Mexican Night @Tacombi

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

An evening in Battery Park.

Det är typ femtioelva grader i mitt rum just nu trots att det är en av de mindre varma dagarna den här sommaren . Emilia har lämnat mig i sticket ännu en gång för att åka på Fashion Week i Stockholm. Har haft en helt ok helg, inget utöver det vanliga, jag räknar just för tillfället ner till att min vän MT ska komma på besök och ha superduperskoj!

Nu ska jag försöka sova GN

xx

Likes

Comments

Hej. Jag behöver skriva av mig och varför inte här, det är ju trots allt min blogg. "Jag har bestämt mig"- önska jag att jag kunde säga. Men jag kan bara inte. Jag kan inte bestämma mig om jag ska stanna kvar här i New York, fortsätta och bygga en karriär och liv här, eller alternativt packa mina (711) väskor och flytta tillbaka till Sverige. Det är två helt olika liv så det går inte ens att jämföra. Jag har försökt i över ett halvår att komma fram till ett beslut, men det är hopplöst. Kanske ska jag bara stanna? Eller så åker jag hem? Äsch, ska kolla Game of Thrones nu istället.

xx

Likes

Comments

Från helgens shoot för Collage Collection.

Likes

Comments

Pray for Stockholm <3

Likes

Comments

New York, New York👆🏼

Både igår och idag fick vi smaka på vårkänslor, men de försvinner fort när regnet kommer redan imorgon igen. Det suger. Men det var skönt medan det vara! Kan inte beskriva hur excited jag är inför helgen. Endast för att på torsdag har jag mina sista finals och då ska vi fira ordentligt på fredag efter jobbet! Tills dess har jag en hel del att bocka av på min "to do-list."

Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Insåg precis hur mycket jag har framför mig som är due nästa vecka, trots det är jag så glad att det är Fredag och helg. Haft en så bra dag på jobbet idag och avslutade kvällen med en god middag på Egg Shop i LES. Nu ska jag hem och ha fredagsmys med min sambo!


Trevlig helg! <3

Likes

Comments

Lunch @Saraghina

Världens längsta dag. Måste erkänna att jag kände av gårdagens drinkar när jag vaknade imorse... trots det har jag fått bockat av en hel del på min to do list; tränat, lämnat in ansökan om visum, hämtat ut min "cap&gown" (outfitten) inför graduation (fruktansvärt ful haha)... hmm kändes som jag fått gjort mer än så, men alltid något.

Nu ska jag sova, som jag längtat. Puss&Natti

Likes

Comments

Igår skålade vi med drinkar på en rooftop i LES för en härlig vårkväll. Det är helt sjukt att så fort det är lite soligt så blir alla så mycket gladare och taggade på livet, hela staden vaknar till liv! Kan inte vänta tills jag slipper tänka på att ha på mig tillräckligt med kläder för att inte frysa och solen är framme mer än vad den är borta!

Likes

Comments