Header

Efter en heldag med jobb avslutade jag dagen med LISS där jag tog en joggingtur på 4,5 km på 34.53 minuter. Vilket faktiskt var 2,30 minuter snabbare än förra gången jag sprang denna rundan, hejja mig! På något konstigt vis har jag börjat få in en teknik på hur jag skall hålla kroppen, andas och springa för att undankomma håll lika ofta. Jag har inte heller haft lika tung andning de två senaste löpturerna som jag vanligtvis burkar ha då jag aldrig hittar rätt sätt att andas på. Mitt mål för 2016 inom löpningen var att få bukt på detta problem och kunna ta en löprunda problemfritt och känna glädjen med löpning. Tro det eller ej men jag känner att målet sakta men säkert börjar närma sig!

Efter löpturen avnjöt jag en god köttgryta och innan jag ens hunnit byta om så satt vi i bilen påväg till fiskevatten och kvällsfiske. (Vi tog alltså en dag ledigt från huset idag, otroligt skönt!) Älskar verkligen kontrasterna som man har när man bor som vi gör och att man inte alls behöver bry sig om något. Då jag med svettiga kläder och ett glatt humör drog på mig Lundhags jackan och fiskevästen och vips så var Aim'n byxora förtrollade till en frilutf- fiske-outfit. TADA! Visst passar dom lika bra till träning som till fiske? Det är det som är det absolut bästa med träningskläder!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har en ledig dag idag, om man kan kalla det för ledigt på rikgti bara för att man inte behöver jobba, då jag alltid har en del plugg att göra. Sitter nu med de sista uppgifterna för kursen och det första året på lärarutbildningen och det känns otroligt skönt. Snart behöver jag inte tänka på studier på ett tag, utan kan slappna av i huvudet från den biten fram till skolstart i slutet på Augusti. Vilket kommer ge mig en sak mindre att stressa upp mig för.

Började min morgon med en tallrik havregrynsgröt och tog mig sedan en powerwalk tillsammans med bror, svärmor, hennes man och hundarna. Otroligt välbehövligt för att få lite frisk luft inför pluggningen. Nu försöker jag peppa upp mig för dagens ''Abs and cardio'' med lite Svensson Svensson, hehe!

Några övningar som finns på dagens pass kommer att vara:
Mountain Climbers
Snap Jump
Sit Up
Burpees

WIHOO!

Likes

Comments

This is my body, and i love it, because it's prefect!

Underkläderna kommer från Triumph och var de som jag fick på deras event! Helt underbara!

Celluliter - Check!

Skinn som korvar sig - Check!

Fett mellan och runt låren - Check!

Kärlekshandtag - Check!

Väger mer än jag vill - Check!

Skinn som dallrar - Check!

Massor av skavanker att gnälla på - CHECK!

Punkterna ovan är det som gör oss mänskliga, unika och helt perfekta. Dessa små ''fel'' och skönhetsproblem ska egentligen inte vara fel och problem, då det är dessa små fel som gör oss till den vi är. Dessa små fel tillsammans gör kroppen helt underbar och perfekt! Tänk en kropp helt utan små skavanker, det låter säkert helt underbart för många, men så tråkigt egentligen. Dessa små skavanker är de saker som gör oss unika och får oss att inte vara en i mängden utan dessa tillsammans blir en människa, ett jag. En människa och en kropp att vara stol över och att visa upp. En kropp som många avundas och vill ha även fast det är svårt att tro, du själv drömmer säkert om någon annans kropp och jag kan nästan lova dig att den personen också har skavanker som den inte gillar! Det är din kropp, ditt mästerverk och din kropp som du blivit skapad för att ha, du och ingen annan, den och ingen annan. Låt oss då visa upp vår stolthet inför oss själva och alla andra för att andra också ska se och få känna att din och dennes kropp faktiskt är ett underverk!


Det här är min kropp och jag älskar den.
Min kropp är perfekt - CHECK!

Likes

Comments

Stella sport erbjuder så otroligt mycket snyggt nu inför sommarens träning som gör att det bara kliar i fingrarna på mig. Se bara på skorna med paljetter, hur häftigt skulle inte dom vara att ha på löprundan eller varför inte lite glitter och glamour på gymmet?

------------------

Look at this amazing clothes by Stella sport, how nice aren't they? I want all of them.. How cool wouldn't it bee to have the sparkly shoes on your run, or why not have some glitz and glamor at the gym? Just love it!

Likes

Comments

Jag utmanar nu er läsare till att göra en yoga övning där ni skall bygga en pyramid utav människor på samma sätt som vi gjort på bilderna nedan! Det är inte en lätt utmaning, men en rolig sådan!
Hur många personer kan ni få in i pyramiden utan att rasa?

-------------------

I will now challenge you to do a pyramid of people, the same as the pictures below. It will not be an easy challenge but a funny one!
How many persons can you put in the pyramid the same time?

Lyckat försök VS Misslyckat försök

Det kan inte gå bra alla gånger, eller hur?

Mejla din pyramid till: jemmpan_@hotmail.com för att bli postad här på bloggen!

Email your pyramid to: jemmpan_@hotmail.com to get it posted on my blog!

Likes

Comments

Bjuder er på bilder från dagens magpass för att ni ska få tips och ideér på övningar som ni kan köra i hemmet precis som jag gör. Nedan följer 6 st övningar, varsågoda!

--------------------

Today I did an ab workout. Therefore I will give you six ab excercises from what I did today, to inspire your home workout.

Ab bikes
Raised leg sit up with twist
Leg raise
Killing those abs!
Mountain climbers
Weighted bent leg jackknifes
Straight leg jackknifes

Likes

Comments

Startade morgonen med en Power Walk på 4,5 kilometer tillsammans med svärmor och hundarna för att sedan avnjuta en tallrik med varm och god havregrynsgröt framför Svensson Svensson. Kan det bli en bättre start på morgonen? Har efter det suttit inbäddad i skolböcker i skrivandet på min argumenterande text om '' Betydelsen av språkbruk i skolan''. Tro det eller ej, men jag har lyckats få ihop 3,5 sidor och känner mig faktiskt som klar, trots att den inte ska lämnas in för en på Onsdag. det betyder att jag har lång tid på mig att finslipa den för att förhoppningsvis skriva ett bra ''sista'' arbete. Nu har jag ''dukat'' upp för lite träning för magen och snart är vecka 5 och 41 avklarad! BAM!!

Likes

Comments

Ger er idag ett träningsprogram för hela kroppen där jag blandat de övningar som jag själv gillar mest och som jag anser tar mest på min kropp. För att köra slut på din kropp ikväll så kör detta program 3-5 gånger så ska du få känna på en trött och öm kropp i morgon!

---------------------------------

Today I will give you a workout schedule for the whole body where I combined the excercises that I enjoy. I reccomend you to repeat this schedule 3-5 times, to burn your body out. Hopefully you will have a sore body tomorrow!

Likes

Comments

Tänkte idag passa på att ge er tips på träningskläder som kan vara sköna att träna i nu i sommar. Jag själv älskar dessa två olika varianter av tighta shorts samt lösa shorts och därför väljer jag att ge er två tips på vardera.

Vilken av dessa stilar skulle jag helst vilja träna i? Båda två egentligen men just idag skulle jag föredra stil 2, med lite tightare shorts tillsammans med en matchande sport bh i lättare V form.

Likes

Comments

Gårdagens ''leg day'' var helt enkelt en killer leg day! Jag och Kajsa startade upp vecka 5 på Kayla Istines BBG och det var riktigt intensiva och tunga övningar för benen på schemat igår, där svetten rann lika mycket på pannan som mellan tuttarna! Det är faktiskt inte alls konstigt att man kan få så pass bra resultat på detta träningssätt då man verkligen kommer åt alla muskeldelar från en övning till en annan som sedan är ihopsatt till ett het dödar schema då man tränar så intensivt under 7 minuter på få övningar, så resultat det får man, på ett sätt eller ett annat!

Några av gårdagens övningar som ni kan se på bilderna ovan bestod av:
Marlyft
Benlyft sida
Jumping lunges
Donkey kick
Walking lunges

Klev precis av crosstrainern efter 30 min LISS och set var verkligen 30 minuter av tung LISS på grund av gårdagens träning. Vi lyckades helt enkelt köra slut på benen igår, på riktigt! Skön känsla va?

Likes

Comments

Instagram @jennnyfer

1 34590 Next