Tjäna länge sen man blogga o min bögiga vän lulia ville att jag skulle blogga så då gör ja de då!

Inte mycket har hänt har jobbat sen förra veckan och ska jobba till den 10 juli då min chef erbjöd mig att jobba då dom behöver fler folk, blir en fet lön i slutet av Juli 👌🏻 vi håller på att måla på ett bygge 6 våningar korridorer rum kök allt, man är lagomt trött när man kommer hem men men.

I helgen så blir det att gå på Alice copper koncern så de ska bli kul höhö,

Nä nu ska ja fortsätta jobba höres mina kära läsare 👋🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!!

Fick sommarlov i torsdags skit skönt ! Igår så drog jag och Jonas till Valbo och handla kläder sen drog vi hem och insåg att de va shorts väder ute så vi bytte om till shorts och drog iväg till en student mottagning som vi vart bjudna på, sluta med att vi hamna på krogen från ett till två på natten kom hem halv fyra på morgonen och ja man kan säga att man är väldigt bakis idag haha ... Idag ska vi bara tat lungt ska stöda lite o så sen bara mysa med min kärlek!
Bloggar mer sen då Höörs

Likes

Comments

Klockan är nu halv tolv på kvällen och jag ligger i sängen bredvid en sovandes pojkvän.

Jag har funderat mycket på mitt och Jonas förhållande, många tror att det bara är en tillfällig grej och andra ja dom är helt enkelt emot att vi är tillsammans helt enkelt, sen finns det dom som är glada för min skull.

Visst jag kan erkänna jag är jävligt ung för att flytta in med någon hur som helt och planera min framtid med den personen som tex att skaffa barn, giftemål etc... Ja jag är bara 17 år gammal, jag hade precis fyllt 16 när jag och Jonas vart tillsammans men och? Jag och Jonas känner varandra sedan vi var små och vi har vetat vilka varandra är och så, det finns många par som planerar framtids planer med sin partner sen så gör dom slut efter några månader osv, men jag och Jonas har varit tillsammans i snart ett och ett halvt år vi börja snacka barn och gifte mål för ett halv år sen drygt ? Jag vet att det är Jonas jag vill vara med det är han jag vill spendera mitt liv med det är han som jag vill uppleva och göra allt med, för helt ärligt jag kan seriöst inte se en framtid utan honom det går inte, jag kan inte tänka mig med någon annan i mitt liv än honom han är min bästa vän den som känner mig bäst som vet hur jag fungerar, han läser mig som en öppen bok, han är min andra halva som jag måste ha för att fungera han är min själsfrände helt enkelt för en sådan kärlek som jag känner för honom eller som vi känner för varandra en sådan kärlek har jag aldrig tidigare upplevt för någon annan och han har inte känt så för sina tidigare förhållanden, vi klicka direkt jag och Jonas och jag vet att vi kommer hålla så jävla länge för vill man så går allt och vi vill verkligen vara med varandra.

25/3/2014 så vart det vi mitt hjärta älskar dig mer än allt annat på denna planet 💕

Likes

Comments