Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Tänkte berätta lite om hur det är att vara olyckligt kär, då jag vart det i nästan 3 år. Jag blev tillsammans med en kille jag hade vart jätte kär i nästan ett år, till slut när vi blev tillsammans var jag bara 13 år. Som alla vet så tänker man inte så långt vid den åldern. 

Vårt förhållande var till en början en dröm, vi hade så fruktansvärt kul och sommaren 2013 var det bästa sommarlovet i hela mitt liv, det slår alla andra sommarlov med rekordlängder kan jag lova. Dock fick inte den glädjen hålla i sig. 

Det började med små tjafs, bagateller som sedan blev till jättestora bråk, helt utan anledning ibland. Det kunde vara att jag ibland till och med sa hej på fel sätt enligt honom. Sedan efter några månader eskalerade allting, det blev så mycket värre. Vi skämde ut oss inför hela vår skola, jag grät inför alla elever på den skolan varje dag, eftersom jag tillslut blev så svag efter allting han sa till mig. 

Jag vill inte gå in på några större detaljer angående vårt förhållande på min blogg. Men det tog mig alltså nästan 3 år innan jag tog steget och gjorde slut. Jag vill bara inte att alla som har olyckliga förhållanden ska göra samma misstag som jag gjorde, och nej jag säger såklart inte att vårt förhållande var ett misstag, för att vi hade det också bra. Men jag ångrar att jag inte insåg det tidigare. Om just du har ett dåligt förhållande så vill jag att du ska tänka på vad du egentligen vill. För ditt eget bästa, för att man kan aldrig leva för någon annan om den personen får en att må dåligt. 

Likes

Comments

​Gått runt på ikea hela dagen så nu har jag bytt om till mjukiskläder och ska se på Gossip Girl! Kram

Likes

Comments

​Resan är nu bokad, yey! Vi åker till Kreta i början på Juni. Är så himla glad! Så kul att ha något att se fram emot! Kram på er

Likes

Comments

​Fick veta av mamma idag att hon och pappa satt och kollade utlandsresor igår! Pappa fyller 40 i sommar så hon sa att vi kanske ska åka innan sommarlovet, vilket känns så underbart kul! Det var tänkt att vi skulle åka till Mallorca på valborgsmässoafton och då skulle vi vara borta på min födelsedag, men dock såg inte vädret lovade ut då, så vi kommer fortsätta leta. Tror det lutar åt att vi ska åka antingen till Spanien eller Grekland! Äntligen något att se fram emot.

Likes

Comments