Det känns som sommarlov nu. Jag befinner mig på hemmaplan. Två intensiva och tyvärr bloggfria veckor ligger bakom mig. Har jobbat, haft besök, varit sjuk och ja, haft en hel del att göra helt enkelt. Men nu är jag alltså hemma, i Helsingborg. Inte länge till dock, för snart bär det av mot Europa. Men mer om det i ett annat inlägg.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Har slitit på jobb hela förra veckan och idag påbörjades första dagen på sista skolveckan. Inlämning på fredag och sen firar vi sommarlov med Maggio på grönan. Fint livet är nu.

Likes

Comments

Likes

Comments

Fredag igen och helg som väntar! Dessvärre innebär helgen ingen ledighet för mig. Har två jobbpass kvar att klara av och sen börjar sista skolveckan innan sommarlov. Annars lever jag livet så fort jag slutat jobba om dagarna.

Likes

Comments

Likes

Comments

Traskar runt i mina sandaler dagarna långa trots skavsår. Trivs så bra i dem! Just nu befinner sig majoriteten i Stockholm på en uteservering med en drink i handen och njuter av tanken på långhelgen som väntar. Själv ligger jag utslagen på soffan och fasar över att behöva lämna sängen 05.30 imorgon. Livet, va?

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit magiska. Har visserligen varit ganska trött och sliten, men fan vad vädret levererar och fan vad bra jag mår av det. Speciellt på kvällarna mår jag bra, när luften är ljummen, himlen rosa och vattnet glittrar. Förälskad i sommaren.

Likes

Comments

Vädret har ju verkligen fortsatt leverera, minst sagt. Idag har jag dessvärre varit helt slut i både kropp och huvud efter jobb, så jag råkade sova bort några timmar på dagen. MEN, det tog jag faktiskt igen med en fyra timmars walk i kvällssolen. En islatte i handen och mamma i hörlurarna och plötsligt mådde jag prima efter att ha vaknat upp förvirrad med huvudvärk. Nu: myz.

Likes

Comments

Instagram@jenniferemelie