Header

Wear nudes

Nude, beige, rose, ja dessa färger är helt enkelt somriga och går att matcha till allt!
Nedan följer tips på hur du kan bära dina ''nude'' kläder och vad du kan matcha dem till.

Nude från topp till tå.
Bryt av nude med svart eller grått.
Kombinera nude med leopard mönstrat.
Nude till denimfärgade jeans, blus eller jacka.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Han inte blogga igår då jag haft fullt upp hela dagen. Håller på att flytta ut ur vår lägenhet nu i några dagar då vi hade vår sista natt där igår. Den är nu helt ur städad och hoppas på att den är godkänd när de kommer för att titta på den i morgon bitti. Jag hann i alla fall med att träna igår, otroligt nog! Killen ville absolut iväg och fiska så passade då själv på att fiska lite granna och sedan träna mina 30 minuter på strandkanten. Otroligt härligt att kunna kombinera dessa två intressen med varandra. Dom tar liksom ut det bästa ur varandra och kan bjuda på massor av fantastiska tränings vyer! Idag är det LISS som står på schemat och hoppas att regnet upphör snart så att jag kan träna ute idag igen!

Likes

Comments

Jag är ingen löpare och har aldrig varit. Jag har alltid haft svårt att finna glädjen i en löptur och att få kroppen som huvudet att tycka att det är roligt. Allt känns oftast så tungt och tråkigt, vilket leder till att jag under hela mitt liv gruvat mig för att springa därav har jag aldrig lärt mig springa. Jag säger lära för det är en konst att kunna det. Att kunna andas rätt, va avslappnad, blicka framåt, tänka positivt och låta fötterna rulla.

Nu på senare tid har något börjat hända. Jag tog ett beslut om att jag också ska kunna springa. Jag vill också kunna springa 5 km eller 1 mil och känna att det är roligt, att det är lätt och avslappnande. Första gångerna gick inte alls bra. Ställde för höga krav på mig själv och fick håll direkt. Varvade dock löpning med power walks, vilket resulterade i att jag tog mig runt.

I April i år tog jag tag i det hela och bestämde mig på riktigt att det är kul att springa och att för att jag kan springa. Jag knöt på mig löparskorna och tog mig ut 4,5 km. Allt gick faktiskt helt okej och det var inte alls lika tungt som jag minns det. 29.53 min senare var jag runt.

Den 22 juni tog jag mig en löptur trots att jag inte all kände för det, Regnet hade fallit hela dagen och kroppen var allmänt slö. väl ute på vägen rullade allt på bra. Jag hade bra hållning, hittade andningen när det gick tungt och allt kändes roligt. Trots att hållet kom sista 300 metrarna pga spänning i kroppen så jag fick sakta ner till ett gå tempo så tog jag mig runt. 25:15 så var jag runt. Inte bästa tiden jag haft men nära nog!

Utan att ha tränat löpning något mycket utan bara tagit en tur när jag känt för det, dvs inte ens en gång i veckan, så har något hänt. Jag har fått den glädjen jag trodde var omöjlig att få. Jag har ju till och med tagit mig runt 8,5 km! hur hände det?? Något som jag aldrig kunnat drömma om för ett år sedan ens, och allra minst när jag vägde som mest.

Från april 2016 till Juni 2016 har jag alltså utan vidare konditionsträning av löpning, kanske 1 gång varannan vecka gått från att springa 4,5 km på 29:53 till 24:50 vilket för mig är en stor vinst. En vinst som gör att jag orkar och vill ge mer och mer för varje dag som går.

Jag har nu på bara några månader övervunnit mina demoner i huvudet återigen, denna gången i löpning och det känns fantastiskt. Det känns hur man växer som människa och att man blir starkare och starkare varje gång. Nu är det inte psykiskt längre, nu blir det fysiskt. Med detta vill jag säga till alla er som inte heller tror att in kan springa för jag vet att ni kan det. Jag själv trodde det var omöjligt men se, här är jag idag! Pressa dig inte genom något, ta det som det kommer och låt de ta tid. Varje gång du tränar räknas och är bättre än det du inte gör. Kommer man inte runt löpandes så har man i alla fall försökt och varje försök kommer tillslut att resultera i ett fullbordat försök! Ta tag i det som du vill och bestäm dig för att klara det, ge det året ut så lovar jag att du kommer kunna springa mer än du tidigare trott!

Likes

Comments

För visst är camo mönstret hett? Det är bara så underbart snyggt att matcha till allt och går verkligen att styla upp och ner. Skulle vara på tiden att införskaffa sig ett par camo-byxor som man kan glänsa i. Se bara på dessa outfits ovan, dom är verkligen ''to die for''!

Likes

Comments

Jag kan nu med glädje berätta för er att jag och todieforswimwear har ett sammarbete! Vi kan nu erbjuda alla er läsare 15% rabatt på alla bikinis från tidiefor.com!
Det enda du behöver göra är att använda koden JENNNIFER i kassan för att få rabatten! Ha så kul! ♡


Girls! I've teamed up with @Todieforswimwear and we're now offering 15% OFF on any of their bikinis from Todiefor.com! Just use the code 'JENNIFER' at checkout to get your discount. Enjoy!

Likes

Comments

Gårdagens LISS fick resultera i 4,5 km löpning för att hinna undan regnet. Helt okej runda med tanke på att jag varit sjuk i 2 veckor, dvs helt utan träning och därefter inte heller sprungit sedan Mörsil trail. Väl på löprundan så började allt riktigt bra. Benen var lätta, tankarna var positiva och hållningen var bra. Detta gav mig en positiv känsla i hela kroppen! Mycket av det var nog också för att jag nu inte kan låta mig själv gå eller fuska på dessa rundor när jag för ca 3 veckor sedan klarade mig runt 8,5 km! Det är en morot värd att ha i huvudet under rundan!

Sista 300 metrarna måste jag dock ha börjat spänna mig, glömt att andas och bara stressat mig igenom för BAM så var hållet framme. I både höger axel och under höger revben. Typiskt att de skulle komma i sista branta uppförsbacken! Tittade på klockan och såg att jag var nära att springa lite snabbare än sist, men hållet höll emot mig. Der gjorde så ont. Jag saktade in och lät mig halv springa up, dvs en variant av gå och springa bara för att inte gå och låta demonerna vinna. Och jag klarade det! 25,13 minuter och jag var runt! Utan att gå eller vila. Demonerna vann inte över mig denna gången. Nu var det jag som vann!

Nu har jag styrka inför nästa löppass och jag vet att jag kan ta mig runt, utan att vila!

Likes

Comments

Nu är jag frisk och utvilad och är nu här för att ge allt de sista veckorna av BBG 1.0 runda 4! Vecka 8 av 12 är igång kickad och passet kändes förvånansvärt bra då jag låg och halvsov i soffan fram till passets start. Har egentligen varit allmänt trött och slö i huvudet hela dagen idag så att jag faktiskt genomförde passet på riktigt är en vinst för mig! Lade till en extra övning för rygg och triceps i slutet då det faktiskt är lite rygg i BBG passen. Min ryggövning kan ni se på bilden nedan. (övningen gjordes dock på hårt underlag och inte i en säng som på fotot men fick inte fotografen att flytta sig från sitt rum för att ta på den verkliga platsen...)

Planen för dagens pass var att fota lite övningar åt er, men med kameran glömd i lägenheten så gick det inte få till mer än så här. Bättre än ingenting i alla fall!

Är ni med mig de sista veckorna!?

Likes

Comments

Gårdagen spenderades hemma tillsammans med hundarna då min förkylning sedan förra veckan inte velat ge sig. Träningen ligger just nu på vila veckan ut för att kroppen skall få återhämta sig så mycket som den behöver innan vi kickar igång de 5 sista veckorna av denna rundan BBG.

Onsdagen bjöd på 21 grader varmt och strålande sol. Någon som passade mig perfekt eftersom jag ändå inte orkar göra något ansträngande. Då passade jag självklart på att bättra på brännan ute i solen, in slukad i en bok samtidigt som valparna också får sin ute tid innan det är dags för dem att sova igen. Helt underbart! Dagar som dessa vill jag ha fler av och hoppas att Jämtländska sommaren kan visa sig från sin bästa sida i år!

Sitter just nu i en stuga i Ullared då det vankas Iron Maiden i Göteborg i morgon och sedan göra GEKÅS på Lördagen. Kan det bli en bättre helg fri från allt husfix, jobb och plugg!?

Ekar det tomt på bloggen under helgen så vet ni varför! Förmodligen har jag tappat bort mig nere i den överfulla kundvagnen på GEKÅS.... haha....

Likes

Comments

Dessa fyra tightsen ovan är mina absoluta favoriter. Därför är dom också de som jag använder mest när jag tränar, och vill därför dela med mig utav dom med er. Dem ligger inte i någon speciell ordning utan dom är bara handplockade i ordningen. Enjoy!

Likes

Comments

Instagram @jennnyfer

1 34592 Next