem samme aften, grundet andre planer. Så det var en kort, men super hyggelig, spændende og lærerig tur. Det er forhåbentlig heller ikke sidst gang, vi aflægger visit (overhovedet) og næste gang må vi blive lidt længere, og forhåbentlig også have lidt tid til, at opleve lidt af den charmerende storby.

Husk at deltage i søndagens give-away HER .

// Unfortunately we had to fly home the same evening. It was a short, but super a super cozy and an exciting trip. Hopefully it is not the last time we visit (at all) and next time we might stay a little longer, and hopefully have time to see some of the charming city!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Godmorgen girls. Forleden var jeg så heldig at modtage en Goodiebox til Thomas. Nemlig deres nyeste Limited Edition - The Man box. Han var altså ret så begejstret, for at modtage denne boks. Måske har han været lidt misundelig på de fine bokse, som jeg har modtaget de sidste mange måneder? Jeg kan heller ikke bebrejde ham, de er for skønne! Anyway, så tænkte jeg lige jeg ville dele denne nyhed med jer, da det er den allerførste box til mænd. Det kunne jo være der var nogle af jer, der lige manglede den sidste lille julegave til farmand, storebror eller jeres bedre halvdel, eller bare ønsker at forkæle dem. Jeg synes at boksen indeholdte en masse lækre, brugbare sager - der er lidt til en hver. Som sagt, så var T også ret begejstret, for sin lille gave. Har I husket at deltage i søndagens adventskonkurrence? I kan nå det endnu lige HER.

// Good morning girls.The other day I was so luck to receive a Goodiebox to Thomas. Their newest limited edition - The Man Box. He was pretty excited to receive this box, that I have received the past months - he is not to blame though they are pretty nice! Anyway, I wanted to share this with you guys, cause this is the first box for men. Some of you might miss a last christmas present for your dad, brother or better half, then this is quite a good alternative. As I said, T was pretty excited for his little gift!

The Man Box indeholder:

American Crew: Heavy Hold Pomade 85 g. (vejl. udsalgspris 89 kr.)

Bulldog Skincare: Original Shave Gel 30 ml. (vejl. udsalgspris 20 kr.)

Greylime: Power Bank Tough (vejl. udsalgspris 99 kr.)

EZYPro10; Proteinshake (vejl. udsalgspris 104 kr.)

NAOBAY: Energetic Care Cream 50 ml. (vejl. udsalgspris 279 kr)

Natura Siberica: Energy Shampoo for Body & Hair 250 ml. (vejl. udsalgspris 49 kr.)

Nivea MEN: Sensitive After Shave Balm 100 ml. (vejl. udsalgspris 79 kr.)

RITUALS: Hydratring hand lotion 70 ml. (vejl. udsalgspris 79 kr.)

The Man Box er tilgængelig fra d. 30. november. Boksen har en værdi på over 700 kr.

og koster 299 kr. inklusiv fragt.

Goodiebox er modtaget som gave

Likes

Comments

Contains affiliate: 1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here

Hey girls. Det er ved at være lidt tid siden jeg har delt ugens Asos tips, men denne uge skal i ikke snydes. Jeg er mega fan af den hvide kjole og så koster den kun 200 kr! Jeg ved ikke med jer, men der er et eller andet over det der blomsterprint, som er blevet så moderne og derfor faldt jeg også over støvlerne, det vokser altså på mig. Hvad synes i om det, er det go eller no go? Har i forresten husket, at deltage i den nyeste adventskonkurrence om 2x indgang til Kurbadet Limfjorden? I kan nå det endnu, lige HER!

// Hey girls. Its been some time since I last shared this weeks Asos tips with you, but this week I haven't forgot it. I am totally in love with the whtie dress and it only cost 200kr. I do not know about you but there is something about that flower print, which suddenly has become so modern, thats why I also fell above the shoes. I kinda like it. How about you, is it go or a no go?

Likes

Comments

Godmorgen på bloggen.

Lige om lidt skal jeg ned og julehygge med min søde mor og mormor. Vi skal nyde en lækker frokost og shoppe julegaver. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre start på ugen og forhåbenligt kan jeg komme lidt mere i julestemning.

Det er mandag og det er tid til, at tage hul på en ny konkurrence. I denne uge, har i mulighed for at vinde 2x indgang til Kurbad Limfjorden , som jeg skrev om lige HER. Jeg nød en aften med min mor, i de skønne omgivelser og jeg ville ikke tøve et sekund, hvis jeg fik muligheden igen. Perfekt måde, at få koblet af disse kolde, travle vintermåneder. Konkurrencen løber indtil søndag d. 11 december. For at deltage i konkurrencen skal i:

1. Følge bloggen på Facebook HER .
2. Følge bloggen på Instagram HER.
3. Følg Kurbad limfjorden på Facebook HER .
4. Kommentere et "<3" i kommentarfeltet, så jeg kan se i har deltaget.

Ps. Når i har fulgt med på de forskellige kanaler, så bliver det easy peasy at deltage i de næste konkurrencer! Held og lykke.

// Good morning. Ina minute I am going down town to do some Christmas shopping and have a lunch with my lovely mom and grandmother. Could not ask for a better start on my week. Have a great day!

Sponsoreret

Likes

Comments

1. oplevelser // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Halskæde fra handcraftetcph // 6. Here

Glædelig 2. søndag i advent søde læsere. Ovenover har jeg lavet en kollage med dette års julegave ønsker og jeg er virkelig ret hooked på det hele (andet ville selvfølgelig også være underligt). Og så er jeg da vist ret vild med de "buckle" items, kan jeg se! Lige om lidt vil jeg gå en tur ned og handle i dette skønne søndags vejr. Inden da, har jeg fundet en vinder, af dagens advents give-away! Frygt ej, har du ikke vundet denne gang - så hold øje med bloggen i morgen!

Først og fremmest vil jeg sige tusind tak til alle jer, som har deltaget! Det har været helt overvældende, på den gode måde, at se så mange af jer deltage! Så skønt! Stort tillykke til: Frida Brøgger du har vundet det lækre sæt fra Foreo Luna mini inkl. rens. Du vil blive kontaktet snarest!

// Happy 2nd Sunday of Advent sweet readers. Above I made a collage with this year's Christmas wishes and I'm really quite hooked on everything (else would of course be weird). And I am surely crazy about the "buckle" items, I can see! In just a moment I'll take a walk down town to do the groceries and enjoy this beautiful Sunday weather.

Likes

Comments

Godmorgen loves. Det er fredag, og det er weekend, yay! Jeg ville lige tjekke ind, og ønske jer en dejlig weekend. Jeg er i skole lige nu og senere i dag, skal jeg om og julehygge med T's søskende. Jeg tog dette billede i morges, ved skolen, er det ikke bare smukt? I morgen skal jeg til julefrokost i Århus, med mine dejligste veninder, som jeg glæder mig rigtig meget til at se. Har i weekendplaner? Husk at i stadig kan nå, at deltage i søndagens give-away HER.

// Goodmorning loves. It's friday and weekend, yay! I just wanted to check in and wish you a lovely weekend! I am in school now and later today i will do some Christmas fun with T's siblings. I took this picture this morning at the school, isn't it beautiful? Tomorrow I am going to Aarhus, to christmas party with my lovely girlsfriends, whom I am looking very much forward to see. Do you guys have exciting weekend plans?

Likes

Comments

Coat: HERE

Godmorgen ladies. Jeg har for en lille måned siden erhvervet mig en ny frakke. Det er ikke første gang i ser den, da jeg vist har teaset den lidt her på bloggen og på Instagram. Jeg var meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle beholde den, da jeg synes den var meget oversize, som selvfølgelig er meningen. Jeg var dog i tvivl om den ville blive for stor, men jeg har simpelthen sådan forelsket mig i printet på den, at den fik lov at blive. Den er virkelig vokset på mig siden og jeg synes virkelig det er fedt den er så lang, som den er. Har I fået købt en ny vinterjakke i år og hvad synes i om min? Jeg har besluttet mig for, at jeg vil have lavet en masse til bloggen idag (for at være lidt på forkant), så jeg håber virkelig tingenge (specielt min computer) er samarbejdsvillig. Nu vil jeg spise morgenmad, muligvis åbne min julekalender og så komme igang! Hvad skal i lave i dag? Rigtig glædelig første december. Husk at deltage i adventskonkurrencen HER.

// Good morning ladies. I have a month ago acquired myself a new coat. It is not the first time you see cause I have teased it a little here on the blog and on Instagram. I was very unsure about whether I should keep it, because I think it was very oversize, which of course is purpose. However, I was unsure if it would be too big, but I've simply fallen in love with the print so therefore it was allowed to stay. It has really grown on me since and I really think it's cool that it is so long as it is. Have you had bought a new winter jacket this year and what do you think of mine? I've decided that I will have do a lot for the blog today (to be a little ahead), so I really hope things (especially my computer) is cooperative. Now I will eat my breakfast, I might open my candy calendar and then get started! What are you up to today? Merry December 1.

Likes

Comments

God eftermiddag. Jeg er lige kommet hjem efter en lang skoledag, og jeg ved godt, jeg ikke kan tillade mig at brokke mig, når det er så sjældent, vi faktisk har timer. Når det så er sagt, så er det faktisk ret hårdt for hovedet at sidde inde i et indelukket klasselokale en hel dag. Nu er jeg hjemme, og Thomas skal desværre arbejde sent i aften, så jeg må finde på noget let til aftensmad og få ordnet lidt praktisk. Jeg var igår nede i Helm og finde en rigtig fin, men vovet taske, som jeg glæder mig helt vildt til at vise jer! Derudover så er mit cover fra Caseapp netop dumpet ind af døren, og det er simpelthen blevet så fint. Jeg synes lige I skal tjekke hjemmesiden ud, for jeg kan vist godt afsløre for jer, at der snart kommer en konkurrence! På billederne nedenunder ser I lidt fra min tur til København, hvor @annelinneaholm og jeg blandt andet deltog i et anderledes, men fedt event, afholdt af Mejeriforeningen! Fik I forresten set min youtube video igår? I kan se den lige HER og husk at tryk abonner!

Good afternoon. I have just come home after a long day of school and I know I can not allow myself to complain when it's so rare we actually have hours. That being said, it's actually quite hard for your head, sitting inside a stuffy classroom for a whole day. Now I am home and Thomas must unfortunately work late tonight, so I have to find something easy for dinner and perhaps do some practical stuff. Yesterday I went to the Helm store and found a really nice, but dared purse, which I'm really looking forward to show you guys! In addition, my iPhone cover from Caseapp just dumped into the door and it has simply become so fine, I think you should check the site out, because I can as well reveal to you that there soon will be a competition! In the pictures below, you see a bit from my trip to Copenhagen, where @annelinneaholm and I among others participated in a different but very cool event hosted by Mejeri foreningen! By the way, did you watch my youtube video yesterday? You can watch it right HERE and remember to press subscribe!

Søde Anne viste mig den hyggeligste café. Her fik vi catch'et up og nydt en Chai latte inden "Milk Moments" event afholdt af mejeriforeningen. Og nåh ja, så fik jeg hende da også lokket til at knipse lidt billeder af mig, ude foran "blogger-kirken".

// Sweet Anne showed me the coziest café, here we had time to catch up and to enjoy a chai latte before the "Milk Moments" event, hosted by Mejeriforeningen. And yes, I had Anne snap some pictures of me in front of the "blogger-church".

Det var ren mælkefest for voksne, der var mælkedrinks i massevis, mælke candyfloss, mælkebudding med karamelliseret popcorn on top, vafler med noget med bacon og persillesovs, I think og meget meget mere. Vi fik altså virkelig afprøvet vores smagssanser og, det var skide hyggeligt.

// It was a pure milk party for adults, there was milk drinks everywhere, milk candy, milk pudding with caramelized popcorn on top, waffles with something with bacon and parsley sauce, I think and much more. We got to taste some different things, such a cozy evening.

Søde @annelinneaholm in action, husk er tjekke hende blog ud!

// Sweet @annelinneaholm in action, remember to check out her blog!

På vej hjem gik vi en tur igennem strøget, var en tur i flotte julebelyste Magasin og bestilte en pizza klar til afhentning. Da vi kom hjem til Anne, lagde vi en ansigtsmaske, og så var vi ellers sengeklare, for som jeg nævnte i videoen HER , så skulle vi op dagen efter kl. 04.30 - da vi skulle en tur til Göteborg.

// On the way home we took a walk through the street, went into beautiful Christmas lit Magasin and ordered a pizza ready for pickup. When we got home to Anne, we put a face mask on and so were we otherwise bed ready, because as I mentioned in the video HERE, because we had to get up af 4.30am the next morning - for a trip to Gothenburg.

Likes

Comments

Watch the video HERE! Remember to subscribe HERE!

Så fik jeg endelig sat den første vlog sammen til jer, efter teknisk bøvl - det er godt man kan finde andre måde at få tingene til at virke på! Som sagt, så må i lige bære over med de mange begynder fejl mm. det er så nyt for mig stadig, og jeg synes det er meget unaturligt, at sidde og snakke til kameraet og ikke mindst gå, og filme sig selv på åben gade! Så stor tak til min søde Nouw "partner in crime" @annelinneaholm, som har hjulpet med at filme, og ikke mindst er blevet tvunget til, at deltage i videoen og ja faktisk også den næste vlog, som kommer op inden længe. Jeg elsker selv, at se vlogs og synes simpelthen det er så hyggeligt, så derfor vil jeg forsøge at filme nogle til jer indimellem også. I denne omgang, har jeg filmet fra et event Anne og jeg deltog i, i København og fra vores tur til Göteborg, hvor vi besøge Nouws hovedkontor. Nogle rigtig hyggelige dage! Husk nu at abonner på Youtube og lad mig endelig høre, hvad i synes om de her videoer. God dag kære læsere.

// I finally put the first vlog together for you after some technical issues - I am glad that you can find other ways to make things work! As I said you must bear with me, it is so new to me still, and I think it's very unnatural to sit and talk to the camera and not at least go and film yourself in the street! So a huge thanks to my sweet Nouw "partner in crime" @annelinneaholm who helped with filming, and was forced to participate in the video and in fact also the next vlog coming up soon. I love to watch vlogs myself and I simply think it's so cozy, so I will try to film some for you sometimes too. This time, I filmed from an event Anne and I attended, in Copenhagen and from our trip to Gothenburg, where we visited Nouws headquarters. Some really nice days! Remember to subscribe to Youtube and let me hear what you think about these videos. Have a great day dear readers.

Likes

Comments

Godmorgen girls. Sikke et fint vejr, at vågne op til i dag! Så gør det altså knapt så meget, at det er koldt ude. Jeg har sørme også en ny advent konkurrence til jer, som kører fra nu af, til og med søndag kl 12. I har nemlig mulighed for at vinde et lækkert sæt fra Foreo, som indeholder en Foreo Luna mini samt tilhørende rens til en værdi af: 1324,-. Ikke dårligt vel? Jeg glæder mig til at komme igang med min, så jeg kan holde min hud fin henover vinteren! For at deltage i konkurrencen skal i:

1. Like bloggens Facebookside HER.

2. Kommentere "<3" i kommentarfeltet (husk at skrive jeres mail, så jeg kan komme i kontakt med jer)

Good luck girls!

Indlægget er sponsoreret

Likes

Comments