Header

​Jag och pullisen har gått och skaffat oss en youtubekanal och planerar att bli störst i Sverige. In och prenumerera vettja!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
Jag bor ju hemma men cravings eller det som jag lever på när jag är själv är ägg, bacon, kycklingkorv. Sen beasåsen och mjölk. Viktiga saker!!

Fyra saker du inte kan vara utan?
Mitt busskort, mobilen är ju en sån sjuk standard grej man inte klarar sig utan också. Ögonbrynspenna is really important och jag venne trosor?

Tre saker du inte kan äta?
Jag spyr av varma grönsaker, ingen människa kan få i mig det. Majskolvar? Sen vet jag inte riktigt, kyckling som ej slaktas i sverige typ.

Två saker som gör dig glad? 
Att lägga ut youtubeklipp och att gå på festival.

En sak du gör flera gånger i veckan? 
Kollar svenskayoutubers.se cause I'm a sucker for gossip.

Likes

Comments

Tja babes! Idag har jag lite saker att göra faktiskt, nej men städa, duscha, tvätta och sedan flytta in tv bänk med tv så jag har tv och apple tv på rummet. Tv tv tv tv tv, lol. Ikväll ska jag sedan ut för Emilyyyy kommit hem från USA så måste träffa henne också!! Nu ska jag ta mig upp ur sängen och gå duscha. Bye

Likes

Comments

​Shoooo! Hela dagen och kvällen har tillbringats på Östermalms ip på Weekend festival. Det har varit feeeett. Sover hos Joanna idag och imorgon ska vi dit igen. Bäst var nog Dimitri Vegas & Like Mike riktigt skön stämning.

Likes

Comments

Idag har varit gosiiii. Pappa körde mig till Väsby centrum där jag mötte Joanna och vi köpte lite neonfärger, bandanas och shit. Sedan åkte vi hem till Joanna och käkade middag med hennes familj. Efter det cyklade vi till en badplats i närheten det tog ca 15?? Vi hade tagit med oss godis från kiosken, riktigt barngodis, patroner, hockeypulver och klubbor. Vi chillade där någon timme, lyssnade på Kent och sedan drog vi tillbaka till henne och flätade varandras hår som sånna girly girls vi är. Imorgon (eller aa idag) är det Weekend festival så ska försöka sova nu. 

Likes

Comments

Shooooo. Ikväll har vi tjejerna+Linus grillat hos Linnea och haft myskväll. Vi grillade korv med bröd och potatiskroketter. It tasted so good. Drog till syrran sen pga rastlöshet som vanligt haha vid typ 23 så softade jag där tills jag gick hem. Standard hahaha puss!

Likes

Comments

Tjaaa! Idag har jag och tjejerna varit på grönan. Vi drog en spontanare på kvällen och tänkte kolla på Kaliffa men sen stängde de så fler inte fick komma in vid lilla scenen så vi åkte karuseller och sånt istället. Det var en mysig kväll! Kom precis hem och nu ska jag sova..

Likes

Comments

Bilderna suger yes I know. Idag har jag varit i Sigtuna med familjen. Vi käkade på nåt café och jag och syrran tog nån caesarsallad. Frågan var vart tomaterna och rödlöken var? Crying inside dying inside. Nej men de var väl helt okej, inget ställe att rekommendera dock. Mysig dag, ska förmodligen till landet imorgon.

Likes

Comments

Heeeeej. Igår fyllde min kära vän Julia 17. Kl 13:00 så käkade jag, Julia, Joanna och Jennifer thaibuffé i Väsby. Det var feett gott och mycket trevligt. Sedan när Julia skulle hem och fira med familjen passade vi tjejer på att göra lite mys hos syrran. Det blev inget stort men väldigt mysigt ändå. Sedan softade vi där, kröka, spelade nåt debattspel typ som man skulle diskutera kring ämnen som stod på kort. Feett trevligt.

Likes

Comments