Header

Som bilden visar så är nu min tenta i matematik äntligen avklarad och jag hoppas verkligen på att det gick vägen. Bara att hålla tummarna i tre veckor nu innan vi får resultatet..

Likes

Comments

Snart är det fars dag och tänkte därför passa på att rekommendera några underbara produkter som du kan skämma bort din, eller era barns pappor, din sambo, make eller pojkvän med. Produkterna kommer från mitt favoritmärke inom hudvård, nämligen ''Forever living'' som jag nyttjat under ett års tid nu och har märkt en extrem skillnad på min hy! 

Likes

Comments

Idag var egentligen den dagen som jag skulle starta upp träningen igen på efter ett antal veckor med influensa och förkylning. Den tanken tog en snabbvändning igår och gav ett resultat mot att jag inte alls kommer kunna starta upp BBG idag. Jag har nämligen åkt på matförgiftning! Fick ett otroligt illamående, svettnigar, en skakande kropp och en mage som värkte redan 3 timmar efter vår middag ute igår. Har inte alls mått bra under gårkvällen/natten och är hemma från jobbet idag på grund av detta. Usha!

Likes

Comments

@jennnyfer93
@jennnyfer


Ha en underbar lördag kväll! Själv kommer jag att spendera den i soffan med ost och kex. Sittandes med en bingolott i handen i hopp om att kamma hem stor-kovan på kvällens 25 års jubileum i bingolotto! Here we go!

Likes

Comments

​Semesterneverna börjar röra på sig och jag har redan börjat titta på en utlandsresa till sommaren. I år finns dock ett litet problem. Vart ska vi åka? Personligen är jag fast för Mallorca och Alcudia men har besökt orten ca 6 gånger nu så Alcudia börjar kännas lite uttjatat. Att besöka en ny ort i Mallorca är det som drar mest i mina trådar just nu. Men det kan komma att ändras och jag tänker därför fråga er läsare om vart er bästa semesterort för solsemester är i Europa? Alla tips är välkomna, har ni specifika hotell och stränder så släng in en kommentar om det med! 

Kroatien
Grekland
Cypern
Mallorca 

Likes

Comments

Som jag nämnde förut så hade jag en överraskning till er, om man nu kan kalla det så. Haha.. Jag har nämligen anmält mig på ännu en utbildning! Jag tar mig säkert vatten över huvudet men varför ska jag inte passa på att utbilda mig nu när jag egentligen har all tid i världen och inte har något speciellt liv att passa upp på? Att utbilda mig känns helt underbart och man kan aldrig få för mycket kunskap i sitt lilla huvud! Jag har nämligen anmält mig till ''programmet'' som ni kan se på rubriken nedan!

Vad tycker ni om det?

Personlig tränare och konstrådgivare

Likes

Comments

Medan jag sitter med ett ton av mattepapper i mitt knä, en celsius i handen och en bulle på bordet så vill jag ge er och mig själv lite motivation för resterande del av veckan!

Likes

Comments

Under nästen en hel vecka har det ekat tomt här på bloggen vilket har känts super tråkigt för mig. Har haft fullt upp med, jobb, plugg och huset så får liksom inte någon tid alls över till att bara ta det lugnt och varva ner... Halsontet börjar däremot att släppa nu så förhoppningsvis kan jag vara igång med träningen igen innan veckans slut och då kunna delge er min träning! Jag kan lova er att jag ska få till en ny start här i bloggen och se till att blogga varje dag som förut vare sig de handlar om träning eller inte. Flera av er kanske är intresserade av min vardag också? 

Kommer inom en snar framtid att släppa en nyhet här i bloggen. En nyhet som kommer påverka mig själv och även er! En nyhet som jag är stolt över och som jag ser fram emot att kunna slutföra! Vad tror du att det kan vara? 

Likes

Comments

Idag var det tänkt att en ''veckans utmaning'' skulle komma upp här i bloggen. En utmaning som jag själv skulle utmana mig och er på under en vecka. Tyvärr så känner jag mig ännu inte helt kry i kroppen. Så för mig själv så skulle en fysisk utmaning denna vecka bara bli en börda och göra mig stressad. Jag tänker därför köra en utmaning denna vecka baserad på vila i stället eftersom det är något jag egentligen unnar mig alldeles för sällan. Hur ska jag bära mig åt för att varva ner och låta kroppen vila mer än vanligt?

Veckans utmaning blir därför:
Låta bli teknologi så som mobil och tv minst 60 min innan läggdags.
Stretcha/tänja lätt.
Planera min vecka så jag vet vad som ska göras och när.
Lägg mig 30 min tidigare för mer sömn.
Läsa böcker.

Återkommer om ca en vecka med hur min utmaning gått och hur kroppen reagerat på detta. För många är detta helt vardagliga saker som kanske inte känns speciellt för dig. När det för många andra kan kännas som en enorm skillnad i sin vardag. Jag vet att vi alla behöver lära oss att vila och varva ner så hur än van du är saker som detta så är det fortfarande viktiga punkter som bör nyttjas dagligen.


If you have no time to rest, it's exactly the right time!  

Likes

Comments