Detta med tid att blogga var inte min grej märkte jag! HAHA! Tycker det är roligt när jag väl får tid med det iallafall! Så försöker slänga in ett inlägg nu mellan varven när jag inventerar!

Inventeringen ska vara klar i morgon kväll och alla listor vill jag ha in till min redovisningskonsult redan den 1 September. Egentligen är det inte så bråttom att ha in den just då, men det är så att jag kommer byta redovisningsbyrå den 1 September då jag har nytt år för företaget, då vill jag börja på ny kula och ha allt inlämnat! Jag har det som mål iallafall, så får se hur många timmar det blir framför datorn i morgon kväll! 😰

Egentligen så tycker jag det är ganska skönt att ha så mycket påställt, då vet jag vad jag har att göra, och ett mål att det ska vara klart! Och denna vecka kommer inte bli sämre! Då jag har ett helt bröllop att fixa i ordning också!
SÅ ROLIGT! Älskar verkligen mitt jobb till 100%! 🌸

Så denna vecka inför bröllopet har jag också mycket inplanerat, igår var jag till frisören och la en färg i håret så jag endast hade en istället för 4 st ;) HEHE. Blev så nöjd! Älskar den mörka färgen! I morgon ska jag iväg att fixa naglar igen! Var nästan 6 månader sen jag gjorde dem, ska bli så fint! 💅

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte ge detta med blogg ett litet försök igen och se om det är något för mig igen!

Nu när jag flyttat hemifrån tillsammans med Oliver kan det vara lättare att ha något att blogga om. 

Så första inlägget tilläganar jag kvällsmaten för ikväll! Smörstekta kantareller, Ost&kex och en god smörgås!

Så löjligt glad för dessa lilla svamparna som vi hittade igår, tycker jag ser hur många som helst hittar hur mycket svamp som helst, men mina ställen jag haft är förstörda av skogsmaskin nu tråkigt nog. 
Så får ge mig ut i skogen och leta nya ställen helt enkelt!

Godkväll alla ❤
Likes

Comments