View tracker

​Vilken märklig lördag jag hade igår... Mycket "ups and downs". Tur att jag har en joj i mitt liv som kunde rädda mig iallafall. Det slutade med att jag och hon misslyckades med att hitta en biofilm och satte oss på EH med varsin läsk. Classic, haha. Nu har jag sovit ut och har egentligen inga planer för denna dag heller. Jag sitter mest och längtar till jag om lite mer än en vecka flyttar ut och får ett eget place, tillsammans med Johanna då. Känns fortfarande ganska overkligt egentligen, men guuuud vad skönt det ska bli, Tror hon och jag kommer få det så bra!

Likes

Comments

View tracker

Ska alldeles strax lämna lägenheten och ge mig ut i det fina vädret. Hatar att bara sitta här hemma. Klarar verkligen inte av det. Antagligen beror det på att detta inte är mitt hem heller, jag är ju bara inneboende, för såhär illa brukade det inte vara när jag bodde i Helsingborg. Det är iallafall lördag idag! Hur nice är inte det? Har faktiskt inga planer för kvällen, men tänker att eftersom jag spenderade den inne igår borde jag hitta på nåt med vännerna mina, som ni för övrigt ser på bilderna ovan. Nu ska jag ut i solen. Vi hörs!

Likes

Comments

View tracker

​...nu börjar jag om från början. Jag började blogga här när jag började plugga i början av augusti, och det gick väl lite sådär. Nu, när jag faktiskt kommit någorlunda till ro här uppe (även om jag ska flytta om typ två veckor), ska jag ge bloggen en ärlig chans. Jag har lovat mig själv att inte lägga ner lika mycket tid på skolan den här terminen, och då tänker jag att jag borde ha mer ork till att skriva här. Vi får väl se hur det går, men jag ser fram emot att få skriva av mig igen.

Likes

Comments

Instagram@jenniferemelie