Hellu tÀnkte skriva om babyshower.Det Ă€r ju nĂ„got som Ă€r otroligt vanligt vad jag sett hos andra o pĂ„ film o sĂ„dant but jag fattar faktiskt inte grejen med att ha en? AlltsĂ„ visst man fĂ„r presenter o blöjor o sĂ„dant till beben men ser faktiskt inte en anledning för de hela 😂 Gud va trĂ„kig jag lĂ„ter sen Ă€r inte min vĂ€nskaps krets sĂ„ stor o ja kĂ€nner faktiskt inte för o planera en egen (sjukt onödigt o jag Ă€r fattig) men de blir ingen baby shower för min del, helt Ă€rligt sĂ„ kĂ€nner jag bara att jag vill att tiden ska gĂ„ fort som fan nu sĂ„ jag kan ploppa ut bebis för att inte vara gravid mer för just nu Ă€r jag sĂ„ sjukt less...Är i V 29 (29+4) sĂ„ tredje o sista semestern innan bebe kommer o gĂ„r in i V 30 pĂ„ tisdag o dĂ„ Ă€r de 10 veckor kvar innan berĂ€knad bf 😍😍 lĂ€ngtar sĂ„ sjukt mycket efter min tjej nu sĂ„ de Ă€r sjukt ! Vi har Ă€ven bestĂ€mt ett namn Ă„t vĂ„ran sessa but that kommer vi inte avslöja förens hon Ă€r född.


De som Àr pÄ planering nu innan hon kommer Àr dop den 9 sep sen ska ja vÀll försöka Äka o va lite i Sthlm i sep slutet dÀr.


Sedan den 7 oktober sĂ„ gifter sig tvĂ„ vĂ€nner till mig o Jonas sĂ„ de ska vi gĂ„ pĂ„ ska bli intressant dĂ„ jag Ă€ven Ă€r 37 V gravid dĂ„ 😂 stor som ett höghus wööp sĂ„ lĂ€r hitta en bra klĂ€nning som passar till de .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 746 Readers

Likes

Comments

Vet inte om nÄgon som varit eller Àr gravid kÀnner samma som jag... jag tror inte jag nÄgonsin kÀnt mig sÄ ensam som jag faktiskt gör nu i graviditeten, jag kan liksom inte göra lika mycket o de ja gjorde innan nu nÀr jag Àr snart 30 V gravid. AlltsÄ i början av graviditeten sÄ kunde jag va med ut o sÄnt ja orkade mer, men nu jag orkar allvarligt inte o speciellt inte nu nÀr de Àr sÄ fruktansvÀrt varmt och allt svullnar min rygg gör ont (allt gör typ ont) jag mÄste typ kissa 150 gÄnger vilket blir otroligt jobbigt om jag inte Àr i nÀrheten av en toa liksom.


O de flesta av mina vÀnner har faktiskt inte barn o dÀr med ja festat/jobbar o gör saker som jag faktiskt inte kan göra o de kÀnns otroligt frustrerande för mig ... tycker de Àr jobbigt att umgÄs nu för tiden med folk som dricker ja tycker de Àr jobbigt bara Jonas ska dricka eller nÀr han gÄr ut för ja kÀnner ett obehag. KÀnner mig vÀldigt trÄkig oxÄ pÄ samma gÄng liksom.


De mest frustrerande i de hela Àr nog hur mÄnga av de vÀnner ja har som slutat höra av sig pÄgrund utav att jag Àr gravid för att jag inte kan gÄ ut o dricka eller umgÄs, att jag liksom blivit sÄ trÄkig för vissa o de kÀnns jobbigt.En jobbig grej med att vara gravid Àr dels oxÄ att jag bor lite mer Àn en timme ifrÄn de flesta av mina vÀnner och min bÀstavÀn som faktiskt oxÄ har barn, sÄ hÀr i GÀvle nÀr Jonas börjar jobba nu sÄ kommer jag sitta ensam varje dag och inte kunna göra nÄgot eller trÀffa nÄgon dÄ de ja kÀnner jobbar eller sÄ.KÀnner bara nu att sÄ hÀr lÄngt in i graviditeten sÄ kÀnns allt bara jobbigt o segt och ja vissa dagar som idag fÄr jag Ängest o blir deprimerad o kÀnner bara att jag inte orkar nÄgot.

  • 679 Readers

Likes

Comments

Hello ett tag sedan jag blogga nu kÀnner jag.V 27 av graviditeten Àr snart mot sitt slut o snart kliver jag in i den tredje o sista trimestern i graviditeten. Det Àr drygt 2 mÄnader kvar av denna graviditet och jag kliver in i mÄnad 8 denna mÄnad... och helt Àrligt jag börjar bli mer nervös o rÀdd in för förlossningen och Àven rÀdd att bli en förÀlder... att jag ska ansvara över en annan mÀnniska i 18 Ärs tid att jag ska lÀra och forma denna lilla mini version av mig till en sÄ bra person som ska ut i detta samhÀlle som vi lever i...


KÀnner att jag varit otroligt rÀdd under hela graviditeten för missfall och massa annat och nu nÀr slutet börjar nÀrma sig sÄ börjar jag bli rÀdd för nÀr hon kommer men Àven en lÀngtan för jag vill bara trÀffa henne se vem hon kommer se ut som vem hon kommer bli o vilken förÀlder jag kommer bli.En rÀdsla som faktiskt Àr störst Àr nÀr hon vÀll Àr hÀr och dÄ Àr de spÀdbarnsdöd ser hur andra mammor skriver hit o dit om det och jag blir sÄ sjukt nojig vet inte hur ja ska sova med henne om jag ens kommer sova för kommer sÀkert springa upp o kolla sÄ hon andas var femte minut alltsÄ sÄ sjukt mycket bara....
Ni som Ă€r förĂ€lder sjĂ€lva tips pĂ„ hur jag ska hantera dessa rĂ€dslor o hur bĂ€sta sĂ€ttet för hennes sömn Ă€r och sĂ„ ? Sam sova eller ska hon sova i spjĂ€llen ? 

Börjar Ă€ven bli otroligt rĂ€dd och nervös för förlossningen... jag vet att de kommer va över nĂ€r hon Ă€r ute men sjĂ€lvaste smĂ€rtan och tanken att nĂ„got skulle gĂ„ fel gör mig sĂ„ nervös o rĂ€dd har börja tĂ€nka pĂ„ förlossningen vĂ€ldigt mycket och börjat ibland faktiskt grĂ„ta över de hela ...  men jag hoppas o tror de kommer gĂ„ bra..
Utöver allt detta sĂ„ kom jag o Jonas hem i tisdags efter en V i Norrköping, har handlat klĂ€der och saker till bebis som sĂ€ng klĂ€der madrass osv vĂ€ldigt mycket sĂ„nt. Sen har jag inte gjort mycket dessa dagar dĂ„ jag faktiskt inte orkar gĂ„ sĂ„ mycket dĂ„ mina ben och fötter svullnat plus att Lill tjejen lagt sig mot kissblĂ„san sĂ„ mĂ„ste springa o kissa var 10 minut. Har Ă€ven varit vĂ€ldigt trött de senaste dagarna. Detta Àr vad ja har o skriva nu. TÀnkte slÀnga upp ett inlÀgg med mag bilder frÄn början till typ slut men de fÄr bli innan eller efter hon kommit. Sen Àven skriva BB pack listan in för förlossningen. Ska Àven skriva en förlossnings historia med bilder frÄn min förlossning nÀr de Àr dags!
  • 686 Readers

Likes

Comments