Hellu tänkte skriva om babyshower.Det är ju något som är otroligt vanligt vad jag sett hos andra o på film o sådant but jag fattar faktiskt inte grejen med att ha en? Alltså visst man får presenter o blöjor o sådant till beben men ser faktiskt inte en anledning för de hela 😂 Gud va tråkig jag låter sen är inte min vänskaps krets så stor o ja känner faktiskt inte för o planera en egen (sjukt onödigt o jag är fattig) men de blir ingen baby shower för min del, helt ärligt så känner jag bara att jag vill att tiden ska gå fort som fan nu så jag kan ploppa ut bebis för att inte vara gravid mer för just nu är jag så sjukt less...Är i V 29 (29+4) så tredje o sista semestern innan bebe kommer o går in i V 30 på tisdag o då är de 10 veckor kvar innan beräknad bf 😍😍 längtar så sjukt mycket efter min tjej nu så de är sjukt ! Vi har även bestämt ett namn åt våran sessa but that kommer vi inte avslöja förens hon är född.


De som är på planering nu innan hon kommer är dop den 9 sep sen ska ja väll försöka åka o va lite i Sthlm i sep slutet där.


Sedan den 7 oktober så gifter sig två vänner till mig o Jonas så de ska vi gå på ska bli intressant då jag även är 37 V gravid då 😂 stor som ett höghus wööp så lär hitta en bra klänning som passar till de .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 739 Readers

Likes

Comments

Vet inte om någon som varit eller är gravid känner samma som jag... jag tror inte jag någonsin känt mig så ensam som jag faktiskt gör nu i graviditeten, jag kan liksom inte göra lika mycket o de ja gjorde innan nu när jag är snart 30 V gravid. Alltså i början av graviditeten så kunde jag va med ut o sånt ja orkade mer, men nu jag orkar allvarligt inte o speciellt inte nu när de är så fruktansvärt varmt och allt svullnar min rygg gör ont (allt gör typ ont) jag måste typ kissa 150 gånger vilket blir otroligt jobbigt om jag inte är i närheten av en toa liksom.


O de flesta av mina vänner har faktiskt inte barn o där med ja festat/jobbar o gör saker som jag faktiskt inte kan göra o de känns otroligt frustrerande för mig ... tycker de är jobbigt att umgås nu för tiden med folk som dricker ja tycker de är jobbigt bara Jonas ska dricka eller när han går ut för ja känner ett obehag. Känner mig väldigt tråkig oxå på samma gång liksom.


De mest frustrerande i de hela är nog hur många av de vänner ja har som slutat höra av sig pågrund utav att jag är gravid för att jag inte kan gå ut o dricka eller umgås, att jag liksom blivit så tråkig för vissa o de känns jobbigt.En jobbig grej med att vara gravid är dels oxå att jag bor lite mer än en timme ifrån de flesta av mina vänner och min bästavän som faktiskt oxå har barn, så här i Gävle när Jonas börjar jobba nu så kommer jag sitta ensam varje dag och inte kunna göra något eller träffa någon då de ja känner jobbar eller så.Känner bara nu att så här långt in i graviditeten så känns allt bara jobbigt o segt och ja vissa dagar som idag får jag ångest o blir deprimerad o känner bara att jag inte orkar något.

  • 676 Readers

Likes

Comments

Hello ett tag sedan jag blogga nu känner jag.V 27 av graviditeten är snart mot sitt slut o snart kliver jag in i den tredje o sista trimestern i graviditeten. Det är drygt 2 månader kvar av denna graviditet och jag kliver in i månad 8 denna månad... och helt ärligt jag börjar bli mer nervös o rädd in för förlossningen och även rädd att bli en förälder... att jag ska ansvara över en annan människa i 18 års tid att jag ska lära och forma denna lilla mini version av mig till en så bra person som ska ut i detta samhälle som vi lever i...


Känner att jag varit otroligt rädd under hela graviditeten för missfall och massa annat och nu när slutet börjar närma sig så börjar jag bli rädd för när hon kommer men även en längtan för jag vill bara träffa henne se vem hon kommer se ut som vem hon kommer bli o vilken förälder jag kommer bli.En rädsla som faktiskt är störst är när hon väll är här och då är de spädbarnsdöd ser hur andra mammor skriver hit o dit om det och jag blir så sjukt nojig vet inte hur ja ska sova med henne om jag ens kommer sova för kommer säkert springa upp o kolla så hon andas var femte minut alltså så sjukt mycket bara....
Ni som är förälder själva tips på hur jag ska hantera dessa rädslor o hur bästa sättet för hennes sömn är och så ? Sam sova eller ska hon sova i spjällen ? 

Börjar även bli otroligt rädd och nervös för förlossningen... jag vet att de kommer va över när hon är ute men självaste smärtan och tanken att något skulle gå fel gör mig så nervös o rädd har börja tänka på förlossningen väldigt mycket och börjat ibland faktiskt gråta över de hela ...  men jag hoppas o tror de kommer gå bra..
Utöver allt detta så kom jag o Jonas hem i tisdags efter en V i Norrköping, har handlat kläder och saker till bebis som säng kläder madrass osv väldigt mycket sånt. Sen har jag inte gjort mycket dessa dagar då jag faktiskt inte orkar gå så mycket då mina ben och fötter svullnat plus att Lill tjejen lagt sig mot kissblåsan så måste springa o kissa var 10 minut. Har även varit väldigt trött de senaste dagarna. Detta är vad ja har o skriva nu. Tänkte slänga upp ett inlägg med mag bilder från början till typ slut men de får bli innan eller efter hon kommit. Sen även skriva BB pack listan in för förlossningen. Ska även skriva en förlossnings historia med bilder från min förlossning när de är dags!
  • 683 Readers

Likes

Comments