Header

Om jag ska vara ärlig. Så Ja jag gillade honom.
Inte sådär så det var fyrverkerier varje gång vi rörde varann.
Inte sådär så mitt hjärta stannade varje gång jag såg på honom.
Men jag skulle ljuga för mig själv om jag sa att jag inte ibland flyttade lite närmre honom bara för att han fick mig att känna mig säker.
Eller att jag att jag ibland vaknade mitt i natten, när han låg där så tryggt och varmt brevid mig, och bara ville hålla om honom för han förtjänar att bli älskad.
För det gör han, han förtjänar att bli älskad tills han går sönder. För så bra människa är han.
Jag skulle ljuga om jag sa att han inte gjorde mig glad, och att jag inte kommer sakna honom.
Jag säger inte att det vi hade var kärlek, men jag säger definitivt inte att det inte gjorde lite ont att förlora det.
Men jag erkänner att han betydde något för mig och jag önskar jag kunde ge honom världen.
Men jag kan inte ge honom allt, jag kan bara ge honom de trasiga delarna jag har kvar.
De bråkiga, stökiga, vassa delarna av mig. Och han förtjänar mer än så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kommer bara in och skriver här när jag behöver lätta lite. Släppa lite på tankarna.
Men funderar så mycket och behöver lufta med någon, något, er.
Jag har så svårt att släppa saker, att börja om. Jag kan aldrig förlora för om jag förlorar tänker jag på det tills jag får chans till revansch. Jag kan inte lämna något som är ofärdigt, varken relationer eller prestationer.
Jag dör hellre än att svälja stoltheten och erkänna att jag behöver hjälp.
För hur fan gör man? När man släpper saker alltså
När man med huvudet högt tänker, jag gjorde mitt bästa
eller lämnar den man älskar och aldrig mer vänder om, inte ens för att se att personen fortfarande står upp
Jag vet inte. Jag kan inte.
Jag glömmer saker lätt, jag kan aldrig komma ihåg en tid, den släpper jag. Jag förlåter lätt, jag kan inte hålla agg. Men jag kan inte ge upp. ​
Jag önskar jag kunde. Jag önskar jag kunde se mitt värde, värdera situationen och inse när jag inte behöver den eller behövs i den. Men det går inte. Jag kan inte släppa. 
Knepigt va? att ha ett sånt sjukt behov att va behövd.

Likes

Comments

​Idag är det en månad sen. På dagen. På minuten. Sen jag landade i Sverige igen. 
Har varit hemma en månad. Bara. Känns som jag aldrig varit borta. 
Har världens mest sentimentala dag. Kollade på bilder från studenten och grät för jag var en så oerfaren, rädd och nyfiken nin. Trodde jag varit med om allt jobbigt som fanns, var den vuxnaste 18åringen någonsin och skulle ta över världen nu. Min tur. Vuxna jag. 
2 år senare och det känns som jag blivit mindre? Kan sakna nonchalansen. Allt ordnar sig, världen är min, allt går at supas bort på lördag. 2 år senare och jag förblir en ångestfylld gurka typ. Något stelare, något mindre nonchalant och mycket räddare. Rädd för närhet, rädd för kärlek, rädd för att saker ska ändras. Tror dock fortfarande jag ska ta över världen. Men det kommer nog alltid sitta i. Ser det som ett personlighetsdrag.

Likes

Comments

Hans namn på min display. Igen. Det är lördag. Han är full. Igen. 
Han ringde vid 1 och sa att han var på väg hit, han ville hem till mig. 
Jag kunde inte säga nej. Men när det gått en timme så söver tårarna mig igen. 
03.43 vaknar jag av min ringsignal igen. 
"jag lovar jag är på väg nu" 
"du sa det för två timmar sen också"
"ja men nu är jag på väg, kan du betala min taxi?"
Såklart. Det handlar om pengar. Pengar och sprit. 
Jag säger nej, det blir bråk. Jag hör hur hans näve slår i väggen. 
Det går en timme sen ringer han igen. Jag hör det på hans röst, vad som kommer nu.
Han mumlar tyst, han börjar nyktra till. 
"förlåt älskling, jag vet att det här är fel"
Varför kan jag inte bara säga nej nu. Jag vet ju att jag inte kan ha det såhär varenda jävla helg. 
Jag är den han ringer till när det krisar, då är jag älskling igen.

Likes

Comments

Tog denna bild för ett år sen. Skulle vilja säga typ exakt ett år sen. 
Det är så sjukt när man tänker på hur fort tiden går. Jag tänker verkligen fortfarande att det är 2016. 
Ny vecka nya tag!! Första veckan tillbaka i verkligheten. För en vecka sen var mitt största problemet killarna var sena till stranden, känns ganska långt bort nu. 
Idag tänkte jag kolla lite med jobb och skola. Det är knepigt nu, hur man vill göra. Fortsätta resa eller börja plugga. 
Annars kommer jag inte orka göra något annat än att vila och gå prommis med vovven. Förkylningen tar fortfarande över trycket i huvudet. 

Likes

Comments

​Jag ör hemma. 
Tillslut. Det känns konstigt. När jag körde in på uppfarten hemma var det som mitt äventyr inte ens hänt. Allt ser likadant ut. Mamma doftar som mamma alltid doftat och hunden viftar på svansen precis som jag bara varit på Ica en snabbis. Tälje är exakt lika grått som jag lämnade det. 
Men jag är annorlunda. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva för om jag för 3 månader sen skulle hört mig själv säga detta nu skulle jag kräkts på mig själv. Men det gör det. 
Det där som kändes svart och tungt i mig finns inte kvar längre. Jag ser möjligheter istället för hinder. Mitt hjärta gör inte ont.
Jag vet att jag sög på att blogga där sista två månaderna. Ska försöka knepa ihop lite med bilder o allt vad vi gjorde.
Kom hem super förkyld, så denna vecka går åt att försöka laga mitt immunförsvar och få tillbaka min kropp sen.
Annars då. Spelar drakes nya lista hela tiden och Zaras nya album. Snöat in utav bara helvete. 
Nu ska jag kolla serie, har för många att ta igen nu. Att det hinner bli så många avsnitt på så lite tid? knepigt.

Likes

Comments

HEJ!!!
Förlåt att jag inte skrivit något här!! Trodde inte de va så många som gick in här men har fått fler arga meddelanden att jag inte uppdaterar haha. Vill ju göra det mest för mig själv så jag ska komma ihåg allt så det är så dumt bara att jag glömmer.

Men!! Nu har vi tyvärr lämnat Bali efter en underbar månad. Fantastiska Bali. Trodde inte jag skulle bli sådär frälst efter första två veckorna. Men det är liksom så mycket mer. Älskar Bali för du kan få 100 olika typer av semester där. Du kan få sol o bad på resort med familjen. Fest o drägg med kompisarna. Uppleva otroligt natur. Par semester. Tjejresa. Shoppingresa. Man kan verkligen mjölka ur allt ur den lilla ön.

Tyvärr fick vi ett sämre avslut på Bali haha. Vi var ute med Malin o Ellen i onsdags, och ba nej vi ska ta EN drink. Det slutade med att vi ramlade in på rummet klockan 3... Packade grejerna snabbt och gick o la oss.
Klockan 06.55 ringer mamma och ba "sover ni fortfarande? Jennifer ert flyg går om en timme"
Kan ni förstå paniken??? Så vi slängde ihop våra grejer och kastade oss in i en taxi. 07.20 stod vi och la våra grejer i Security check in? Förstår verkligen inte hur vi hann. Men det var det sjukaste.

Nu är vi iallafall i Kuala Lumpur. Är helt chockad över hur Billigt allt är här???? Vi åt sushi igår o ba ah detta blir nog en dyrare middag, för det var sån på rullband och tempura o sådär. Vi betalade 20kr var :-)))
Det är helt sjukt??? Shoppingen är också suuuuperbillig här. Farligt. Ska tömma Sephora tyvärr eftersom de har tarte.

Likes

Comments

Väntar. Vi sitter i tystnad. Det enda ljud vi hör är det tysta bruset från bilarna utanför och regnet som slår ner på rutorna. Jag sitter och stirrar rakt ut i luften. Helt tom på insidan med lika tomma ögon, rätt ut i ingenstans. Jag väntar på att det ska komma. Orden jag vetat ska komma så länge men som aldrig yttrats. Tårarna bränner i ögonlocken, dom liksom hotar som att, faller dom då är det färdigt. Då ramlar världen tillslut ihop. Världen jag så omsorgsfullt pusslat ihop med den lilla orken jag hade kvar. Jag väntar på att han ska säga något. Men han är full, han är trött och vi har precis tagit slut på den sista energin tillsammans.
Det är inte om förut när vi ses. Det är hårt mellan oss. Vi liksom käftar mot varann, och det vi säger som är snällt blir ändå till hot.
Tårarna hotar igen. Dom tar strypgrepp på mig. Det är dags nu. Snälla säg något.
"jag älskar dig" säger han.
"Jag vet" säger jag. Det blir tyst.
Han vänder sig mot mig och tittar på mig blint. Dom där blåa ögonen jag blev kär i en november kväll är nu utbytta mot en kall nyans av grå. Fyllda med minnen av kvällens vodka. Fyllda av sig osäkerheten på sig själv. Fyllda av ånger över allt han sagt till mig. Tårarna stryper mig. Det gör ont. Hjärtat slår mig i bröstkorgen. Det är dags nu.
"Jag vet men jag orkar inte mer, jag vill inte" säger jag.
Och så faller dom. Tårarna och därmed min värld.

  • Texter

Likes

Comments

Herregud vad mycket vacker natur jag fick uppleva igår. Vi hyrde moppar och tog oss över till Nusa Cenningan som, om jag inte misstar mig, är den minsta ön bland Nusa öarna. Det tar 10 min med moppe till the yellow bridge från vårt hotell på mushroom beach. Det är typ en 10m bred kanal man ska ta sig över för att komma mellan öarna och bron är Pytte liten, men eftersom bron gått sönder i en jätte hemsk olycka där personer faktiskt dog, så fick vi ta båt över.
Vi åkte iallafall till ett ställe som hette blue lagoon. Och herregud. Jag tappade andan så fint det var. Vi såg även sköldpaddor som låg o simma runt där i!!
Sen åkte vi till Le pirate som har en "beach club" eller vad man nu ska kalla det där man kan hänga och äta. Rekommenderar Le pirate starkt både på Gili T och här, sjukt go mat och så fint!

På kvällen sen åkte vi till byn, stressade i oss mat samtidigt som vi bevittnade den finaste solnedgången någonsin för att Hinna till ännu en biokväll. The whole truth visades igår men tror jag var den enda som riktigt fastnade för filmen haha. Idag blir det nya äventyr, tror det är Dream beach och sunset point som står på schemat.

Likes

Comments

Uluwatu har verkligen en så sjukt häftig miljö. Allt är byggt på klippor och stränderna är det vackraste jag sett i mitt liv.
Skulle inte rekommendera att åka hit en längre stund, en natt eller bara en dagsutflykt räcker definitivt. Men om ni är här, försök pricka in The rock bar, Single Fin's söndags häng och Blue point beach
Blue point är lite krånglig att hitta till men när man väl krånglat sig genom alla grottor och allt är det så värt det. Sjukt vackert. Passa på att ta det på en söndag så kan du slänga på dig strandklänningen o gå direkt till Single Fin's för dags fest.

Likes

Comments