Hej frÄn en trött Jennifer! TÀnkte blogga idag lite dÄ jag vill berÀtta om de bÀsta fyndet jag gjort!!!


Alla ni vet vÀll antagligen om sodan cocopanda? Det Àr min favo sida nÀr de gÀller smink och skönhets produkter i allmÀnhet.

Jag bestÀllde nÀmligen tvÄ saker dÀrifrÄn förra veckan och fick ena saken i mÄndags och andra saken idag!!Första jag bestÀllde var cocos olja alla ni vet sÀker var de Àr, och de funkar skit bra nÀr man ska sola blev brun pÄ direkten!!!


Andra saken jag bestĂ€llde var min nya Ă€lskling favorit!! CB! En brun utan sol mousse alltsĂ„ Ă€r helt kĂ€r i den den funkar perfekt allvarligt man blir inte flĂ€ckig eller nĂ„got alls! En jĂ€mn och fin yta blir de och de tig bara 20 min innan man mĂ€rkte stor skillnad alltsĂ„.... Är helt in Love med den ! Och de underbara den kostade bara 83kr?! SĂ„ jĂ€vla vĂ€rt de men man lĂ€r köpa en handske för att jĂ€mna ut moussen o en sĂ„n kostar 25kr


In Love alltsĂ„đŸ˜đŸ˜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 315 Readers

Likes

Comments

Min nya babe mamma köpte till mig gah 😍😍😍

(PlÄnboken e gammal)

  • 299 Readers

Likes

Comments

Idag Äkte min bÀstavÀn hem och de kÀnns tungt i hjÀrtat verkligen.... Saknade henne frÄn minuten hon Äkte...


Vi har haft de skit roligt dessa tre dagar bara umgÄtts och pratat om allt mellan himmel och jord inte en tyst minut mellan oss.


Lite bilder kommer nu

  • 298 Readers

Likes

Comments

Ett tag sen jag blogga nu har haft en lite blogg paus dÄ jag inte jag nÄgot att skriva om alls faktiskt...


I fredags Äkte jag och Jonas till Sthlm vi kom till bro runt 6 tror jag, mötte Elina (min gudmor) och Äkte med henne till KungsÀngen och vi satte oss pÄ sportbaren och drack och snacka sÄ de va mysigt, sen Äkte vi till bro och satte oss pÄ rampen och snacka om allt mellan himmel och jord.

Lördag skedde inte mycket, var med Jonas trÀffa Sara och Emelie och snacka me dom sen drog Jonas till Perra (hans kompis) och jag satt hemma och kolla film sen gick jag dit ocksÄ runt tolv typ och vi satt hos han till kl 4 drygt, jag och Jonas vaknade runt 12 pÄ eftermiddagen. IgÄr sÄ mötte jag min allra bÀstaste vÀn vart sÄ sjukt glad nÀr hon klev av tÄget vi bara slÀppte allt och hoppa pÄ varandra!!!!!

TrÀffade Àven pÄ Linn och hennes kille pÄ bro station de var roligt att se henne vi stod och snacka ett tag om allt sÄ de va roligt. Sen drog jag och Ronja och trÀffa Julia och henns dotter nanja sÄ vi bebis myste lite! Sen kom Jonas och vi alla fyra gick till faruk och kÀka och snacka sÄ de va mysigt. Sen drog vi hem jag och Ronja satt pÄ balkongen hela kvÀllen och snacka av oss om typ allt som hÀnt och drack cider och bara snacka lyssna pÄ skön musik skit roligt sen la vi oss i sÀngen och kolla först pÄ vpd ett avsnitt sen kolla vi pÄ en film som heter how to be singel, sluta med att vi somna omedvetet vid tvÄ tiden inatt, Jonas kom hem vid tre och la sog brevid mig o somna mysigt!Idag sÄ gick vi alla tre ner och köpte glass och satt i solskenet och snacka om en massa, sen gick vi hem till min mamma och kÀka tÄrta och nu Àr vi alla tre pÄ g till GÀvle igen, Ronja ska va hos oss tills pÄ onsdag sÄ det Àr underbart för jag har saknat henne som fan!!! De Àr vÀll de som hÀnt just nu kan blogga nÀr jag haft tid hörs!

  • 284 Readers

Likes

Comments