View tracker

Jag har inte riktigt ord för att beskriva hur mina senaste veckor har varit, haha. Känns som att mitt liv, bortsett från skola, har varit pausat? Nåja, tänkte ta tag i bloggen så fort detta är över, vilket blir på fredag. Tills dess, ha de gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

HALLOJ! Idag, söndag, har jag varit i skolan och haft det riktigt mysigt med Johanna i stan. Nu när de tänkt all julbelysning i stan är det så fint, framförallt i Gamla stan! Joj är ju bästa sällskapet också. Haha våra konversationer om livet och framtiden... Nu ligger jag nyduschad och nerbäddad med datorn på magen. Standard en söndagskväll (alla kvällar). Imorgon är det dags för sista veckan, slutspurten på projektet i skolan. SÅ skönt det kommer kännas när detta är slutfört!

Likes

Comments

View tracker

Om 47 minuter är det fredag och helg igen. Jag bara njuter av att veckorna rullar på så pass fort som de faktiskt gör. Vanligtvis ger det ju mig bara ångest, det här med att tiden går så fort, men just nu vill jag inget hellre än att ha jullov. Nu ser jag iallafall fram emot att hänga med mina änglar i helgen. Kanske gå ut också, vem vet? Jag lär iallafall spendera en del timmar på skolan i helgen, tyvärr. Tråkigt men nödvändigt om jag ska hinna med allt som måste hinnas med...

Likes

Comments

Long time no see! Det är redan onsdag och jag har helt glömt bort att uppdatera. Min helg hemma i Helsingborg var super! Så nervöst innan jag klev av tåget, men sekunden jag klev av kändes allt bra. Kom hem, åt jätregod mat och åkte sen till Malmö med Sara. Kent var bäst. Helt jävla obeskrivligt bra. Kan inte riktigt förklara i ord, men det var verkligen helt perfekt. Lördagen blev massa soffmys med familjen framför Sunes jul (dör för denna julkalender), ett besök hos frisören, fika och utgång på kvällen. Söndagen var bara ännu mer mys hemma innan jag klev på tåget tillbaka mot Stockholm.

Numera bor Johanna här också, och jag är precis hemkommen från stan och hennes sällskap. Är supertrött nu och ska bara bädda ner mig framför datorn. Imorgon blir en lång skoldag. Ska få MYCKET gjort!

Likes

Comments

Kära vinter. Så otroligt VACKER vintern är tänker jag nu när jag rullar genom Sverige och förundras över det snölandskap som sveper förbi utanför tågfönstret. Sitter med podcast i öronen, ler år Filip och Fredriks historier samtidigt som jag räknar ner timmarna tills jag är hemma. Är så glad att få komma hem, och framförallt är jag så glad att tåget verkar vara i tid. Var på riktigt orolig igår att jag inte skulle komma hem i tid och missa Kent. Shit haha, ikväll står jag och sjunger till Kent?! Sjukt.

Likes

Comments

Redovisningsdagarna är över och jag unnar mig en "ledig" dag efter att ha spenderat hela helgen samt alldeles för många timmar på skolan de senaste veckorna. Håller dock på att tvätta, packa och lite annat idag, så det blir inte jättemycket slappande ändå. Imorgon ska tåget rulla mot Helsingborg och jag hoppas INNERLIGT att det verkligen blir så, och att inte detta kaosväder förstör allt. Vill inte ens tänka tanken på att det skulle kunna bli inställt. Skulle gråta floder... Vi hörs imorgon, när jag *peppar peppar ta i trä* sitter på tåget. Ha en fin torsdag!


Likes

Comments

Hallådär, det här är en fri tjej som skriver! Två veckor av ångest och stress är nu över. Jag kan andas igen. Lämnade skolan halvtolv igår och kände mig så jävla uppgiven. Fyfan haha. Men nu har jag haft min genomgång, fått min kritik och kan pusta ut. TACK LIVET!

Annars då? Det snöar så gott som hela tiden, det är kallt och mörkt, men det är ju faktiskt så otroligt mysigt. Stormtrivs verkligen, om man bortser från att det tar så onödigt lång tid att ta sig fram och att jag saknar bra vinterskor. Måste införskaffa mig ett par kängor så att jag kan röra mig utomhus utan att behöva oroa mig för att halka för varje steg jag tar. Mamma berättade att det blivit iskallt hemma i Helsingborg också, och nu är det bara tre dagar kvar tills jag befinner mig där. Shit haha, måste verkligen tänka på vad jag ska packa med mig. Så skumt att packa för att åka hem. Det känns bara så fel. Det är ju i mitt rum, i mitt hus som allting ska finnas... Nä, nu ska jag fortsätta kolla på valvakan. Må detta gå som vi alla vill nu.

Likes

Comments

Har så mycket att skriva men ingen tid alls. Imorgon har jag redovisat och kan andas ut, och då kan jag skriva ett inlägg om min sinnessjuka vecka. Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Jag är helt slut. Känner verkligen att tiden inte räcker till. Alldeles för stressigt just nu... Varit i skolan mer än 11h både idag och igår, mycket annat har jag inte hunnit med, och ÄNDÅ lär jag behöva sitta i skolan på helgen för att hinna bli klar i tid. Hur sjukt?

Imorgon är det iallafall fredag och det väntas lite pizzamys och festligheter på kvällen. Kan behövas som omväxling kanske. Nä, nu ska jag fortsätta mitt mys framför datorn. Vi hörs!

Likes

Comments

Idag har varit en lång och jobbig dag, och det är dagar som denna man saknar mamma lite extra. Bästa finaste mamma. Längtar så tills jag får krama om henne nästa helg. Kommer klamra mig fast som ett litet barn. Nu ska jag sova och försöka ladda om för morgondagen. Behöver mycket sömn och energi för att klara av den kommande veckan känner jag. Godnatt!

Likes

Comments

Instagram@jenniferemelie