Ett tag sen jag blogga, eller ja några dagar sen..

Just nu ligger jag i sängen, känner att alkoholen i kroppen börjar domna bort, Jonas sitter i köket med sin bror och pratar och dricker...

Imorgon är det jul min första jul jag faktisk firar med någon jag älskar, min första jul med Jonas, det känns nervöst faktiskt då jag aldrig tagit julen seriös iallafall inte de senaste fem åren, har inte tagit julen seriös sen ja va yngre då man inte kunde sova natten innan för man tänkte vad som fanns i alla paketen man har suttit och klämt och skakat på. När man vart äldre så vart julen inte lika rolig längre man spenderade oftast julen med vänner ute eller i kyrkan och bara skrattade bort kvällen, inte för att jag inte tycker om julen men det är inte samma sak som när man va liten, eller har jag fel?

Men men god jävla jul på er då

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

~Den tiden igen på dygnet då huvudet bara surrar om allt.

~Jag försöker hålla ett lung och tänka positivt men hur?

~Jag kommer aldrig vara den du vill att jag ska vara

~Jag borde känna mig säker med dig, känna att du aldrig lämnar mig men hur ska jag känna mig säker när jag vet att du tänker på någon annanJag vet inte hur jag ska bete mig längre, hur jag ska hålla alla dessa känslor i styr, så mycket ilska rädsla och sorg.
Jag försöker tro på att du verkligen älskar mig och bara mig.
Jag är rädd,rädd för att bli bort stött att försvinna,jag är rädd om du lämnar mig så stängs allting av, min lycka min kärlek allt, för det är du som håller den vid liv du är hjärtat till det hela, släpp mig inte jag är inte redo att falla.


Om det finns en Gud... Då ber jag dig att ge mig styrkan att inte falla, för faller jag så förstörs jag helt, utan honom är jag inget.
Likes

Comments

Hello mi blogg läsare

Tag sen jag blogga men har haft fullt upp med skolan och hemma, på fredag tar jag lov o fyfan vad skönt! Är så sjukt skoltrött och trött på att praktisera haha...

Jul är om exakt en vecka woho!

Imorgon ska ja va i skolan och plugga då ja ligger efter med engelska hehe sen på fredag så ska vi köra innebandy turnering alla ettor tvåor o treor som en slags avslutning...

Jag och Jonas ska fira jul här i Gävle så de blir nog mysigt, på nyår tror jag att vi firar i Stocholm hos min mamma.

Vi fick reda på när vi får flytta vi flyttar den 1 mars haha samma månad som jag och Jonas har ett år så de e lite roligt, hela lägenheten blir ju renoverad så det är oxå skönt annars skulle jag och Jonas fått göra de själva.

Kan blogga senare så puss ohej!!


i lördags så var jag och Jonas på bio vi såg hobbit tre och i fredags så var vi på hans firma fiesta !

Likes

Comments

Hello mina kära blogg läsare!

Förra veckan så var jag och Jonas och tittade lägenhet i Sätra nära centrum de va en två den var helt ok dock va tapeterna o de rivna men iaf så skulle vi vänta på svar och så ringde de i måndags till Jonas och när Jonas kommer hem så ler han o säger vi fick lägenheten! Åh va glada vi vart vi som har kämpat och kollat överallt efter en lägenhet i fyra månader och äntligen så fick vi en o det är förstahands kontrakt!!!!

Så igår så lämna vi in pappren och idag får vi reda på om när vi får flytta in, jag har seriöst sen i måndags kollat på alla slags möbler hahaha det är en tvåa på nästan 70 kvadrat så de är en stor tvåa men men hörs!


Likes

Comments

I flera dagar har jag inte riktigt varit mig själv har känt att ja vill gråta o har bara känt mig allmänt deprimerad... Jag är mentalt slut just nu orkar inte med någon något vill inte prata om de vill inte tänka överhuvudtaget... Det är inte så att jag är missnöjd med något, utan jag känner mig allmänt jävla deprimerad just nu o har varit sån sen fyra år tillbaka då jag lider av ångest/depression och fick gå på medicin för de men nu behöver ja inte göra de då de vart bättre i ettan i gymnasiet.

Likes

Comments
I'm a flame
You're a fire
I'm the dark in need of light
When we touch
You inspire
Feel the change in me tonight
So take me up
Take me higher
There's a war not far from here
We can dance
In desire
Or we can burn in love tonight
My heart's alive
Firestones
When they strike
We feel the love
Sparks of lights
They ignite our bones
I'm from X, you´re from Y
Perfect strangers in the night
Here we are, come together To the world we' ll testify

Likes

Comments

Hello mi blogg läsare

Onsdag idag halva veckan har gått två dagar kvar sen helg woho!

Idag är det kallt som fan en ny istid funtat på att gå i ide för de e så jävla kallt hahah!

Igår så hade jag så äckligt ont i magen så gick o köpte bj de vart en half baked skit gött men Jonas åt typ upp den haha... Så låg i sängen med mys tofflor mys kläder åt min bj o kollade på BMs så jävla bra serie haha, praktik imorgon o på fredag o ja känner att jag icke orkar för de e så kallt ute o är så jävla trött på morgonen speciellt den tiden ja får gå upp -.-

Igår fick ja frågor på min ask skit onödiga frågor helt ärligt o blir så sne på personer som tror sig veta mer än de som faktiskt vet sanningen... Idiotin växer bland mänskligheten mer o mer för varje jävla dag så a.

Men men ska plugga lite nu men bloggar sen kanske hörs


Likes

Comments
Godmorgon mina Peps!

Måndag idag ny vecka woho haha vakna sex idag då min pojkvän väckte mig Love life typ nä men hoppade in i duschen sminka mig o platta håret sen så tog jag åtta bussen till skolan men varför ja börjar liksom halv tio? Men men sitter i skolan nu som en loner o dricker redbull för att hålla mig pigg hehe, slutar halv fyra idag ska möta Jonas fyra så vi åker hem tsm vi har tvätt tid kl 6 så ska tvätta o laga mat funtat på att göra kött och potatis gratäng vart sugen på de så de blir nog så. Har matte som första lektion fett segt förstår inte hur man kan ha matte en första lektion när man e piss seg o trött men det kanske bara är jag som känner så eller?

1 december idag och det är 23 dagar kvar till jul woho haha men kan blogga senare när ja kommit hem så ha en trevlig måndag nu höööörs


Likes

Comments