DAILY

Hej på er!! Hoppas nu har haft en bra dag! Det har jag för PAKETET HAR KOMMIT! Det är nämligen min nya telefon som har kommit! En iPhone 7 Plus! Jag älskar den redan!! Har börjat logga in på alla appar och fixa lite med den! Men iallafall! Det har varit ganska tomt på bloggen ett tag nu! Och det är för att mobilen har krånglat super mycket och det är oftast på den jag skriver mina inlägg och har alla bilder på, så på grund av att den har krånglat har jag inte haft nån ork till att lägga ut några inlägg tills jag nu fixat en ny telefon! Så nu ska allt bli som vanligt!!

Måste även tillägga att kameran är superbra

Kram Jennifer

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

DAILY

Godmorgon på er hjärtan, ligger just nu nästan död i soffan och kollar på vänner. Är helt utmattad, även fast jag inte gjort något alls denna morgonen och i princip inte igår heller. Det måste vara förkylningen som tar all energi. Vill verkligen vara frisk, är så trött på att vara halv sjuk hela tiden... Men men, nått bra är ju att mitt paket FÖRHOPPNINGSVIS kommer imorgon. Jag orkar verkligen inte vänta mer på det....

Kram Jennifer

Likes

Comments

DAILY, ÅSIKTER/KÄNSLOR

Godmorgon på er hjärtan. Sitter nu och kollar på Jocke och Jonnas gamla spökjakter och väntar ivrigt till att det blir måndag och att mitt paket kommer, förhoppningsvis är det framme då! Men ska ta och städa och rensa lite på rummet dels för att de behövs och för att få lite andra tankar. Vad ska ni göra idag? Jag har faktiskt inga planer än att städa.

Kram Jennifer

Likes

Comments

VECKANS BLOGG
VILL DU BLI VECKANS BLOGG?

Isåfall följ punkterna nedanför:

* Följ mig på nouw ( har du en annan portal kan du följa mig på instagram, jenniferekener, skriv isf vad ditt namn är i komentaren)

*Gilla detta inlägg.

*Komentera att du är med under detta inlägg.

** För extra chans att vinna, komentera varför just du ska vinna!

Kram Jennifer

Likes

Comments

DAILY, SHOPPING

Hej på er från läktaren i ishallen! Är här med @Molanderz vi kollar på Färjestad - Luleå. Just nu står det 3-1 så hoppas på att de vinner! Som ni kan läsa i titeln så har jag beställt något! JAG ÄR SÅ LYCKLIG! Tänker inte avslöja än vad det är men de kommer nån gång nästa vecka! Längtar så mycket!!

Kram Jennifer

Likes

Comments

DAILY

Godmorgon hjärtan! Hoppas ni sovit gott, förbudet har inte jag. Jag vet inte vad det är för fel på min kropp just nu men jag är förkyld men inte så sjuk så jag behöver vara hemma och det går inte över heller! Och sedan inatt vaknade jag av flera gånger av sjuka smärtor i ryggen. Hade ju det för nån vecka sedan och det var i princip över men nu är det tillbaka! Jag kunde inte ens börja mig mer till handfatet i morse... är det lika dåligt i morgon måste jag kolla upp dehär... Jag hoppas verkligen ni har n bättre start på morgonen än vad jag har...

Kram Jennifer

Likes

Comments

DAILY

Är nu Påväg in till praktiken, hade faktiskt lite sovmorgon idag, så kunde ta bussen en hel timme senare! SUPERSKÖNT!! Efter praktiken ska jag hem ett tag innan jag, pappa och Fredric ska kolla på lite hockey!

Kram Jennifer

Likes

Comments