Ingen söndagsångest här! Vi har kickat igång dagen med pannkaksfrukost och FaceTime med Amalia. Idag är jag och Jaqueline lite trötta...tur att vi har sommarlov. Igår åkte vi båt igen, vi kollade på berg och skulle ha snorklat bland klipporna. Dessvärre var havet för aggressivt så vi fick inte bada så mycket som vi hade önskat. Attans, man kan inte ha tur i allt. Efter båtturen gick vi till samma gamla klippor, soldyrkade och badade. Vi sov två timmar på eftermiddagen, välbehövligt. På kvällen åt vi paella och spelade kort. Mysigt.

Likes

Comments

Det blev alltså en båttur idag. Fantastiskt fint vatten att snorkla i. Vi hade lite moln på förmiddagen men eftermiddagen sprack upp och solen lyste med sin energi. Det har varit en väldigt bra dag. Från båten kunde vi se delfiner och valar, så vackert. Jag har filmat massor och ska bli så kul att visa er när jag kommer hem. Så länge får ni några bilder...

Likes

Comments

Tja! Vi är som fiskarna i vattnet. Badar, badar och badar lite till. Igår var vi på tre stränder för att leta fiskar och nya klippor. Havet var ganska aggressivt så det var svårt att snorkla. Men vi var inte omöjliga. På kvällen åt vi en fantastisk paella, det är ett måste i Spanien enligt mitt tycke.

Nu ska vi packa väskan och bege oss till havet. Om vädret tillåter ska vi åka ut med båt och snorkla.

Likes

Comments

Sommarlov i all ära! Herregud vad skönt med en riktig chartersemester. Jag och min lillasyster befinner oss just nu i Teneriffa. Vi myser, solar, badar, läser böcker, äter glass, snorklar, badar med fiskar och hoppar från klippor. Så skönt att komma till solen när det bara är rusk och regn hemma. Och, vad lyxigt att bara få vara tillsammans. Det är ett stort tomrum i mitt systerhjärta som bara fylls med värme och kärlek just nu.

Likes

Comments

ÅH HÄR KOMMER DEN, en efterlängtad logg! Ni får gärna ha lite överseende med att jag är nybörjare och amatör. Enjoy!

(Jag fick byta min GoPro dagen efter inspelningen till en ny, denna videon är med den som krånglade därav extra förvirrad Jennifer...)

Likes

Comments

Sol och lördag, fantastiskt! Sitter i bilen påväg till Göteborg. Ska förbi MediaMarkt och se om det är handhavandefel eller kameran...jag får alltid måndagsexemplar. Så typiskt. Smilla säger att jag ska försöka vara mer positiv och inte ha inställningen att "jag har otur". Det hjälper inte, nu vet ni. Läste runt på olika forum igår och det verkar vara ett känt fel på den nya GoPro dock...vi får se vad dem säger.

Försökte mig på en vlogg igår, vill ni se???

Perfekt vidvinkel för amatör-outfit...

Likes

Comments

Hur mår ni? Vad gör ni? Mitt i natten sitter jag här och uppdaterar bloggen...det hör inte till vanligheterna. Jag har suttit och kollat på designen och vad som ska förbättras. Helt ärligt, jag tycker bloggen är fin. Den är clean, enkel och fräsch. Nu har jag ändrat texten och storleken på inläggen, känns det bra? Min uppfattning är att det har varit svårt att läsa när jag skriver långa texter. Har ni känt detsamma? Är det bättre nu? Kommentera gärna din åsikt nedan.

Jag har fått dille för poddar, igen. Har lyssnat en del på Läkarpodden om diverse ämnen, rekommenderar starkt! Det finns allt från sorgarbete, huvudvärk eller träning. Massvis med intressanta ämnen. Idag lyssnade jag dock på ett avsnitt av ''den fantastiska resan'' med Zara och Noel. Avsnitt nr. 68, min finaste syster. Zara berättade om sin relation till sin syster och hur hon tagit henne för givet. Hon berättar att hon hört låten ''Disney på Is - Alexis Weak'' och blivit helt tagen. Helt ärligt Zara, jag med. Den är inte så musikalsik för örat men texten är så jävla bra. Ni vet när man får ett moment och bara kan relatera sjukt mycket, exakt så blev det. Blev lite ledsen faktiskt, man vill ju ge dem man älskar allt man har. Typ Jaqueline och Smilla. Jag vill ju ge dem allt, helst hela världen.


Smink och vin innan utgång för någon helg sedan...

Likes

Comments

Ojojoj, redan onsdag. Minns knappt vad jag gjorde i måndags. Gjorde jag ens något? Tränade och åt lunch med Kim. Myste lite och var orkeslös. Hatkärlek. En del av mig vill verkligen låta mig ta det lugnt medan hjärnan vill arbeta och vara produktiv. Vilket lyxproblem egentligen. Igår var jag hos läkaren på återbesök, det gick bra. Jag hämtade min efterlängtade GoPro Hero5 Black. Har testat den lite idag och det känns spännande. Tycker det är så kul med videos, vi får se om jag lyckas knäppa något som jag kan dela med mig av på bloggen.

Jag tycker det är så svårt att blogga om vardagliga saker efter att jag publicerat något så dramatiskt som min version av vad som hände med pappa. Jag hoppas innerligt att ni uppskattar mina vardagliga inlägg lika mycket som mina djupa och känsloladdade inlägg. Tack som fan för ert stöd i vilket fall. Ni vet det jag skrev om att jag inte visste om jag ville fortsätta publicera så öppna inlägg på grund av att jag hade blivit ledsen av ''skitsnack''. Vet ni vad, det känns mer än okej. När jag får så fantastisk feedback från er, i alla åldrar, så delar jag mer än gärna med mig. Jag gör ju den här bloggen för mig, men också för er! Det inspirerar mig att inspirera. Om man kan vara en viss typ av människa, som drivs av att inspirera andra, så är jag den typen. Jag vill uppmuntra andra till att känna. Det är okej att vara glad, ledsen, deprimerad, arg, euforisk, öppen, nerstämd eller inget alls. Det är även okej att dela med sig av sina känslor och åsikter. Prata, öppna upp dig och dela med dig om det är det som känns bra. Det är mer än okej att känna!

Fyra pussar från i Lördags..rosa slarvig tofs från Glitter och bomberjacka från Zara..

Likes

Comments

Söndag.

Jag vill börja med att tacka för all respons från senaste inlägget. Det gör mig så glad att ni tycker jag skriver bra och har sunda tankar samt alla fina ord från er. Jag har fått mer respons än jag trodde och det gör mig både glad och nervös. Glad för att man inte är ensam och nervös för att jag öppnar mig för så många människor. Men, jag tror på att det är bra. Jag är inte mer människa än någon annan och det är skönt att bryta det originella ''blogg'' konceptet. (Ni vet frukostbilder, perfekta outfits, glitter och glamour..)

I skrivande stund sitter jag i soffan, mätt och belåten. Min lillasyster har varit på besök i helgen och vi har gjort minsta möjliga. Tidig morgon tippade jag upp när alla andra sov och förberedde pannkaksfrukost. Det var så vackert ute med alla löv och höstligheter utanför. Jag tände lite ljus och myste. Det blir en lugn söndag. Under kommande vecka kommer bloggen vara under konstruktion. Som ni ser har jag ny domän, www.jenniferengwall.com. Jag kommer även bygga om bloggen och fräscha upp det lite. Därför får ni stå ut med att det kan se lite konstigt ut om ni besöker under veckans gång. Veckan efter det åker jag och Jaqueline till Teneriffa, mys!


Likes

Comments