Från helgens shoot för Collage Collection.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

New York, New York👆🏼

Både igår och idag fick vi smaka på vårkänslor, men de försvinner fort när regnet kommer redan imorgon igen. Det suger. Men det var skönt medan det vara! Kan inte beskriva hur excited jag är inför helgen. Endast för att på torsdag har jag mina sista finals och då ska vi fira ordentligt på fredag efter jobbet! Tills dess har jag en hel del att bocka av på min "to do-list."

Puss

Likes

Comments

Insåg precis hur mycket jag har framför mig som är due nästa vecka, trots det är jag så glad att det är Fredag och helg. Haft en så bra dag på jobbet idag och avslutade kvällen med en god middag på Egg Shop i LES. Nu ska jag hem och ha fredagsmys med min sambo!


Trevlig helg! <3

Likes

Comments

Lunch @Saraghina

Världens längsta dag. Måste erkänna att jag kände av gårdagens drinkar när jag vaknade imorse... trots det har jag fått bockat av en hel del på min to do list; tränat, lämnat in ansökan om visum, hämtat ut min "cap&gown" (outfitten) inför graduation (fruktansvärt ful haha)... hmm kändes som jag fått gjort mer än så, men alltid något.

Nu ska jag sova, som jag längtat. Puss&Natti

Likes

Comments

Igår skålade vi med drinkar på en rooftop i LES för en härlig vårkväll. Det är helt sjukt att så fort det är lite soligt så blir alla så mycket gladare och taggade på livet, hela staden vaknar till liv! Kan inte vänta tills jag slipper tänka på att ha på mig tillräckligt med kläder för att inte frysa och solen är framme mer än vad den är borta!

Likes

Comments

Off to work🚶🏼

Likes

Comments

Den här staden må vara fantastisk, men asså när du är i midtown kl 18, jobbat hela dagen, ska åka hem, folk överallt...vill inte ens prata om det. Haha. Därför är det helt underbart att få komma hem till Brooklyn till sin egna och lugna lägenhet igen. Den här veckan så ska jag hämta ut min cap & gown (examenshatt och kappa) wiho! Det innebär att min examen närmar sig! Sen ska vi ut och äta med vår NY mom på Fredag, plugga lite, och på lördag en myskväll, fokusera på lite kreativt arbete (to be announced) och för att vara lite kreativa behövs även lite rödvin! Så ser min vecka ut och med det säger jag god natt!

Puss

Likes

Comments

Finally, känns som hon varit borta i en månad (i verklighet: en vecka).

Godmorgon- vaknade upp så taggad idag, kan bero på att Emilia kommer hem och jag slipper vara ensam hemma. Började dagen med en löprunda och för första gången på länge va det skönt att springa.

Puss

Likes

Comments