Header

Måndag och en ny vecka på mitt träningsschema startade och denna gången i ett nytt set från ICANIWILL. Idag fick träningen bestå av bröst, triceps och mage, något som jag sett fram emot länge. Har verkligen hittat glädje till överkroppsträning som jag nämnde för någon dag sedan. Idag fick jag även öka i lite vikt i några övningar vilket känns mycket roligt då det verkligen är ett bevis för att jag blir starkare och träningen går frammåt helt enkelt. Nu laddar jag upp inför morgondagens rygg och biceps pass med lite fillmys tillsammans med P. Hoppas att du har ett lika härligt avslut på måndagen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen bjöd på en helt underbar träningsdag där jag passade på att kötta igenom rumpa och ben rejält, vilket kanske syns på bilden, haha! Har blivit dålig på att träna ben på sista tiden eftersom jag hittat min kärlek i överkroppsträningen nu. Något som gör att benen hamnar åt sidan, men jag ska bättra mig på den fronten! Framöver ska jag i alla fall föröska få in ett helt renodlat pass för ben och rumpa och inte bara nöja mig med det som jag får på body pumpen.

Dagens pass var i samarbete med refitness träningsschema och bestod av:
Squats, marklyft, benspark, tåhävningar, utfall, leg curl.
Övningar som fick mig att gå skakandes hem från gymet, haha!

Likes

Comments

Outfit i samarbete med Chiquelle

Fullkomligt älskar tröjan som kom hem i min brevlåda förra veckan. En härlig rosa nyans med puffiga ärmar och hälrigt kabelstickade mänster. Denna har redan hunnit bli en av mina favoriter i garderoben under dessa kalla vinterdagar.

Kan med glädje erbjuda dig som läsare rabatt hos Chiquelle på 15%, det endadu behöver göra är att använda koden HOLIDAY15 i kassan innan du betalar. Koden är giltlig till 19/11.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägg i samarbete med Chiquelle

Fick hem ett paket i fredags från Chiquelle och blev totalt förälskad i en av tröjorna som fanns i paketet. En perfekt rosa stickad tröja med snygga pärldetaljer längs armarna, WOW! Tröjan är verkligen något som går att matcha till allt och genast få en tråkig och alldaglig outfit att kännas lite festligare och roligare. Jag känner redan nu att denna tröja kommer att bli välanvänd under slutet av 2017 och början på 2018. Kan med glädje erbjuda dig 15% rabatt på hela din order hos Chiquelle . Uppge koden HOLIDAY15 i kassan så dras rabatten av på priset!

Likes

Comments

Sitter och planerar min kommande vecka. Inser att jobb 100% och plugg 100% kräver en del planering för hur man ska få ihop dagarna och på något sätt lyckas ha tid över till att vila om umgås med P också. Tanken är att jag och P ska starta upp en kostplan nu som vi kommer att följa fram till julafton för att sedan starta upp det igen i Januari. Under denna tide kommer vi att äta utifrån ReFitness kost och även träna utifrån deras schema. Jag känner själv att jag behöver börja lägga på mig muskler osv nu inför vasaloppet och därmet gå ner lite i fettprocent.

Måndag: Jobb 8-16, plugg, gym - styrka
Tisdag: Jobb 8-16, plugg, gym - styrka och HIIT 20 min
Onsdag: Jobb 8-17, bodypump pass 18:30-19:30 följt av lågintensiv löpning i 30 minuter.
Torsdag: Jobb 8-16, plugg, löpning tillsammans med 2xu i Åre.
Fredag: Jobb 8-13, Plugg, Vila
Lördag: Pugg, Gym - syrka och HIIT 20 min
Söndag: Plugg, gym - stryka

Likes

Comments

Har en tid hos frisören inbokad under nästa vecka och försöker hitta den perfekta färgen och frisyren till mig. En större del av mig vill behålla mitt blonda hår denna höst/vinter tillsammans med en härligt snygg frisyr. Google kommer att vara min vän under närmsta veckan i hopp om att hitta den ultimata frisyren. Vilken frisyr och färg brinner du för i höst?

Likes

Comments

Precis innna jag skulle bege mig iväg till Sundsvall för några dagar med studier trillade två favoriter ner i brevlådan. Självklart fick några bars följa med mig till Sundsvall för föreläsningar och redovosningar. Man blir ju som ett barn på julafton när godsaker som dessa levereras! Hur som helst ser jag fram emot mina kommande träningskvällar när jag får avnjuta kaseinfluff med smak av nötkräm, mums!

Likes

Comments

Känslan av att kunna sitta precis vart man vill och när man vill för att tjäna pengar och utföra sitt arbete är helt magisk! Jag håller på att starta upp något nytt i mitt liv där jag kommer att kunna göra saker som jag bara kunnat drömma om. Det bästa med min nya investering är att det enda jag behvöer för att utföra mitt arbete är WIFI! Jag kommer kunna erbjuda er produkter under en tid framöver till väldigt förmånliga priser så är du intresserad av detta, släng in ett mail till jemmpan_@hotmail.com!

Likes

Comments

Ännu en vecka har seglat förbi och träningen har gått bättre än på länge. Sitter med träningsvärk i hela kroppen och vet inte hur jag ska kunna ta mig till att träna i morgon, haha. Hoppas att lite av träningsvärken släpper under natten, annars får jag bita ihop helt enkelt! I veckan har jag hunnit med 4 pass från ReFitness schema som har bestått av styrka och 2 HIIT pass på 20 minuter, så sjukt roliga pass! Trodde att jag inte skulle orka med 20 min HIIT men det har gått så mycket bättre än väntat och jag känner verkligen hur min löpträning ger resultat för varje pass. Det gör migotroligt glad! Utöver dessa 4 pass från ReFitness genomförde jag mitt Body Pump pass i onsdags följt av 30 min löpträning fär jag sprang 4 min och power walkade i 2 min. Igår fick jag äran att följa med min syster på gymmet i Östersund och genomföra veckans 4e strykepass följt av 20 min HIIT tillsammans med henne vilket var så otroligt roligt. Något som jag skulle behöva oftare!

Jag är beredd att ge mig in på en ny vecka som kommer att startas upp i Sundsvall med skola. Dräför kommer också träningen under de första dagarna att ske utomhus i form av löpning och power walk eftersom jag inte har möjlighet att ta mig in på ett gym.

Likes

Comments

Lördagen är här och solen strålar högt på himmelen. Man skulle nästan kunna tro att det var sommar ute, bortsett från den nollgradiga temperaturen. Jag sitter hemma med träningsvärk i hela kroppen, en känsla som är underbar men samtidigt lite jobbig eftersom jag egentligen skulle vilja ta en underbart härlig löptur ute i naturen. Men eftersom jag hade en hård ''legday'' igår så är varken lår, rumpa eller vader speciellt rörliga, haha!

Idag står det axlar på schemat och jag ska försöka ta mig ivög till gymmet för att pressa mig igenom träningsvärk i biceps och rygg. Hur som helst så drömmer jag mig bort till nya träningskläder med färger av svart och aprikost. Hittade ett underbart kollage ovan med just dessa färger som jag vill tipsa er om. VIsst är det en snygg combo!?

Likes

Comments

Instagram@jennnyfer