Header

Många har varit intresserade av min hudvårdsrutin!
Jag har ganska nyligen börjat med dessa produkter men är helt frälst.

Från vänster;

1. ALOE MOISTURIZING LOTION - Återfuktar både ansikte och kropp helt fantastiskt bra. Dessutom så himla dryg så det är mycket produkt för pengarna. Baserad på stabiliserad Aloe Vera Gel.

2. FOREVER ALOE SCRUB - en riktigt bra djuprengöring som är en mild scrub nog för att kunna användas varenda dag och hjälper dig rengöra huden samt dina porer från smuts.

3. ALOE LIPS - Väldigt bra och återfuktande läppbalsam som funkar lika bra på läpparna som på nagelband och klåda. En riktigt bra multiprodukt!

4. ALOE NOURISHING SERUM - ETT MÅSTE! Det känns som att man smörjer in sitt ansikte med silke, och det tillför så mycket fukt! Ger dessutom lystern tillbaka och den innehåller Aloe Vera, vitamin E, vitt te och mimosaextrakt.

5. ALOE HAND & FACE SOAP - En så underbart bra mild men grym rengörning! Tvättar själv av min makeup med denna och ingen har lyckats göra så rent som denna. ALL min vattenfasta mascara försvinner och jag kan torka mig med en vit handduk utan rester från mitt smink, vilket jag tidigare "brottats" med. Funkar dessutom bra som tvål över hela kroppen, även för känslig hud, även som schampo och intimvård då den är pH-kontrollerad.

Om ni också är intresserade av dessa produkter och vill beställa eller ha mer information kan ni skicka ett mejl till angelica.eriksson@hotmail.com eller skriva till Angelicas facebook HÄR alternativt DENNA SIDA :-)

För beställning eller mer information om fler produker, kontakta: angelica.eriksson@hotmail.com

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har haft en helt underbar dag på Kolmården tillsammans med älskling och familjen. Vågade mig faktiskt på att åka bergochdalbanan WILDFIRE, som tydligen skall vara den snabbaste i Europa, med sina 115 km/h och bland världens värsta med en fallvinkel på 83 grader, samt omnänd av LA Times som topp 10 bästa bergochdalbanorna i världen. Det gjorde jag bra! Hade nog bestämt mig innerst inne för att jag skulle åka den, redan innan vi kom till parken så förmodigen var det därför som jag självmant, utan tvek och gruvensamhet bara satte mig i den och for iväg. Nu i efterhand så är jag glad över att jag åkte denna fantastiska bergochdalbana då detta var och är den absolut bästa, roligaste och hemskaste som jag någonsin har åkt, och förmodligen kommer åka. Ett tips till alla er som skall på Kolmården. Se till att åka WILDFIRE!

Likes

Comments

Frukost ute i solen // Strandhäng // Gyrosrulle till lunch // Starndhäng // Middag ute i solen

Likes

Comments

Dagen idag har varit mer än underbar! avnöjt en god frukost med nybakt bröd ute i morgonsolen och därefter promenerade vi ned mot stranden. 25 grader varmt och inte ett moln på himlen. Hundarna badade som aldrig förr och grävde över oss med sand därefter, haha! På eftermiddagen tog Pär, jag och Tilla en promenad i Böda Sand's fantastiska motionsspår och avslutade sedan med några övningar på deras utegym. Några bilder lyckades jag får Pär att fota och tyvärr inte från de roligaste vinklarna, men men, bättre än ingenting! Nu väntas en god bbq buffé på Brasseriet!

Likes

Comments

Checkade ut från gårdagens camping kl 8 i morse och tog vårt pick och pack på vägen mot Böda, i hopp om att få plats. Väl där så fick vi vänta i ca 20 min i Drop in kön så hade vi fått plats. Så från och med idag fram till måndag kommer vi bo på den kända "Böda camping" från kanal 5. Har kollat över campingen och hittade självklart ett utav de största utegym som jag någonsin sett som jag kan köra lite "after beach" på! (ska försöka få någon som fotar övningar). Hittade också 2 super fina motionsspår på 2.5 km och 5 km. Här kommer jag verkligen att trivas! Har du varit på Böda camping?

Likes

Comments

Checkade in på en camping på Öland i morse tillsammans med familjen, för 1 veckas semester hemifrån. Det blev ingen utlandsresa denna sommaren, första gången på ca 10 år så känns ändå skönt att få åka lite husbil och se Sverige mer. Ska försöka bjuda er på något träningspass under veckans gång, annars får ni helt enkelt stå ut med bilder från vår semester! Har inte några riktiga planer på vad vi ska göra eller på vilka platser vi skall bo så semestern blir lite spontan och vi gör det vi känner för. Otroligt skönt!

Likes

Comments

Jag blir så otroligt glad av att få göra från andra om vilken förändring jag gjort. Att få höra dessa vackra och underbara ord från både folk jag känner och inte är något som betyder oerhört för mig. Ni är det som får mig att vilja fortsätta och vilja kämpa ännu mer!

Fick tidigare en frågan från en vän om att hjälpa henne skapa ett träningsprogram för att få plattare mage efter en födsel. Att få den frågan gjorde mig rörd och samtidigt stolt! Detta bevisar verkligen för mig själv att folk faktiskt tror på mig och att jag inspirerar människor till att själva göra en förändring på ett eller annat sätt. Idag några veckor senare är träningsschemat klart. Känns oerhört spännande att om 4 veckor få se progress foton på henne. Det är det som ger mig ett kvitto på hur jag lyckats sätta ihop schemat och hur det fungerade. Eftersom jag aldrig tidigare skapat ett schema åt någon annan så känns det ännu roligare och läskigare på samma gång. Jaja, nu får vi helt enkelt låta denna bruden kicka fett i 4 veckor så får vi se vad hon och jag åstadkommit ''tillsammans''. 

KÄMPA NU! - JAG VET ATT DU KAN!

Likes

Comments

Kände att det var dags för ett header byte då jag inte riktigt fastnade för den som jag bytte till tidigare. Nu känner jag mig i alla fall jätte nöjd för tillfället och hoppas att ni gillar den lika mycket som jag gör! Denna borde också vara bättre anpassad för läsning i mobilen, för er som läser där!

Likes

Comments

Ja det har varit ett väldans tjat om detta Pokemon GO nu i några dagar. Och som ni kanske har sett så släpptes det i bl.a Sverige idag. Jag själv är en av dem som inte laddat ner det tidigare på de sättet som många gjort det på utan väntade helt enkelt tills idag, när det släpptes ''på riktigt''. För att göra power-walken lite roligare en grå och halv regning dag som denna så ska jag ta med mig telefonen och Pokemon go ut på power-walken och göra träningen till en hel annorlunda sak idag. Nämligen Pokemonjakt. Det låter säkert hur barnsligt som helst att göra detta men eftersom jag själv var ett riktigt Pokemon fan i tidigare ålder så känns det som ett måste att testa på detta spelet. Och samtidigt tycker jag att det ändå för något positivt med det. Folk som tidigare inte rört sig så mycket kan nu i stället hitta en glädje till att röra på sig eftersom de spelar och då glömmer bort att de samtidigt tränar.

Varför inte ta en löprunda idag och se vilka du hittar? Kanske är löprundan idag mycket lättare än vanligt och du tar en lägre tur än väntat? Detta kan vara ett bra sätt för många människor i världen att hitta en glädje i sin träning och vardagsmotion. SÅ var du tidigare ett Pokemon fan? Ta med dig telefonen ut idag och se vilka Pokemon du hittar? Hur lång lyckades du ta dig? blev du förvånad över sträckan? Värt att testa på!

Likes

Comments