Header

Frukost ute i solen // Strandhäng // Gyrosrulle till lunch // Starndhäng // Middag ute i solen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen idag har varit mer än underbar! avnöjt en god frukost med nybakt bröd ute i morgonsolen och därefter promenerade vi ned mot stranden. 25 grader varmt och inte ett moln på himlen. Hundarna badade som aldrig förr och grävde över oss med sand därefter, haha! På eftermiddagen tog Pär, jag och Tilla en promenad i Böda Sand's fantastiska motionsspår och avslutade sedan med några övningar på deras utegym. Några bilder lyckades jag får Pär att fota och tyvärr inte från de roligaste vinklarna, men men, bättre än ingenting! Nu väntas en god bbq buffé på Brasseriet!

Likes

Comments

Checkade ut från gårdagens camping kl 8 i morse och tog vårt pick och pack på vägen mot Böda, i hopp om att få plats. Väl där så fick vi vänta i ca 20 min i Drop in kön så hade vi fått plats. Så från och med idag fram till måndag kommer vi bo på den kända "Böda camping" från kanal 5. Har kollat över campingen och hittade självklart ett utav de största utegym som jag någonsin sett som jag kan köra lite "after beach" på! (ska försöka få någon som fotar övningar). Hittade också 2 super fina motionsspår på 2.5 km och 5 km. Här kommer jag verkligen att trivas! Har du varit på Böda camping?

Likes

Comments

Checkade in på en camping på Öland i morse tillsammans med familjen, för 1 veckas semester hemifrån. Det blev ingen utlandsresa denna sommaren, första gången på ca 10 år så känns ändå skönt att få åka lite husbil och se Sverige mer. Ska försöka bjuda er på något träningspass under veckans gång, annars får ni helt enkelt stå ut med bilder från vår semester! Har inte några riktiga planer på vad vi ska göra eller på vilka platser vi skall bo så semestern blir lite spontan och vi gör det vi känner för. Otroligt skönt!

Likes

Comments

Jag blir så otroligt glad av att få göra från andra om vilken förändring jag gjort. Att få höra dessa vackra och underbara ord från både folk jag känner och inte är något som betyder oerhört för mig. Ni är det som får mig att vilja fortsätta och vilja kämpa ännu mer!

Fick tidigare en frågan från en vän om att hjälpa henne skapa ett träningsprogram för att få plattare mage efter en födsel. Att få den frågan gjorde mig rörd och samtidigt stolt! Detta bevisar verkligen för mig själv att folk faktiskt tror på mig och att jag inspirerar människor till att själva göra en förändring på ett eller annat sätt. Idag några veckor senare är träningsschemat klart. Känns oerhört spännande att om 4 veckor få se progress foton på henne. Det är det som ger mig ett kvitto på hur jag lyckats sätta ihop schemat och hur det fungerade. Eftersom jag aldrig tidigare skapat ett schema åt någon annan så känns det ännu roligare och läskigare på samma gång. Jaja, nu får vi helt enkelt låta denna bruden kicka fett i 4 veckor så får vi se vad hon och jag åstadkommit ''tillsammans''. 

KÄMPA NU! - JAG VET ATT DU KAN!

Likes

Comments

Kände att det var dags för ett header byte då jag inte riktigt fastnade för den som jag bytte till tidigare. Nu känner jag mig i alla fall jätte nöjd för tillfället och hoppas att ni gillar den lika mycket som jag gör! Denna borde också vara bättre anpassad för läsning i mobilen, för er som läser där!

Likes

Comments

Ja det har varit ett väldans tjat om detta Pokemon GO nu i några dagar. Och som ni kanske har sett så släpptes det i bl.a Sverige idag. Jag själv är en av dem som inte laddat ner det tidigare på de sättet som många gjort det på utan väntade helt enkelt tills idag, när det släpptes ''på riktigt''. För att göra power-walken lite roligare en grå och halv regning dag som denna så ska jag ta med mig telefonen och Pokemon go ut på power-walken och göra träningen till en hel annorlunda sak idag. Nämligen Pokemonjakt. Det låter säkert hur barnsligt som helst att göra detta men eftersom jag själv var ett riktigt Pokemon fan i tidigare ålder så känns det som ett måste att testa på detta spelet. Och samtidigt tycker jag att det ändå för något positivt med det. Folk som tidigare inte rört sig så mycket kan nu i stället hitta en glädje till att röra på sig eftersom de spelar och då glömmer bort att de samtidigt tränar.

Varför inte ta en löprunda idag och se vilka du hittar? Kanske är löprundan idag mycket lättare än vanligt och du tar en lägre tur än väntat? Detta kan vara ett bra sätt för många människor i världen att hitta en glädje i sin träning och vardagsmotion. SÅ var du tidigare ett Pokemon fan? Ta med dig telefonen ut idag och se vilka Pokemon du hittar? Hur lång lyckades du ta dig? blev du förvånad över sträckan? Värt att testa på!

Likes

Comments

Drömmar och visioner om att göra någonting nytt och betydelsefullt. Något som betyder lika mycket för alla runt om kring som för mig. Jag vill vara en del av människors liv och hjälpa dem till en bättre vardag. Jag vill inte vara en i mängden resten av mitt liv, jag vill sticka ut och göra något annorlunda och betydande. Jag inspireras dagligen av människor som gått sin egen väg och skapat något nytt, ett märke, en logga och en produkt vare sig det är något fysiskt eller psykiskt. Jag är imponerad över hur pass mycket dessa människor betyder för mig och ger mig en vilja inom mig att själv vilja gå en egen väg och våga göra något nytt, göra något som inte alla tror på från en början men som jag själv vet kommer lyckas. Att ha drömmar och visioner är inte lätt, speciellt inte när man inte när man inte har de eventuella kunskaper eller människorna som står bakom en i hjälpen om att komma igång och få det på rull. Jag antar att det är här det avgörs. Om man blir framgångsrik eller ej. Varför ska det behöva vara så? Varför ska inte jag våga eller rättare sagt kunna ta steget själv och göra något stort och märkvärdigt? Vem bestämmer egentligen vilka som är ''värda'' att bli något och andra inte? Jag vill ju så gärna och inom mig så tänker jag att jag en dag ska. Problemet är ofta att den där ''en dag'' aldrig blir av. Varför inte ta steget idag? Varför inte börja leta och skapa något eget och stort som kan hjälpa och inspirerar andra människor på samma sätt som andra människor inspirerat mig? Innerst inne så vet jag. Att jag kan om jag vill!

Likes

Comments

Måndagens pass fick bestå av 45 minuter crosstrainer och sedan 30 minuter på gåbandet. Ett otroligt skönt och välbehövligt pass där svetten fick rinna åt alla håll och kanter. Knappt en torr del på mig efter dessa 2 rätt intensiva pass.

Tisdagen fick bli en vilodag då Kajsa kom på besäk och vi fick äntligen träffas efter ca 3 veckors uppehåll, vilket var alldeles för länge måste jag säga. Passade på att toppa och slinga hennes hår, vilket faktiskt blev super fint på henne! I övrigt har jag haft alldeles för ont i visdomstanten (som inte existerar, då den ligger gömd) och har inte ens velat tänka på träning.

Idag tänker jag dock strunta i värken och hoppas att lite träning och svett kan få huvudet och ondheten på helt andra tankar än kring munnen. Vill verkligen inte till tandläkaren och operera ut den då jag känner en viss skräck för ondheten som kommer att komma efteråt... Någon som opererat bort visdomständer och kan säga hur det känns?

Likes

Comments

Gårdagens träning som jag egentligen skulle har postat igår... Fick bestå av en riktig ben- och rumpdödar söndag. Men ungefär samma upplägg och övningar som jag gjorde tidigare i veckan men med fler reps i varje set samt att någon övning byttes ut. Till en början var jag inte speciellt sugen på att träna och hade egentligen inte planerat det tills att jag fick på mig träningskläderna från Gymshark, då fanns ingen återvändo!

Övning
Vikt
Repetitioner

Bulgariska utfall // Bulgarian lunges

Box jump

Liggande höflyft // Butt lift

Deadlift

Squat

Utfall // Lunges

Donkey kicks

25 kg skivstång

Kroppsvikt

25 kg skivstång

25 kg skivstång

25 kg skivstång

25 kg skivstång

25 kg skivstång

15reps * 3set

15reps * 3set

15reps * 3set

15reps * 3set

15reps * 3set

15reps * 3set

15reps * 3set

Övningarna ovan går lika bra att utföra hemma som på gymmet. Det krävs ingen vikt i övningarna från grunden utan att träna alla dessa med egen kroppsvikt fungerar lika bra det med!

Sport BH och shorts kommer från Gymshark

Likes

Comments

1 34595 Next

Better Blogging Nouw