Hellu! Ja jag vet jag är sjukt dålig på att uppdatera.... meeeen jag har jobbat och varit för trött för att leva när ja kommit hem så har liksom inte orkat bloggat precis.. hur som haver i torsdags kom Jonas bror o hans bror tjej, för att vi skulle fira Jonas styv pappa på fredagen då han fyllde 50. På fredagen slutade jag runt 3 åkte hem och duscha och fixa mig, för att sedan bege oss mot bolaget för att ja dom andra skulle ha alchol. Sedan kom vi till Jonas mamma runt halv sex drygt, åt lite eller A jag pt mycket (Hello preggo) vi kom hem kanske runt tolv ett jag gick o la mig på direkten var så sjukt trött.


På lördagen så åkte vi ut till en india by och grilla o så vilket var mysigt sedan åkte vi till de där äckliga spökhuset jag ville bara hem för jag var trött o tycker de där huset ger mig dåliga vibbar. Vi kom hem ett på natten o ja tväääär decka .På söndag hände inte mycket Jonas bror o hans tjej åkte hem, och jag o Jonas köpte mat han köpte kebab rulle o ja sallad så satt vi o kolla på kong filmen som kom ut i år o hade de mysigt.
Vad som hänt nu in i graviditeten jo idag gick jag in i V 21 (20+0) alltså halvvägs in i graviditeten så om 19 V får vi se våran tjej!!!! Hon har börja röra o sparka på sig så man känner de utan på magen med handen så sjukt mysigt! Har även märkt att hon sparkar o reagerar mer om man spelar musik.

Längtar ihjäl mig efter att få se och att få hålla om henne min älskade dotter så liten men redan så sjukt älskad !


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 50 readers

Likes

Comments

Varit på rul idag och kollat bebis och vi ska få en frisk liten .... FLICKA !!! Så himla glada våran lilla sessa 💜 hon vinkade åt hos och rörde på sig så fint min älskade tjej! Och idag går jag in i v20 så nu har halva tiden gått så om 20 V är våran tjej beräknad att komma så sjukt taggad på att få se hur hon ser ut och hur hon kommer utvecklas 😍😍 du och din pappa är det bästa som hänt mig💜💜

  • 78 readers

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så ligger jag här i min säng kl 00:44 bredvid en allt för svettig och snarkande Jonas ... vissa nätter blir det så här för mig har nästan alltid varit så. Ska upp om 8 timmar för ska åka iväg o rädda min jäkla spraytan som blev helt fucked och tänker då fan heller inte vara fläckig på min student nu på fredag.. Well Well , ut övrigt mår jag bra förutom att jag är sjukt trött all the time tror jag fått järn brist men får inte tag i min bm för att boka ett blodprov liksom. Imorgon (idag då kl är snart ett) så ska jag spraytan mig som sagt sedan kommer Ruth och bells hem till mig för att vi ska ha film kväll då alla resterande studenter super skallen av sig . Helt ärligt tackar jag Gud att jag är gravid o speciellt nu hade inte pallat med fulla människor och må bajs. På torsdag ska jag fixa med mat och dekorationer in för min student då min familj o vänner kommer på fredag .

Nä nu ska jag nog försöka sova lite

  • 121 readers

Likes

Comments

Idag går jag in i V 19 så nästa V så har halva tiden gått!!!! Då är det inte långt kvar innan vi får se våran lilla älskling!!!


Igår så började student V så va på bränbollen men drog efter någon timme då ja kände mig obekväm med alla alchol påverkade människor. Jonas jag samyi och Johannes drog och grilla o så igår efter va sjukt mysigt. Senare på kvällen runt 9 åkte vi till en övergiven herrgård alltså så sjukt obehagligt kan göra ett inlägg om de senare..

Bilden till vänster är jag i V 14 och bilden på höger är tagen idag i V 19 stor skillnad haha

  • 128 readers

Likes

Comments

Hello! Lördag idag och jag är segare än segast! Tror jag fått järn brist då jag är trött konstant o varit så i en vecka snart :/ får nog ringa min bm på måndag o fixa en tid och kolla järn värdet.


Anyhow tänkte skriva lite om hur min graviditet har varit so far. Fick reda på min graviditet tidigt så i början hade jag faktiskt inte mycket symptomer så det kändes inte som om jag var gravid. Men runt V 8-9 började jag bli väldigt trött och illamående som bara den kunde knappt gå ut för jag trodde jag skulle spy varje gång jag andades... i V 11-13 blev illamåendet värre och jag upptäckte att jag inte kunde äta rostade mackor för dom åkte upp lika fort som dom togs in haha! Men nu de senaste två V så har illamåendet minskat kan må illa enbart om jag är hungrig eller känner starka dofter nu .Tanken är nu när jag är gravid och bloggar att ni läsare ska få följa min graviditet men skulle uppskatta tips om ämnen man kan skriva om# i bloggen tex barnvagn inredning av barn rum förlossnings skräck etc så om ni har tips tell me about them ☺️

  • 199 readers

Likes

Comments

Hallo! Tisdag idag, går in i V 18 (17+0) wöhö om två veckor har halva tiden gått !! Vakna 6 imorse gick upp och käka frulle blev knäcke macka då jag inte kan äta rostat bröd för då mår jag super illa och spyr... tror mini inte tycker om rostat bröd for some reason ... just nu sitter jag på färg handeln alcro och bara tar det lungt, brukar göra de på morgonen till typ halv 8-8 typ , ska måla i ett trapp hus kul eller inte så sjukt trött !


Student veckan börjar på måndag, och då börjar vi med bränboll turnering så alla kommer va dyngn raka Medans jag spik nykter kommer bara stå o glo, vet ärligt inte om jag ska vara med.


Tänkte att ni skulle få läsa om bebis i V 18

  • 253 readers

Likes

Comments

Hellu ett tag sen jag skrev sen sist, idag var den stora dagen, rutin ultraljud.. men som jag misstänkte så var jag för tidig för att göra ett. Men pluset är ju att bebis är frisk och mår bra (thank god🙏🏻) och bf blev bak flyttad från den 11 nov till den 6 november vilket är roligt så imorgon går jag in i V 18 (17+0) wöhö 😍 och om två V den 13 juni ska jag på ett nytt rul för att titta på alla organ och eventuellt könet om bebis ligger bra o så, är då i V 20 (19+0) så de ska bli kul o se ! Gick även ut med det idag och fått mycket positiva respons så är glad!

Nästa V är det studenten och shit vad jag är taggad på att sluta skolan o börja jobba !!! Iaf ett litet tag innan mini kommer sen går jag på mamma ledig het mellan sep-okt så jobbar bara juni-sep drygt vi får se helt enkelt!

  • 337 readers

Likes

Comments

Hellu! Fick hem ett paket från apo hjärtat idag , en Babybox, innehållet va våtservetter blöjor en nap ett litet hjärta som man hänger på vagnen som står lilla hjärtat på, krämer topps tidningar om gravida och bebisar. Så va väldigt nöjd! Gratis är bra 😎😎 imorgon Blire grönan med klassen ska bli kul men endå inte då jag inte kan åka något men men man är gravid en kort tid och tänker där med inte riskera mitt barns liv för att jag chansa av att åka en karusell liksom. Men men

  • 342 readers

Likes

Comments

Hejsan hejsan ! Jag svävar på moln nu!


Vaknade kl 8 idag av att mini o jag va vrål hungriga så var ju bara att gå upp och göra frulle o sen sova igen haha...


Tog bussen hem ifrån tjugo i ett till sjukan.Gjorde ett ul 13:40 och Fyfan va glad jag är och tacksam! Mitt lilla hjärta är frisk och mår bra!!!!!!!!!! Så jävla glad !!!!! Låg o sov i början av ul men sen började h*n sparka och suga på tummen så fin min lilla älskling jag började ju sållar stor böla av lycka haha! Jonas vart as glad också att mini va frisk o mådde bra ! Var liksom en lättnad för oss båda en stor sten lyftes från vårat bröst!


Men läkaren tror att jag är en vecka längre gången än vad jag är så jag är i V 15. (14+4) men hon tror jag är i V 16 (15+3) för hon mätte huvudet och de visade hur gammal mini var. Men de får vi dubbel kolla på rul den 29 maj!
  • 347 readers

Likes

Comments