Header

VECKANS BLOGG

Hade nu framöver ha veckans blogg varje måndag där jag presenterar vinnare och sedan startar en ny tävlig om det finns några som intresserade!

För att vara med och tävla:

Kommentera att du är med.
Följ mig här på nouw ( har du någon annan portal kan du följa mig på instagram, men skriv då ditt instagram.namn så jag vet)

Lycka till <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

DAILY

Hej på er!!
Sitter nu i köket och väntar ivrigt på att maten ska bli klar!! Är superhungrig!!
Måndag, och de betydde skola, men lyckades självklart försova mig och vaknade självmant 4 (!!) minuter innan jag behövde gå till den sista bussen för att inte komma en timmes försent. Så Fredric va supersnäll och körde mig så jag hann, fick bli att sminka sig på bussen och ingen frukost i magen. På grund av att de inte var något god lunch gick jag och några kompisar och köpte mat, fick bli en taco-tallrik, som jämnade ut min hunger väldigt bra!

Likes

Comments

DAILY

God morgon på er!
Nu sitter myskläderna på och datorn framför mig med Sims igång. Åt nyss frukost, det fick bli smoothie bowl som vanligt, hehe...
har inget planerat idag förutom att jag ska städa lite på rummet, skönt att få det lite fint innan skolveckan så man slipper tänka på det då!

Bjuder på en till bild på håret!

Likes

Comments

DAILY

Hej på er , hoppas er dag varit bra!
I morse åkte jag hem från Fredrics stuga tidigt på grund av att jag skulle döma 4 stycken matcher. Det verkligen öste ner regn när vi satt i bilen men det blev riktigt fint ju väl tiden närmade sig matcherna, vilket gjorde mig superglad! Har inte gjort speciellt mycket efter det, ska städa lite nu medan jag kollar på criminal minds. Har även blivit helt kär i två jackor, skulle kunna visa de lite senare om ni är intresserade?

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas er dag varit bra. Som ni läste tidigare var fet min första skoldag idag. Efter det åkte jag med Emma hem till henne, medan vi väntade på bussen gick vi runt lite på stan och jag spontan köpte hårfärg för att ljusa upp min ombre ännu lite mer. Det blev superbra faktiskt! Innan använde jag en annan färg men köpte faktiskt HMs nu, var först lite rädd för när vi la i färgen var den blå, så trodde ett tag att håret blev det. Men när vi sköljde ut det blev det bara blont! Använde också efter det Funge, silver schampo, så det skulle bli lite mer kallare! Och nu sitter jag på bussen hem!

Likes

Comments

BACK TO SCHOOL

Min väska kommer ifrån hm. Gillar den mycket, den är stor och rymlig vilket är bra till skolan. Självklart är datorn och dataladdaren med, samt även pennor och sudd som jag kan lämna i skåpet och sedan ha nån extra i väskan är alltid bra. Pennor har ju den effekten att ofta försvinna...

Har även plakat ihop lite "nödvändigheter" i en necessär. Lite plåster, puder till sminket, snoddar, hårnålar, borste och lite annat smått som kan vara bra att ha i fall något skulle hända! Sedan även lite olika block. Även fast vi använder datorn i princip till allt, så kan det ändå bara skönt att kunna skriva ner saker snabbt på papper!

Ett torrschampo från Liance, tror det förut bara fanns på Öob men trot det finns på vanliga mataffärer nu. Jag gillar det supermycket, har det även fast i "Booster" som gör att man får lite mer volym också. Sedan även en hand lotion och en parfym jag tänkte ha i skåpet hela tiden. Kan kännas bra att kunna lukta gott nät som helst, haha.. skulle vara kul att höra ifall ni har något annat i eran väska!

Likes

Comments

Skulle ni tycka att det var kul om jag gjorde en "veckans blogg" varje vecka på en speciell dag? Att jag väljer ut en eller två ish, som får sina bloggar länkade och sås kriser jag lite om dom! I sånna fall kommentera om ni tycker det skulle vara kul !

Likes

Comments

DAILY, FUN

Igår på kvällen träffade jag några kompisar från glassen. Några av dom försökte grilla, gick inte alls bra för vi fick inte ens igång grillen så det fick mer stå där bara för känslan. Jag gjorde sallad och tog med mig, och några köpte även med lite mys som de varvade med mellan de kalla korvarna också, haha!! Super kul iallafall att frå träffa några av de som jag inte träffat sen skolan slutade.

Likes

Comments