Bästa starten på dagen innan ett kvällsarbetspass på sjukan. Det känns ändå helt okej att jobba helg om jag fått härligt "helgledigt" mitt i veckan och lyckas få ut det lilla extra av de timmar jag är ledig under arbetarhelgen.

Likes

Comments

Sometimes things doesn't go as planned... maybe because even greater things is about to happen instead.

Så glad att jag träffat denna tjejen. Hon gör vilken grå dag som helst bländande färgglad. Väldigt nöjd att jag kommit igång med träningen igen också!

Likes

Comments

Efter lite deppande kom min fina vän L hit. Vi gjorde det som är absolut bästa botemedlet mot nedstämdhet och grubblerier. Först fick jag prata ut och L fick vara min soptunna (tack för det❤). Sen gick vi ut och sprang vilket drog igång endorfinerna (lyckohormon) i kroppen.

Jag vet själv att det min hjärna vill minst i såna lägen är att träna. samtidigt vet jag av erfarenhet att träning är det kroppen och huvudet behöver absolut mest i det läget.

Detta gjorde att jag/vi kunde njuta av en kanonkväll på stan med E innehållande gott vin, god mat, massa prat och skratt.

Från en sämre dag till en helt underbar dag. Det är du som bestämmer hur du vill att dina dagar ska vara/se ut!

Fina vänner!!

Likes

Comments

Okej, det blev så jag hade anat att det skulle bli. Det var en minst sagt glödhet romans... som varade i några veckor och sen ledde till total kollaps, platt fall, nada, ingenting. Vad tusan hände egentligen? Det började med några missförstånd eftersom kommunikationen via sociala medier inte alltid är den bästa... och sen tror jag att det handlar om försvarsmekanismer. Båda vill försvara sig själva för att inte riskera att bli sårade. Då slutar det med att båda drar sig undan och centrerar sig i sig själva, distanserar sig. Där är jag, vi, oss... nu.

​Meeeeen va tusan. Mister du en står det dig tusen åter.

OCH om tre veckor pyser jag till Thailand!!!

Likes

Comments

Jag kan inte sluta tänka på dig. I tre veckor har vi träffats. Jag känner mig yr, dum i huvudet, utmattad... samtidigt som jag känner mig sjukt lycklig och känner en enorm lust till livet, till framtiden, till allt. Att en person kan vända upp och ner på hela ens tillvaro så snabbt är för mig en gåta. Du kom när jag minst anade det... och du har tagit mig med storm minst sagt. Ska bli väldigt spännande att se hur detta utvecklar sig. Jag känner att jag vill ta det lugnt denna gången, inte stressa fram någonting för snabbt, vilket jag i tidigare relationer haft en tendens till. Samtidigt känner jag ju så klart att jag vill ha allt på en gång! Skynda långsamt kanske....


Likes

Comments