Header

1. Hur gammal är du?
24 år

2. Var bor du?
I en liten by i Jämtland, så kallad Mörsil, 3 mil utanför Åre.

3. Vad har du gjort i dag?
Klev upp kl 7:15, gjorde mig i ordning och gick sedan ner för att göra havregrynsgröt med rårörda lingon.
Kl 8:00 klev jag in på jobbet, arbetar på en skola som lärare så börjar mina dagar kla 8:00, vilket är mycket skönt.
Från 8-16 har jag jobbat med min klass och just nu inväntar jag att middagen ska bli klar för att seda kunna bege mig iväg mot gymet för att döda lite rygg och kondition idag!

4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Sommar! Jag älskar sol och värme. Av något skäl hittar jag alltid mer saker att göra på sommaren än någon annan årstid. Sen älskar jag självklart att fiska, vilket jag och P spenderar större delen av sommrarna med! Men gillar helt enkelt att kunna klä mig i lite kläder utan att behäva frysa. Dock har jag en loten kärlek till julen och vårvintern när man äntligen kan åka längdskidor och njuta av vårsolen.

5. Är du beroende av någonting?
Coca cola.
6. Nämn tre saker som man kanske iinte vet om dig.
1. Jag hade under en längre tid 2010 problem att få i mig mat utan att bli illamående eller kräkas.
2. Jag studerar till lärare mot årskurs 4-6.
3. Jag skulle vilja bli modell för typ kläder eller liknande.

7. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Trivs rätt bra där jag är nu bortsett från temperaturerna. Därav skulle det vara skönt att vara i ett land med lite värme nu ett tag.

8. Vad är du på för humör just nu?
Jag är på toppenhumör!

9. Vilket är ditt favoritgodis?
Sura godisar!

10. Vilken är din favoritaffär?
Gina tricot och Vero moda

11. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Kvälls! HATAR att gå upp tidigt på morgonen! Försöker snooza så länge jag kan varje morgon för att få mig de sista minuterna med sömn. De dagar jag planerar något så försöker jag planera så jag får sovmorgon, haha!

12. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
P, då han städat hela huset i 2,5 timmar medan jag var borta på skola i Sundsvall!

13. Är du blyg?
Nej egentligen inte. Ibland kanske jag är det i början, precis när jag träffar helt nya människor. Men rent allmän skulle jag inte klassa mig som en blyg person.

14. Vad heter du i andra namn?
Sandra

15. Vill du gifta dig?
Ja självklart! Drömmen är att göra år 2020 då jag och P varit tillsammans i 10 år!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägget innehåller alinks

Klickabilderna för att ta dig till plagget!

Mina löparinstinkter inom mig vill inget annat än ut och springa just nu, men på grund av temperaturen så väljer jag att stanna inne. Är rädd för att träna i allt för kalla temperaturer innan kroppen vant sig, och jag vill absolut inte dra på mig någon onödig förkyldning nu när träningen går så bra! Hur som helst drömmer jag mig bort till träningsklädernas värld och har hittat en drömoutfit som jag skulle vilja bära både vid löpning som skidåkning i vinter. Ska försöka hålla tassarna borta just nu utifall att tomten överaskar mig med något utav dessa läckerheter!

Likes

Comments

I may not see you, but I feel you brewing something serious. Can't wait to finally meet you! I promise to show you off as often I can!!

Tights från Vincerefitness , koden jeriksson15 ger dig 15% rabatt på hela ditt köp!

Likes

Comments

Vintersäsongen är här och jag kommer spendera en hel del av mina lediga dagar i skidspåret för att förbereda kroppen inför vasaloppet den 4 Mars. Idag tog jag och Patrik årets första tur på 5 km vilket kändes förvånansvärt bra. Kan inte minnas att det gick så här lätt när jag avslutade vintersäsongen i våras, så det innebär att träningen på gymmet har gett resultat, wiho! Förhoppningsvis ska jag hinna med en tur till innan helgen är slut men kommer då att sikta på 7,5 km åkning eftersom att 5 km gick så pass lätt som det gjorde.
Ikväll vankas tv mys framför idolfinalen.

Likes

Comments

Idag fick hemmaträning stå på schemat! Har blcit extremt dålig på att träna mage på sista tiden så att träna mage hemma blev faktiskt ett perfekt pass. Märker tyvärr att magen inte varit prio på sista tiden då övningar som jag klarade galant förut genats blev tunga efter några få omgångar. Men det är bara att bita ihop för nu ska jag träna tillbaka mina muskler och försöka att inte låta dem hamna i skuggan av axlar, rygg, triceps, biceps och bröst träningen.

Övningarna nedan tränades i triset.
Det vill säga att jag tränade 3 övningar efter varandra sedan en kort vila för att upprepa övningarna igen, detta repeterates i totalt tre omgångar.

Triset 1
Sit ups 20 x 3
Leg raises 20 x 3
Mountain climbers med upphöjda ben 20 x 3 (10 med vardera ben)

Triset 2
Plankan 30 sek x 3
Rotera överkropp sida till sida med vikt 40 x 3 (20 på vardera sida)
Cykla i lyften med benen 40 x 3 (20 med vardera ben)

Byxorna ovan var kärlek vid första kastet för min del måste jag erkänna! För hur snygga är dom inte?
Med koden Jeriksson15 får du 15% rabatt på hela ditt köp hos Vincerefitness, perfekt för julklappar din någon i din närhet, eller till dig själv!

Likes

Comments

Avslutade skoldagen med middag och glöggmys med julmusik hemma hos Evelina. Mycket mysig och veälbehövlig kväll för att orka med morgondagens föreläsningar och helgen inlämingsuppgifter. Hade egentligen planerat in en löppass bestående av långa intervaller tillsammans med Louise men en mysigt glöggkväll var inte helt dumt att ersätta löpningen med! Kvällar som dessa, där man njuter av lugn och ro med gott julfika tillsammans med sina vänner är kvällar som behövs oftare. Det är något jag får bli bättre på helt enkelt!

Likes

Comments

En ny vecka är här och den startas upp i Sundsvall med skola och mys i camping stugan tillsammans med det härliga ''campinggänget''. I vanlig ordning passade jag och Louise på att ta en power walk på strax över 5 km efter skola och middag vilket var så otroligt sköt. Huvudet känns alltid så extremt tyngt när man är på innevecka så ett utomhus träningpass är behövligt alla kvällar för att orka med föreläsningarna. I morgon ska vi försöka ta oss upp till Södra begret och ta oss en löptur bestående av löngre intervaller då det förhoppningsvis är mer snö i banorna och inte lika isigt som på vägarna, men det återstår att se! Mer om detta i morgon!

Likes

Comments

Man skulle ju kunna önska att jag just nu var på gymmet och tränade så att svetten sprutar. Men så är det tyvärr inte. Har haft en rätt fullspäckad dag och har precis gjort klart planeringen för veckan och sitter nu med en kopp glögg i handen och en bingolott framför mig. I morgon åker jag nämligen till sundvsall så jag passar på att njuta i soffan tillsammans med P för att få lite tid innan vi är ifrån varandra några dagar. Träningen har denna veckat legat på vila och har bara lyckats få till två pass, men dessa två pass är mycket bättre än inget alls så jag känner mig trots det nöjd! Ibland behöver kroppen vila och denna vecka var just en sådan. I morgon vankas dock en löptur med mina vänner efter skolan, något som jag ser fram emot!

Likes

Comments

Ska du på gymmet med en vän? Testa denna, för jag lovar att den kommer att bränna i magen!

Nu komer äntligen en film på en av kompisövningarna som jag och Natalie gjorde när vi träffades i Uppsala förra helgen. Denna övning är så sjukt grym för magen och man blir totalt slutkörd! Vi körde max antal repetitioner, det vill säga så långt tills att vi inte orkade en till och vi upprepade det i tre omgångar.

Utförande: Failure x 3 omgågar

Vi båda bär plagg från Vincerefitness! med koden Jeriksson15 får du 15% rabatt på alla deras träningskläder!

Klicka på kugghjulet och ändra till 720 för att få bättre upplösning

Likes

Comments

Julen kom vist tidigt i år. Fick i onsdags hem ett helt underbart paket från Proteinboaget fyllt med läckerheter från GAAM nutrution och proteinbolagets t-short och shaker. Håll utkik på instagram JENNNYFER och i blogger för spännande erbjudanden framöver!

Likes

Comments

Instagram@jennnyfer


Better Blogging Nouw