Hej alla fina!

Välkomna tillbaks till min blogg och hoppas att ni har haft en bra helg. Jag tänkte smått börja att blogga igen, så tills vidare lär ni få se mer av mig. Har funderat på att starta upp bloggen igen men det är något som olyckligtvis inte blivit av som vanligt, men nu ska jag verkligen skärpa mig och ta tag i mitt liv.

Igår var det då DM, vilket då är förkortningen för distriktsmästerskapen som hölls i Malmö. Även fast det kanske inte gick som vi förväntat oss så är jag ändå stolt över både mig själv och mitt lag, eftersom det bara var andra gången vi tävlat i level 5 och mer eller mindre första gången vi tävlade för säsongen så borde vi vara nöjda över vår silvermedalj. Några missar blev det som sagt, men ett program blir inte alltid perfekt och det kan inprincip hända vad som helst på en tävling vilket vi sedan lär oss att ta igen. Trots att vi åkte hem med en silvermedalj runt halsen så var resan från och till Malmö extremt minnesvärd, speciellt de äventyr vi gjorde på kvällen när vi kom fram till hotellet och försökte göra staden "osäker". Sjukaste upplevelsen verkligen, kunde inte avslutat lördagen på ett bättre sätt.

Men nu ska vi bara fortsätta blicka framåt till RM som är i Luleå i år, vilket kommer ta drygt 20h att ta sig dit med buss men det ska ändå bli otroligt roligt eftersom jag kommer få uppleva resan tillsammans med världens bästa lag, Caliber 5. Annars hoppas jag att ni får en fortsatt bra dag och så syns vi snart igen.

KRAM

Likes

Comments